En antipenisförlängare och Britney Spear

Bästa läsare!

Jag har varit ute och glidit med hyrbil idag. *skryt* Men eftersom jag inte behövde betala för den tyckte biluthyraren att jag kunde få ta deras nyaste bil.

Vad? Förstår du inte logiken?

Deras nyaste bil var en Toyota IQ. Den är ungefär lika stor som en kundvagn på Coop Forum. Och den är lika vit som en skokartong. Och den har ett bagageutrymme som i bästa fall faktiskt rymmer just denna skokartong…

Detta är alltså motsatsen till en hederlig penisförlängare. Visserligen praktisk i tät trafik, men det är lite obehagligt att kunna nå början av deformationszonerna fram och bak på karossen med händerna – samtidigt. Lite av go-kart över det hela är det också.

Det fanns ytterligare ett litet aber med den moderna konstruktionen av Toyota IQ. Den hade en så modern design att det inte gick att hitta reglagen till stereoanläggningen. Eller ”stäääärjon” som det heter från den delen av landet jag kommer ifrån. Ljud kom när jag vred på tändningsnyckeln, och radiokanalen spelade ”moderna hits”.

Jag letade och letade, men hittade inte annat än en smal glipa högst upp på instrumentbrädan där man stoppar in CD-skivan. Och en liten knapp för att få ut densamma. Det var allt. Inga reglage. Inga displayer.

Därmed kunde jag inte undvika att få lyssna på Britney Spear. (Jo, jag hade ju kunnat köra ut på väggrenen och stängt av motorn, men sådant beteende ogillas ju av sheriffen när man kör på motorvägen).

Seriöst, kära vänner. Är det någon här som tycker att hon sjunger vackert? Eller att hon över huvud taget gör något med sin mun som har med sång att göra?

Nu vill jag inte klanka ner någons dåliga musiksmak, för någon av er kanske diggar henne. Men jag tror att jag är väldigt nära sanningen när jag säger att Britney Spear kan jämföras med en kille som kallar sig E-type. Bara att stjäla det namnet förtjänar ju hederligt med bäng. Räkna då in hans försök att ”sjunga” så anser i alla fall jag att han borde ledas till elektriska stolen utan att ens få sista smörjelsen. Gräsligt, sa Bill. Vilken typ, sa Bull.

Bara för att försöka vara rättvis har jag gått in på en hemsida där man till skivbolagens förtret kan avlyssna dylika alster. Jag har nu plågat mig genom tre Britney Spear-låtar. Och det var bara en jag stod ut att höra till slutet. Det var en instrumental-mix…

Som sagt, jag vill inte klaga på någons musiksmak. MEN. Jag kan inte förlika mig med att hennes musik får så mycket uppmärksamhet i förhållande till dess kvalitet. Det är helt omvända proportioner. Obegripligt! 😦
[Ni vet väl att mina ”ledsen”-smileys är sällsynta…] Visserligen är det en imponerande produktion med ljudeffekter och samplingar och rytmer… men allt detta är bara för att skapa en ljudgegga kring hennes meningslösa bräkande.

Britney Spear luftar det onämnbara

Britney Spear luftar det onämnbara

Jag är ledsen. Jag försökte ge henne en chans. Men hennes musik stinker. Den enda underhållning hon erbjuder har bara med hennes privatliv att göra. Då kan man snacka om dubbel tragik i denna karriär.

Tro mig, jag är glad att jag inte riskerar byta liv med henne… inte ens för att slippa behöva köra i en trampbilsliknande Toyota.

Hälsar eder Peter Harold (som också inte heller gillar Bob Dylans sångröst, men inte hade några bra nakenbilder tillgängliga för att skriva om ämnet)

P.S. Jodå, jag gillar modern musik också. Christina Aguileras ”Beautiful” får fortfarande mina ögon att bli fuktiga. Väldigt fuktiga. D.S.

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Musik, Sex. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till En antipenisförlängare och Britney Spear

 1. heaven skriver:

  Skrev du allt det här bara för att få en ursäkt att posta bilden:)???

 2. Peter Harold skriver:

  -> heaven
  *garv*
  Nejdå, i så fall hade jag valt att skriva om Rihanna. Fast jag vet inte om den bilden är äkta eller fejk… 😉

 3. fen skriver:

  Satt det inga reglage till stereon i ratten heller?

  Jag såg en sån liten IQ för ett tag sedan, den såg ju behändig ut. Liten och smidig.

  Ta bort alla långtradare, de får åka på egna vägar eller inte alls. Förbjud alla stora personbilar, bussar får inte heller finnas i sin nuvarande form. Tillåt bara små energisnåla fordon med begränsade fartmöjligheter. Jag ser det framför mig, alla svischar lugnt och ljudlöst fram en vacker sommardag, med blommor och såpbubblor kommande ur det som en gång var ett avgasrör (blåses uppåt förstås, så ingen trafikfara inte).

 4. fen skriver:

  Men nu kom jag bort mig in min fantasi, så jag glömde ju bort att kommentera Brittan och Rihanna.

  Det jag tänker på när jag ser Brittan-bilden är att bilden avslöjar var hennes riktiga hår slutar (det på huvudet alltså).

  Rihanna, vad har hon gjort/avslöjat? Ännu en ”klassisk” karriärspuff eller?… har hon en ny låt/skiva på gång och lämpligt inför releasen blottar sig lite för att få boostad mediauppmärksamhet?

 5. fen skriver:

  oj.. nu såg jag att jag använde ord som releasen och boostad…rädd jag får bannor nu. 😦

 6. Peter Harold skriver:

  -> Fen

  Jo, de hade lyckats pilla in en joystick i ratten, men när man kör i 110+ med en bil som är så sidvindskänslig att man riskerar att åka av vägen när kossorna nyser i hagen, då blev det inte mycket undersökande gjort. Det visade sig att man kunde byta frekvens på den knappen.

  Aha, det är ”extensions” det raklånga håret som hänger ner? 😉

  Om jag får vara smakdomare måste jag säga att Rihannas bilder slog Britneys med 3-1. Fast det är uppenbart att hon tog bilderna med större medvetenhet än Brittan (japp; kombinationen naken flicka + digitalkamera + badrumsspegel). 🙂

 7. Peter Harold skriver:

  -> fen
  Just det, jag glömde bilen också. Nej, IQ är inte alls särskilt bränslesnål. Var uppe på 5 liter/10 mil. Det är obetydligt mindre än vad min mellanstora kombi drog under ”lillsemestern” häromveckan. Tror bara att den vinner i jämförelse inne i stadstrafik. Och där kör jag ändå inte längre.

 8. fen skriver:

  ”att man riskerar att åka av vägen när kossorna nyser i hagen”
  Haha.. det var roligt och fantasifullt sagt.

  Jag gillar ju att ha en bil där det händer lite när man gasar.. dessutom gillar jag att ha en stor bil som man kan lasta i eftersom jag gillar att skapa/bygga å greja och då behöver köpa material. Men jag har en liten bil för att ta mig korta sträckor, en VW Polo Cross som jag köpte för utseendets skull.. nja, främst längden. <4m då den skulle rymmas på den parkeringsytan 🙂

  I vintras var det dags att byta bil och då testade vi i samma prisklass en audi, bmw och Passat R36, och fann att vi fick absolut mest prestanda, utrymme och finesser i R36an för runt 600 000 (tjänstebil så det är inte våra pengar) samt att det var den bästa/roligaste bilen att köra. Bytte bort vår audi quattro A4 2.0T och det var verkligen ett roligt lyft! 🙂
  En stor kombi som är snabb, smidig och alert. Bästa bil jag haft.
  R36an är så mycket mer körglädje än audin.

  Vår mustang är rätt kul att köra också, det är en helt annan typ av körglädje, stöddig, svår och bråkig. En brummande 5L V8 (fast uppstyvad så man slipper det am.gunget) Ingen klassiker utan en 95a som vi köpte 97. Nu står den mest.

  Så vi har TVÅ VW till ditt förtret (har jag läst 🙂 )

  Jo.. jag har ju läst att Brittan älskar sina extensions, och jag tycker det ser ut så som du tolkade det också. Förresten, du kan sådan hårterminologi 🙂
  Snart är du rena skönhetsexperten, kan saker om peeling och extensions 🙂

 9. fen skriver:

  Tillägg: Fast egentligen är sånt som bil oviktigt, om jag måste värdera det. Fast jag uppskattar en härlig körupplevelse så länge som jag har förmånen att ha det.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s