Bill & Monica redan förpassade till historieböckerna.

Bästa läsare!

Jag minns det som igår. Eller snarare; jag minns det bättre än det jag minns från igår. Det blir så när närminnet rostar. Juniordemens skulle jag vilja kalla det. Nog om det; åter till ämnet.

Jag talar nämligen om händelsen som blev hela världens angelägenhet, och som introducerade utövandet av filosofins svåra konst för en bred allmänhet. För vem har glömt de bevingade orden: ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky”. Vad är ett blow-job om inte en sexul relation, grubblade vi förundrat.

Nu har det kommit ut en ny bok om ex-presidenten Bill Clinton. Både förlaget och författaren utlovar att det kommer att stå en hel del om hans affär med praktikanten Monica Lewinsky.

Visserligen har det publicerats en hel del material redan tidigare – oräknat pressens skandalreportage. Men nu är det tydligen frågan om en ”seriös” biografi. Kanske kommer vi få reda på VAR fläckarna hamnade på ”that woman, Miss Lewinskys” klänning. Axeln, kragen eller bröstfickan. Kanske får vi veta HUR STORA fläckarna var. Och vi måste bara få veta vart klänningen tog vägen efter denna händelse. Kommer den någonsin att ställas ut i Vita Husets museum?

Vad vi vet med säkerhet är att av ”spit or swallow” är ”that woman, Miss Lewinsky” tillhörig den förra kategorin…

Dock upplever jag att våra dagsaktuella händelser har en obehaglig benägenhet att bli förpassade till historien. Tänk om tiden kunde sluta rusa som den gör.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Sex. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bill & Monica redan förpassade till historieböckerna.

  1. annieverse skriver:

    Ja, visst rusar det iväg alldeles för speedat. Det tänkte jag på när jag såg en bild på HM:s Stefan Persson i tidningen idag. Han ser ju URGAMMAL ut helt plötsligt!
    Då är det lite skönt att tänka på att en annan välbeställd man, Ingvar Kamprad, har sett gammal ut de senaste….30 åren? Jag föredrar den varianten 😉

  2. Peter Harold skriver:

    -> Annieverse
    I så fall är jag gynnad av naturen…! 😉

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s