Yes, I can…

Bästa läsare!

Beklagar frånvaron av nya inlägg, men just nu är det ”På kurs med Kurt” som gäller. Och det är jag som är Kurt. Idag har jag hållt föreläsning för lastbilschaufförer. Ett par av dem hade airbagen inbyggd i sig själva…

Vad beträffar de senaste dagarnas KGB-skandal som är centrerad kring Jan Gullejo (och det är mycket som är centrerat kring honom; närmare bestämt hela världen om man skulle fråga honom själv) så nämns det att han inte var den enda journalisten som var värvad av KGB att ”utföra uppdrag”. Men vilka vill man inte avslöja.

Till er besökare av Skrivarens blogg kan jag avslöja ett namn som svenska medier tiger om. Det rör sig om en högt uppsatt nyhetskommentator som nyligen lämnade sin tjänst på SVT.

K-G Bergström!!!

I alla fall om man skall döma av hans initialer: ”K-G B”…

Avrundar med följande underhållande filmklipp:

Jag skall försöka komma tillbaka så snart som möjligt och besvara era artiga kommentarer, men just nu måste jag förbereda morgondagens övninger. Ha det!

Hälsar eder Peter Harold

P.S.
Noterar att Mona Sahlin krävde igår att Jan Gullejo skulle lägga korten på bordet och svara för vad han gjort i sin marxistiska ungdom. SR ordnade ett utmärkt debattillfälle idag och Jan Gullejo lovade att ställa upp. Men gissa vem som fegade ut?!!! Japp. Mona. Hon är en riktig pressmeddelandeagitator. Och Sverigedemokraternas bästa fiende.
D.S.

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Bil & trafik, Brott & straff, Privat. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Yes, I can…

 1. Tigerkaxman skriver:

  Hej Peter! Long time no seen, men det finns ju annat att göra här i livet än att läsa/skriva bloggar.

 2. liberum-weto skriver:

  Jag har just skrivit om detta kring Guillou – det är ju faktiskt mer spännande än hans böcker. Nu väntar jag också på att få läsa en vitbok om Schyman och Werner sup-resor i öst — var det inte majoritet för vänster, dvs vänster till vänster om sossarna i hela journalistskolan på Guillous tid?

 3. Henke skriver:

  I journalistkretsar går det 13 vänsteranhängare på dussinet!

  /Henke

 4. Peter Harold skriver:

  -> Tigerkaxman
  *garv* Ja, jag brukar titta förbi och förutsätta att om någonting allvarligt hänt så borde någon skrivit det i kommentarsfältet.

  Tänka sig; att det finns ett liv utanför bloggosfären… *tittar drömmande bortom dataskärmen*

  -> Liberum-Weto
  Jag vet att herr Werner gjorde en suparesa till Köpenhamn. Minns inte riktigt vad som hade hänt, men någonting allvarligt hade skett och man fick inte tag på honom.

  -> Henke
  Va, inte fler än så…?!! 😉

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s