Vad sägs om stuvad schäfer?

Bästa läsare!

Under stundom känner jag mig oerhört trist och rälig. Men så kan det dyka upp en nypa komik i vardagen. Oftast är den humorn i högsta grad ofrivillig. Eller vad sägs om ”Hundkokboken” som jag fann i ICA BEA i vintras…

Ok, jag vet att det finns hussar och mattar som avgudar sina små telingar, för vilka mat på hund säkert är en otänkbar tanke, men jag kunde ändå inte låta bli att småle åt den möjlighet till missförstånd som boktiteln erbjuder.

I övrigt har jag firat valborg.. opps, kristihimmelflygarhelgen utan närhet till dator. Lilla Fröken Harold har haft den i stort sett hela tiden. Därför har det blivit obloggat från min sida. Ber ödmjukast om ursäkt för den saken.

Hälsar eder Peter Harold

P.S.
Har köpt två DVD-boxar med Charles Dickens-filmer (BBC) på rea. Sålunda har jag fortfarande efter alla år vakern köpt eller sett en ”Matrix”-film. Ändå fattar jag vad som är roligt med det här klippet från en japansk TV-show. De är då för roliga, de där japanerna…

D.S.

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Gör det med djur, Humor, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s