Moralpolisen. Och ECPATS dolda agenda.

Bästa läsare!

Jodå, jag vet hur rubrikerna kommer till. Reportern sitter och talar om allt mellan himmel och jord med artist A och sticker plötsligt in en fråga: ” – Vad tycker du om artist B?”. Och eftersom artist A inte anser sig ha mycket gemensamt med artist B så bli svaret: ” – Nä, det är ingen jag direkt gillar”. Rubriken är given:

ARTIST ”A” RASAR MOT ”B”
I EXKLUSIV INTERVJU!

Läs allt på sid. 4,5,6,7,8 och mittuppslaget.

Nu kanske SvD ställde lite mer djupgående frågor när de intervjuade polismyndigheten med anledning av att Berns Hotell utöver sin minibar även erbjuder sexleksaker, såsom stayups, olika vibratorer, kondomer i lyxförpackning.

Tom Eckeling, jourhavande moralist på insatsgruppen mot prostitution, reagerar:
”– Går man in på en del av sajterna där det säljs sex ser man bland annat sådana här sexleksaker.”

Vänta, vänta, vänta, Tom. Orsak och verkan. Hönan eller ägget. Är det sexleksakerna som gör att det finns prostitution? Tydligen, enligt Tom:

”–Hotellet försöker glorifiera något som vi jobbar för att avglorifiera,” säger Tom Eckerling i en av insatsgrupperna.”

Så en dildo glorifierar prostitution? Så svenska hemmafruar som har en extrakarl i en ask i sin byrålåda är… potentiella fnask?

Nu tror Tom iofs inte att sexleksakerna kommer locka till sig prostitution till hotellen (varför då uttala sig nedvärderande om hotellets sexleksaker, Tom?), och det tror inte heller Andreas L´Estrade som företräder Berns. Men hotellets receptionschef fortsätter med ett mycket märkligt uttalande:

– Det är inget fult med sex, det är bland annat det vi vill visa. Vi har till exempel slutat med vuxenfilmer eftersom vi samarbetar med Ecpat.

Stopp, stopp, stopp, för in i helvete tvärstopp, herr receptionschef. Stopp hela jäkla Sverige! Nu blir det riktigt intressant.

ECPAT är en lobbyingorganisation som utåt säger sig bekämpa sexhandel med barn, men som har en icke offentlig agenda där man med alla medel vill bekämpa all pornografi. Man drar sig inte heller för att ljuga och överdriva i sina rapporter. ECPAT är faktiskt till och med flera grader värre än hjälporgansiationen Rädda Barnen. Fast åter till Berns Hotell som erbjuder sexleksaker men inte vuxenfilmer.

För vi talar om vuxenfilmer!!!

Alla modeller som medverkar är 18 år och äldre står det i början av så gott som alla porrfilmer, i vart fall de som certifierats. Och ingen filmdistributör ställer några filmer till förfogande där det inte finns dokumenterat att modellerna är över 18 år. Men ECPAT har ändå lyckats; vuxna människor skall inte få se andra vuxna människor ha sex på film när de bor på hotell. Fast det går bra att använda dildos, stayups och lyxiga kondomer. HYCKLERI BERNS!

Om ECPAT finns mycket att säga, och bakom deras facade av välgörenhet döljer sig en agenda som icke är obesläktad med den kristna högern i USA driver. Organsiationen ECPAT är bland de medskyldiga till att det s.k. Bodströmsamhället förverkligas utan en tanke på personlig integritet. Och den utvecklingen är ju inte så underlig; ECPAT:s ordförande heter ju Thomas Bodström – kristdemokraten som av maktbegär satsade på socialdemokraterna.

Man kan spy för mindre.

Om Berns Hotell tagit bort sin vuxenporr p.g.a. ECPAT:s anmodan – då har vi svart på vitt att ECPAT inte är vad de utger sig för att vara. Jag efterlyser en kritisk debatt om detta. Det är trots allt en organsiation som beskyddas av Sveriges drottning och som har en kanal rakt in i den lagstiftande församlingen. Någon som anser att detta är en obetydlig banalitet? Nä, jag tänkte väl inte det.

Hälsar eder Peter Harold

  • Magnus Brahn ställer ett antal berättigade frågor i FAJAF kring samma ämne.
  • Bloggen Fria tider noterar att den dildofientliga SvD-artikeln är skriven av en radikalfeminist som vill att krogarna avskaffar pissoarerna.

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff, Udda sex. Bokmärk permalänken.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s