Jag saknar (sd)-utspel om sessans bulle i ugnen

Bästa läsare!

Jag undrar var Sverigedemokraterna är när man som bäst behöver dem? För är det inte de som brukar ha åsikter om att bidragsberoende familjer med utländsk härkomst skaffar barn i tid och otid. Sessan har fått en bulle i ugnen, som det så fint heter. Anfäkta och anamma.

Suck.

Visst är jag glad för Vickans och Boxer-Roberts familjelycka. Men faktum kvarstår att här är sannolikt ett nytt statsöverhuvud under tillverkning, och ingen mer än detta par har haft makt att utse denna blivande regent. Vi – svenska folkets myndiga män och kvinnor – har inte kunnat välja denna person i ett fritt och öppet val. Enda anledningen till att denna människa skall bli landets förnämsta person är att Boxer-Robert haft sitt slemspett i Vickans kussimurra. Det är inte demokrati – det är biologi.

Hälsar eder Peter Harold

Pressen berättar:
DN: Kronprinsessparet väntar barn.
SvD: Victoria och daniel väntar barn 2012.
GP: Victoria och Daniel blir föräldrar.

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Jag saknar (sd)-utspel om sessans bulle i ugnen

 1. BengtB skriver:

  Inte minst Aftonbladets krigsrubriker igår fick mig först att tro att det var prinsessan Lilian som var på smällen. DET skulle dofta sensation. Bra gjort vid 96 års ålder. Skulle ha överträffat Sara (känd från Bibeln, ju) som var 90 när hon, i samarbete med Abraham, tillverkade Isak.

 2. Pingback: En chefspappas vardag… » Vilken enorm prestation!!! Eller?

 3. kikki skriver:

  vad har detta med bidrag att göra? betyder det att man kommer betala skatt till den ungen utöver det de redan får? (som enligt mig och säkert många andra är mer än tillräckligt)

  • Peter Harold skriver:

   Ja, barnbidrag är de ju berättigade till, precis som alla andra. Fast jag syftar mer på att familjen Bernadotte uppbär någonting som kallas så fint som apanage. D.v.s. de svenska skattebetalarna bekostar Bernadottes uppehälle. Vissa kallar detta lön, andra – som t.ex. jag – är mindre vördnadsfulla och kallar det ”bidrag”… 🙂

   • kikki skriver:

    barbidrag ska ju alla få.

    juste, får inte dom asmk pengar? det är väl lön, men kanske litet väl mycket? de skulel nog inte gå någon nöd på dem om den som bestämmer vad som går till vad (ekonomikunskap är inte min starka sida :3) väljer att skära ned på deras bidrag/lön och ge det till de som får bidrag så att de knappt klarar sig.
    för kan man köpa ett flertal specialsydda couturekläder till garderoben som man dessutom inte använder mer än typ två gånger så är det nog ett tecken på att pengarna finns i överflöd.

    jag får krupp på det här satans helvetesystemet.

 4. mopsen skriver:

  Jag accepterar att en majoritet av svenska folket gillar den helt ologiska och konstiga monarkin i dess märkligaste form, arvkungadömet. Ett märkligt mänskligt fenomen som gett oss far & son Bush på USA:s tron och tre generationer Kim i Nordkorea.

  Stellan Bojerud, fd riksdagsledamot SD.

 5. Anonym skriver:

  Äntligen!! 🙂

  Trodde ett tag att jag skulle behöva rycka in personligen, men Herr Prins var som tur var frödd! 😉

  /Henke

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s