Breiviks och mitt umgänge innanför murarna?

Bästa läsare!

När jag såg rubriken och ingressen till det TT-telegram som handlar om att fängelset där Anders Behring Breivik skall sitta kommer att ”hyra in hans sociala umgänge”. Mina tankar gick osökt till dessa eskortfirmor som man kan se annonsera i telefonkiosker på brittiska flygplatser…

Det krävs inte många rader att summera TT-telegrammet; orsaken till åtgärden är att man är rädd för att Breivik skall ta gisslan. Därför hyr man in ”professionella sällskap”. Ursäkta, men jag kan fortfarande inte låta bli att göra associationer till raffset-klädda kvinnor med sedlar innanför BH:n. Vet inte vad jag lider av för slags skada. Kanske är det vårvädret (sommarvädret?) som ställer till det. Jag vet inte hur många vackra kvinnor jag sett idag på väg till jobbet.

Fast i ärlighetens namn började det redan igår. Jag hade ett ärende till citypolisen, och i receptionen satt en ung polistjej som såg ut som en ung Audrey Tatou. Hundra tankar strömmade genom mitt huvud, och en av dem sade till mig att man inte skall döma kvinnor efter de skådespelerskor de liknar. Den invändningen hade jag mycket väl kunnat beakta om det inte varit för att hon log så varmt när jag tog adjö.

Suck…

Om jag varit en Breivik vet jag definitivt vilket professionellt sällskap jag skulle vilja umgås med, och i synnerhet därför att hon är polis.

Suck igen…

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Breiviks och mitt umgänge innanför murarna?

  1. Stig Olsson skriver:

    LOL Snuskgubbe där 😀

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s