Feminster – svenska respektive utländska

Bästa läsare!

Tro mig, det här var inte alls nödvändigt för att öppna mina ögon för vad islamisterna håller på att göra med Egypten. Men jag kan inte låta bli att notera vilken himmelsvidd skillnad det är på svenska feminister och utländska.

Först en svensk feminist…

gudrun shyman fi

…och sen här ett par utländska (om än på besök i Stockholm för att manifestera mot den islamistiska regimen i Egypten):

sharia is not a constitution1

Eftersom en bild säger mer än tusen ord så låter jag er suga i er budskapet under tystnad. Fast jag ger mig attan på att tidningsrubriken i morgon innehåller något med ordet ”nakenchock”. Som om nakenheten vore det viktigaste med denna manifestation…

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Feminster – svenska respektive utländska

 1. Bengt Hesdorf skriver:

  Till alla Svenska feminister:

  Ni feminitster har nog bäddat sjäva för att kvinnor i dag betrktas som sexobjekt,
  Har ni glömt att ni brände era BH´s på 60-talet just iprotest mot att ni blev betraktade som sexobjekt?
  Att ni idag köar för att få bröstförstorngar, silikon injektioner, rumpimplantat o.likn. = det samma som att be om att ni vill bli betraktade som objekt.
  De gamla feministerna från 60-talet skulle nog vända sig i sina gravar om de såg er i dag.
  Faktum är att ni i dag håller på att rasera alla de framsteg som de äldre kvinnorättskämparna slogs för och vann.
  Ni kan ju börja med att kasta era BH´s (förutom de som behöver dessa otyg av medicinska själ) och sluta jaga manliga partners med ”perfekta” gener med hjälp av alla de ingrepp ni görk
  Numera är de facto vi män som är förtryckta men då vi män det
  kollektiva tänkandet som ni har nedärvt ända sedan stenåldern (vetenskapen har bevisat att kvinnor var tvingade till att tänka kollektivt för att överleva, emedans mannen var tvingad till att tänka egocentriskt då männen konkurerade om jaktbytet/reviret, Faktum är att emedans utvecklingen har gått framåt med strormsteg så är människan kvar på stenåldersstidet i mentalt hänseende. Kort sagt: Homo Sapiens har inte hunnit med att utvecklas mentalt i samma hastighet som den övriga ytvecklingen)

  Ni får nog ta och acceptera fakta att det är inte bara könet som skiljer oss åt utan även mentaliten och att inga kvinno/mänsrörelser i världen kan ändra detta faktum.

 2. Peter Harold skriver:

  Eftersom naturen är ordnad så att män ska tända sexuellt på kvinnor ligger det inprogrammerat att bli glad när man ser en dito. Naturen tänkte inte att det behövs samlagskontrakt och dåligt samvete….

 3. anna skriver:

  Jahapp! Ja, det är inte så mycket som jag faktiskt lärt mig genom livet vad gäller det (o)täcka könet, dvs mannen. En sak har nog både mannen som kvinnan gemensamt; nämligen att båda är precis lika ”ytliga” vad gäller utseende. Hu rmånga gånger har jag inte fått höra av killkompisar att ”hon är så ytlig och bara vill ha en lång kille som beter sig som ett svin mot henne, hon fattar inte vilken bra kille jag är”… bla bla bla, säger jag. Så trött på att höra. Den mindre attraktive killen vill ha den mer attraktiva tjejen, medan han själv ratar den tjejen som sitter och dreglar över honom, fast han ser inte henne för att hon har glasögon och är plattbröstad och så intelligent att han inte ens ser henne som en kvinna. Och vice versa!

  GROW UP, säger jag! Tjejer förstår sig på detta när det kommit till sådär 30årsåldern, för att dra en grov generalisering. Killar gör det först vid dödsbädden, typ. Nåt med hormonerna, månne? Sluta sura och börja fatta att ni kanske inte ÄR så bildsköna att masturbera till på kvällskvisten!? Varför skulle kvinnor inte få vara lika ytliga som männen, egentligen?

  Det här med jämförelsen med Gudrun och tjejerna nedan: För det första skiljer det sig 30 år mellan de här ”feministerna” och kan väl knappast jämföras rättvist? För det andra: Är det bara jag som får en flashback till hur sveriges ”feminister” betedde sig i flower power-tider? De här länderna ligger väl sådär 50 år efter så det är väl bara naturligt att det inträffar?

  Du skriver så jävla skönt, annars Peter. Men alltid när det gäller just TJEJER eller feministfrågor så skenar du som en tjur framför att rött skynke. Varför?

  • Peter Harold skriver:

   Svaret på sista frågan är enkel; de feminister som styr debatten har en kollektivistisk syn (i Gudruns fall självklart eftersom hon är socialist) och det tar sig i uttryck av generaliseringar som ”män är svin” och att det är en kamp mellan män och kvinnor.Jag känner inte igen mig i deras beskrivning. Lägg därtill svenska feministers undfallenhet inför islamismen.

   Jag har däremot ingen erfarenhet av tjejer som dräglar över mig… 😉

   • anna skriver:

    Jag dreglar över dig, åtminstone på ditt intellekt! Det är det nog många som gör- som tur är för artens fortlevnad! Det bekymmersamma för (o)artens skull är dock att det är de mest obetänksamma som skaffar flest barn. Därav det samhälle vi har då de flesta är som fåren…

    Men skitsamma – nu är det jul och vi ska ha kul och mysigt! En riktigt fin jul önskar jag dig!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s