Innan vi går i krig mot Syrien – Vad gjorde vi i Libyen? En resumé som du nog inte fått se i svensk gammelmedia.

Bästa läsare!

Bengt Hesdorf postade denna sammanställning i en tidigare kommentar på Skrivarens blogg. Eftersom informationen är ganska sedelärande och i högsta grad aktuell nu inför den förestående attacken mot Syriens president al-Assad, tänkte jag att det kan vara passande att återpublicera hans kommentar som ett helt blogginlägg.

Det är ett ganska omfattande material, och jag har själv inte – i skrivande stund – hunnit se färdigt alla klipp. Men om jag får välja ut en viktig aspekt ur materialet så vill jag lyfta fram beskrivningen av hur USA/NATO:s insats i Libyen ”sålts in” till andra politiker, medier och väljare. Särskilt vill jag uppmärksamma president Barack Obama som i inledningen av kriget sade att syftet med insatsen inte var att avsätta Khadaffi. Några dagar senare bombade NATO hans familj… Det kan vara på sin plats att nämna detta så här i dagarna efter Barack Obamas utspel om att han vill verkställa en begränsad aktion mot president al-Assad och den syriska armén så att den inte skall kunna begå massmord på sin egen befolkning. Alltså samma anklagelse som man riktade mot Khadaffi utan att leverera bevis för detta.

President Barack Obama skall återkrävas sitt fredspris till Nobels minne. Allt annat är en skandal!

Håll till godo, kära läsare! Nu blir det filmtajm! [I den ursprungliga kommentaren syns filmklippen direkt, och inlägget är lättare att läsa där: länk]

Hälsar eder Peter Harold

Väljer att lägga upp den art. som Flashback länken i min tidigare kommentar hänvisar till i sin helhet då denna tycks innehålla delvis ganska viktig information:

”Att genomskåda Libyenkonflikten är nästan avgörande för att förstå vår korrumperade massmedia, kontrollerade politiker och bakomliggande ekonomiska- och maktintressen för alla onödiga krig under 1900-talet. Jag ber er hålla ett öppet sinne och ha överseende att det faktiskt, trots allt vad vi lärt oss, kan existera en organiserad sammansvärjning som korrumperar vårt samhälle mot folkets och mänsklighetens bästa. Ordet ”konspirationsteori” hör inte hemma här, men jag kan mycket väl ha fel och är alltid öppen för alla motsägande sakliga bevis. Men erkänn att denna beskrivning låter tio gånger mer logisk än den media vill förmedla? Har ni tidsbrist så avvakta med källorna och läs mina sammanfattningar.

Can you handle the TRUTH about Libya? http://youtu.be/ZUNzINzZnjc

Här är den ”officiella versionen” http://sv.wikipedia.org/wiki/Libyska…deskriget_2011 Massmedias officiella indoktrinerande version av Gaddafi och Libyen är nog en av de lättaste att genomskåda då det finns så otroligt många avslöjanden. Tio minuter på Google och de flesta ser igenom charaden. Men till denna grupps trovärdighet så ska jag försöka göra en pedagogisk genomgång. Konflikten i Libyen och störtandet av Gaddafi med NATO i spetsen är något av de största brott mot mänskligheten under vår generation. Jag tycker det är minst lika sinnessjukt som invasionen av Iraq. Dussintals krigsbrott och brott mot världsfreden har utförts i Libyen av Obama/USA, Sarkozy/Frankrike, Cameron/UK samt Israel. Konflikten i Libyen ska inte förväxlas med den Arabiska Våren och har i verkligheten inga gemensamma nämnare med Tunisien eller Egypten. Så sent som 4 januari 2011 applåderade flera medlemsstater i FN, bland annat Sverige om situationen i Libyen rörande dess mänskliga rättigheter.

1951 var Libyen världens fattigaste land. Vid Gaddafis maktövertagande dedikerade han hela sitt liv för Libyen, sitt folk och hela Afrika. Han fick snabbt Libyen till den högsta levnadsstandarden i hela Afrika:

1. Libyen har den näst högsta BNP per capita i Afrika, bara Sydafrika har högre (1980 var landet ett av världens rikaste per BNP).

2. Libyen hade högst levnadsstandard i hela Afrika.

3. Libyen var ett skuldfritt land! 0% statsskuld! Hur många andra länder har det?

4. Libyen hade fri utbildning för både kvinnor och män (med största andelen utbildade kvinnor av alla muslimska länder). 25% hade universitetsexamen.

5. Gratis sjukvård för alla medborgare. http://en.wikipedia.org/wiki/Health_in_Libya

6. Gratis el åt alla

7. All form av ränta var olaglig – 0% på alla lån

8. Bensinen kostade 44 öre litern

9. Medellivslängden är/var höga 76 år.

10. Ett hem var en mänsklig rättighet i Libyen. Gaddafi utlovade att sin far inte skulle erhålla ett eget hus innan varje medborgare i Libyen hade sitt hus eller lägenhet. Ett löfte han höll. Som nygift bidrar Libyska staten med 335 000 kronor till nytt boende

11. För alla som ville bli bönder betalade staten mark, utrustning, hus, boskap och utsäde

12. Över 82% av befolkningen kan läsa och skriva. De ca 18 procenten som inte kan läsa tillhör den äldre generationen.

13. Om en Libyer inte hittade önskad utbildning eller sjukvård i landet finansierade staten detta utomlands plus traktamente på $2,300 US dollar per månad.

14. Gaddafi tillät alla religösa åskådningar och raser.

15. För varje nyfött barn ges mamman $5000 US dollar i bidrag

16. I en FN-rapport från 2010 beskrivs Libyen som det bästa landet i hela afrika för människor att bo i.

17. Nelson Mandela utnämnde Gaddafi för 1900-talets största frihetskämpe och fredsaktivist.

18. Lybien är det enda självständiga landet i Afrika som inte har amerikanska militärbaser och en amerikanskt kontrollerad centralbank.

Låter som en ond diktator som styrt landet med järnhand och förtryckt sitt folk i över 40 år? En kvinnlig medborgares citat: -We lived in democracy under Gaddafi, he was not a dictator. I lived in freedom. Libyan women had full human rights. (Se många fler citat i video med Lizzy Phelan längre ner). Idag införs Sharialagar i landet och kvinnors rättigheter är ett minne blått.

Tur att neutrala Sverige och Reinfeldt-Bildt hoppade på NATO plundringsräd och skickade JAS-plan. Svenska regeringen, ansvariga politiker och militärer har anmälts för krigsbrott i Libyen för dess delaktighet. NATOs krig i Libyen har också blivit föremål för den Internationella brottmålsdomstolen i Haag, ICC. Inte för att något kommer att hända men det är mest en symbolisk aktion. http://www.mynewsdesk.com/se/view/pr…-libyen-702630

Hague to look into Libya deaths http://youtu.be/Q3h9_dYNgAw

Nu finns det säkerligen rättfärdigad kritik mot Gaddafi också, ingen är felfri och jag vill inte försköna verkligheten men massmedias version är i största drag en avslöjad politisk konstruktion för att svartmåla Gaddafi och rättfärdiga ett militärt störtande.

******

BAKGRUND:

VARFÖR var Libyen helst plötsligt så viktigt att störta? Svar: Petrodollar. Efter The Nixon Shock -71 var man tvungen att binda dollarn till någon annan fysisk råvara än guld. Dollarn var verkligen påväg utför som ren FIAT-valuta 1971-73. Henry Kissinger’s ”OPEC deal” 1974 tvingade alla OPEC länder att fortsättningsvis enbart sälja sin olja i USD, samt att OPEC länderna placerar vinsterna på brittiska eller amerikanska banker. I gengäld lovade man en tredubblad vinst för oljeproducenterna, vilket förklarar den 400% prisökningen på bensinpriset 1973-74, känd som ”The Oil-price Shock” http://upload.wikimedia.org/wikipedi…1_2007.svg.png Denna överenskommelse bevaras med världens största armé. Med andra ord: ”The dollar is backed by F-16s and Abrams battle tanks, operating in some 130 US bases around the world, defending liberty and the dollar.”

-Gaddafi var den andra efter Saddam Hussein som år 2000 faktiskt bojkottat denna missgynnande överenskommelse. ”Saddam Hussein sealed his fate when he announced on September 2000 that Iraq was no longer going to accept dollars for oil being sold under the UN’s Oil-for-Food program, and decided to switch to the euro as Iraq’s oil export currency.” Gaddafi skulle låta sälja olja för Islamic Gold-Dinar och hade enligt flera indikationer sannolikt fått med sig stora delar av övriga OPEC länder. Detta hade varit fullständigt förödande för USA och dollarns överlevnad. Som bonus för denna insats kom man över: -Libyens lager på 150 ton guld, -Libyska oljeindustrin som idag sålts ut till internationella ägare som franska TOTAL, BP och Shell. All försäljning till Ryssland och Kina från Libyen har nu upphört. -Gadaffis ”Blue-Gold” -ett fascinerande vattensystem och vattenreserv byggd av Gadaffis regim med målet att förse hela norra Afrika med vatten -En amerikansk centralbank och en numera övertagen ledning av framtida Afrikas valutaunion.

*The Real Reason for NATO Attacking Libya EXPOSED http://youtu.be/O35_Ai6EsMU

*Gaddafi head of New African Union http://www.nytimes.com/2009/02/03/wo…/03africa.html

*Libya’s Great Man Made River Project http://youtu.be/5eduNbgTE4g

*The PNAC Connection to Libya http://www.truthistreason.net/the-su…ction-to-libya

Gaddafi blev illa omtyckt och delvis isolerad från övriga arabiska världen för att aktivt kritiserat deras ledare för att vara korrupta hycklare som låtit sig köpas av USA och Israels imperialistiska intressen (oerhört tydligt i bla. Saudiarabien).

Shocking Truth About Gaddafi — what you don’t know. http://youtu.be/aXQxTv3nB14

USA, England, Frankrike och Natos rebellinvasion var aldrig ett humanitärt ingrepp, och påståendet att Gaddafi försökte mörda sina fredliga demonstranter var ren propagandalögn. Konflikten i Libyen var en så kallad ”falsk-flagg” operation för att störta regimen. ”Rebellerna” har hela tiden bestått av SMÅ al-Qaeda grupper (och några unga korkade anhängare) som velat störta Gaddafi på grund av politiska och religiösa skäl. ”Rebellerna” var finansierade, upprustade och i många fall ledde av utländska Mossad och CIA agenter. Rebellerna hade inte klarat sig en vecka utan NATOs hjälp. NATO har mer eller mindre bombat sönder allt motstånd några kilometer framför rebellernas framryckningar. Rebellerna hade i princip klarat detta med soft air-guns då det inte fanns något motstånd kvar efter NATO. Uppgifter påpekar att bara ca 2% av Libyens befolkning ”reste sig” mot Gaddafi.

LIBYA Conflict as an ILLUSION & FRAUD – War Timeline (20min) http://youtu.be/LmShBiQQksc http://youtu.be/1s-j9hbnavQ

Februari -Gaddafi skjuter på sin egna? Nu ska vi först reda ut vad som klassas som fredliga regimkritiska demonstranter. Rebellerna attackerade först polisstationer, mördade polismän och stal deras vapen. Vidare attackerade de militärer samt mindre militärbaser och kallblodigt mördade militärtjänstemän. Självklart agerar Libyska staten mot dessa militanta terrorister och skjuter ner ett par stycken. Jag har sett ett par av amatörfilmerna från Rebellerna när de kallblodigt skär halsen av polisofficerare och stjäl deras vapen. Dessa är utan tvekan de mest stötande och äckliga filmer jag NÅGONSIN har sett! (kommer inte länkas här).

Gadaffi riktade aldrig sina vapen mot civila, utan mot rebellerna, säger Alan J. Kuperman -Associate Professor of Public Affairs vid the University of Texas. I själva verket hade 250 rebeller dödats över 2 månader i Misrata av Gaddafis styrkor när Nato inledde sin invasion.

Gaddafis tal till sitt folk efter oroligheterna under februari; http://youtu.be/lVR_TAjxsTU

-Gaddafi flygbombar sin civila: Inga bevis på att Gaddafi någonsin avfyrat en enda missil mot rebellerna. ‘No sign Gaddafi bombed Tripoli – NATO wages war on false claims’ http://youtu.be/hDt92tR2YnA

Storbritannien, Frankrike och USA måste AGERA! Obama agerar utan godkännande av kongressen.

April Som kanske inte många vet så använder USA och NATO utarmat uran i sina pansarbrytande missiler (då volfram är lite för dyrt för att ”befria” muslimer). Detta är verkligen uppmärksammat från Iraq och Afghanistan, men användes även i Libyen (aldrig erkänt i media). En radioaktiv substans som stannar i området i decennier och påverkar främst unga barn och gravida -ännu ej födda barn. Effekterna börjar uppenbaras i bla. Bosnien 1995 och nu i Iraq där 25% av nyfödda barn får cancer och leukemi, liknande effekter som Hiroshima och Tjernobyl. USA använder även utarmat uran i Somalia, Pakistan och under hela Jugoslaviska krigen på 90-talet.

”In the first case (best case), the expected number of cancers is very small and absolutely not relevant from the statistical point of view. This statistical difficulty – as is just obvious point out – has nothing to do with the acceptation of this practice, its moral acceptance, or even less with an allegation of a minor impact or even a safety of this practice. In the second case (worst case), however, we are faced with a number of tumours of some thousands. Such an amount could easily be detected in epidemiological studies and such a number of casualties is, no doubt about that, quite a concern.”

Var har vi vår fria massmedia?

“The army knew that the stuff was dangerous. What they didn’t do was they didn’t tell anybody that it was dangerous, and that’s still the situation today,” says Hallinan.

Cruise missiles with depleted uranium on Libya http://www.globalresearch.ca/index.p…t=va&aid=24212

NATO using depleted uranium in Libya http://rt.com/usa/news/nato-depleted-uranium-libya/

‘Libya war driven by O.I.L.: Oil, Israel & Logistics’ – McKinney to RT http://youtu.be/I7VzsYB07r4

Juni Gadaffi träder fram och erbjuder ett demokratiskt val i Libyen med full internationell insikt. Får han inte en röstmajoritet lovade han att avgå. Rebellerna vägrade förhandla och NATO förkastar och tystar ner dessa upprepande utlåtande. http://www.rawstory.com/rs/2011/06/2…libyan-unrest/ http://www.presstv.ir/detail/185031.html http://www.reuters.com/article/2011/…7270JP20110616 Men det är ju såklart svårt att vinna ett val med endast 2% väljarstöd..

15 Juni Kongressbeslut i USA: Avbryt kriget i Libyen! Amerikanska kongressen beslutade att strypa all finansiering av Barack Obamas krig i Libyen. Något som aldrig nämndes i svensk media. Enligt den amerikanska konstitutionen ska presidenten alltid inhämta ett godkännande av kongressen innan han skickar amerikanska trupper till krig. Den enda gången som presidenten själv får besluta om krig är när USA hotas av ”omedelbar fara”, enligt ett konstitutionstillägg från 1973. Men i så fall måste han också dra tillbaka trupperna inom 60 dagar om han inte kan få kriget godkänt av kongressen innan dess. Något som Barack Obama inte hade gjort trots att tiden löpt ut. Kära fredspristagaren Obama startade alltså olagligt detta ”krig” mot Libyen.

US bombs in Libya officially illegal after 60 days of war http://youtu.be/-Zx6WXp3CTI

Massmördaren Barack Obama dras inför rätta av 10 starka kongressmän, med Dennis Kucinich i spetsen: *BREAKING NEWS- 10 Congressmen bring Obama to Federal Court about UnConstitutional http://youtu.be/0awgDzX6fLw

19 Juni NATO (råkar) bomba ett bostadshus som dödar 2 hela familjer http://youtu.be/oGIciB9wRwY

22 Juni NATO bomber 15 civila varav många barn och ytterligare 9 civila. förklaras med ”tekniska fel” av NATO. http://youtu.be/fJd2_nWp8EY

Libyan children killed by NATO bombs – OBS! VARNING FÖR STÖTANDE MATERIAL! http://youtu.be/OYKY2F8jy4U

1 Juli Libyer demonstrerade på Green Square för Gaddafi -mot NATO och rebellerna. ”Voice of Palestine website called it ‘the largest demonstration ever in arab history’. The crowd chanted over and over again ‘We want Qaddafi’ while unveiling a green flag 6 kilometers long.” http://www.globalresearch.ca/index.p…t=va&aid=25630

Juli Sedan Juli var det enda målet för NATO att DÖDA/AVRÄTTA Gaddafi

Totalt antal dödsoffer från Libyenkonflikten är fortfarande debatterad: ”Tio döda civila för varje dödad Libysk militär” ”Rebellerna” i Libyen ÄR terrorister http://youtu.be/P1FVAjPt88Q

20 Oktober 2011 Regimens fall kom efter ökad satellitövervakning från USA och ett tätare samarbete mellan rebellerna och Nato. Detta spelade en avgörande roll, uppger flera högt uppsatta källor inom Nato och Pentagon för New York Times.

NATO bombade Gadaffis karavan, mördade flera av hans regeringsmän bla. Gadaffis son Mo’tassim, -och pekade exakt vart rebellerna skulle hitta Ghadaffi, se bildspel: How a NATO air strike finished off Gaddafi http://www.dailymail.co.uk/news/arti…-dictator.html

Gaddafi lynchas, misshandlas, skottskadas och slutligen avrättas som krigsfånge utan minsta tillstymmelse till rättegång. Ett av våra sjukaste brott mot mänskliga rättigheter, hela scenariot visas upp i massmedia och hyllas som att rättvisan har skipats efter 40 års tyrannisk järnhand.

Killing a Prisoner of war: – OBS! STÖTANDE MATERIAL! *Gaddafi being tortured and killed-Gaddafi’s last words and moments http://youtu.be/wknw5UwClFI http://youtu.be/_-xqXhGpRLQ Visst har rättvisan skipats?

DEN HÄR MÅSTE NI SE: The Murder of Muammar Gaddafi http://youtu.be/Q5CtNsbzlBI

**Obamas psykopatiskt lögnaktiga tal: Obama: Libyans, ‘You Have Won Your Revolution’ http://youtu.be/qb7qdM5X-1c

23 oktober 2011 så hängde Al-Qaidas flagga på flera statliga byggnader.

Dennis Kucinich, en oerhört stor man i amerikanska kongressen uttalar sig om detta: *Al Qaeda Control Libya Thanks To NATO Murders http://youtu.be/kNV66wfTc3o

Al-Qaeda styr nu Libyen och inför Sharialagar. Islam extremism sweeps ‘liberated’ Libya http://youtu.be/Oc5OMPg1BZw

Massmedia: När det kommer till Libyenkonflikten har vi uppenbara bevis på att västerländsk massmedia består av antingen fullständigt inkompetenta journalister utan någon form av källkritik och nyanserat perspektiv, eller så är de korrupta mediabyråer med kontrollerade journalister. Jag söker aktivt motbevis på detta påstående utan framgång.

Så gott som alla internationella journalister och frilansare under Libyenkonflikten trycktes in i Rixos hotel i Tripoli där de fick tydliga restriktioner hur de skulle skildra konflikten. De få oberoende frilansande journalisterna som var på plats kändes sig ständigt hotade och övervakade av CNN reportrar vilka påstås egentligen vara CIA-agenter.

Lizzy Phelan var en av journalisterna som satt fast på Rexos-hotellet när ”rebellerna” nådde Tripoli i Libyen. Hon vittnar bland annat om hur Nato anföll civila med missiler och Apachehelikoptrar. Hon berättar vidare hur Nato dödade närmare hundra civila i en bombräd i Zliten. http://youtu.be/B6vQAO7fTts (Se hela vittnesmålet från denna hjältinna i hög kvalite: http://youtu.be/J3SU9qUAkSg)

*The truth behind the U.S./NATO war on Libya http://vimeo.com/26481345

CNN och al-Jazeera utgjorde majoriteten av rapportering. Fick vi ser hur NATO bombade både villor, skolor, universitet, sjukhus och Libyska TV-bolag? Eller kanske de nästan hundratusen döda varav tusentals döda civila kvinnor och barn som konflikten har kostat? Cynthia McKinney från amerikanska kongressen *’NATO bombs civilians!’ – Cynthia McKinney from Tripoli with truth http://youtu.be/48J_DIZBNyE

CIA-agenter såg till att INGA journalister nämner Al Qaida eller något som talar emot NATO. *CNN tells journalists in Libya ”Don’t mention al Qaeda or you’ll get killed” http://youtu.be/cPZIWokOqJA

*CIA & MI6 posing as journalists in Tripoli Rixos hotel http://youtu.be/jgW0DrZlQjI

*The Truth About Libya: NATO Crimes & Mass Media Lies Exposed! http://youtu.be/3hDejIHc1XI

Hur inkompetenta kan journalister bli? Den enda folksamlingen som tros demonstrera för rebellerna visade sig vara en demonstration i Indien med Indiska flaggor av helt andra anledningar. *BBC Airs Footage of Libyan Rebels Waving India’s Flag? http://youtu.be/vViUQnxfbJA

******

SUMMERING:

**************** Enligt mig är detta en helt fantastisk video från 2011, fy fan vilken sjuk värld vi lever i!! Här åker Gaddafi runt per rutin och vinkar helt orädd till sitt folk från takluckan i sin bil och ALLA jublar och springer efter bilen! Det finns helt enkelt ingen anledning att oroa sig för ett mordattentat i sitt land.

http://youtu.be/ciB_GDiBQ2k ****************

1- Står någon fortfarande på Obamas sida? 2- Tycker någon fortfarande att NATO ska invadera Syrien eller Iran? 3- Ska vi förlita oss på att västerländsk media ger oss en objektiv uppfattning av utrikespolitiken? -Eller ska vi börja tänka själva?

**

Videoarkiv eller *EXTRAMATERIAL som motsäger sig officiella versionen:

‘Arab Spring false flag from start, Libya ultimate goal all along’ http://youtu.be/3T8_cH2n9CI

Före, under och efter NATO (se alla bombade skolor och villor): http://youtu.be/V2HsfsoweJo

Storbritannien sålde vapen till Libyen innan Nato-invasionen: Den 12 april kunde man i svenska media läsa att ”Frankrike och Storbritannien vill gå hårdare fram i Libyen” Såväl Frankrikes utrikesminister Alain Juppe som Storbritanniens utrikesminsiter William Hague anser att Nato går alltför försiktigt fram i mot Gaddafis styrkor i Libyen och att det leder till att oskyldiga civila libyer fortsätter vara våldsutsatta. http://youtu.be/DefXaFnEPh0

CrossTalk: Libya http://youtu.be/vM__zv9LTug?t=19m

Tyskland var länge motståndare mot NATOs agerande men såg samtidigt affärsmöjligheterna: NATO runs out of bombs, German shells ‘to the resque’ http://youtu.be/KhJk1gXDGJY

Mass Media and Fake video reports from Libya http://youtu.be/gjcIeO9SQqY

**

VAD HAR HÄNT SEN OKTOBER?

Svarta afrikaner fördrivs nu ut ur Libyen eller mördades av NTC. NTC bryter nu mot flera Geneva Conventions. http://www.globalresearch.ca/index.p…t=va&aid=26825

Det kostade Storbritannien en halv miljard dollar att bomba sönder Libyen och störta Gaddafi. Men i gengäld får Storbritannien 300 miljarder dollar i affärskontrakt för att bygga upp allt man har sprängt sönder. http://youtu.be/cRi95MZSWsw

Tre månader senare och allt fler städer är pro-Gaddafi och NTC börjar få hela folket emot sig. Citat från en Libysk herre: -”Folk har börjat gå ut med gröna flaggor på gatorna och rebellerna vill inte säga något om det eftersom de är besvikna på den nya NTC regeringen. En stor del av folket som gick över på rebellernas sida under kriget ångrar nu Gaddafis död. Allt har blivit sämre, alla har blivit fattigare och mer arbetslösa. Det är lite som att de har gått tillbaka till stenåldern och det var ju inte så de ville ha det. Det som är märkligt är att svensk media inte rapporterar det minsta lilla om Libyen i dagsläget. Det är dokumenterat att flera städer nu har tagits över av ”de gröna” och att NTC inte kan göra något åt det längre. Folket har ingen mat, inga jobb och är allmänt fattiga. T.o.m i Benghazi, rebellernas starkaste fäste har folket börjat göra uppror mot NTC-regeringen.” Risk för inbördeskrig är nu överhängande och Obama agerar IGEN!

Januari 2012 ”It is with great disappointment that I receive the news from foreign media publications and Libyan sources that Obama now has 12,000 U.S. troops stationed in Malta and they are about to make their descent into Libya.”

Tack till sign: ”xenofon” som har delat denna information på Flashback 🙂

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff, Demokrati och frihet, Medierna, Politik, Religion. Bokmärk permalänken.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s