Lite värre än att pilla på en korgosses pillesnopp – förre påven anklagad för ritualmord på skolflickor

Bästa läsare!

Man skall inte tro allt som skrivs på Internet. Om jag vore ni skulle jag undvika sajter som aftonbladet.se, expressen.se, dn.se och dylika publikationer. Sedan skulle ju listan kunna utökas med en rad andra adresser. Men jag vill inte kategoriskt avfärda alla sajter som spridande av desinformation. Jag bara viftar med en gul varningsflagga. Vad sägs om:

sb pope killed girl

Det är organisationen ITCC (The International Tribunal into Crimes of Church and State) som anklagar den förre påven – han som avgick från sitt ämbete – för att ha begått ett ritualmord på en liten flicka i ett fransktypiskt slott i Holland i närvaro av den belgiske prins Bernhard någon gång i mitten av 1980-talet.

Monday, October 28, 2013

The criminal prosecution of yet another Pope came closer to reality this month as Italian politicians agreed to work with the ITCCS in a common law court action against the papacy for its haboring of a wanted fugitive from justice: deposed Pope Benedict, Joseph Ratzinger.

The agreement came after a new eyewitness confirmed the involvement of Ratzinger in a ritual child sacrifice in Holland in August of 1987.

“I saw Joseph Ratzinger murder a little girl at a French chateau in the fall of 1987″ stated the witness, who was a regular participant in the cult ritual torture and killing of children.

“It was ugly and horrible, and it didn’t happen just once. Ratzinger often took part. He and (Dutch Catholic Cardinal) Alfrink and (Bilderberger founder) Prince Bernhard were some of the more prominent men who took part.”

Vad skall man säga? Vad skall man tro? Jag kan förstå att föräldrar till försvunna barn som aldrig återfunnits väldigt gärna vill ha en förklaring till vad som skett, och kanske också hämnd. Men i de flesta fall tror jag att de vill ha ett avslut. Bara att för ett kort ögonblick försöka föreställa sig deras situation ger i vart fall mig ett stort obehag. Men jag vill inte avfärda deras anklagelser som grundlösa fantasier i ett desperat och fruktlöst försök att få veta vart deras barn tagit vägen.

När det gäller påven Benedictus XVI så är han den förste på hundratals år som avgår från sitt ämbete som Guds ställföreträdande med livet i behåll. Visserligen hade han ett trovärdigt skäl, född 1925 är han långt ifrån någon ungdom. Men man är frestad att tro att det fanns andra skäl än dålig hälsa. Alla påvar före honom har ju fortsatt intill döden.

Under det sista årtiondet har det skett många undersökningar angående sexskandaler inom Vatikanen och den katolska kyrkan. Eftersom vi har med ett överreligiöst samfund med sexualfobi att göra så blir övergreppen dubbelt så smärtsamma (vi andra hedningar som poserade för barnpornografer i mitten av 70-talet har skakat av oss ångesten i samma ögonblick som vi gick till godisaffären för att omsätta ”lönen” i geleråttor, kålor och mintkakor). Då det också finns utsikter till ekonomisk ersättning när en präst pillat på lilla petter-niklas i sakristian så kan det vara värt att lägga ner energi på att ta reda på vad som hände. Ibland upptäcker man sanningen; ibland får man bara lögner. Eller planterade minnen. Som när man t.ex. läser Aftonbladet.

Någon hjälp att finna sanningen om Ratzinger torde vi inte från Vatikanen. Den nye påven – Francis I – har bannlyst sina medlemmar att föra fram anklagelser om sexövergrepp inom den katolska kyrkan. Det är – typ – en ”alla tjänar på att diskussionen lägger sig”-situation. Och det vet vi vad det betyder.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lite värre än att pilla på en korgosses pillesnopp – förre påven anklagad för ritualmord på skolflickor

 1. Holohoaxx skriver:

  Nu var det ju så att han ville öppna vatikanens arkiv för att sprida ytterligare bevis för att ”förintelsen” är en bluff. Iofs så är det ju redan bevisat men att innehållet i vatikanens arkiv utan tvekan väger tungt kan ingen motsäga. Såna här berättelser och ”ögonvittnen” kommer som ett brev på posten då han nu ska demoniseras ut i fingerspetsarna av ljugarna som så många andra att absolut ingen av de lättledda kan tänkas tanken att han var god och stod för sanning. Då blir det så lätt att sprida ett rykte om och få dessa att tro att han egentligen var ”nazist” och ”förintelse”förnekare. Och du, jag har minsann sett en svensk statsminister ritualmörda och förgripa sig på två små barn. Det är jättejättesant..

  • Peter Harold (via mobil) skriver:

   Det som jag tycker är fascinerande är att jag för tio år sedan skulle skriva en science fiction-roman om hur man upptäckte en karta till platsen där ett utomjordiskt rymdskepp förvarades. Jag utgick från att Vatikanen ockuperats av en pan-europisk armé efter avslöjandet att påvedömet drev den italienska maffian. Sonen till USA:s sista president skickades som arkivarie. I staben ingick en Förintelseforskare som skulle leta efter bevis för att Vatikanen tagit initiativ till Förintelse, och att Israel skulle få skadestånd. På den tiden var jag lyckligt okunnig om dessa ämnen och fantiserade fritt och vad jag trodde fantastiskt. Jag hann skriva fyra-fem kapitel innan jag såg hur den ena händelsen efter den andra i mitt utkast blev verklighet och gjorde mitt projekt mindre fantasifyllt. Jag slutade skriva i hopp om att världen skulle bli en lugn plats igen. Fast jag kanske måste utplåna dispositionen också…. *vidskeplig och skuldmedveten*

  • Peter Harold (via mobil) skriver:

   By the way, Holly hoax. Du har väl läst denna?

   http://rodoh.info/forum/viewtopic.php?f=13&t=1248#p27046

 2. Peter Harold (via mobil) skriver:

  Aj vad pinsamt. Jag har stavat ”kolor” med Å. *skäms*

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s