För teatervänstern gäller det att avleda uppmärksamheten från sina fränders försyndelser

Bästa läsare!

I SvD Kultur kan man läsa att den vänstervridna Turteatern i Kärrtorp – häromåret uppmärksammat för sin uppsättning av ”SCUM-manifestet” som handlar om feministernas dödsvåld mot män – skall läsa upp en teaterpjäs som ”bygger på sanna historier om SS-männens hustrur.” SvD Kultur frågar om dessa visste vad deras män gjorde i nazismens tjänst, och om fruarna behövde de stå till svars efteråt. ”Pjäsen” är skriven av den finländska dramatikern Gunilla Hemming som utlovas närvara vid uppläsningen.

sb turteater nazifruar

Det är något speciellt med Kärrtorp och dess fascination för nationalsocialismens väsen…

Tidigare i år uppmärksammades en ”manifestation mot nazism” sedan vänster- och högerextremister drabbat samman i Kärrtorp. Organisatörerna av manifestationen (bl.a. samma vänsterextremister som slagits med högerextremisterna någon vecka tidigare) lyckades inbilla tiotusentals stockholmare, däribland flera namnkunniga politiker på riksnivå, att det största hotet mot det svenska samhället och vår fria demokratiska ordning bestod av ett dussin skinnheads som gått i marschtakt på en fotbollsplan i Kärrtorp. Dock finns det vittnesmål om att många i publiken droppade av så snart de insåg att det hela var en PR-kupp för Röd Vänster och Revolutionära Radikaler och eller vad nu de kallar sig.

Icke förty fortsätter Kärrtorps kulturmarxistiska lokala elit att hålla intresset för nazismen högt. Hitlerspöket hålls levande, och nu väljer man att med teaterkonstens hjälp inkludera de som hittills hållits utan skuld för vansinnet i Tyskland under 1930- och 1940-talet: SS-männens fruar. Härnäst ser vi fram mot Turteaterns skuldbeläggelse av SS-soldaternas barn. De har ju trots allt ondskans gener i sig, eller…? Och SS-soldaternas barnbarn!!! Huga, huga.

Nazismen – som visserligen inte haft politiskt inflytande sedan 1945 – kan bara krossas medelst mer skattepengar till kulturen!!! Till vänsterkulturen!!!! </ironi>

Fast när blir det kommunisternas tur att få klä skott för kulturmarxisternas intresse för skuldbeläggelse på Turteatern? Min gissning är att vi kommer se demokrati i Kuba långt innan teatervänstern i Sverige slutar upp med att avleda uppmärksamheten från sina nu levande och verksamma socialistiska fränder som sprider våld och hat i samhället (kallat ”politiskt aktivism” fastän det brinner och blöder i spåren efter deras härjningar).

Ah, apropå Kuba och den rättvisa kampen för socialism *kräks* så fann jag på nätet en artikel som nämner att kommunisten Fidel Castro (fortfarande beundrad och älskad av socialdemokratiska seniorer) under Kuba-krisen 1962 värvade f.d. soldater ur det nazistiska Waffen-SS. Vi får väl se ifall Gunilla Hemmings konstnärliga ambitioner speglar även detta historiska faktum med kommunism och nazism i symbios, en uppgift som verifieras av den tyska underrättelsetjänsten.

Jodå, jag har sagt det förr – steget mellan nationalsocialism och socialism är förbluffande kort.

Turteaterns verksamhet finansieras av Statens Kulturråd (minst 1’500’000 kr/2012), Stockholms Kulturförvaltning och Stockholms Läns Landsting. Själv tar jag inte ett öre i betalt för att häckla och upplysa om vänstern. Jag bjuder så glatt på mina strävsamma insatser för den nödvändiga folkbildningen!  🙂

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Historia, Medierna, Stadsliv. Bokmärk permalänken.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s