När PK-trollen gör bort sig mår jag bra…

Bästa läsare!

Jag hoppas inte att jag blivit lurad, men en bekant till mig som tydligen i sin tur är bekant med bildens upphovsman påstår att detta är sant. Expressen säger att SD inte har bevis för att det förekommer organiserat tiggeri i Sverige. Sorry, det finns massor av bevis, inte minst i form av rapporter om havererade bussar fulla med ”öststatare” – med betoning på ”statare” – som blivit stående för att de fått slut på bensin/diesel (jodå, en hel del lätta lastbilar från dessa länder använder fortfarande bensinmotorer; bränslet är inte överbeskattat där). Och i en annan artikel skriver Expressen om… organiserat tiggeri.

sb sd ljuger om tiggare

Snälla, Expressen! Sluta skriva om SD. Jag kan inte fatta att de inte har över 20% av väljarstödet med tanke på ni i gammelmedierna och hos de ”antirasistiska” aktivistgrupperna agerar. Om inte annat så för att proteströsta och beröva de andra partierna lite partistöd. Och då är jag inte ens sympatiskt inställd till det partiet över huvud taget. SD-bashandet börjar gå överstyr. Gäspa och gå vidare istället.

Och på söndag kommer undertecknad att rösta på Piratpartiet. I brist på bättre alternativ i EU-valet. Tyvärr finns det gott om PK-troll även där, men vi behöver ha Christian Engströms engagemang i kampen mot massövervakningen.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till När PK-trollen gör bort sig mår jag bra…

 1. Åke Sallnäs skriver:

  Är du medveten om att Piratpartiet tillhör den gröna gruppen i EU. Som jag har förstått av dina blogginlägg är du ingen älskare av de ”Gröna” – eller har jag missförstått dig. Jag röstade på Piratpartiet i förra valet. Men efter att ha fått se att de tillhör de ”Gröna” finns det inte på kartan att jag röstar på det partiet.

  • Peter Harold (via mobil) skriver:

   Jag är medveten om att PP tillhör det gröna blocket i EU-parlamentet, men de är mer frihetliga än svenska MP. Jag har till och med läst artiklar där tyska grön-partister skäms för de svenska kollegorna som är avancerat politiskt korrekta. Christian Engström ansåg inte att Gröna blocket var givet ur ett ideologiskt perspektiv, men det var lättare att få gehör för piratfrågor via den gruppen.

 2. Thomas skriver:

  Läsning och reflekterande av innehållet på bla denna eminenta blogg har lett mig till samma slutsats och som jag är upptagen med annat i helgen så har jag varit och förtidsröstat. symptomatiskt nog på ett köpcenter, en passande illustration till vad politik allmänt handlar om idag.

  • Peter Harold skriver:

   Jag funderar på ifall jag skall vänta till i morgon lördag och förtidsrösta… 😉

   I och för sig trevligt att man gör röstandet tillgängligt. Fast jag undrar om inte det här konceptet med att uppmuntra impulsröstandet hjälper de gamla partierna mest. Folk tenderar att vara vanemänniskor när de handlar i butiken; samma märken år ut och år in (och ja, jag tänker aldrig byta ut Arditas koncentrerade tomatpuré mot annat märke).

   • Anna skriver:

    Själv förtidsröstade jag på impuls, på bibblan. Visste inte att man kunde det men varför inte, tänkte jag… Det räckte ju med att ha med sig leget. Hade man varit tvungen ha med sig röstkortet hade det inte gått att impulsrösta. Kanske bibblan utgör en ”motpol” till vane-mönstret? När hjärnan är inställd på att handla handlar den med automatik, medan den är inställd på att tänka när man tänkt att låna böcker eller läsa något på biblioteket? Bara en tanke… Jag hade säkert röstat på SD i gallerian, medan jag på bibblan satte mig ner en halvtimme och forskade närmare. Det slutade med en röst på Piraterna, fastän de är väldigt öppna för invandring oavsett ursprung. Min avsky för EU och allt skit den inneburit för Sverige vägde dock tyngre. Särskilt som Engberg tydligen gjort väldigt stor skillnad med tanke på mandatet, redan.

    • Peter Harold (via mobil) skriver:

     Ja, hade PP haft ett annat namn på förstaplatsen hade jag tvekat mera (och kanske valt Junilistan). Som jag ser det är han ”vår” agent i EP.

     Sedan tycker jag att det är synd att PP i Sverige låtit sig kapas av miljöpartister och vänsterpartister.

    • Cello Jr skriver:

     PP är mitt andrahandsalternativ, som jag hade röstat på om inte SD fanns!
     Änå beundrar jag Annas självständighet. Antar att hon är kvinnan bakom
     bloggen Annas tankar?

     • Peter Harold skriver:

      Jag vill minnas att Anna garanterat att hon inte bloggar. Jag vet inte. Såg att Klassiska Liberala Partiet också ställde upp. Jag funderar på ifall jag skall bli aktiv där (om jag nu överlever mina hälsoproblem…).

     • Anna skriver:

      Vad är Annas blogg? Nej, den står jag inte bakom. Den enda blogg jag läser är faktiskt Peters. Jag använder hans blogg för att göra min röst hörd. Eller läst. Hade jag haft en blogg hade den bara innehållit trams. Eftersom jag inte antastar ämnen jag inte har direkt känslomässig anknytning till. ´Jag hade blivit mosad, anklagad och överbevisad. Typ. Det har jag tillräckligt av i verkliga livet. Tack, Peter. För utrymmet.

 3. Cello Jr skriver:

  Förlåt alla stavfel i mina kommentarer denna morgon. Sitter på min dotters altan och dricker kaffe
  samt skriver på min surfplatta. Det blir aldrig lika bra som på stationären hemma!

  • Peter Harold skriver:

   Jag beundrar dig att du överhuvudtaget kan se att skriva på en surfplatta när du sitter utomhus. Jag ser knappt ens att läsa busstidtabellen på min mobiltelefon i solljuset. Jodå, jag vet att man kan justera upp ljuset, men jag snålar på strömmen… 😉

 4. Cello Jr skriver:

  Hej Sveriges bästa bloggare (ur trevlighetssynpunkt),
  här lite läsning av din ”idol” Sean Gabb:

  https://www.vdare.com/articles/british-local-elections-immigration-patriot-ukip-party-breaking-through

  • Peter Harold skriver:

   Tack för det tipset! Det är otroligt, men jag hör hans röst när jag läser den där texten. Lite förnäm på ett brittiskt vis, men ändå träffsäker i sin analys.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s