Har Athena Farrokhzad uttalat en självuppfyllande profetia?

Bästa läsare!

Inom loppet av tjugofyra timmar har jag mött något som mest av allt kan liknas vid overklighet, om än blott för några få minuter. Men som fått mig att darra av spänning. Vid två tillfällen har jag nämligen hört folk tala om Skrivarens Blogg när jag varit ute. Första tillfället denna gång var igår afton då jag gjorde någonting så sällsynt som dinerade ute på stan på en hyfsat lyxig restaurang. Jag hade nämligen gjort någonting så ovanligt som att acceptera en inbjudan från en person i bekantskapskretsen.

Med min bordsgranne gick samtalet in på dagspolitiska frågor. Röda korset och ”rasistskandalen” dök upp som ämne, och jag menade att jag ansåg att den stackars ”Röda kors-kvinnan” blev utsatt för ett oanständigt övergrepp av medierna. Till min förvåning började min bordsgranne att referera till ett av mina gamla blogginlägg, nämligen det ”öppna brevet” till organisationen som faktiskt fick spridning i sociala medier i våras. Jag satt där och väntade på att strax få höra bordsgrannen fråga mig om fler detaljer kring min skrivelse, men personen visste inte om att det var jag som skrivit detta! Vad är chansen att råka ut för någonting sådant? Extremt liten, trodde jag!  😉

Idag var jag på en antikvariatsliknande inrättning och hörde en intressant konversation mellan expediten och en kund. Expediten förklarade att ”folk får bara en halv bild vad som hänt, men medierna bortser från faktorer som skulle förändra synen totalt på vad som hänt”. Ah, mediekritik!!! Me like, tänkte jag tyst men lyckades ändå tänka tanken med asiatisk brytning för att göra det extra roligt. Sen kom fortsättningen som gav mig rysningar. Av vilka kemisk-biologiska skäl vet jag inte. Kanske skräck, men möjligtvis också av lycklig upphetsning. Expediten fortsatte nämligen: ” – Och i Skrivarens Blogg skrev han…”

Ja, vad tusan ”han” skrev i Skrivarens Blogg fick jag inte veta eftersom en ny kund öppnade entrédörren så att oväsendet från någon mindre distributionslastbil som ylade förbi på gatan på ettans växel dolde de sista orden. Och inte heller återgick samtalsämnet till Skrivarens blogg eftersom den nya kunden kom och ställde frågor om en bok som expediten inte hade, ej heller haft inne och troligtvis inte skulle få in. Suck! Jag var bra nyfiken på vad tusan jag skrivit!

Låt mig nu komma till en poäng här och inte bara rulla runt i självkärlek.

Jag är väldigt glad över att det finns någon som uppskattar det jag skriver här. Men dessvärre är inget jag skriver här skapat enligt någon systematisk plan. Ingen skall förvänta sig något professionellt av mig (i detta forum). Jag skriver bara ifall ämnet intresserar mig, och har jag tur intresserar det även någon läsare. Och jag gör bara det jag har rätt att göra som medborgare, nämligen att opponera mig mot de bilder som makthavarna – både politiker och medieföreträdare – skapar och försöker plantera i våra huvuden. På sin höjd kan jag bara säga att jag är en i bruset, och ibland finns det läsare som hjälper mig att sprida budskapet vidare. Det finns mängder med bloggare som retar sig över samma saker som jag. Vi påminner makthavarna om att vi observerar och opponerar oss mot dem.

Sedan kan man fråga sig med vilken framgång vi bloggskribenter ”strider” mot makthavarna. Mycket av ”vår” framgång hänger nog trots allt på gammelmediernas misslyckanden. Ju skevare de skildrar verkligheten, desto mer motiverade blir vi i bloggosfären. Och desto tacksammare är läsarna.

Jag har själv missat (”missat” i betydelsen ”undvikit”) att lyssna på SR:s ”Sommarprogram” med ”poeten” Athena Farrokhzad häromdagen. Förmodligen var det tur att jag inte hörde hennes program för det har tydligen renderat i ett dussintal anmälningar till Granskningsnämnden. Mitt hjärta hade kanske inte tålt denna överdos.

Tydligen var Athena ”för mycket” även för normalt funtade lyssnare. Nyhetstidningen Barometern har också reagerat via sin ledarspalt, om än utan att göra det med samma tända brandfacklor som många andra politiska sajter vilka upprörs över att ”opartiska” Sveriges Radio levererar en koncentrerad men ändock generös dos av vänsterpropaganda.

Tydligen hade Athena kräkts i sitt program om att Sverige är ett genomrasistiskt land. Jag har medan jag legat ute på svenska landsvägar med 70- och 80-gräns funderat väldigt mycket på detta påstående. Självklart kommer jag till exakt samma slutsats som alla andra vettiga människor, nämligen att detta är bullshit. Varför skulle Sverige annars vara ett favoritland för invandrare? Om Sverige är genomrasistiskt borde man som mörkhyad eller utlänning undvika vårt land. Sverige borde vara paria i alla internationella sammanhang. Vi vet att vi inte är det.

Men mina tankar går lite längre. Tänk om Athena Farrokhzad uttalar en självuppfyllande profetia?

Någon ”rasistisk” forskade påpekade i en bok, som enligt dagspressens kultursidor är lika rasistisk som författaren själv, att samhällen med stor adel av främmande kulturer har en benägenhet att utsättas för social oro. Detta är självfallet en rasistisk fördom enligt pratkvarnarna i medierna. Men jag själv börjar oroa mig att ”rasisten” i själva verket har väldigt rätt. En av dessa ingredienser för social oro är människor som vill ha revolution. De marknadsför sin kamp under begrepp som ”antirasism”, men det reklambudskapet är lika sanningsenligt som påståendet att Axfoods Eldorado-sortiment smakar bättre än de livsmedel som säljs på Östermalmshallen.

Visst, vi har infödda revolutionärer i vårt land också (även om man vid studier av revolutionär historia finner att dessa idéer inte ser nationsgränser och gärna sprider sig med kringvandrande agitatorer, idag liksom förr i tiden). De applåderar Farrokhzads bidrag i etern:

sb Farrokhzad fb hyllningar

Jag rättar mig; det var 16 anmälningar till Sveriges radios granskningsnämnd. Inte ett dussintal. Något säger mig att hon betraktar varje enskild anmälan som en trofé.

Med största sannolikhet blir programmet ”frikänt”. Hon representerar ju ”det goda hatet”. Hon är feminist och enligt en släkting till henne även kommunist. Hon är dessutom ”rasifierad”.  Hon är med andra ord den moderna idealkvinnan i Sveriges radios Sverige…

Eftersom jag inte hade möjlighet/lust/oförstånd att lyssna på Athena Farrokhzads ”sommarprogram” så har jag sökt efter hennes egna uttalanden för att skaffa mig en bild av hennes ideal. För att se ifall hon verkligen är så radikal som hon är. Jag hittade efter 30 sekunders sökande två postningar på hennes Facebook-konto som väckte mitt intresse. Bekvämligt men iögonfallande nog låg dessa postningar dessutom i direkt följd efter varandra.

sb Farrokhzad fb vill ha pistol

Jag funderar på om det är klokt att blogga om en människa som Athena Farrokhzad och hennes vänner. Å andra sidan är denna ström av yngre människor som kommer förbi och spanar mot mitt förra köksfönster och står inne i min trappuppgång kanske redan engagerade i Farrokhzads rörelse sedan länge. Nu tycks det vara klarlagt att minst en av dem tillhör AFA. Men detta är bara en parentes.

En sak har Athena Farrokhzad och jag gemensamt. Vi är båda förvånade över att Sveriges radios redaktion för sommarprogrammet gav henne nästan fria händer att utforma sitt program. Det enda man vänt sig emot var uttryckliga personangrepp, som t.ex. mot DN:s chefredaktör Peter Wolodarski.

För sajten Rummet.se förklarar hon sin förvåning:

Hur reagerade du när du fick frågan om att sommarprata?
[…] Jag tänkte: De måste vara sjuka i huvudet som ger en kommunist, extremtfeminist och antirasist en miljon lyssnare två månader innan valet. Jag tänkte: Okej, då kör vi. Jag tänkte: Jag kommer bara få göra det här en gång, så let’s tell it like it is.

Ja, jag tror att hon har rätt. De är sjuka i huvudet på Sveriges radio. Minns SR:s skrattretande deklaration om att inga politiker skulle få sprida politisk propaganda via sommarprogrammet, och därför exkluderades denna yrkesgrupp från att medverka. Jag tänkte direkt att man från SR:s sida ”löser problemet” genom att släppa fram ett gäng ”kulturarbetare”. Man kan ta vilka som helst, de är nästan alla till vänster om centern, och det går alltid att uppmuntra dem att bättra på sin värdegrund innan det är dags att trycka på inspelningsknappen.

Detta leder mig till en följdtanke. Hur botar vi denna sjukdom?

Jag vet att många menar att det bör rensas upp i Sveriges radio och på Sveriges Television. Ok, det är ett sätt. Men fel sätt enligt mig. Att störta in med beväpnade trupper och ersätta varje kommunist, socialist, feminist, miljöpartist med en ”rättrogen nationalist” (våt dröm på kommentarsfältet i sajter som t.ex. Avpixlat eller Exponerat, måntro, he he!) är att flytta sig till nästa krater i skyttegraven. Vad som behövs är att riva det system som medger politiskt styrd propagandaförmedling på skattebetalarnas/licensbetalarnas bekostnad.

Någon snabbtänkt person kommer kanske här med en vid första ögonkastet berättigad invändning mot min tes (och ändå ber om att få skicka stormtrupperna). Vad vinner vi på att SVT och SR tvingas verka efter samma villkor som TV3, TV4, Aftonbladet, Expressen och DN? Även där bubblar det i den politiskt korrekta dyngan som tillskrivs som den enda absoluta tillåtna sanningen, bäste herr Peter Harold!!!

Förvisso. Men notera hur det går för dessa aktörer. Vissa av dem harvar sig fram med presstöd. Andra får tillskott från sina aktieägare. Och samtliga begjuts de av hård kritik och får genomgående låga betyg av medborgarna. I min värld försvinner dessa stöd som delas ut av politikerna (som i sin tur gjort sig beroende av redaktionschefernas välvilja). Allt fler människor förlitar sig på alternativa nyhetssajter och bloggar som öppet står för sina värderingar.

Jag tror att det är väldigt liten chans att jag kommer höra min blogg benämnas av främlingar fler gånger, men det värmer mitt klena hjärta att det även vid de mest oväntade ställen finns ögon som tittar vid sidan av mainstream medias uppspikade skyltar. Det kommer bli mer av den varan i framtiden tror jag, även när denna blogg tystnat. Vad har folk att förlora; de kan ju inte ens lita på att gammelmedierna rapporterar i enlighet med sanning och verklighet?!!

Förhoppningsvis lyckades Athena Farrokhzad åstadkomma motsatsen till vad hon önskade. Jag är ganska övertygad om den saken, även om hon fått gott om ryggdunkar av människor på Facebook som är lika galna som hon. Fast vad kommer att hända på lång sikt när folk vägrar låta sig förolämpas?

Hälsar eder Peter Harold

BONUS FRÅN AVDELNINGEN FACEBOOK-SKÄRMDUMPAR FRÅN KNÄPPA KOMMUNISTER:

Ok, tydligen har fanstyget en bror som i sin tur har en kompis som heter Gustav Landström.

sb Farrokhzad fb gustav landström

Jag citerar Expressen (vilket jag egentligen inte tycker om att göra, men för den här gången…):

I dag inleddes rättegången mot 35-årige vänsterextremisten Joel Bjurströmer Almgren. Han åtalas för att ha knivhuggit en person ur nazistiska Svenska Motståndsrörelsen, SMR, i ryggen vid demonstrationen i Kärrtorp den 15 december i fjol.

Gustav, Gustav…

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Medierna. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Har Athena Farrokhzad uttalat en självuppfyllande profetia?

 1. Majsan skriver:

  Suck, vad jag skulle ge mycket för att någon som Athena (En gudinna som bl.a stod för visheten. Haha!) som anser att Sverige är så genomrasistiskt, hur de förklarar den där OECD-rapporten om att vi snarare befinner oss i det andra änden av spektrumet.

  Ett eventuellt ”den är fel!” nöjer jag mig just inte med. Vilket är ett problem jag har med rätt många av den gapiga superlativa sorten.

 2. cfr skriver:

  Vet inte hur mycket man skall bry sig om Athena och liknande gapiga personer, det är mycket gnäll men alltid lika begränsat med verkstad.

  ALLA – och det gäller såväl Athena som andra kvinnor likväl som svarta och muslimer – vill bo hos den medelklassige, bilkörande, heterosexuelle, liberale, köttätande, sekuläre, medelålders vite mannen eftersom det bara är vi som erbjuder ett anständigt samhälle. På samma sätt som med småbarn får man acceptera deras gnäll men de kommer aldrig att flytta ifrån oss, de kommer att stanna och fortsätta att söka sig till oss även om de kallar oss för otrogna hundar, strukturella rasister och patriarker.

  Vi är vita anständiga män och därför uppskattade. Av alla. Vi kan sträcka på oss och vara stolta istället för att huka oss.

  Det är bara att somna om. Gäsp.

  • Peter Harold skriver:

   Det finns bara ett krux med detta, och det är att dessa kommunister vill stjäla den medelklassige, bilkörande, heterosexuelle, liberale, köttätande, sekuläre, medelålders vite mannens tillgångar (japp, jag gjorde lite klipp och klistra här…!). Athena och hennes likar är den ohederliga sonen som stjäl ur sina föräldrars plånböcker och plockar ut deras besparingar med kreditkortet.

   En sådan familj kommer att gå mot sin undergång, förr eller senare.

   • cfr skriver:

    Förvisso, förvisso, men det är också delvis en annan, mer pekuniär fråga och så har det också alltid varit med ”solidariska” människor. Solidaritet förväntas utgå från den som lyckas bättre och det är i någon mening en rimlig hållning inom vissa gränser, dock är det märkligt få krav på solidaritet som ställs relativt den som vunnit på Lotto, dvs ingen arbetsinsats, sådana fådda pengar får man gärna behålla ograverat och till och med hyllas i valfri kvällsblaska. Märkligt.

    Urspårningen inträffar när ”solidariteten” uppehålls med våld eller hot om våld (skatt) eller andra varianter av trakasserier vid åsiktsbrott (vuvuzela).

    Mitt försök till poäng är dock att vi inte behöver genomföra någon som helst moralisk hukning inför de gnälliga, vi vita män är överlägsna som samhällsbyggare och det tycker de klagande också.

    Visst är det arrogant uttryckt av mig men jag blir så trött, precis som jag ibland blev trött på mina barn när de var små och gnälliga. Men jag älskar dem ändå. Dock mer tveksam om min kärlek till Athena som till skillnad från mina barn inte verkar växa upp.

  • Anna skriver:

   Njae- kanske de kvinnorna vill det. Jag har bara dragits till en vit man faktiskt, och han var amerikan. Som amerikan var han gentleman, dvs uppoffrande och höll upp dörren för en osv. Bilkörande och köttätande vit gentleman, skulle jag vilja sammanfatta honom. Jag tror att det är av den orsaken som ”vita män” söker sig till kvinnor som inte är det. Av precis samma orsak som jag dragits till ”osvenska” män. Svenska kvinnor vill bli behandlade som kvinnor, inte som ställföreträdande mammor- medan svenska killar vill bli upp-passade och åtrådda. Om båda parter vill bli upp-passade, vad händer då? Det uppstår ett negativt magnetfält. Det går bara inte ihop! Det är ett sorgligt samhälle detta, när man gått med på att minus minus- minus = plus. Jag har alltid tänkt på svenska män (självklart inte alla, men många) som stora barn som behöver påpassning och åthutningar kontinuerligt, för att inte tappa spåret liksom. De är liksom inte självgående. Det är så offantligt tröttsamt att se så många dra så dåliga slutsatset. Att det är kvinnorna det är fel på och sedan lösa det hela med att resa till ett främmande land och gifta sig med en ”riktig kvinna”, bara för att senare bli försmådd för att samma grej upprepats i förhållandet så fort den ”tacksamma” kvinnan fått mark under fötterna och förstått att hon också har rättigheter i det nya förlovade landet… Det är ju rätt så tjatigt detta. När ska den svenska mannen förstå och växa upp? Jag tycker att den här tjejen Abdullah eller vad hon nu hette, ter sig PRECIS likadan som de män hon vill porträttera som svin. Jag ser ingen nämnvärd skillnad alls.

 3. Anna skriver:

  Ibland går Fantomen ut på gatan som en vanlig man…

  Han liksom du, hörde ofta folk prata om den vandrande vålnaden medan han gick osynlig ibland de. Fan vad coolt att få uppleva! Men du är ju å andra sidan en ovanligt generös och intelligent person. Mig veterligen finns ingen annan blogg där man fritt kan få härja som man vill- utan att bli tårtad av moraltårtan a´la svennebanan. Eller häxan surtant. Fastän vi 2 egentligen tycker precis det motsatta om väldigt mycket. Vi står väl så långt ifrån att vi egentligen kommer jävligt nära eftersom allt går runt och runt och till slut ser man att man egentligen menar samma saker… Det brukar bli så när man har tålamod att verkligen bena ut och se konsekvenserna av ett resonemang. Faktiskt.

  Det där påståendet om att Sverige ÄR rasistiskt håller jag faktiskt med om, fastän jag själv är medlem i svenskarnas parti och tagit ställning till att jag anser att svenskarna borde prioriteras framför andra. Min övertygelse är att varje land har ansvar för att ta hand om sina egna medborgare. Hade alla länder gjort detta- hade det inte funnits så många att tycka synd om och solidarisera med från andra länder.

  Men till skillnad från SVP definierar jag inte ett folk utifrån genetiken. Jag har alltid varit blind för färger och ursprung. Det jag anser är svenskt handlar om hur man beter sig och hur lojal man är mot andra osv. Det Sverige jag älskar eller rättare sagt älskade, handlar om ödmjukhet och att ta hand om varandra- inte ta hand om folk på andra sidan jordklotet. När ett land skapar gräddfiler och fördelar för andra pga att man anser att de behöver reglerade förmåner pga dess ”underkapacitet” – då handlar det för mig däremot om rasism.

  Sverige ÄR ett väldigt rasistiskt folk överlag. Sverige ÄR rasistiskt- det ser jag bevis för varje dag när jag går med min son hand i hand. Han har en mörk pappa och jag är ljus. Sonen har redan vid 7 års ålder, fått komplex för sin hudfärg. Det hade han inte haft om vi bott i exempelvis USA. Bara i Sverige (förutom kanske Finland av de nordiska länderna) hade folk tänkt de elaka sakerna när de får syn på barn som är icke ljushyade och ljus ögonfärg. Det är just PGA att folk refererar till alla som formligen invaderar landet, som råkar se ut som han.

  Sverige blir mer och mer rasistiskt ju fler människor från främmande länder man tar emot. Det är faktum. Så samtidigt som jag är antirasist i grunden, blir jag mer och mer ”rasist” med starkare nationalistiska rötter. Något annat val har jag inte. Det har ingen som lever i samma värld som oss.

  • Majsan skriver:

   Var på väg att undra ”vad är det hon säger?!”, men sedan såg jag poängen och kan inte annat än att hålla med om självuppfyllande profetia.

   När jag började skolan, liksom alla övriga uppväxta med Tintin, Familjen Hedenhös, Pippi Långstrump etc etc etc inklusive sånger som säkert är förbjudna idag, så hade vi en adopterad Fillipinsk pojke i klassen (en av de första utlandsadoptionerna fick jag höra senare). Bortsett från att han fick den nyfikna frågan om var han kom ifrån egentligen (det som det idag skrivs om att det är kränkande) så var det ingen som brydde sig vad jag vet. Och om någon hade brytt sig och försökt något hade han/hon fått sig ett allvarligt samtal med någon av de utmärkta respektgivande lärare som fanns, och gud nåde om någon förälder då försökt komma till ungens försvar ….

   Nästa omgång invandrare möttes då man blev student på universitetet. En och en annan flykting med familj fanns nu också och de jobbade. Det enda med detta var att då man nyfiket frågade så fick man också grundligt inpräntat, precis som det är i verkligheten, att det kan vara stor skillnad på folk och tendenser i kulturer. Inte ett huckle, inga krav på halalmat, sambo var visst ok trots att man kom från Iran och åtminstone kom från medelklassen. Inte behövde man fråga någon Imam någonstans om hur man hanterar Ramadan i ett land då solen just knappt går ned. Inga artiklar i tidningar om barn som ska undantas viss undervisning i skolan …. det enda negativa som någonsin kom i tidningen var en tydlig reaktion mot att en importerad läkare hämtade sig en burkhafru och höll henne borta från samhället. Det var ett major NoNo då och upptäcktes fort.

   Idag …. varenda (sann) ”fördom” jag någonsin haft har eller har haft som blev ordentligt rubbad då jag var ung, de är tillbaka med full kraft.

   • Peter Harold skriver:

    Ja, jag upplever en snarlik utveckling. Brudar från mellersta östern kunde förr gå med öppet vackert hår (är de unga brukar de ha fint hår). Idag ser jag dem klä sig i heltäckande sjal när de lämnar jobbet. ”Alla andra har det”, säger de. Ja, ”alla andra” i deras kommundel.

 4. annacarlbro skriver:

  ”Sverige blir mer och mer rasistiskt ju fler människor från främmande länder man tar emot. Det är faktum.” Exakt Anna! På så vis är det Athena säger en självuppfyllande profetia.
  Till slut kommer unga män som rånats på sin mobil eller sin jacka en gång för mycket, eller flickan som tröttnat på tafsanden och öknamn som ”svennehora” att tillgripa våld, och då kommer även oskyldiga att drabbas.
  Man kan säga att politikerna och kulturelit odlar rasismen.

  • Anna skriver:

   Japp! Så är det ju. Vi lever i det här och därmed hjälper vi också till med att uppfylla profetian. Därav att jag bara inte kan låta bli att översätta min verklighet så att andra kan förstå vad som pågår. Tyvärr verkar det krävas fysisk närvaro för att någon ska förstå. Men det finns undantag- det FINNS rörliga intellekt här och var- du och Fantomen (den bloggande skrivaren) hör till de härliga undantagen! Det är sorgligt att inte vi kunde leda ett parti i stället för de alternativ som finns som tror att det enda de kan göra är att spela samma spel fast försöka ändra spelplanen. Det händer ju tydligen inte. Inte i Sverige.

 5. Anna skriver:

  För övrigt välkomnar jag alla idioter som känner ett trängande behov av att bevisa att jag har fel och som vill döda oliksinnade- jag välkomnar verkligen att äntligen få starka skäl till förtur till annan lägenhet så att min son äntligen kan få börja leva sitt liv och börja i en bra skola till hösten. Ring mig på 0707981856! Jag talar då om vilken dörr ni kan spraya hakkorset på!

  Tackar på förhand!
  /Anna

 6. Anna skriver:

  Inget har hänt på flera timmar! Vad faaan? Kan inte ni som sitter och ruvar på adressen utanför skrivarens blogg- istället komma till Ibsengatan 70, 16847 bromma? Bränn gärna ner hela stället vetja, ingen hade blivit gladare än jag!

  Jag själv står för precis varje ord jag kan ha yppat (även vid svagare tillfällen- olikt andra ”anonyma hatande”

  Ni finner mig under följande adress:

  Sofie Emanuelsson
  Ibsengatan 70
  168 47 Bromma

  Sådärja- nu har jag gjort allt jobbet åt er!

  Kom då Vi är redan så mobbade att vi gärna får något belägg för detta om ni börjar komma från andra sidan stan också!

  Tackar på förhand! (Tyvärr finns ingen portkod och det är omöjligt att prata inomhus pga dålig täckning) Men knacka på fönstret bara- det är min sons sovrum som ligger 9 cm från elcentralen som försörjer hela kvarteret med el- så vi har inget att förlora. Kör på bara!

  Med vänlig hälsning
  /Sofie Alias Anna.

 7. Anna skriver:

  KOM DÅ- jag väntar??? Kom igen då? Eller är det för varmt för er mesar??? Pussies!

 8. Anna skriver:

  Mesiga jävla tanter och gubbar. Är det allt ni har???? Jag är just nu i tvättstugan! Jag ser i porten! Jag släpper in er!

  • Per Asperason skriver:

   Du får ha lite tålamod, det tar en stund att samla ihop de 30 vänsterextremister som krävs för att våga sig på en ensam kvinna och hennes son.

   • Anna skriver:

    Ja, särskilt som det är så varmt! Inget har hänt ännu. Inte ens en liten lapp i postfacket! Rätt besviken faktiskt. Nu som jag lagt alla uppgifter i knäet och allt, menar jag. Hursomhaver- vet ju inte ens om vännerna av hat och hämnd läser den här bloggen egentligen. Jag kanske skulle lagt in uppgifterna på aftonbladet, men där godkänner de inte mig… Kult ”nick# det där, med anspelning på asperger by the way.

    Precis som det verkade bottendjupt och att vi förmodligen aldrig skulle komma härifrån- har jag (liksom alla andra gånger jag känt att nu är det all in or nothing) har ett lägenhetsbyte uppenbarat sig som manna från himlen. Vi har förmodligen ett helt perfekt lägenhetsbyte på gång- på samma gata som jag bodde när min son blev till.

    What goes around comes around!

    Ville bara kläcka ur mig det här ifall någon tar alltför lång tid på sig att bränna upp stället. Det kan hända att då bor någon annan här än jag. Någon HELT oskyldig.

    Om någon önskar exakta uppgifter om datum för flytten så har ni redan fått numret. Ha det så bra. GUD älskar er! Haha!

  • Peter Harold skriver:

   Du får bjuda mig på en kopp thé när jag kommer förbi…! 😉

   Jag hade en bekant som bodde inte långt ifrån dig. Jag tror att han var chaufför eller någonting liknande. Han såg lite underlig ut… (resten berättar jag senare…!)

   • Anna skriver:

    Alla ser väl rätt underliga ut här? Förutom styrelsen i bostadsrättsföreningen som jag kan tacka mitt eventuella framtida byte för. Det är en jävla samling muppar här. Klagar som faan när jag spelar och sjunger jazz och gammal hederlig house. Medan de själva kan tortera hela omnejden med mänskliga utrop som påminner om helt tafatta försök till att leka bondgård.

    Fy fan. Helt ofattbart.

   • Anna skriver:

    Jag bjuder dig hellre på the´ efter att jag flyttat! Där man kan känna sig som hemma!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s