Bär komikern Robert Gustafsson en rolig ninjamask när han blottar sig?

Bästa läsare!

Sann glädje är skadeglädje. Men sann humor – det måste väl ändå vara den ofrivilliga?

Jag satt en morgon och läste den reklamfinansierade lokaltidningen ”Mitt i Söderort” som gjorde att mina läppar formade sig likt en banans kurva. På framsidan kan man läsa att en maskerad blottare förföljer kvinnor i Söderort, och nästa större rubrik handlar om komikern Robert Gustafsson som tar av sig sin mask för läsarna.

Sannerligen ett lustigt sammanträffande att Mitt i Söder ”dubbelmaskar” på sin förstasida, men jag skall erkänna att leendets uppkomst underlättades av att ämnet (delvis) handlar om sex. För killar som belönar sig själva inför kvinnliga ofrivilliga åskådare får nog allt kategoriseras som sex. Och sex har en benägenhet att stimulera den nervretning som framkallar leenden. Även om nu offret i Årsta måhända kunde hålla sig för skratt.

sb mitt i robert masken blott

Sedan undrar jag lite över hur offren för dylika gärningsmän tänker när de fläker ut sig med namn och bild i en lokaltidning som Mitt i Söderort och beskrivandes sin väg till bostaden, framför allt när gärningsmannen varken är känd eller gripen.

sb mitt i robert masken blott2

 Alright, nu är det inte fullständigt namn som Aylen uppger, men det vore inte osannolikt att den masturberande ninjan i söderort sitter i sin kammare och är i extas över att få dagsljus över sitt objekt. Borde inte Aylen känna lite obehag över att hennes oönskade sällskap den aktuella kvällen nu för alltid, när som helst, kan hetsa upp sig över just henne?

Vi frågar oss ofta vad som finns i gärningsmännens huvuden. Men ibland undrar jag vad som händer i offrens skallar emellanåt när de skriker efter uppmärksamhet i medierna. Om inte annat kan man ju bli drabbad av till synes empatilösa bloggare som undertecknad… I värsta fall börjar gärningsmannen att Googla efter sitt byte. Då kan han hitta förslag på namn, adress och telefonnummer. Rätt eller fel person? Tja, det lär ju inte heller vara skoj för den som är ”fel” Aylan att få en ninja som ägnar sig åt gör-det-själv-sex i skenet från en dimmig gatlykta. Till och med jag skulle tycka att det vore obehagligt.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Humor, Stadsliv, Udda sex. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bär komikern Robert Gustafsson en rolig ninjamask när han blottar sig?

  1. kallepelle skriver:

    Aylen verkar inte riktigt…?

  2. kallepelle skriver:

    Jag upptäckte att han förföljde mig först när han skenade förbi och försvann om hörnet frammanför – jasså minsann jo men det var ju tydligt att det rörde sig om förföljelse då va?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s