Snälla svartskallar kan ge snälla poliser problem med dumma antirasister!

Bästa läsare!

En person i min bekantskapskrets gjorde mig uppmärksammad på följande statusuppdatering på Facebook:

sb hanif bali polis

Jag får faktiskt hålla med Hanif Bali på Råsunda. Den svenska vänstern producerar självuppfyllande profetior. Allt tal om rasism i samhället kan en vacker dag kanske rent av väcka acceptans för äkta rasism. Och det vore inte skoj, inte minst med tanke på att folk som inte gillar svenskar kan få för sig att ta sig vissa friheter ”för att skapa rättvisa” i en tid där våld blir norm.

Vi borde kanska tala om det här redan nu innan det blir försent?

Epitetet ”svartskalle” är uttryckt med en glimt i ögat. Hanif Bali har dessutom avslöjat att den nya röd-röd-gröna regeringen förbjuder SCB att bevaka hur många som jobbar i Sverige eftersom fler skall ha bidrag. Lästips! [Länk]

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Snälla svartskallar kan ge snälla poliser problem med dumma antirasister!

 1. Sofia skriver:

  Magdalena Andersson (s) har, enligt MSM, avlagt examen vid Handelshögskolan i Stockholm.
  Wallenbergs startade Handelshögskolan och dominerar den fortfarande.
  Wallenbergs lever av krigsindustri.
  NATO övar i Östersjön.
  Samtidigt, utan bevis, anklagar svensk militär Ryssland för fientliga handlingar på svenskt territorium.
  Enligt NATO´s egna uppgifter deltar Sverige och Finland i NATO´s militära övningar i Östersjön.
  Samtidigt gör Löfvén statsbesök i Finland.
  Finlands och Sveriges statsministrar går ut tillsammans och proklamerar offentligt som om Ryssland i verkligheten provocerat.
  Hhhmmmm…………..

  Vid det liknande spektaklet på 1980-talet anklagade genast Carl Bildt Ryssland för fientliga handlingar. Han skickade arga protester till Ryssland. Sedan bevisades det att NATO hade haft fuffens för sig under vattnet i Stockholms skärgård.
  Hela det svenska etablissemanget spelar med i detta vansinniga skådespel!

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag såg att Wallenbergarna hade visst varit tongivande efter Första Världskriget om hur Tyskland skulle betala krigsskadeståndet. Vår värld hade nog sett bra mycket annorlunda ut idag ifall man accepterat Tysklands förslag från 1916 om att avsluta kriget utan förändringar.

   • Läsare skriver:

    The American Jewish Committee (AJC) was established in 1906 to safeguard the welfare and security of Jewsworldwide.[1] It is one of the oldest Jewish advocacy organizations in theUnited States and has been described by the New York Times as ”widely regarded as the dean of American Jewish organizations”.[2]

    http://en.wikipedia.org/wiki/American_Jewish_Committee

    Klicka på 1910:

    http://www.ajcarchives.org/main.php?GroupingId=10

    Glöm Wallenberg, han var som bäst springpojke åt storjudarna i Paris 1919. Här har du en jude som var med i Paris. Han heter Benjamin Freedman och var född in i de innersta kretsen av storjudar i Amerika. Senare vände han sig mot storjudarna och berättade vad de hade gjort. Finns massor med länkar och ljudfiler med hans tal. Lyssna på dom.

    http://www.rense.com/general34/amaz.htm

    Alla presidenter i Versailles 1919 hade judar som deras närmsta rådgivare.

    • Peter Harold skriver:

     Historiska fakta. Jag ser ingen anledning till att radera den här kommentaren. Benjamin Freedmans inspelning är en intressant klassiker som jag hört. Skulle nog aldrig få framföras av en talare idag. Tack för länktipset!

     • Läsare skriver:

      Hej, din blogg är en av de intressantaste bloggar som jag sett. Inget jädra PK-trams 🙂

      Benjamin Freedman säger många intressanta saker i hans tal.

      Benjamin H. Freedman 1961 speech

      http://m.youtube.com/watch?v=x8OmxI2AYV8

      Efter att Amerika invaderade Iraq skrev en jude i Amerika att om 25 judar som har deras kontor inom en miles radie från där han skrev artiklen, hade spärrats in, då hade det aldrig blivit någon invasion av Iraq.

      En av de värsta krigshetsarna mot Iraq var Bill Kristoll, jude och neo-con ledare.

      Invasionen och destruktion av Iraq var planerat långt innan 9/11. Sök: PNAC,

      http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

      Det var samma sak med första världskriget, en liten klick storjudar startade ww1. Jacob Schiff var Rothschild agent i Amerika och hans svor på aat han skulle avsätta ryska kungen. Schiff dog 1920, han lyckades alltså.

      Judarna ville ha Ryssland och de ville ha Palestina. Därför startade storjudarna ww1.

      Lyssna på Freedman, han förklarar exakt vad som hände. Judarna i Amerika var hundra procent bakom Tyskland, de krigade mot Ryssland alltså försvagades ryske kungen, dvs det blir lättare att avsätta honom.

      England å andra sidan fick inte låna en penny, tills England gav storjudarna Balfour deklarationen. England lovade att invadera Palestina och ge till judarna. Då fick England allt de ville ha och tyskland fick ingenting. Det är dolkstöten.

      Lyssna noga på allt Freedman säger i början. Han beskriver exakt det som jag just skrivit.

      • Läsare skriver:

       Fixat!
       /Peter

      • Peter Harold skriver:

       Charles Lindbergh Sr hade också en liknande analys. Men han fick ge vika för kritiken som kom från väntat håll efteråt.

       • Läsare skriver:

        Han fick betala med hans sons liv för att han sa sanningen om judemaffian.

        Bra att du fixade errorlänken. Brukar vara mycket noga med att det är rätt länk och att länken fungerar.

        Prata idag med en kvinna som jobbat på akutintaget på Shalgrenska, hennes son är polis i Göteborg. Hon bekräftade att det mesta på jobbet är invandrarrelaterat.

 2. Sofia skriver:

  Ursäkta, det hamnade under fel rubrik!

 3. bengtt skriver:

  Han heter löööfven…inte löfvén inte lätt att inse då han själv inte rättar folk i riksdagen t.ex.
  Sägs bero på jagsvaghet att acceptera att folk kallar en vid namn man inte heter.

 4. Anna skriver:

  Jag vet inte jag. Precis som att det inte fanns rätt många ”svartskallar” inom polisen i dagens Sverige…? Såvitt jag förstått är polisen faktiskt den yrkeskår som använder sig allra mest av kvoteringar, vid intagningen på polishögskolan. Kvinnor och män, särskilt kvinnor eftersom det blir dubbel poäng- som är andra generationens invandrare- kommer allra högst upp på listan av de elever som man gärna vill utbilda till poliser.

  Jag ogillar poliser som ni kanske förstått redan, av den anledningen att de inte kan vara annat än hjärntvättade för att kunna undgå att få sparken. Men det är väl å andra sidan varför man bara ser folk i uniform på gatan, som ännu inte är torra bakom öronen. De äldre och karismatiska typerna har annan tjänst inom polisen. Jag vill ogärna titta på poliser men jag tycker åtminstone att de väldigt ofta ser ut som svartskallar. Så kommentaren som polisen i t-banan sägs ha sagt till moderatblatten, verkar sakna trovärdighet. Särskilt som resenärerna i t-banan består till största del just av, svartskallar. Sen kommer kvinnor och sist den kategorin du ”tillhör”, Peter.

  Det är sorgligt att ”folk” inte ifrågasätter när civilpoliser på te-centralen kidnappar tonåringar i tunnelbanan för att dra in de i SLs personalrum för förhör, bara för att de faller in under rätt signalement- medan ”folk” skriker ”polisvåld” så fort en uniformerad polis ställer sig och pratar med en trafikant som ser ut som en hederlig svartskalle. Nej, just det- det stämmer nog inte. Det första jag skrev stämmer eftersom jag själv varit med om det och vet att det är så polisen jobbar. DEt andra scenariot har jag bara varit med om när jag själv jobbat som väktare. Min erfarenhet är att det är när en konfrontation uppstår som ”folk” lägger sig i.

  Alla är ju strängt upptagna med sina telefoner nu för tiden, så jag hade tippat på att någon ställt sig och filmat med telefonen kanske. Men att lägga sig i ett vänligt samtal har jag väldigt svårt att tro.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, dagens polismyndighet har blivit ett kvotbygge, och mantrat om att ”polisen skall återspegla ett genomsnitt av landet” känns inte alls trevligt. Det betyder att kåren fylls med både bovar och moralister som prioriterar politisk korrekthet istället för att hejda folk som stjäl och förstör annans egendom.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s