Klimatalarmist förskönar sin egenbild – och censuren jobbar hårt i hans tjänst som chef för liberal tankesmedja.

Bästa läsare!

Namnet är Mattias Goldman. Med ett belåtet flin förklarade han för SVT Rapport (statskontrollerat medium drivet i stiftelseform) att han lyckats försköna sin historik på Internet. Han skall nämligen ha uttalat sig om att förneka klimatförändringarna är i princip samma sak som att förneka nazisternas förintelse av judar. Onekligen ett kontroversiellt uttalande (för de som inte är klimathotstroende), men Mattias Goldman ville testa om han kunde få Google att ”döda” länkarna till sitt uttalande med anledning att EU bestämt att det skall vara möjligt att radera generande länkar i sökmotorer.

Till en börja var han skeptiskt att få genom denna radering, dels för att han uppfattar sig själv som en offentlig person, dels för att det finns en relevans att jämställa ”klimatförnekelse” med ”förintelseförnekelse”. Men han tyckte att det var värt att prova eftersom det inte tog mer än fem minuter av hans tid. Och efter en vecka fick han svar från Google att ”nu har vi fixat det”. Ingen kan med Googles hjälp hitta att han uttalat sig som en idiot.

Jag blev lite nyfiken på att se ursprungsdokumentet på webben med hans uttalande. Jag kom till den eminenta sajten Klimatupplysningen.se som hade en postning om journalisten Elisabeth Höglund som replikerade till Mattias Goldmans utspel; man länkade till den artikel hon skrivit i Expressen. Men idag kan man inte hitta den där – Expressen har flyttat bort den!

Klimatupplysningen kan dock berätta att Elisabeth Höglund skulle tala vid ett klimatforum, men att Mattias Goldman hotat med att kontakta forumets sponsorer, bl.a. länsstyrelserna och kommunerna  om inte forumet inom anvisad tid vidtagit åtgärder för att ”säkerställa en diskussion mer i linje med vad världens klimatforskare slagit fast”. Det vill säga, vägra låta Elisabeth Höglund medverka. Hans bön blev hörd av arrangörerna.

Det verkar som att den där Mattias Goldman är en riktig skitstövel. Tråkigt att EU skall skydda såna jävlar. En rejäl dos näthat är vad han förtjänar.

En Maria Eriksson skrev ett debattinlägg i Smålandsposten 22/7-08 om någonting hon kallar för ”Eko-lobbyn”. Det är en tänkvärd och faktariktig artikel som förtjänar att lyftas fram. Den handlar faktiskt om ovan nämnde Martin Goldman. Citat:

Det finns en slentrianmässig motvilja mot lobbyister som oftast förknippas med ”oetiska” branscher. Men miljöbilar, Röda korset och ekoodlare använder sig också av pr-konsulter och lobbyister. Med framgång får tilläggas.
Fast eftersom deras intressen stämmer bättre överens med den allmänna opinionen anses de mer harmlösa. Men tänk om de bara har bättre pr-konsulter?
I vilket fall kan det vara bra att försöka hålla reda på vem som går vems ärende. Och det är inte alltid det lättaste.
Någon som de senaste dagarna kommit att personifiera denna problematik är Mattias Goldman. Åtta till fem är han konsult på pr-byrån Westander, som har etanolföretag som kunder. På fritiden är han styrelseledamot i Gröna bilister. Fast i höst har Goldman tjänstledigt från Westander för att arbeta åt Gröna bilister. Krångligt? Goldman har säkert full koll på när han uttalar sig åt vem. Fast det kan ju vara lite svårt för oss andra att veta vilket stol han sitter på för tillfället. Och vilken trovärdighet har Gröna bilister när de tycker till om etanolbilar?

Mattias Goldman är numera VD för tankesmedjan Fores. Han är dock inte älskad av alla miljömuppar; Mikael Karlsson (som jag bloggat kritiskt om vid något tidigare tillfälle, men jag minns inte när eftersom det blivit bra många inlägg under åren) som är ordförande för Naturskyddsföreningen tycker att Mattias Goldman är en skrytmåns. Och på denna punkt håller jag med Naturskyddsföreningen.

Tankesmedjan Fores arbetar med att skapa policy-dokument inom klimat- och migrationspolitik. I rest my case.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

33 kommentarer till Klimatalarmist förskönar sin egenbild – och censuren jobbar hårt i hans tjänst som chef för liberal tankesmedja.

 1. Martin skriver:

  Han skulle nog använda näthat mot honom själv till politisk nytta det också.

  • Läsare skriver:

   Det kan du vara helt säker på. Låt oss se … hmm… GOLDMAN. Det är bara det självutnämnda herrefolksrasen som tar ett sådant namn. Gör som jag säger eller du är en föjjintelseförnekare. Typisk judisk her re folks mentalitet. Judarnas strategi är att tvinga dig att ta en av två ståndpunkter. Detta är ett klockrent exempel.

   Atonement For Auschwitz – Krakow Trial – 1948.flv –kort video

   http://m.youtube.com/watch?v=ic6TUocOVUk

   Officiellt totalt dödstal i Auschwitz två år efter ww2 är slut: 300.000 döda.

 2. Sofia skriver:

  Mycket bra grävt herr Blogginnehavare!
  Jag reagerade mot den gubben trots att denna propaganda pågår dygnet runt i MSM.
  Han är en Rotschildzionist i varenda hjärncell han begåvats med.
  Han arbetar på den utvalda rasens Fores som lobbar för NWO.
  Klart att Googles gör som han säger eftersom de tillhör samma ”familj”!

  Jämför med motsatsen: en maktlös patriotisk medveten svensk!
  Där hänger Google ut allt privat och ”antizionistiskt” de kan!

  • Jern skriver:

   Ansluter mig till hyllningen av Skrivaren.
   Detta är ytterligare ett exempel på att journalisterna inte granskar makten utan går maktens ärenden. Peter gör här deras jobb men istället för att komma till allmänhetens kännedom göms nyheten undan i ett forum som pestmärks med stämpeln ”hatsajt”.

   Att den fria pressen som skulle garantera demokratin nu är en del av det totalitära samhälle vi kallar Demokraturen har sin förklaring. Amerikanarna säger ”follow the money” och Karl Marx ”intresset ljuger inte”. Bröd på bordet till barnen och en bostad på Södermalm och en halv miljard i presstöd till branschen är tungt vägande argument.

 3. Benny skriver:

  Peter, klimatalarmismen är bara ännu ett av de redskap som den rika nomenklaturen i NWO/OWO driver på för ökad makt. Man har nog tänkt ut följande scenario…planetens resurser och miljön påverkas alldeles för mycket om vanligt folk har för hög standard dvs bilar, åker flyg på semester, använder för mycket energi m.m. Jorden tål ju inte 7 miljarder som lever på vår nivå, så på något sätt måste man uppnå en acceptans att vi alla måste sänka vår standard för att undvika upplopp, krig om resurser, politisk oro osv. Detta gäller dock inte den rikaste procenten. De vill fortsätta med sin extravaganta livsstil och då måste alla andra stå tillbaka för att detta ska fungera. Al Gore är väl en typisk representant för denna filosofi. Skulle alla leva på hans levnadsstandard så skulle inte ens hundra jordklot räcka till, men han har ändå hjältestatus bland miljötalibanerna av någon anledning. Ökningen av jordens medeltemperatur beror på ökad solaktivitet och har inte så mycket att göra med CO2, men detta faktum är inte intressant ur politisk synpunkt då vi inte kan påverka solen, däremot kan man lura i godtrogna sagor om det ”farliga” CO2 och på det sättet skaffa sig makt och inflytande. Självklart måste vi minska på användningen av smutsig kol och olja men det av andra orsaker än CO2 då ju både olja och kol är ändliga resurser.

 4. cfr skriver:

  Jag förstår mig inte på detta ständiga tjat om att Goldman är jude och därmed ingår – liksom alla judar – i en världskonspiration som syftar till att styra världen på ett för judar fördelaktigt sätt. Vad som särskilt skulle gynna judar förstår jag inte.

  Min uppfattning är att judar många gånger är duktiga och framgångsrika vilket naturligtvis leder till att de också återfinns på många poster i samhället där det är en lämpligt att vara duktig. Dessutom förefaller de i allmänhet vilja vara assimilerade och vill inte pådyvla omgivningen några särskilda judiska regler vilket borde uppskattas om man jämför med grannfolken från Mellanöstern.

  Förstår faktiskt inte.

  • Benny skriver:

   Nu är det ju så cfr att många judar faktiskt sitter i maktpositioner på många håll i världen och många av dessa har som mål att understödja Israels expansion och inflytande i världen. Man har i USA en mäktig lobby som gör sitt bästa för att Israel skyddas mot alltför häftig och berättigad kritik. Sen är det ju så att judendom föds man in i, det är ingen missionerande religion som islam eller kristendom. Därför försöker man inte sprida sin tro till andra, judendom är en exkluderande religion och judar anser sig förmer än andra och utvalda av sin påhittade gud.

   • cfr skriver:

    Det är nog ingen som förnekar att judar är framgångsrika, snarare tvärtom, men att de genom detta skulle ges möjlighet att styra världen – de är väl ca 14 miljoner varav ca 6 miljoner i Israel har jag läst mig till – låter lite väl magstarkt. De då ca 8 miljonerna utanför Israel skulle av alla oss andra helt frivilligt ges ett alldeles särskilt mandat att styra över oss?

    Att judarna inte missionerar är väl bara bra, att slippa religiöst dravel uppskattar vi väl? Visst kan man ändå konvertera till judendomen men det är långtifrån lika lätt som att bli muslim vilket endast tarvar högläsning av lite viktiga fraser. Judarna synes ha lite större anspråk och kräver kunskap och insikt innan konvertiten accepteras.

    • Jern skriver:

     Just sådana kommentarer du skriver kan inbringa extrainkomster. Här är ett tips om var du kan hämta pengar: http://www.dailystormer.com/jews-paying-huge-numbers-of-people-to-put-pro-jew-messages-on-social-media/

     • Läsare skriver:

      Dessa judar kallas Hasbara:

      Public diplomacy in Israel (also hasbara) (Hebrew: הַסְבָּרָה‎ hasbará, ”explaining”) refers to public relations efforts to disseminate abroad positive information aboutIsrael.[1][2] The term is used by the Israeli government and its supporters to describe efforts to explain government policies and promote Israel in the face of negative press, and to counter what they see as delegitimisation of Israel around the world.Hasbara means ”explanation”, and is also a euphemism for propaganda.[3][4][5]

      http://en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_(Israel)

    • Läsare skriver:

     Sayanim

     On January 19, 2010Mahmoud Al-Mabhouhwas murdered by theMossad in Dubai. The people shown in the picture are suspects of the murder and possibly sayanims.

     A sayanim (sing. Sayan; Hebrew: helpers, assistants) is a Jew living outside Israel who volunteers to provide assistance to Israel and/or the Israeli Mossad utilising the capacity of their own nationality to procure assistance. This assistance includes facilitating medical care, money, logistics, and even overt intelligence gathering. Estimates put the number of sayanims in the hundreds of thousand.

     http://en.metapedia.org/wiki/Sayanim

     Ostrovsky, a former Mossad agent, says its motto is “By way of deception, thou shalt do war”.

     …..
     REVEALING THE FACTS as I know them from my vantage point of four years spent inside the Mossad was by no means an easy task.

     Coming from an ardent Zionist background, I had been taught that the state of Israel was incapable of misconduct.

     …..

     But it was the twisted ideals and self-centered pragmatism that I encountered inside the Mossad, coupled with this so-called team’s greed, lust, and total lack of respect for human life, that motivated me to tell this story.

     http://jewise.wordpress.com/2009/02/10/victor-ostrovsky-a-former-mossad-two-books/

  • Läsare skriver:

   Jag förstår att du inte förstår, jag förstod inte heller en gång i tiden. Jag skaffade internet för 15 år sedan och det första jag läste var att det finns en judisk konspiration, att judar äger alla större banker, all media och att det är judar som ligger bakom massinvandringen.

   Jag kunde bara inte förstå varför judar skulle ligga bakom massinvandringen, som jag såg det borde massinvandringen och speciellt massinvandringen av araber vara helt emot judarnas egenintresse. Och detta är en av stötestenar som på ytan verkar vara helt motsägelse, men problemet är att de flesta goyim, icke-judar inte förstår hur judar tänker och vad de vill.

   Den judiska konspirationen går ut på att alla icke-judar skall vara judarnas slavar och att allt på jorden tillhör judarna. Judarnas plan är att bli ett herrefolk som skall styra hela världen.

   För att kunna göra det måste judarna utrota den vita rasen och det är exakt vad judarna gör med massinvandring, rasblandningspropaganda, militant feminism där vita kvinnor lär sig att hata vita män, bögpropaganda riktad mot vita män.

   Ta valfri judeägd tidning, TV, radio, Hollywoodfilm och den vite mannen är under konstant attack, det finns inget i hela världen som den vite mannen inte är skyldig till. Obs, vita kvinnor får aldrig skulden för nånting, om dom inte är SDare förstås, då är de samma som den vite mannen.

   Vet du vad varenda judisk ”högtid” handlar om? Hur judarna har utrotat deras fiende till sista man, kvinna och barn. Judarnas plan är att få en ny ”högtid”, när judarna har utrotat den vita rasen till sista man, kvinna och barn.

   Den vita kvinnan är inte problemet, det.är den vita mannen som står iväg för judarnas världsherravälde. Finns det inga vita män kommer vita kvinnor att Skaffa barn med de män som finns, dvs mörkhyade och alltså blir avkomman rasblandad, dvs alla vita kvinnor kommer att bli utrotade i förlängningen.

   Det som retade mig och som jag bara inte kunde förstå var massinvandringen. Alla undersökningar visar att ju mer konstiga länder invandrar kommer från, dess mindre anpassar de sig. Somalier är det klockrenaste exemplet. De första somalier kom till Sverige i början av 90-talet, de har alltså varit i Sverige i 30 år nu och hur är det? 90 procents arbetslöshet, de flesta är analfabeter, deras ungar slutar skolan och kan knappt skriva och läsa, skyhög kriminalitet. Eller som en Somalier sa till mig i mitten på 90-talet: – Vi hör inte hemma här.

   Där somalier flyttar in, där flyttar alla, inklusive andra svarta. Det är samma sak i Amerika och Kanada, somalierna hör inte hemma i västvärlden. All info om Somalier visar tveklöst att de är totalt misslyckade i Sverige. För två år sedan fanns det 40.000 somalier i Sverige. Vad gör Reinfeldt åt det? Beslutar att importera ytterligare 30.000 somalier som ”anhöriga”.

   Jag har följt med i invandringsidiotion sedan 80-talet, när jag trodde att idiotin inte kunde bli värre, då skruvades idiotin upp ytterligare ett snäpp och jag kunde bara inte fatta: Varför fortsätter denna idiotin år efter år, sen årtionde efter årtionde.

   Faktum är att när du börjar gräva i det då är det glasklart att det är judar som driver på massinvandringen, det är judar som driver på att svenskarna skall anpassa sig till invandrarna. Svensken och särskilt den vite mannen är andraklassen medborgare i sitt eget land, och det är judar som ligger bakom. Bonnierjudarna gav ett antal judar fritt utrymme att propagera för öppna gränser och obegränsad invandring med start i mitten på 60-talet. Juden David Schwartz var den tongivande juden.

   Hade det inte varit för massinvandringen och att det är judar som driver på, då hade jag med all sannolikhet inte funderat på judar övh. Men när du väl inser att att det är judar som ligger bakom och driver på massinvandringen, då är nästa fråga: Vad mer för jävelskap ligger judar bakom?

   Kort sagt, ta vad som helst som är dålig för den vite mannen och det är utan undantag judar som driver på den antivita Hat propagandan. Militant feminism, det är judar bakom. Bögpropagandan, det är judar som ligger bakom. ”Fria” aborter, det är judar som ligger bakom. Vita dödar deras egna barn, det är vad abort är, kollektivt massjälvmord.

   Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

   http://m.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

   Den här juden har fått 40, fyra-noll miljoner av riksbanken efter beslut i inslagen.

   • Anna skriver:

    Aha. Sökte på det du skrev, Läsaren. Det är kusligt träffande det du just beskrev. Det skulle förklara allt egentligen. Men är då alla judar själva, egentligen medvetna om hjärntvätten? De som jag mött, verkar helt omedvetna om det då jag var i Tel Aviv i en månad och besökte min ”roommate” från London. Det jag upplevde var att hennes familj var ganska ointresserade av Sverige. Och att de inom familjen var högintellektuella. Vilket inte var så märkligt heller, då det kan variera även här. Eller överallt. Jaja, hoppas att du har fel i alla fall. Men Reinfeldt tvivlar jag inte ett dugg på. Att han är ansvarig för att det kommit hit ett sånt stort antal idioter som inte hör hemma här, på vår bekostnad- är inte att ifrågasätta. Det är ett faktum. Jag hoppas han blir påsatt i rumpan av ett gäng somalier.

    • Peter Harold skriver:

     Det är skillnad på judar som folk och de som agerar i deras namn (och egna intressen).

     • Läsare skriver:

      Stalin’s Jews – Israel Opinion, Ynetnewsunvis.it/www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

      Here’s a particularly forlorn historical date: Almost 90 years ago, between the 19th and 20th of December 1917, in the midst of the Bolshevik revolution and civil war, Lenin signed a decree calling for the establishment of The All-Russian Extraordinary Commission for Combating Counter-Revolution and Sabotage, also known as Cheka.

       

      Within a short period of time, Cheka became the largest and cruelest state security organization. Its organizational structure was changed every few years, as were its names: From Cheka to GPU, later to NKVD, and later to KGB.

       

      We cannot know with certainty the number of deaths Cheka was responsible for in its various manifestations, but the number is surely at least 20 million, including victims of the forced collectivization, the hunger, large purges, expulsions, banishments, executions, and mass death at Gulags.

       

      Whole population strata were eliminated: Independent farmers, ethnic minorities, members of the bourgeoisie, senior officers, intellectuals, artists, labor movement activists, ”opposition members” who were defined completely randomly, and countless members of the Communist party itself.

       

      In his new, highly praised book ”The War of the World, ”Historian Niall Ferguson writes that no revolution in the history of mankind devoured its children with the same unrestrained appetite as did the Soviet revolution. In his book on the Stalinist purges, Tel Aviv University’s Dr. Igal Halfin writes that Stalinist violence was unique in that it was directed internally.

       

      Lenin, Stalin, and their successors could not have carried out their deeds without wide-scale cooperation of disciplined ”terror officials,” cruel interrogators, snitches, executioners, guards, judges, perverts, and many bleeding hearts who were members of the progressive Western Left and were deceived by the Soviet regime of horror and even provided it with a kosher certificate.

       

      All these things are well-known to some extent or another, even though the former Soviet Union’s archives have not yet been fully opened

      to the public. But who knows about this? Within Russia itself, very few people have been brought to justice for their crimes in the NKVD’s and KGB’s service. The Russian public discourse today completely ignores the question of ”How could it have happened to us?” As opposed to Eastern European nations, the Russians did not settle the score with their Stalinist past.

       

      And us, the Jews? An Israeli student finishes high school without ever hearing the name ”Genrikh Yagoda,” the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPU’s deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalin’s collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people. His Jewish deputies established and managed the Gulag system. After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, and was replaced as chief hangman in 1936 by Yezhov, the ”bloodthirsty dwarf.”

       

      Yezhov was not Jewish but was blessed with an active Jewish wife. In his Book ”Stalin: Court of the Red Star”, Jewish historian Sebag Montefiore writes that during the darkest period of terror, when the Communist killing machine worked in full force, Stalin was surrounded by beautiful, young Jewish women.

       

      Stalin’s close associates and loyalists included member of the Central Committee and Politburo Lazar Kaganovich. Montefiore characterizes him as the ”first Stalinist” and adds that those starving to death in Ukraine, an unparalleled tragedy in the history of human kind aside from the Nazi horrors and Mao’s terror in China, did not move Kaganovich.

       

      Many Jews sold their soul to the devil of the Communist revolution and have blood on their hands for eternity. We’ll mention just one more: Leonid Reichman, head of the NKVD’s special department and the organization’s chief interrogator, who was a particularly cruel sadist.

       

      In 1934, according to published statistics, 38.5 percent of those holding the most senior posts in the Soviet security apparatuses were of Jewish origin. They too, of course, were gradually eliminated in the next purges. In a fascinating lecture at a Tel Aviv University convention this week, Dr. Halfin described the waves of soviet terror as a ”carnival of mass murder,” ”fantasy of purges”, and ”essianism of evil.” Turns out that Jews too, when they become captivated by messianic ideology, can become great murderers, among the greatest known by modern history.

       

      The Jews active in official communist terror apparatuses (In the Soviet Union and abroad) and who at times led them, did not do this, obviously, as Jews, but rather, as Stalinists, communists, and ”Soviet people.” Therefore, we find it easy to ignore their origin and ”play dumb”: What do we have to do with them? But let’s not forget them. My own view is different. I find it unacceptable that a person will be considered a member of the Jewish people when he does great things, but not considered part of our people when he does amazingly despicable things.

       

      Even if we deny it, we cannot escape the Jewishness of ”our hangmen,” who served the Red Terror with loyalty and dedication from its establishment. After all, others will always remind us of their origin.

      Source: www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

      What is unvis.it?

     • Läsare skriver:

      Sever Plockar är chefredaktör på de största dagliga papperstidningen i ”israel”. Ynet är internetversionen av den tidningen.

    • Läsare skriver:

     Men är då alla judar själva, egentligen medvetna om hjärntvätten?  –Anna–

     Nä, de flesta småjudar är lågutbildade och har inte hela bilden klart för sig. Vilket är bra för storjudarna, småjudarna fattar inte att de är del av en konspiration, alltså kan de småleende förneka all kännedom om en konspiration.

     Prova att prata med de begåvade judarna om att det finns en judisk konspiration. Vet du vad de gör då? De ler, de är jävligt smug då. Smug, extremt självsäkra och visar tydligt att de vet något du inte vet.

     Konfrontera dom sedan med väl valda citat av kända och ledande judar, visa att du vet vad de håller på med. Då är de inte så jävla smug längre, då blir de förbannade för att du bevisat att du vet att att de vet.

     Småjudarna är INTE oskyldiga offer. Småjudarna röstar konsekvent på de värsta judiska massmördare och krigsförbrytare som deras ledare. Ta Nutanyahoooo som glasklart exempel.

     Nutanyahoooo är ledare för bolshevik/neo-con/Likud partiet i ”israel”, en av tre i ”israel” röstar på massmördaren och krigsförbrytaren Nutanyahoooo som deras ledare. Det finns ingen jude som kan komma och påstå att de inget visste.

     Jag har varit i Jerusalem och varit över ett halvår i Palestina (israel). Mer om det en annan gång.

  • Läsare skriver:

   Om du kan engelska kan du börja med att läsa vad Brother Nathan skriver om judarna. Han är född jude och kan judarna inifrån. Han har skrivit tusen artiklar om judarna. Jag har försökt att bevisa att han har fel, men jag har faktiskt inte lyckats en enda gång. Men du kanske vet något om judar som Br Nathan inte vet? Do your homework.

   http://realjewnews.com/

 5. cfr skriver:

  För att sammanfatta Läsare:

  Judarna vill – på sitt listiga och lömska sätt – utrota oss vita män för att sedan bestämma över alla kvarvarande bruna människor.

  Vad är syftet? Skall de börja inavla sig efter att ha uppnått detta Nirvana?

  • Sofia skriver:

   Det får du fråga dem!

  • Läsare skriver:

   Syftet är att ha en slavhär av medveten fördummade bruna folk. Svarta har en betydligt lägre IQ än vita. Varför tror du judarnas rasblandningspropaganda riktar sig till vita kvinnor att de skall skaffa sig en svart som deras man? Titta på judiska MTV, svarta med vackra vita kvinnor.

   Titta på valfri nyare judisk propagandafilm från det judestyrda Hollywood, alla svarta framställs som minst raketforskare, högutbildade chefer inom alla områden, som domare, polischefer, alla svarta framställs som genier, och judar givetvis.

   Judar stall Edison filmkamer, när han började jaga dessa kriminella judar, då åkte de från Östkusten till Kalifornien och startade Hollywood. Den enda icke-juden I Hollywood var Walt Disney. När han dog tog judar över Disney också och idag är Hollywood hundra procent judestyrt.

   Judarnas plan är att styra hela världen och att alla icke-judar skall vara judarnas slavar. För att judarna skall försäkra sig att icke-judarna inte skall ha förmågan att organisera ett motstånd till judarnas världsherravälde skall massorna fördummas mest möjligt.

   Inavlade sig har judarna alltid gjort. Faktum är att det är förbjudet i lag för en jude att gifta sig med en icke-jude i ”israel”.

   ”… idiocy and imbecility are found comparatively more often among Jews than among non-Jews.”

   http://jewishencyclopedia.com/articles/8057-idiocy

  • Anna skriver:

   Nirvana ja. För vem? Självhatare? Uj, vilken konstig diskussion… Jag som trodde judar var vita. Alla jag träffat har varit vita. Men så har jag ju inte heller tänkt tanken på att fråga de. Jag har förmodligen ett lägre IQ än alla sammantaget. Men det är inte mitt bekymmer. Vore jag raketforskarmaterial och hamnat i detta livet jag lever nu och inte kommit härifrån, hade jag mått ännu sämre… Men å andra sidan- hade jag varit av judisk släkt hade jag ju då vetat varför jag varit mobbad hela den här tiden…

   Njae, det här med judisk känns som 80 eller 90-talsfrågor.

   Men så är jag ju som sagt var, ingen raketforskare heller. Eller särskilt intellektuellt lagd. Bara en pain in the butt.

   • Anna skriver:

    Svarar mig själv då jag vet hur sajten läses… Jag hade fel- den här frågan är väldigt aktuell. Tyvärr. Har inte så mycket tid att ”forska” i judefrågan men ser efter 12 minuter efter sökande att det finns en röd tråd i det här med vad som händer nu. Framför allt förklarar det Reinfeldts agerande, vilket jag verkligen sökt ett svar på. Nu fick jag verkligen ett svar i alla fall- på varför han tagit hit så mycket skit under sin ”storhetstid”.

    Missbrukartid, borde det egentligen kallas. De åren han missbrukat Sverige. Varför dödar ingen honom medan Olof Palme fixades? Svaret finns ju även där.

    • Peter Harold skriver:

     Såja, såja. Vi skall hoppas på att hans dåliga karma rättar till det hela i slutet av dagen… 😉

    • Läsare skriver:

     Lugn nu Anna, du skall inte nedvärdera dig själv. Om du fattar efter en kvart att allt går ut på att förstöra all vita länder och utrota den vita rasen, då fattar du betydligt mer än de flesta och är alltså begåvad mycket över medel.

     Idag har Sverige 200 ghetton och ingen ansvarig gör något åt det. Tvärtom gör de allt för att det skall bli ännu värre.

     Svensk fick benen amputerade i februari – nu måste han börja arbeta

     ”Din sjukpenning avslutas och det är dags att börja arbeta.” Jens i Finja trodde inte sina ögon när han läste brevet från försäkringskassan. Båda hans ben är amputerade, efter en trafikolycka.

     – Jag vill ingenting annat än att komma tillbaka, men jag har fruktansvärt ont och mina benstumpar är int

     http://www.exponerat.net/amputerades-i-februari-nu-maste-han-arbeta/#ixzz3IDcZKocC

  • Läsare skriver:

   Vad är syftet? Skall de börja inavla sig efter att ha uppnått detta Nirvana? –CFR–

   Gissar att ditt nick syftar på Council of Foreign Relationship?

   Om judarna lyckas, då är de Gud på jorden. ”Bara” att uppnå det måste göra dom lyckliga för en stund. Men det finns alltid nån folkgrupp de inte lyckats rövknulla än, så det finns säker mer jävelskap judarna inte har lyckats med än. Det finns mer att göra.

 6. Anna skriver:

  Tror för övrigt mer på brainfood. Man kan nog leva på polkagrisar och mjölk om man bara får skratta varje dag och ha föräldrar som umgås och ser barnen- och växa upp till en bra människa ändå. Liksom att äta spenat, avocado, morötter och ekologiskt kött och fisk och bli en fruktansvärd människa- ändå. Om du som barn aldrig får komma till tals eller bli sedd.

  Det här konfliktfyllda samhället barnen ser varenda dag, utgör med all tydlighet den största faran för att kunna växa upp till en normal individ. När man möter konflikter med allt man får lära sig. Hur faan motiverar man att göra rätt- när barnen ser att det finns massor av vuxna som alltid gör rätt, ´men som ändå inte har ett jobb, dåligt med pengar och ingen bostad att trivas i? Jag tvivlar på att barnen blir rätt bara maten är rätt.

  Men å andra sidan, Sofia: De som äter rätt kost har nog i allmänhet det andra rätt för att kunna äta rätt. Det brukar i allmänhet vara så att de familjer som lyckas med rutiner som att äta över huvudtaget, också har rutiner som att vara fler att dela på rutinerna och se till att de följs.

  Däremot har ju barnet redan vid födseln utvecklat motståndskraften och allt det där, medan den låg i mammas livmoder. Pojkar kräver mer mat än flickor och därför föds fler pojkar när mamman äter bra.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s