Sexbrott borta och hemma… dubbla måttstockar som vanligt.

Bästa läsare!

Det pågår febril verksamhet i skrivkammaren, men tyvärr ytterst lite hittar till bloggen. Det är så mycket som sker just nu, och på det privata planet är det annat som har första prioritet. Därför blir det nu i afton en kort och stillsam fundering… om sex.

Sverige är ett öppet och tolerant land. Sverige har en liberal syn på det här med sexualitet. Så liberal att våra politiker bestämt sig för att personer som förföljs i sina hemländer p.g.a. sexuell läggning skall välkomnas till Sverige efter vederbörlig asylprövning.

I vissa länder är det olagligt att ”älska i strid mot naturen”, t.ex. homosexuell samvaro. Sverige har prövat och gett asyl till personer som kommit från bl.a. Iran och Uganda där det är förbjudet för en man att ha sex med en annan man (gruppvåldtäkt av ensam kvinna räknas dock ej). Migrationsverket har dock inte godkänt alla ansökningar med motiveringen att ”man kan leva dold i sitt hemland utan att någon behöver få veta om ens sexuella läggning eller könsidentitet”. Vilket får den asylsökande att uppdatera sin FB-status med att vederbörande är i ett homosexuellt förhållande…

Även om jag själv beskriver mig som sexualliberal i den meningen att jag inte anser att det är statens jobb att bestämma vad man får göra eller inte göra i sängkammaren, så känner jag mig lite obekväm i det att en person skall beviljas det svenska samhällets fulla stöd för att vederbörande är förbjuden att stoppa snoppen i rumpan på sina killkompisar i hemlandet. Jag ser detta som att staten överkompenserar för att den själv en gång i tiden var lika trångsynt som makthavarna i de länder där homosex är förbjudet.

Men framför allt tycker jag att signalvärdet är märkligt. Sverige säger: Kom hit och bryt mot ditt hemlands sexuallagstiftning! Och i nästa andetag vill samma gästvänliga politiker göra det straffbart för svenska medborgare att ha sex på sådant sätt som är lagligt i andra länder när de vistas där, t.ex. genom att betala för sexuella tjänster. Och jag säger det igen; staten har inget att göra med var jag stoppar in min snorre så länge jag inte gör det mot den andra personens vilja.

De som ivrigast förespråkar att homosexuella och transvestiter från Afrika och Mellersta östern skall få komma till Sverige är Riksförbundet för sexuellt likaberättigande, en av Sveriges mest inflytelserikaste och verbalt militanta lobbyingorganisationer. Jag önskar att de ibland kunde tagga ner sitt hetero-hat och börja slåss för allas sexuella frihet. Att ha förbud mot frivillig sexuell förbindelse hör inte hemma i detta århundrade, vare sig i Sverige eller någon annanstans. Men nu tar vi ansvar för vårt eget land, och då börjar vi med oss själva. Sexköpslagen – bort – nu!

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff, Udda sex. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Sexbrott borta och hemma… dubbla måttstockar som vanligt.

 1. Läsare skriver:

  Självklart så har Bard ett frikort just på grund av hand sexuella läggning och inget annat. Karln är fullkomligt sinnessjuk.

  Kulturmarxismen bestämmer dagordningen, detta i linje med Frankfurtskolans idé om att överge arbetarklassen som utövare av den marxistiska revolutionen för att istället lyfta minoriteter (i Bards fall en sexuell minoritet) i hopp om att bryta ner det västerländska samhället inifrån.

  https://www.flashback.org/p52140422

  Postar denna kommentar och svarar på den.

  • Läsare skriver:

   Flashbacktråden handlar om varför Alexander Bard kommer undan när han kritiserar muslimer och islam, medan Birro inte bara får sparken från det judeägda reklam och fördummningsbladet Sexppressen, utan förföljs och hånas av samma judiska propagandablaska? Läs kommentar #50.

   Vi kan börja med att ställa frågan: Vilken folkgrupp ligger bakom böÖögpropagandan? Är det negrer? Är det zigenare? Är det muslim/araber? Är det vita kristna? Är det aboriginer i Australien? Är det eskimåer? Är det samer? Är det pygmeer i Afrika? Klas Klättermus? Bamse och hans vänner? Skogsmulle?

   Varenda bÖgorganisation i Amerika har startats av — JUDAR! Inget undantag! Jodå, så är det. Jag bryr mig inte om att länka till källor, ingen kommer att läsa dessa ändå, men om det är någon som kan bevisa att jag har fel, go right ahead and make my day.

   Det finns flera skäl till att det är judar som ligger bakom all bÖgpropaganda i hela västvärlden, naturligtvis inklusive Sverige.

   Ett skäl är att det offentliga rummet skall föräckligas och bajspackning skall bli något ”normalt”. Ta Äcklo Home för några år sedan. Jesus framställdes som en läderpissbög och korset låg i en skål med piss. På topp av det ställdes äckelpäcklet ut i en kyrka.

   Jag är inte kyrkgångare, men jag är kristen eftersom jag är uppväxt i ett kristet land. Äcklohomo är djupt kränkande för mig och det är judarnas bÖgagenda som har gjort detta äckelpäckel möjligt.

   Judarnas plan är att utrota den vita rasen. Bögar får normalt inte barn, dvs ju fler gojer, Icke-judar, judarna kan göra till bögar, desto färre vita barn föds det. Av samma skäl är det judar som driver på ”fria aborter”. Svenskarna har frivilligt mördat var femte vit barn de senaste 40 åren. Om det inte är kollektivt massjälvmord, då vet jag inte vad det är.

   Birro är vit hetro, kristen och emot aborter. Judarnas hatobjekt nr1. Birro fattar inte detta, därför fattar han inte varför han förföljs i ”media”. Naturligtvis fattar han inte att all ”media” ägs av judar och än mindre fattar han judarnas plan att utrota den vita rasen.

   På 60 och 70-talet var det finaste du kunde vara i södermalmsmarxisternas ögon var att vara arbetare. Överklassmarxisterna köpte en murarskjorta. En murarskjorta har ett speciellt utseende och att vara murare, det var superproletärt. När gåslevermarxisterna tog på sig en murarskjorta, då hade de valt sida i ”klasskampen”.

   När lattemarxisterna tog på murarskjortan, då fick de ståpelle (ståkuk). Det enda som kunde slå den profetera framtoningen var om en gruvunge sa att han inte hade en fritidsgård. Då ejakulerade Överklassmarxisterna i byxorna.

   På 80-talet, då började samma Överklassmarxister att förakta arbetarklassen. För att förstå varför överklassmarxisterna började förakta arbetarklassen måste du förstå hur dessa marxister tänker. Helt centralt i maxisternas sinnessjuka värld är ”revolutionen”, dvs en samhällsomstörtande händelse där överklassmarxisterna skall leda arbetarklassen i i framtiden.

   KPMLr, Kommunist Partiet Marxist-Lenenisterna, revolutionärerna är en bokstavstroende sekt och de kallar sossarna för, citat: Fascister. Skälet är att sossarna har förborgligat arbetarklassen, dvs sett till att arbetarna har det för bra materielt för att de skall vara intresserade av att göra ”revolution”. Därför övergav de och började förakta arbetarklassen.

   Nu är vi inne på 80-talet och nu börjar blatteimporten till Sverige. Nu är det missnöjda blattarna som skall göra ”revolutionen”. Det är nu det finaste som finns är en ”flyýyyyykting”. En flykting kan aldrig göra något fel.

   I takt med att ”flyyyyyyktingarna” blir fler och fler, börjar arbetarklassen att klaga på hur de blir behandlade av blattegängen i ghettona. Överklassmarxisterna börjar nu håna arbetarklassen och särskilt deras barn. De är vita, dvs födda rrasister, alltså får de bara vad de förtjänar. I det Nya Sverige kan en mörkhyad aldrig göra fel. Om de mörkhyade säger att de röstar SD, då kan de i marxistens ögon bara ha det. Då är det rätt att förfölja en mörkhyad. I det läget trumfar inte ens mörk hy marxisternas agenda. Inte ens supersvarta negrer klarar sig om de gör ”fel” i överklassmarxisternas ögon.

   I överklassmarxisternas värld är upploppen i ghettona en början till ”revolutionen”, alltså förhärligar överklassmarxisterna ghettoblattarna, det spelar ingen roll vad de gör, det är alltid rätt ändå.

   Ghettoblattarna är samma som tiggarzigenarna, överklassmarxisternas husdjur, deras husblattar som de kan klappa på huvudet och ge en slant.

   Zigenarna flyttar hela tiden fram deras positioner och blir mer och mer en plåga för vanligt folk. Det var dock en sak gåslevermarxisterna på bÖgholmen, Stockholms innerstad inte hade räknat med, att zigenarplågan skulle sitta utanför deras port och trakassera dom själva.

   Zigenarplågan måste köras i botten! Jag kommer själv att byta taktik, kanske ge nån random tiggare Tre Kronor. Slöddret håller ändå på att ta över Sverige så vad kan vara mer appropriate än att ge dom själva Sveriges mest heliga symbol, Tre Kronor?

   Jag vet två vita överklassghetton dit zigenare inte har hittat än. Skall personligen visa zigenarna var dessa vita ghetton ligger.

  • Peter Harold skriver:

   Jag tror att twittervänstern är mer entusiastisk att ge sig på en krönikör som gått ut med att han kristen, än att attackera en HBTQ-profil som Alexander Bard. Dessutom är de flesta vana vid att vad som helst kan komma ut ur hans mun. Jag vill helst inte jobba med honom eftersom han inte är konsistent, och är bara lojal mot sig själv.

 2. Rune skriver:

  ”Men framför allt tycker jag att signalvärdet är märkligt. Sverige säger: Kom hit och bryt mot ditt hemlands sexuallagstiftning! Och i nästa andetag vill samma gästvänliga politiker göra det straffbart för svenska medborgare att ha sex på sådant sätt som är lagligt i andra länder när de vistas där,”
  ———————————————–
  Det handlar tydligen om en vilja att styra och ställa? Även i andra länder. En gammal dröm om världsherravälde.

 3. Anna skriver:

  Ja, Peter. Håller med om att sexuella tjänster borde vara en sak för de inblandade emellan. Polisen borde syssla med att hjälpa folk istället för att utreda saker som varit frivilliga för de inblandade. Tänk om droger heller inte varit kriminellt att ta, tänk så mycket tid polisen hade haft på gatan istället, kunna få tag i tjuvar istället och utreda våldtäkter och barnmisshandlare som nu går fria.

  Allt som görs frivilligt bör vara ens egen ensak, inte ligga på samhällets ansvar. Det kanske är en rätt larvig jämförelse, men jag tänker på att det finns en hel del tjänster där man tar betalt svart och där ingen påtalar att det är förbjudet. Gå ut med hundar och passa barn som exempel. Medan städning blivit något helt kriminellt som inte får talas om. Egentligen är det larvigt. En storstädning i ett hus där utföraren får 2 lax per månad är kriminellt medan den som går ut med hundar som får en hundring per gång (men som kommer upp i 2 lax per månad den med) är helt legitimt.

  Har själv försökt byta tjänster sedan jag fick barn, men det enda som funkar är att få betalt och ge betalt. Nu pratar jag inte om sex alltså, utan om andra saker. Vill bara säga att det här samhället inte längre funkar på goda grannars vis- det är hårdvaluta som gäller. Trist men sant. Det är fantasilöst men har sett att även idéella organisationer lagt ner det där med att byta tjänster eftersom folk saknar fantasin och viljan att hjälpa varandra.

  • Peter Harold skriver:

   Jag tror att det där med att byta tjänster kommer tillbaka. När staten förbjudit oss att använda kontanter för att kunna beskatta vartenda öre så kommer den alternativa ekonomin.

 4. cfr skriver:

  Varför åtalas inte damerna för anstiftan?

  • Peter Harold skriver:

   Bra fråga. Och även om svaret är outtalat av makthavarna så vet vi att det beror på det genuina hatet mot medelålders vita män. Det är dem man vill åt.

   • cfr skriver:

    Man kan verkligen undra vad det är vi medelålders vita män har, som får alla damer att gå i spinn. Trots allt gnällande över vår dominans så skulle de aldrig få för sig att lämna oss för någon annan tillvaro, verkar nästan lite masochistiskt när det ställs i relation till alla klagomål som vi vederfars.

    Vad är det egentligen med alla kvinnor, svarta och muslimer som ständigt sätter oss vita medelålders män på piedestal? Är det egentligen föräldrar de traktar efter? Vad saknas dem?

    • Peter Harold skriver:

     Jag har själv funderat ganska mycket kring detta. Inte minst med tanke på att jag har en tendens att bli tillsammans med kvinnor från andra kulturer. När jag beskrev hur män förväntas vara i Sverige fick jag den direkta frågan av min vän ” – Är du gay?”… 🙂

    • Anna skriver:

     Öhhh, ja kanske pengar? Varför annars hänga med en oförskämd och bortskämd machoman? Brukar väl vara när pengarna sinar som den här ”vitingen” blir singel… Tyvärr behöver ju den här profilen aldrig lära sig varför det är gott med ödmjukhet eftersom hans sexuella behov alltid blir mättade ändå- bara att byta krav på partnern, byta ner sig till annan tacksammare variant av kvinna… Därav att det finns alltför många svenska män (vita män) som bär på frustrerade känslor gentemot kvinnorna som ratat de…

     Svenska kvinnor är ytliga, kan inte laga mat och är fula, krävande och osexiga…

     Ja, var kommer detta fenomen ifrån? Typisk gubbsjuka som kommer INTE enbart pga ”feminismen” utan att män definitivt har ett oändligt större hav av fiskar i oceanen därute i världen, än de aborrar vi kvinnor drar upp. Eller mörtar rättare sagt.

 5. Jan skriver:

  En bra sida som tar upp ”myter om sexuell orientering” :
  http://www.emaso.com/
  Att ägna sig åt homosexuell livsstil är inte hälsosamt. Därför finns det goda skäl att inte främja den och skydda barn och ungdomar från otillbörlig påverkan.

  Men detsamma gäller även andra sexuella relationer. Äktenskapet mellan en man och en kvinna har länge varit norm av goda skäl. Inte minst med tanke på det uppväxande släktet. Som en kommentar var inne på är kulturmarxismen emot det som är gott och naturligt. Liberalismen har varit marxismens redskap. Bägge kommer frå judar. Frankfurtskolan rekommenderade följande tillvägagångssätt:

  1. Beskriva sina motståndare som rasister.
  2. Kontinuerlig förändring för att skapa förvirring.
  3. Utbilda barn om sex och homosexualitet.
  4. Underminera skolans och lärares auktoritet.
  5. Stor immigration för att förstöra identiteten hos människor.
  6. Befrämja omåttligt drickande.
  7. Tömma kyrkorna.
  8. Ett opålitligt rättssystem med partiskhet mot brottsoffer.
  9. Ett beroende av staten eller statliga förmåner.
  10. Kontroll av media.
  11. Uppmuntra nedbrytningen av familjen.

  • Peter Harold skriver:

   Jag hörde från en HBTQ-människa att ”det är rent nys att homosexualitet är ett hot mot mänsklighetens fortlevnad; homosexuella kan fortfarande adoptera barn om de inte kan göra ena”. Det fick mig att dra lite på smilbanden. Fast i grund och botten ser jag ingen anlending för staten att ha en åsikt i hur folk sätter på varandra. Däremot är det sant att om alla vore homosexuella skulle folkmängden på sikt reduceras ganska dramatiskt. Fast då kan vi ju bjuda hit andra folkslag… 😉

   • Anna skriver:

    Haha, fast en poäng har han hon eller hen; Om hen med adoption också inkluderar konstgjord befruktning med någon ”hen” de känner eller kanske rent av inseminerar med den partnerns spermier. Då brukar det ju bli tvilling, trillingar eller kanske fyrlingar osv… Tillämpas ju i vissa länder i stället för att adoptera ngn unge som redan finns men vars föräldrar saknas på det ena eller andra sättet…

    Fast han eller hon kanske menade att barn växer på träd…

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s