En nyhetsutsändning på SR P1… och som vanligt en känsla av att man inte får veta hela sanningen.

Bästa läsare!

Åkte med nybilen och råkade vrida in SR P1. Hörde en nyhetsutsändning:

”Tre döda ungdomar påträffades i en bil i närheten av Uddevalla sjukhus. De är i 20-årsåldern.”

Ajdå, det låter inte kul. Triangeldrama?

”De döda har ännu inte identifierats av polisen…”

Ingen i bilen som hade körkort..?

”…som just nu upprättat en avspärrning runt platsen. Det är stor trängsel och folk försöker ta sig fram.”

Uddevalla är kanske Sveriges tristaste stad, och när det väl händer något så blir folk toknyfikna.

”Det rör sig om personer som har anknytning till de avlidna, eller är deras vänner. Det är mycket folk på platsen”.

Men fråga någon av dem ifall man känner igen de döda, för guds skull! Identifieringen borde vara avklarad på nolltid…

”Man har forcerat avsprärrningarna och fler poliser är på plats för att upprätthålla ordningen”.

Typiskt Uddevallabor att alltid vara så stökiga. Har de ingen medkänsla för de döda…

”Uddevalla kommuns kristeam är på plats…”

Varför då…?

”‘Vi från kommunen är här för att ge vårt stöd. Vi har delat ut kaffe och filtar…'”

Va? Delar Uddevalla kommun ut mat och kläder till folk som gamar runt en mordplats?

”‘Vi har även en ambulans på plats för att ta hand om dem som svimmat. Vi har kört två vändor till sjukhuset..'”

Vänta här nu. Olof Palme sköts för trettio år sedan. Sveriges statsminister. Visserligen var han en skurk på sedvanligt politiskt manér, men jag tror mig inte hört något om att folk trängde sig fram genom avspärrningarna eller svimmade och kördes til sjukhus. Några var naturligtvis ledsna (det är alltid tråkigt när folk blir mördade). Men mordplatsen var långt ifrån att betrakta som en skådeplats för kravaller.

Så där blev jag sittande i min bil, lyssnandes till SR P1 med en känsla av att man inte gav mig hela bilden av vad som skedde i Uddevalla. En vanlig känsla jag får när jag lyssnar på SR. Som medborgare är jag inte berättigad att få veta vad som händer i mitt eget land. Jag får en välavvägd portion av sanningen; den av staten certifierade verklighetsbeskrivningen. Staten förmodar att jag inte klarar av mer än så.

Vad är det som staten är så rädd för? Varför vågar inte staten berätta om vad som sker i vårt land? Inser de inte själva hur parodiskt det blir när man krystar sig förbi de fakta som man inte vågar yttra? 

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Medierna. Bokmärk permalänken.

38 kommentarer till En nyhetsutsändning på SR P1… och som vanligt en känsla av att man inte får veta hela sanningen.

 1. Ola skriver:

  Jag hade en angenäm dröm i natt och vaknade väl till mods.
  Tyvärr vaknade jag till mardrömmen Sverige som inger allt annat än angenäma känslor.

 2. judaspainkiller skriver:

  Men de nyhetstörstande har iallafall blivit duktiga på att läsa mellan raderna samt att söka information via andra källor.
  Men det ingick säkerligen inte i gåsleverkommunistjournalisternas planer.
  Jag vet inte om de vill uppfostra mig eller om de helt enkelt tycker att jag är för korkad för att vara med i det framtida samhällsbygget Sverige.

 3. Sofia skriver:

  Dina kommentarer var sannerligen mitt i prick!
  (Som gjorda för en Jan Milld-film!)

 4. Läsare skriver:

  För tre-fyra år sedan såg jag två bussar från västtrafik, SL i Göteborg och Bohuslän. Ur den första bussen väller det ungar , 8-10 tror jag.

  Var tredje är neger, var tredje är blatte och var tredje är svensk. Nästa buss, samma sak. -Var kommer ni ifrån? Frågar jag en av de kvinnliga fångvaktare.

  -Dalaberg.

  Dalaberg är ett ghetto i Uddevalla. Samma som Runkeby är för Stockholm.

  Det som hände var att grovt kriminella kaosblattar sköt andra grovt kriminella kaosblattar.

  Dom sa på radion en gång att moskén var öppen. Dom enda som stormar polisen, kastar stenar och skjuter raketer på brandkåren är kaosblattar, dom där som alla är hjärnkirurger och skall torka arslet på oss på hemmet, du vet.

  Enligt P4 finns det 80.000 gatungar i Marocko och de är alla på väg till Sverige. Bukarest gatungar är redan på plats i Sverige. De kallas eu-migranter, de senare ensamkommande flyktingbaaaaaaaarn.

  • Läsare skriver:

   Hon tycker att det är lugnt i huset som hon bor i, men i området i övrigt känns det inte lika lugnt. – Det är bilar som bränns och det skärs hål på däck, jag börjar bli van. Så jag är inte så sugen att gå ut själv på kvällarna längre.

   ”– De skriker att det var poliserna som dödar dem, berättar SVT:s utsända Hanna Nyberg.” -Pettersson menar att det är kaosblattar från Mellanöstern och förmågan att tänka verkar inte vara så god

   http://petterssonsblogg.se/2015/03/07/trippelmord-i-uddevalla/comment-page-1/

   Polisen har skjutit tre personer. Hur i hela helvetet kan någon ens tänka tanken? Och dessa kaosblattar är Sveriges framtid?

   Det som pågår är fullständigt häpnadsväckande. Svenskarna ger bort deras eget land till hela världen för att bli det första FN-soptippen där all DNA-avskrap världen sett samlas. Liberia i EU.

   The Cannibal Generals of Liberia

   http://m.youtube.com/watch?v=OMwI5unlK9M

 5. Sofia skriver:

  Dagens Arnstad
  ”Jag står solidarisk med mina friterade systrar och bröder”#jagärfritös

 6. Läsare skriver:

  Sverige är ett äkta idiotland. Puckona till ”journalister” fattar inte ens att det går att se dansk TV på nätet. En minut video.

  http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-03-07-tre-personer-er-fundet-draebt-ved-hospital-i-sverige

 7. Läsare skriver:

  En liten direktrapport från den mångkriminella soptippen Sverige.

  http://petterssonsblogg.se/2015/03/10/bada-var-av-mellanostern-ursprung/

 8. Benny skriver:

  Frågan är bara när medelsvensson får upp ögonen för hur lögnaktig nyhetsrapporteringen är i Sverige? Jag gör i alla fall mitt bästa för att få släkt och vänner inse att dem lever i en Orwelliansk mardröm där sanningsministeriet dvs PK-maffian styr och ställer vad som får skrivas eller sägas, oavsett om det gäller Uddevalla, Islam, Ukraina, IS, Ryssland eller något annat. Den bild som förmedlas av MSM är så förljugen och propagandistisk att politikerna fullständigt litar på att deras lögner fixas till innan de publiceras. Ibland slinker dock en del genom den självpåtagna censuren!

  A shocking report published by the Ministry of Foreign Affairs (MoFA) today states that the Kremlin was “stunned” yesterday after Minister Sergey Lavrov endured a nearly one-hour tirade from US Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs Victoria Nuland who, among other claims, “raged” that former Vice President Richard “Dick” Cheney was in charge of the United States, not President Barack Obama.

  Nulands uttalande kan väl närmast tolkas som att Obama är en total ”lame duck” och att det är helt andra krafter som styr USA än presidenten, vilket i och för sig varit ganska uppenbart en längre tid.

  • Läsare skriver:

   Du kan ju söka på Nuland + Jew

   Du behöver inte ens förstå engelska för att förstå den här videon. Här judarnas valde ledare och hela USA kongressen ger honom stående ovationer i nästan en timma. Bara en medvetslös hjärndöd kan förneka att judar styr Amerika.

   Israeli PM Benjamin Netanyahu’s Full Speech To Congress (March 3, 2015)

   • Läsare skriver:

    Peter: Kan du edita? Ett ÄR

    Här ÄR judarnas valde ledare och hela USA kongressen ger honom stående ovationer i nästan en timma.

    Korrläsa är inte min starkaste gren. Lägg till trigger happy. . Ja, du ser själv. Tack på förhand PH.

 9. Cello Jr skriver:

  Man säger ”inget signalement är också ett signalement”. Och på samma tema: ”Inga förklaringar är också en förklaring.” (I vårt kulturberikade lyckorike, där man inte får ha siffrorna 786 på sin nummerplåt, eftersom det kan upplevas som stötande av muslimer.)

  Idag gjorde jag två försök att lyssna på P1 i bilen. Första gången hörde jag ordet ”asyl” och stängde omedelbart av. Nästa gång ordet ”diskriminering”. Samma åtgärd.

  Du skrev nyligen träffande om P1 som ett socialistiskt väckelsemöte.

  Mediasituationen belyses väl att Fokus inställda reportage om Researchgruppen.

  http://henrikalexandersson.blogspot.se/2015/03/vem-granskar-granskarna-som-granskar.html

 10. Eva skriver:

  Man beskyller 87% av svenskarna att vara dumma. Men normalt sett ser och hör de bara MSM. Har de någon anledning att ifrågasätta media? De har ju inte gått en journalistkurs på den gamla goda tiden då föreläsaren presenterade sig och sade sen att tro inte på allt som står i tidningarna, basuneras ut i nyheterna etc.
  Eländet står inte än vid ytterdörren och på Söder med omnejd har man kört bort drägget med ordningsvakter. Det vet inte normalsvensken. Utan han traskar in i butiken emellan 2 tiggare och tror att så är det överallt. Det är bara att härda sig. Ge en liten slant och känna sig givmild. Trots världens 2. högsta skattetryck.
  Förr i världen när jag var ung och visste hur svårt folk i Sovjet hade, kunde jag inte begripa att folk där köade för bröd, angav bästa vänner som regimfienliga så de blev skickade till Gulag, och själv hade ingen fördel av det: kunde själv bli avgivna av andra dan efter.
  Det var det slaviska folket, det måste vara nåt fel med dem, varför gör de inte uppror? Men de är ju tungsinta, sorgsna, de kan inte. Var det så?
  Nu ser jag detsamma i Sverige. Sk ”makthavarna lika med media” angiver människor så de blir pariastämplade, sparkas från jobbet, blir av förtroendeposter. Politikerna går med och låter twittervänstern bestämma.
  Men svenskarna är germaner, inte tungsinta slaver! Hur är det möjligt att:
  DET FORNA SOVJET HAR FLYTTAT TILL SVERIGE.
  Historien upprepar sig. Det tar 100 år tills folket är fritt igen. För att kravla sig ur ruinerna. Om det överlever.

  • Cello Jr skriver:

   Mycket bra skrivet, Eva. Det där med Söder och ordningsvakter, Är det så att södermalmseliten bussar ordningsvakter på människor som de manar oss att visa givmildhet emot?

   Och har de 87 procenten anledning att ifrågasätta media? Ja, om du och jag kan det, och många med oss, varför inte de 87 procenten (vilka jag tror närmar sig 20 procent)?

   Det vi upplever är en repris på en rad liknande epoker i mänsklighetens historia. Och först eftervärlden kommer att fördöma den och moralisera över den. Jag tror det finns ett inbyggt fel i mänskligheten, i oss alla, i högre eller mindre grad.

   Således kommer historien att alltid upprepa sig. Det beror på att den ständigt ikläder sig en ny skepnad, i vilken den inte känns igen.

   PK-ismen är vår tids fascism, kommunism, mccarthyism, häxjakter, etc. Den är ren skär ondska.

 11. Cello Jr skriver:

  Rättelse: ”visa givmildhet mot”, inte ”emot”, som jag skrev!

  • Cello Jr skriver:

   Ny dag. Ny biltur. Slår på P1. ”Finns det
   tillräckligt mycket fängelseimamer?”

   Finns det så många muslimer i våra fängelser att behovet finns?

   Slog genast av P1.

   • Läsare skriver:

    Cello Jr vid mars 11, 2015 kl. 2:26 e m

    Ny dag. Ny biltur. Slår på P1. ”Finns det
    tillräckligt mycket fängelseimamer?”

    Finns det så många muslimer i våra fängelser att behovet finns?

    Slog genast av P1.
    ________

    ALLTING PÅ Stasi-Radio (SR) och Stasi-TV (SvT) är blatterelaterat. Allting . Sätt på valfri P1,2,3,4 radiokanal. Allting är blatterelaterat eller hjärndött nonsens.

    Tro inte på mig, lyssna själv.

    • Läsare skriver:

     Jag säger bara: Somalias bandylag.

     Berätta en större händelse i Sverige det senaste seklet?

     En personlig sak, jag är numer miljonär. Jodå, statens brunoranga A4 kom i posten idag. 1.5 miljoner har jag sparat.

     Pratade i veckan med min kvinnliga granne. Av ren tillfällighet fick jag veta att hon ärvt en miljon.

     Hon skulle spara, hennes ålderspansion skall bli 6.000 i månaden. En sexa följt av tre nollor. Min ålderspension skall bli 11.000, elva följt av tre nollor. Hon är bara några år äldre än mig. Två eller tre år ÄLDRE, och hon får ur nästan hälften av mig i ålderspension.

    • Cello Jr skriver:

     Jag håller helt med. Det är därför jag sällan ser på teve annat än (det groteskt parodiska) ”Veckans brott” och en halv nyhetssändning per dag. Svenska serier och dokumentärer och ”Mello” och sport går bort. Liksom all radio. I alla fall direktsändningar. Ibland något på SR Minnen eller P3 dokumentär. Play-funktionen på teven använder jag flitigt för att kunna se ”Poirot”, ”Brottsplats Edinburgh” och ”Morden i Midsomer” – och, ja, så ser jag förstås ofta ”Family Guy” på 6:an istället för på teve-nyheterna mellan 19.00-20.00.

     Satt och funderade över om inte tyckar-eliten borde oroas av detta. Nej, jag tror inte de bryr sig. De bryr sig inte om att de flesta – tror jag – speciellt yngre – aldrig ser på ett nyhetsprogram. Det viktigaste är det mediabrus de skapar via Metro, löpsedlar och fragment ur nyhetssändningar när teven råkar stå på. Det räcker för att kampanjerna mot SD skall lyckas och att folk skall tro att det förekommer en massa hatbrott mot muslimer och att svenska kvinnor utsätts för regelrätt lönediskriminering och att vi behöver gå med i Nato.

     • Peter Harold skriver:

      Jag tror att tyckareliten uppfattar sig jobba med tre sorters publik: 1) De som kan manipuleras 2) De som inte bryr sig 3) De icke önskvärda som med tvång måste omprogrammeras (t.ex. genom att utmåla alternativa nyhetskällor som ”hatsajter” eller ”icke trovärdiga”).

      • Cello Jr skriver:

       ”Hatsajt” är ett ord av det slag som förekommer i diktaturer. ”Judisk-bolsjevikisk-plutokratisk” eller ”revanschistisk”, och andra sådana där härliga glosor från förr. 🙂

 12. Läsare skriver:

  Filip & Fredrik bakom dokumentär om Afrikas första bandylag – Nyhetsmorgon (TV4)

  http://m.youtube.com/watch?v=BJK4NQhi64M

  Förr när jag hörde en daaalmas prata tyckte jag att det var en trevlig dialekt. Idag hör jag bara en hjärndöd idiot, alla på TV4 är hjärndöda idioter.

  • Läsare skriver:

   Det finns inga svenskar, alla svenskar är en social konstruktion, men ett somaliskt bandylag i Borlänge är Sveriges framtid.

 13. Sofia skriver:

  Uddevallamorden på Flashback har nu haft 8 miljoner besökare!

 14. Läsare skriver:

  Och var är Peter Harold?

  BBC är världens största TV-kanal. Minst var tionde på jorden kan se BBC. Och vilken stam tror du kontrollera BBC? Läs själv, judarna med deras egna ord i deras egna tidningar.

  Proof of The Jewish-Zionist Takeover of the BBC!

  AUGUST 13, 2014

  The British Broadcasting Corporation (BBC) is the world’s best known international broadcaster, and with over 23,000 staff, certainly the largest. It is a public service broadcaster which is owned by the British government, has an annual revenue of in excess of £5 billion ($8.4 billion), primarily funded by an annual television tax charged to all households in Britain.

  The BBC is supposed to be “independent”—but, as a close study of its inner workings, controlling figures and methods of indoctrination show, it is, as of August 2014, nothing more than yet another Jewish Supremacist-controlled propaganda outlet.

  http://davidduke.com/jewish-tribalism-manipulates-bbc/

  Svara

 15. Läsare skriver:

  Nu Nu skall vi fixa invandringen i ett nötskal. Nu Nu skall det bli mindre klasser och alla invandrare skall få en personlig assistent.

  Det nyaste nya, nya … sa jag Nya? Nu skall alla invandrare kunna jobba dagtid, och hör och häpna: Läsa svenska på kvällstid.

  Det här hjärndöda skitpratet hörde jag för 20 år sedan. Eller var det 30 år? Skitsamma,.nu kör vi en ny vända och importerar ännu fler invandrare.

  Sedär Sedär … sökning på zionistbloggen Avpixlat gav svaret på det Nyaste Nyaste Nya Plusimigranter

  http://avpixlat.info/2015/03/10/plusmigrationen-skapar-behov-av-social-housing/

 16. Reblogga detta på pappasven och kommenterade:
  Varför blir jag inte förvånad?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s