…men först ett litet meddelande från våra sponsorer!

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till …men först ett litet meddelande från våra sponsorer!

 1. Benny skriver:

  Jag kan för mitt liv inte begripa varför Obama är så populär i Sverige? Han får nästan aldrig kritik trots de omfattande krigsbrott, mord och subversiv verksamhet som bär hans underskrift? Och varför rapporteras om inte de förfärliga brott som polisen utför mot demonstranter i USA i svenska media? Eller den ökande övervakningen av medborgarna i USA som börjar ta groteska dimensioner? Med tanke på att Uppdrag Granskning gjorde ett kritiskt och vinklat reportage inför Sotji-OS om byggjobbare som inte fick betalt så borde man ju i rättvisans namn göra ett reportage från gränsen till Mexiko och den ökade importen av jordbruksarbetare från mellanamerika till södra USA som får jobba under slavliknande förhållanden. Protesterar man för utebliven lön så ringer jordägaren till gränsbevakningen för deportation av den klagande. Misshandel, hot och mord är vardagsmat. Det skulle bli ett smaskigt reportage med tanke på den enorma omfattningen. Jag tror dock att varken Josefsson eller SVT-ledningen är speciellt intresserade av att göra ett sådant reportage. Sen undrar man ju varför UG gör ett reportage från Ryssland när deras programform går ut på att granska missförhållanden i Sverige?

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag att det är en mix mellan att våra antirasistiska journalister i Sverige gör en så stor sak av att Obama är färgad, samt att han är vald genom Demokraterna och bedriver en halvsocialistisk politik. Det är skäl nog för dem att hylla honom till skyarna, vad han än gör.

 2. Eva skriver:

  Obama eller vad han nu heter är en afrikan och svenska vänster älskar afrikaner, inte på next door men på avstånd, desto längre borta desto bättre.
  Detta är dock lite motsägelsefullt. Ta Malmö som exempel. Där älskas inte alla slags afrikaner utan några är klart myycket bättre än andra. Beror kanske på att de bor för nära. Eller är gifta med (s) eller inte.
  Sen tror jag att mediafolket (MP+V) inte kan engelska. De använder ju google translater hela tiden.
  Inte direkt kunskap ur källan.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s