Ännu en konspirationsteori bekräftad: USA visste att man stödde IS genom rebellerna i Syrien 2012

Bästa läsare!

Några rader i all hast:

Ni kanske minns att jag för några månader sedan tog libertarianen Ron Paul i försvar när han attackerades av en svensk ungmoderat som ville hindra honom från att bli huvudtalare vid Students for Libertys internationella konferens? Ordföranden i Fria Moderata studentförbundet menade att Ron Paul stödjer tyranner. I mitt försvarstal menade jag att Ron Paul via sitt Ron Paul Institute bara berättar om vad som sker i världen, och ger den information som mainstream media förtiger. RON PAULS VÄRV ÄR I DESSA TIDER MER ÄN VÄL VÄRT ETT NOBELPRIS!

Nu är inte Ron Paul den enda kanalen för nyheter som mainstream media glömde. Via ZeroHedge presenteras nu ett tidigare hemligt dokument som visar att Barack Obamas administration – via Homeland Security och det amerikanska utrikesdepartementet – redan i augusti 2012 visste om att man genom att stödja rebellerna i Syrien som krigade mot al-Assadregimen också stödde terrornätverket Al-Qaida:

”The salafist, the Muslim Brotherhood, and AQI (al-Qaida Iraq) are the major forces driving the insurgency in Syria.”

“Al-Qaida Iraq supported the Syrian opposition from the beginning, both ideologically and through the media. Al-Qaida Iraq declared its opposition of Assad’s government because it considered it a sectarian regime targeting sunnis. Al-Qaida Iraq conducted a number of operations in several Syrian cities in the name of Jaish al Nusra.”

 Inte nog med detta. Man visste också att det fanns en koppling till en organisation som kallade sig för Islamska staten. Tittar vi i nyhetsarkivet så är IS och ISIS ett fenomen som fick sitt mediala genombrott under 2014, med många förvånade politiska kommentatorer som undrade var denna grupp dök upp ifrån, och som visade sig vara en av de mest framgångsrikaste arméer som skådats i Mellersta östern på väldigt länge. En av dem som onekligen måste ha vetat om Islamska statens existens, och genom denna rapport även den potential som organisationen hade, var den dåvarande utrikesministern Hillary Clinton, som nu försöker bli president efter Barack Obama. Att förneka detta är att göra sig dummare än vad man är.

Al-Qaida Iraq, through the spokesman of the Islamic State of Iraq (ISI), Abu Muhammad al Adnani, declared the Syrian regime as the sparehead of what he is naming “Jibha al Ruw Ad” (“Forefront of the Shiites”) because of its (the Syrian regime) declaration of war on the Sunnis. Additionally, he is calling on the Sunnis in Iraq, especially the tribes in the border regions (between Iraq and Syria), to wage war against the Syrian regime […]

 Både Barack Obama och Hillary Clinton visste om att den islamistiska terrororganisationen al-Qaida var en drivande kraft bakom upproret i Syrien (precis som Ron Paul och sedermera hans institut påpekade för döva öron hemma i amerika). Men det var först när Islamska Staten började publicera halshuggningar på amerianska medborgare som organisationens ondska hamnade på löpsedlarna.

I rapporten framställs det att inbördeskriget i Syrien är ett proxykrig, där Ryssland, Iran och till viss del Kina stödjer al-Assad; och väst, gulfländerna (Persiska viken; Saudi-Arabien) och Turkiet stödjer rebellerna. Detta är sant, men Vita huset har inte erkänt att man är en av parterna. EU är också på rebellernas sida. Och därmed Islamska Statens sida.

Vi kan konstatera att det råder en himmelsvidd skillnad mellan verkligheten och den berättelse som mainstream media förmedlat om Syrienkrisen. I svenska medier var det uppenbart att man hade ett fokus på Syrien som en förlängning av ”Den arabiska våren” innan redaktionerna såg det vi kritiker redan varnat för, nämligen att den förvandlades till en islamistisk höst. Definitivt uppenbart om att Syrienkrisen var ett propagandakrig blev det i samband med false-flag-operationerna med gasattacker som påstods vara utförda av al-Assad-regimens styrkor samtidigt som FN:s giftgasexperter anlände; då det blev nästan komiskt hur regisserat allting var. Men den ständiga frånvaron av ifrågasättanden (av Vita husets budskap) i medierna fick komiken att förbytas till tragedi. Och då har jag ändå hejat på USA i hela mitt liv intill dess.

 Vita huset har farit med osanningar vid flera tillfällen sedan 11 september 2001. Det är dags att gräva fram sanningen nu.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Krig & fred. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Ännu en konspirationsteori bekräftad: USA visste att man stödde IS genom rebellerna i Syrien 2012

 1. Geronimo skriver:

  Ja snart är det kanske till och med officiellt att USA ligger bakom större delen av världens flyktingströmmar till Europa.

 2. J skriver:

  Hej du!
  verkar som du är på ett bätter il kan man säg himla roligt att få läsa så mycket så ofta som du skrivit!

 3. stefan skriver:

  Det är skrämmande!
  Så mycket lidande som dom har skapat!! bara i Irak dog ca 500000 barn under 6års åldern när dom gick in och dom använder utbränt kärnbränsle som pansarbrytande som det tar tusentals år innan den är ofarlig.
  Jag ger mig fan på att dom vet om att kemgasattacken i Syrien utfördes av rebellsidan och att robotarna kom från Turkiet. Dom placerar ut offensiva kärnstridsspetsar i Ukraina mor ryssland så det är USA som uppröstar men fega gammelmedia riktar inget kritiskt mot USA men hoppar högt när Putin visar en ny stridsvagn???

  Detta är så otroligt smutsigt men det handlar väl om oljepengar och att få Ryssland att underkasta sig USA så att USA kan fortsätta styra världsekonomin

  • J skriver:

   Du slår nog huvudet på spiken du eller hittade nålen i stacken.. synd att Ryssland med samarbetspartner nog kommer göra lite saker usa inte gillar riktigt tror det är under uppbyggnad i detta nu… ett eget nato bland annat….

   • stefan skriver:

    Så aggressivt som nato beter sig i världen så har väl inte Ryssland något val? Det är nato som expanderat mest i europa trots ett avtal om att inte expandera i europa efter kalla krigets slut

    • J skriver:

     Jo i know just därför jag inte lyssnar på västmedias krigspropaganda och Rysshat det är inte nödvändigt!
     såg jan björklund på agenda igår han är då en riktig krigshetsare allt är Rysslands fel däremot som du skrev att nato gått mot gränserna på Ryssland och brytit ett avtal dom emellan är inget som gör Ryssland lite osäkra på natos planer?

  • Peter Harold skriver:

   Glöm inte heller barnen dog som under den tid Irak utsattes för sanktioner av FN/västvärlden så att de inte fick importera mediciner. Madeleine Albright tyckte att det var ett pris som var värt att betala (i synnerhet som ingen i hennes eget land drabbades av sanktionerna). Men det är helt korrekt att NATO använde pansargranater som innehåller utarmat uran. Det är dock inte kärnbränsle man använt, utan istället den biprodukt som uppkommer när man anrikar uran för kärnbränsle/kärnvapen. Biprodukten är utarmat uran som har låg radioaktivitet, och som endast avger alfa-strålar. Problemet är att utarmat uran brinner bra och omvandlas till nanopartiklar, vilka förgiftar kroppen. Och därmed drar man i sig nano-stora partiklar som ligger och strålar inifrån, förutom att metallen i sig är väldigt giftig. Det är ett vidrigt vapen.

 4. Läsare skriver:

  Nu är inte Ron Paul den enda kanalen för nyheter som mainstream media glömde. Via ZeroHedge presenteras nu ett tidigare hemligt dokument som visar att Barack Obamas administration – via Homeland Security och det amerikanska utrikesdepartementet – redan i augusti 2012 visste om att man genom att stödja rebellerna i Syrien so
  _____________

  Det heter Departement of Homeland Security, DHS.

  The Jews Behind Homeland Security

  http://www.realjewnews.com/?p=809

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s