Muslimske Omar Elturk attackerad av Fagersta-raggare – en kulturkollision?

Bästa läsare!

Jag fick en länk till ett Facebook-inlägg publicerat av en viss herr Omar Elturk i Fagersta. Han berättade om en obehaglig upplevelse när han och familjen var till det lokala COOP-Forum. De blev enligt vad vi kan utläsa i hans statusuppdatering oprovocerat angripna av en grupp raggare.

Ur Omar Elturks Facebook-konto:

Idag den 29 maj när jag och min fru åkte till Coop för att handla mat så parkerade vi på den stora parkeringen och gick iväg mot ingången. Väl på väg dit så står en gammal raggarbil parkerad mitt på vägen och utanför den står det tre män och några kvinnor samt barn. Helt plötsligt och oprovocerat skriker en av männen rakt ut; – Ska vi fixa en bananlåda åt er så att ni kan åka tillbaka där ni kom ifrån!

I min chock säger jag tillbaka att vi har samma rätt att bo här i Sverige precis som honom och att vi är minst lika svenska som han. Detta gillade inte han och skrek rakt ut (framför sina 6-10 åriga barn) ”Om jag såg ut som er hade jag inte stått ut med mig själv” och ”ni svartskallar har ingenting att göra i vårt land”.

Jag bad dem då att bete sig och att vara förebild för sina barn och att de inte kunde hålla på så omoget och rasistiskt, vilket de inte gillade och resulterade i att männen kommer och försöker attackera mig och min fru. Jag lyckas då avstyra bort dem och går sedan in i Coop där dem för övrigt följt med ända in till ingången skrikandes saker som ”ni är inte svenskar”, ”ni hör inte hemma här”, ”såna som er ska passa sig”.

Runt om oss står 20-30 tals ungdomar och tittar på utan att agera eller säger nått, de lyssnar bara och tittar på.

Nog sagt om det. Vi går in till Coop ringer polisen och på väg ut från Coop känner jag på mig att det är någonting som inte känns bra. Så jag ber min fru gå och sätta sig i bilen i väntan på polisen. Då tar de fram en stor hammare och en ännu större baseboll trä och går emot mig med slagord och rasistiska uttalande.

I samma veva ringer jag polisen ännu en gång och påpekar att de är extremt hotfulla och de kom (efter ett tag).

Väl på plats och när polisen kom så kan jag inget annat än häpna åt deras sätt att arbeta. När allt detta hände så stod minst 20-30 tal ungdomar som hörde och såg allt från början till slut. Ändå frågade polisen om det var någon över 15 år som sett det som hänt vilket vi inte kunde garantera. Däremot stod alla ungdomar och skrek till polisen om vad som hänt och att det var rasisternas fel men det verkade inte de ta åt sig så mycket. Utan påpekade flertals gånger att de kommer lyssna på vad de har att säga men att de måste ha någon över 15 när det gäller vittnen.

Jag påpekar då att kassörskorna i Coop säkerligen hört skriket vid ingången från rasisterna men ändå väljer polisen inte att fråga dem v
de hört/sett. (Vi gick och frågade dem i efterhand).

Strax innan polisen kommer (när de ser att polisen är på väg) och framför polisen när de står bland oss alla säger de rakt ut och högmodigt bland annat att vi ska passa oss och att de nu vet hur vi ser ut så de spelar ingen roll att polisen kommer.

I besvikelse för människors beteende mot en endast för ens utseende skriver jag detta för att dela med mig vad vi faktiskt ofta får gå igenom, och för att varna andra invandrare från dessa rasister. Jag skriver också detta i besvikelse för hur polisen hanterade detta, alla 20-30 tals vittnen som hade bilder och som alla sa samma sak om vad som hade hänt som bortsågs endast för att de kanske va ”under 15 år”.

Jag hoppas verkligen inte att detta ska upprepa sig och jag tycker synd om de barn som är tvungna att växa upp i en sådana miljö där så mycket hat och fördomar lärs ut.

Sanningen är den att vi är minst lika mycket svenska som de som sa de rasistiska uttalandena, även om de vägrar inse det.

Och på detta vis kommer det förbli även om det är förhatligt för rasisterna.

Detta är ju direkt förkastligt. Man attackerar inte folk för deras utseende eller härkomst!

När man läser om sådant här blir man givetvis ledsen. Men jag kan heller inte låta bli att fundera på varför ett gäng raggare får för sig att börja skälla på en stackars invandrarfamilj? Nu är det i o f s Fagersta, och det lär ha funnits en hel del olämpliga saker i dricksvattnet där. Men ändå dyker frågan ”Varför?” upp, formulerad med stor indignation.

Om vi sätter indignationen åt sidan och börjar tänke lite kritiskt så känns det som att det saknas några faktorer i berättelsen. Vraför skulle några raggare bli ilskna på några random invandrare i Fagersta? Trots allt, det vänsterpartistiska styret har ju gjort kommunen så mycket rikare sedan fagerstaborna öppnade sina hjärtan och släppte in nya invånare från fjärran land att bo i den gamla bruksorten som grundades medan Sverige ännu härskades av barbari (d.v.s. landet socialiserades).

Omar Elturk är lärare i matematik och naturkunskap på Risbroskolan i Fagersta.  En anständig man. Ett hedervärt jobb. Han är också intresserad av livsfrågor. Som t.ex. islam.

sb omar elturk 000

En lärare som attackeras verbalt (och på gränsen till fysiskt av en raggarmobb inför påstått apatiska åskådare). Det är kvällstidningsstoff, på min ära.

Utan att det ursäktar, men kan det tänkas att gärningsmannen visste vem de hade med att göra när Omar Elturk kom gående med hustru och sina barn över parkeringen vid COOP Forum? Kan det vara så att Omar Elturks politiska övertygelser – för islam är en politisk religion/politiserad religion enligt min mening – är allmänt känd i ”lilla”Fagersta? Eller kan det tänkas att den beskedlige Omar Elturk visade sitt missnöje med att en grupp raggare stod mitt i vägen med sitt åk, måhända blott med en missnöjd min? Tröskeln till konflikter kan vara låg för vissa raggare. *ljuva barndomsminnen*

Omar Elturk är engagerad för andra muslimers levnadsöden. Nyligen delade han en statusuppdatering från Aisha Alkanaan, vars far och bror tagits av polisen för att förhöras:

sb omar elturk 002

Jag får en känsla av att ”attacken” mot Omar Elturk har flera dimensioner. Utan tvekan har raggarna med sin röda stationsvagn blivit provocerade av Omar Elturks närvaro. Varför? Och hur?

När jag spanar vidare ser jag att samma dag som Omar Elturk och hans familj attackerades höll han boklåda utanför pizzerian El Maro i Fagersta, inte många stenkast ifrån COOP Forum. Kan raggarna ha iakttagit Omar vid bokståndet?

sb omar elturk 004

Här kan vi kanske ha den verkliga bakgrunden till bråket. Hur reagerar folk när det plötsligt dyker upp människor som vill omvända folket till en annan religion?

Vi vet att när de kristna kom till Afrika, Nord-, Mellan- och Sydamerika mötte de ett ganska häftigt motstånd. Varför skulle Fagerstabor utbrista i ett ” – Hurra, låt oss bli muslimer” om inte många andra folk önskat bli omvända till främlingars trossatser? Hur går det t.ex. för kristna missioner i muslimska länder? Vi kan ju ta ett aktuellt exempel från Pakistan där ett stort kors byggs, vilket ses som en provokation mot det muslimska civilsamhället. Det är nog inte alls otänkbart att många Fagerstabor skulle känna att deras tillvaro påverkas på ett otrivsamt sätt när personer som bejakar en religion som förknippas med våld och totalitärism söker göra landvinningar i deras hembygd.

Jag vet att frågan om tolerans dyker upp. Det skolläraren Omar Elturk gör är blott att erbjuda Fagerstaborna en bok om koranen gratis. Han vill – av hela sitt hjärta, bla bla – varken mer eller mindre än att de om islam okunniga fagerstaborna lär sig mer om fredens religion. Vad är det som är så orimligt med detta?

Tja, vi kan ju alltid diskutera ifall Omar Elturk skulle föredra Fagersta som det var förr, eller ett Fagersta där allt fler tillber profeten och Allah. Jag gissar på det senare, eftersom jag har svårt att tro att den muslimska LÄS-kampanjen enbart syftar till att öka Fagerstabornas allmänbildning i andliga spörsmål. Och med tanke på att Omar Elturk uppmärksammar islams landvinningar i andra länder kan jag inte låta bli att dra slutsatsen att de infödda bergslagsborna vänder sina ansikten mot Mekka varje fredag. Och slutar titta på porr och ha skinka på sina pizzor.

sb omar elturk 001

Det spekuleras en del om vad som händer när en minoritetsreligion som islam, eller en folkgrupp som inte har sitt ursprung i den svenska kulturen, växer sig så pass stor att den blir en maktfaktor i samhället. Vi är nog redan där idag. Den verbala konfrontationen på COOP Forums parkering är en indikation på att någonting är på väg att hända. Det vi ser är en missnöjesyttring. Förvisso omoralisk, men inte oväntad. Det är lätt att leka med tanken på vad som skett om en handfull svenska raggare rest till Medina med sin raggarbil. De hade inte hälsats välkomna.

Detta tankeexperiment åskådliggör att vi inte skall räkna med att alla accepterar dubbla standarder: Alla svenskar kommer inte acceptera att man skall ledas av tanken på oinskränkt tolerans mot islam, samtidigt som muslimer kräver andras underkastelse för att islam (emedan islam alltid kräver fullständig respekt mot religionen). En muslim accpeterar inte heller dubbel standard, och kan sålunda inte accpetera att svenskar åker omkring i raggarbil med ohöljda kvinnor och dricker öl.

Nästa fråga att ställa är vad som händer den dag samhället som vi känner till det idag slutar att fungera, och kulturkrocken utvecklas till ett kulturkrig? Lite om detta har jag tänkt att blogga om ur ett libertarianskt perspektiv inom en inte alltför avlägsen framtid.

Hälsar eder Peter Harold

Länkar:

Mer om Omar Elturk och hans värld: https://www.flashback.org/sp50203477

Omar Elturks nu raderade Facebookinlägg: https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10153380122940948&id=536365947&set=a.10150641313010948.447129.536365947

UPPDATERAT (1 juni kl.19:00):

Jag misstänker att jag har rätt om att Omar Elturk är en ganska känd islamisk profil i Fagersta. Tidigare i år uppmärksammade Fagersta-Posten ett kritiserat utskick som Omar Elturks förening Swedish United Da’wah skickade ut i orten.

Artikeln har väckt kraftiga reaktioner, och Omar Elturk påstås vara IS-sympatisör. På hans Facebooksida finns bland annat ett inlägg som innehåller en bild på ett pass märkt med texten ”State of Islam” (IS, som tidigare benämndes som Islamiska staten), från augusti 2013.
I samma inlägg står även flera ord listade, däribland ”Inge demokrati” och ”In shaa Allah karibaan, in shaa Allah karibaan!” (som har innebörden att Gud ska ge hela världen samma pass och samma religion).
Det andra inlägget, från oktober 2014, har formuleringar som ”Må Allah använda oss som verktyg för att etablera ett Kalifat och att ge tillbaka muslimerna deras rättigheter!” (Kalifatet kallades den politisk-religiösa islamiska staten efter profeten Muhammeds död. Det är även en term som i somras användes av IS för områden som gruppen kontrollerade).

Läs mer om det här:
http://fagersta-posten.se/nyheter/fagersta/1.2933678-starka-reaktioner-pa-religionsutskick

Eftersom medierna inte nappat på Omar Elturks dramatiska skildring med hans möte med Fagerstas raggare misstänker jag att man aktar sig för att blåsa upp det hela till en historia likt ”slöjbråket” i Fagersjö då en kvinna påstod att en rasist attackerat henne, vilket inte kunde styrkas trots omfattande teknisk utredning från polisens sida. Fagersjö-incidenten handlade enligt boende på platsen om att maken till kvinnan blivit arg på henne, och att kvinnans islamistiska väninna planterade händelsen i sociala och etablerade medier med en påhittad historia om att en rasist gått till attack.

Det skulle givetvis vara intressant om vittnen i Fagersta hörde av sig. En ung person sägs ha fotograferat raggarna och deras bil (vilket intygas av trovärdig källa).

UPPDATERAT (1 juni kl. 19:40)

Omar Elturk är sedan förra året ordförande i den då nybildade föreningen Fagerstas Förenade Ungdomar. Syftet med föreningen sades vara att ”bredda kulturutbudet och främja en mötesplats för ungdomarna i Fagersta med omnejd”. Föreningen äskade och beviljades 63’000 kronor av Fagersta kommun i årligt bidrag för inköp allt som föreningen önskar sig.

Deltagarlistan vid föreningens uppstartsmöte visar på den bredd som präglar föreningens ambition att förena Fagerstas ungdomar, om eder fördomsfulle bloggskribent ursäktas i sitt cyniska utbrott:

sb omar elturk förenade föreningEn annan förening i Fagersta som fick nästa lika mycket var Somaliska föreningen med 60´000 kronor (maximalt hyresbidrag). Andra kulturföreningar som beviljades bidrag av Fagersta kommun vid beslutstillfället var… njae, Åvestbo Byalag fick avslag. Det var den enda kulturella föreningen utöver de två övriga nämnda som var föremål för beslut av den socialistiskt kontrollerade kulturnämnden.

Grattis alla skattebetalare i Fagersta!

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff, Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

58 kommentarer till Muslimske Omar Elturk attackerad av Fagersta-raggare – en kulturkollision?

 1. Erik skriver:

  Om hans historia är sann vill säga. Jag tycker inte att den har sannolikehetens prägel.

  • Peter Harold skriver:

   Att det varit någon form av bråk tror jag är sant. Men även om vissa Fagerstabor kan vara osedvanligt störiga (de kommer från Virsbo oftast…) så är det lite oväntat att de skulle börja gapa mot en förbipasserande bara för att den är en utlänning. Jag hade hoppats på att få mer info, så det är därför jag lade upp den här texten.

 2. Egon skriver:

  Snabbt jobbat med artikeln! : ) Jag kunde tyvärr inte spara ner bilden. : (

 3. Anna skriver:

  Jesus! Herregud, så bra av dig att ta reda på det här! Hur bär du dig åt? Varför jobbar inte DU som reporter? Jaja, svaret vet vi ju redan; du tar reda på sånt som media inte vill belysa. Men de kanske kunde anställa dig som en slags antireporter, dvs allt det som du pekar på som är värt att skriva om, tar de itu med så att ingen får nys om det (ett slags samarbete säpo /media) …

  Om jag hade haft lite kontakter och sponsorer hade jag anlitat strippor som framför de här så kallade männen och deras bok”stånd” , lagt upp en show…

  Hur är det möjligt? Man frågar sig gång på gång… Hur är det möjligt? (kom att tänka på låten från just d, som känns söder)…

 4. Anonym skriver:

  Det är nog inbördeskrig i Sverige inom 20-30 år tyvärr enda som talar för att vi gammel Svenskar ska segra är vårat hemvärn…

  • Peter Harold skriver:

   Jag kan faktiskt inte säga att det är ett otänkbart scenario. Och på sätt och vis kan jag känna att det är farligare ju längre vi väntar. Oj, det där lät synnerligen olibertarianskt av mig… 😉

   • J skriver:

    Jo egentligen ju snabbare dest bättre men inte ens vår militärmakt ser hur Sverige mår idag och gör något är ju läge för en militärkupp eljest

 5. Anna skriver:

  Kommer att få mardrömmar känns det som- av åsynen av de här skäggiga typerna. Ända sedan jag var liten har jag bestämt att jag aldrig frivilligt sätta min fot i länder där jag skulle behöva se sånt. Och här vill jag poängtera att mina föräldrar alltid varit politiskt helt korrekta och därför aldrig kan ges ngn förklaring till mitt ”tänk”. Det har jag helt enkelt klurat ut helt själv. Jag är väl kanske bara en instinktiv person, vad vet jag… Det är nog som djuren som ser ett annat djur, som inte tillhör den naturliga floran liksom. Som att en giraff skulle beta av gräset i invid Mälaren. Det är helt enkelt inte sunt.

  • Peter Harold skriver:

   Det finns så många olika sätt att bli politiskt inkorrekt på. Det första villkoret är ju naturligtvis att det måste finnas någonting som är etablerat som politiskt korrekt. Jag vet att vissa är politiskt inkorrekta därför att dessa människor finner en humoristisk drivkraft i detta. Tittar man på komedier så skall ett skämt innehålla någonting oväntat. Publiken kan därför skratta av pur överraskning. Som t.ex. Henrik Schyfferts omtalade pedofilskämt. Politiskt inkorrekt humor är ofta plump.

   Ett annat skäl till att bli politiskt inkorrekt är att man är exponerad för skadeverkningarna av något som tolkas som politiskt korrekt. För den som är drabbad blir politiskt inkorrekthet en stämpel man får när man kommer med argument som inte kan bestridas med logik.

   Andra – som t.ex. jag – drivs av trots när jag är politiskt inkorrekt. Jag personligen är i ringa grad drabbad av det politiskt korrekta, men jag har identifierat fenomenet och den politiska korrekthetens faror, så därför beträder jag politiskt inkorrekta områden. Och trots allt, skillnaden mellan politsk korrekthet och politiskt inkorrekthet är en omsvängning av mainstream media…. (I all hast med en skitdator som står rakt i solen så att jag inte ser vad jags kriver)

   • Anna skriver:

    Förstår vad du menar, trots skitdatorn. Och trots att jag är överexponerad för skadeverkningarna. Jag har ofta tänkt på det där du nämner: Hade jag i mitt tidigare liv, utsatt mig för samma exponering helt frivilligt? Jag hade helt klart tillhört de som svurit en hel del och varit ”ilsk” men hade inte tagit den här fajten om jag inte varit nedsågad till fotknölarna av ett system och samhälle som faktiskt består av grannar och skola och arbetsgivare och medresenärer i livet och tunnelbanan, som jag såsom ensamstående förälder (ja, nu är jag gnällig igen- sorry Risto) varit alldeles för beroende av och inte riktigt bara kan skita i… Du ska ha ALL cred i världen för att du bryr dig om sånt här trivialt som annars bara ”White trash” bryr sig om i flashbackforumen som bara gör det för att de misslyckats med sina liv… Du behöver inte göra det, men du gör det för att du känner att du gör det rätta enligt dina moraliska eller rättare sagt, mänskliga kall.

    Du är en sann människa.

    • Anna skriver:

     För övrigt är det just Flashback som myntat det här med ”White trash” från början. Eller självklart är det från usa det kommer ifrån- men just FB är det forum som så självklart har satt etiketter på folk i forumet i det här landet. Usch. Avskyr FB. Så mycket fördomar i en och samma länk. Blä. Det är väl Omar Turklem som stått bakom, kan tänka.

    • Peter Harold skriver:

     Man kan bara försöka att vara det…! 😉

     • Anna skriver:

      Försöka vara en ”sann människa” eller ”White trash?” Asgarv. Har alltid undrat varför man inte döper nybyggda gator till kvarteret ”Inkontinensgatan” då det råder inflation på nya gatunamn som därför återfunnes så ofta. Hur många Drottninggator finns det egentligen?

 6. Jan skriver:

  Den muslimska invandringen är något som uppmuntras av sionistiska judar, har jag fått klart för mig. Muslimerna är deras vapen mot oss svenskar och kristna. De judiska rasisterna hatar kristna och vita samhällen. Det finns klara belägg för detta.
  Personligen anser jag att varje IS-sympatisör och dennes familj borde utvisas omgående och på livstid. Dessa raggare är fö. inga ”rasister”, Sverige är svenskarnas land och vilka som är svenskar bestämmer vi. Dessa muslimer uppvisar ockupantbeteende.

  • Peter Ahlqvist skriver:

   Jan vilken typ av syra går du på? Dina s k klara belägg känns extremt grumliga.
   Dra inte in zionismen i det här snälla! Låt oss se nyktert på saken. Elturk är en kille att se upp med helt klart. Han och Dawha och den ‘taktik’ han använder för att vinna sympatier för sin sak och mål. Kul att se en kille som honom posta en sån grej om rasism. Den enda rasism han är emot är väl den som riktar sig mot honom och hans familj. En fiende till demokrati som ser ner på allt och alla som inte bekänner sig till hans gäng.

   /En som druckit tonvis med Fagerstavatten

   • Peter Harold skriver:

    Då har du mycket uran i urinen, Peter Ahlqvist! 😉

    Är raggarna i Fagersta så busiga som Elturk påstår? Jag har själv varken blivit antastad eller prejad av några lokala förmågor där; snarare är väl de vanliga Audi Q5-bilisterna de som är jobbigast när de skall tränga sig förbi så snart vägen smalnar av vid rondellerna. Och dessa är sannolikt Västeråsare där det ändå aldrig existerat något trafikvett…

    *skyfflar ut mina fördomar:

    • Peter Ahlqvist skriver:

     Klart det finns buffliga raggare i Fagersta. Har väl slagits med en och annan i mina dagar (+ fått stryk oxå förstås). Punkare/skinhead som man varit i fel tidsperiod. Men det var länge sedan, de flesta raggare orkar inte röra en fena numera och yxorna är nergrävda. Alla gruppkramar allt och alla på fyllan! Finns ju t o m punk-raggare numera….huh?! Som det är i en Bergslagskommun där det fanns/finns bruk!

     Som Per Bjurman skrev i Aftonbladet en gång i tiden, recension av Perssons Packs i Fagersta. Typ såhär: ‘Redan när jag kommer innanför dörren vet jag att här blir det förmodligen bögstryk för min del ikväll. Fem minuter senare vill allt och alla av manligt kön krama mig. Men jag passar mig noga då jag vet att det när som helst kan vända”.

     Bor inte där längre men reagerar med fasa när folk som Elturk och hans Dahwa-folk försöker ge sken av att de vill väl. Rekryterar svaga personer och tar dem till sig. Skaplig sektvarning där!

     Har följ dem ett tag och taktiken verkar vara suga in personer i sitt nät. Och dölja sina verkliga avsikter med snyfthistorier. Sen om denna med raggarna är sann eller inte. Ja kanske…men mycket sympatier (inte nån alls för att vara ärlig) är Elturken inte värt utifrån sin syn på världen och frihet.

     Måste forska lite mer med the locals…

     • Peter Harold skriver:

      Det skulle vara jätteintresant om man kunde få fram mer. Raggarna ifråga hade en röd stationsvagn. Och raggarna ifråga var nog i min ålder (som jag aldrig avslöjat i detalj…). Men vi kan säga medelålders.

      Jag har varit på Big Power Meet i Västerås och brukar sitta vid Hammarbyrampen, och jag har bara sett trevliga människor i det sammanhanget. Och en och annan berusad i åskådarleden. Men med tanke på hur himla mycket folk det varit, och hur intensivt det är, så är raggarna jämförbara med kristna på fredsläger.

   • Läsare skriver:

    Dra inte in zionismen i det här snälla! 
    _______

    Den JUDISKA rasismen zionism. Zionistjudar mördar judar.

    Zionists sink the SS Patria in 1940 murdering 267 people — 5 min

    http://m.youtube.com/watch?v=7oHqbMKImg4

  • Peter Harold skriver:

   Jag vet inte vilka benämningar man kan använda, men onekligen är det lite udda att folk flyr från platser som vi uppfattar som orosplatser med islamska förtecken. Samtidigt är det ju inte säkert att islam är den utlösande faktorn, utan – som vi ser i t.ex. Syrien – krafter utifrån som skapar oro, och där omvärlden gör islamisterna till offer i deras hemländer så att vi skall känna oss förpliktigade att ta emot dem.

 7. Anna skriver:

  Raggare tillhör de få svenskar som vågar trotsa White trash-stämpeln… För att de har en starkare identitet i och med bilar och en stor familj… Och bor kanske inte i stan heller, dvs i Stockholm. Stockholm har verkligen blivit Sveriges armhåla.

 8. Risto Matinen skriver:

  Bra jobbat Peter H! Jag bor inte långt ifrån Fagersta och passerar staden då och då. Kanske borde jag nacka den satans islamisten, som tillåts härja här? Lite överdrivet uttryckt, men är så förbannat less på ockupationsstyrkorna som väller in i en aldrig stridande ström.

  Svensken i gemen måste börja stå upp för sig själv, och åtminstone hota ockupanterna med våld och vara beredd att använda det. Det är det enda det förstår, förutom indragna bidrag. Dock krävs någon form av organisering enär ockupanterna av någon märkliga anledning lyckas få hit hela/halva släkten, samtliga/flesta parasiter och vara kriminella. Med sin klankultur kan de mobilisera tio- till hundratals personer att attackera enskilda svenskar.

  Rekommenderar alla yngre svenskar en militär utbildning. Inte för att åka utomlands, utan för en hemvärnsposition. Själv är jag förmodligen för gammal för sådant, men ska kolla upp det. Vägrade värnplikt på 70-talet, men hade jag vetat om att staten skulle förvandlas till antisvensk, samt låta och hylla att vi ockuperas av jordens avskum, hade jag valt att bli stridskuk och rent av en militär karriär! Men, det fanns inte på kartan då!

  …vi har samma rätt att bo här i Sverige precis som honom och att vi är minst lika svenska som han.” NEJ! Du har ingen rätt att bo här och är inte det minsta svensk! Svensk är man om man har svenska föräldrar! Hur inbillar sig turken(?) att han fick svenska gener?

  • Peter Harold skriver:

   Han lär visst vara från Beirut. Jag har i o f s inga problem med invandrare från muslimska länder om de försöker ta seden dit de kommer. Men att komma till Sverige och försöka övertyga befolkningen om att det är nödvändigt att ersätta demokrati med islam, då skall man inte bli förvånad om folk säger ifrån. Ocj lagstiftarna skall inte särlagstifta för att skydda islamisterna från kritik.

   Sedan är det ju obestridligen ett faktum att det är numerärer som avgör huruvida Sverige skall bli en koloni i det muslimska världssamfundet eller ej.

  • Anna skriver:

   Håller med om lumpen. Att det var ett misstag att ta bort allmän värnplikt. Jag ska definitivt försöka få in min son i militären. Det är ett bättre alternativ till polisutbildningen som jag började på men som jag snart insåg att jag inte var rätt ”man” för.

   • Peter Harold skriver:

    Min invändning mot allmän värnplikt är att det är ett tvång mot individen. Men jag erkänner villigt att det är en karl-fabrik med goda förtjänster.

   • Risto Matinen skriver:

    Det har aldrig varit allmän värnplikt, utan endast tvång för män. Som kompensation borde kvinnor göra värnplikt nu istället, men frivilligt för män. Kanske skrämmer det skiten ur de invaderande muhammedanerna, för de lär inte komma till deras inbillade paradis med 72 jungfrur om de dödas av en kvinna. Vet inte om det är en skröna.

  • Läsare skriver:

   Är det inte hans nuna och håriga bröst som visas på affischer runt om i Stockholm, annonserandes någon teaterföreställning med titeln ”Den sanna svenska historien”, eller någonting liknande?

   http://www.nujen.nu/sveriges-historia/

   Fy fan. Och denna blatten skall ta över Ring och vi spelar. Nån jävla gång måste det komma en backslash på PK-idiotin. Nästa steg är att blattar tar över sporten, då om inte förr kommer svenne att slå bakut. Men då är det för sent.

   Sedan fattas det bara en hucklekärring i GoKväll.

   • Läsare skriver:

    Antikrundan och en hucklekärring som programledare.

    Kom på en till, På Spåret har kört i 20 år. En hucklekärring där.

   • Peter Harold skriver:

    Det kommer. Det kommer…

   • Anna skriver:

    Haha- jag satt på bussen med sonen en dag (gör ju liksom inget annat känns det som med tanke på resvägen vi har varje vardag) och han pekade på den här bilden (reklamen) för muppen som visas överallt typ. Sonen frågade, liksom barn brukar göra för att de hänger upp sig på en liten detalj som vi vuxna inte ens reflekterar över, ungefär som att ungen på bilden i tunnelbanan som har ”fortsatt hjälpbehov” håller i en förpackning av kakor som enligt sonen är skitäckliga- om hans pappa också haft mustasch eller skägg nån gång- som den här oroliga roliga ståupparen på alla bilderna- har…

    Jag minns bara att jag svarade helt disträ, uppenbarligen lite för högt- att nej, det har han inte haft- lite skäggig på hakan ja- men hade din pappa haft mustasch hade du inte funnits. Varpå sådär 3 stycken mustaschprydda unga män, vred på nacken och stirrade på mig… Hehe.

 9. JohanIII skriver:

  20-30 ungdomar utanför Coop? Visst, det är mitt i sta’n, och en fredag (kväll?), men… finns det så mycket liv där nuförti’n? Fast ibland är det nåt raggarbiltåg igång, om det är fint väder.

  Förresten här är FB-bevakningen av händelsen:
  Islamist attackerad av raggare

 10. Snaphanen skriver:

  Snyggt jobbad. Han histore lugter af løgn redan från början. Og hvor er Expressen?

 11. Läsare skriver:

  Ring så spelar vi”: SD-hataren Özz Nujen

  Vem tar över ett av de svenskaste programmet i radion, Ring så spelar vi, om inte den värste SD-hataren Özz Nujen. En ren demonstration av SR.

  http://www.exponerat.net/ring-sa-spelar-vi-leds-av-sd-hataren-ozz-nujen/#sthash.AWtOXxue.dpuf

  Detta kommer många vanliga svenskar att verkligen uppskatta. Not

  • Peter Harold skriver:

   Är det inte hans nuna och håriga bröst som visas på affischer runt om i Stockholm, annonserandes någon teaterföreställning med titeln ”Den sanna svenska historien”, eller någonting liknande?

   Özz Nöjen visar med all önskvärd tydlighet vad som händer när kvotering går före kompetens. Dessutom finns det hundratusentals invandrare som verkligen är BEGÅVADE, så varför lyfter man fram någon som Özz?

   • Anna skriver:

    Av samma anledning som företag hellre anställer folk som inte kan svenska ordentligt och samtidigt hävdar att de inte kan få tag i ”kompetent” personal och därför måste anställa SFI-studerande… Nu talar jag självklart inte om kontorsarbetande här utan om ”markservicen”.

    • kallepelle skriver:

     Instämmer med övriga som tycker att Omar Elturkens historia luktar inflaterat. Förmodligen har offerkoftan pumpats till bristningsgränsen i syfte att få ännu större påsar av skattepengar kastade på sig. Blåögda vänsterfolk har här missat ett upplagt tillfälle att piska svennarna till underkastelse(=islam). Vad Elturken vill åstadkomma med Sverige lyser igenom. Stoppa skuren av skattepengar till sådanahär tilltag. Omar bör beivras besinningslöst och revideras noggrant. Hur mycket av skattepengarna har redan via Nordbanken landat i Libanon?

     • Peter Harold skriver:

      Jag är mest nyfiken på hur ”förenade” dessa ungdomar blivit. Jag förbannar varje skattekrona som ställts till hans förfogande, men det är värre att NATO lämnar guld, sedlar, krigsmateriell, fordon mm för miljardbelopp till Islamska Staten och låtsas inte om vad man gjort.

 12. Anna skriver:

  Man borde ta sig in i turklems hem som ninjas- helt osynligt och ljudlöst. Söva familjen. Göra ett snabbt ingrepp på fru Lem och Herr Lem. Likadant med resten av sekten. Så skulle släkten vara utdöd härefter. Inga fler smålemmar. Den perfekta stöten mot islamterroristerna.

 13. Läsare skriver:

  Zigenare kommer till Östermalm. Kort video. SDs bästa valarbetare at work.

  https://www.nordfront.se/film-studentflak-attackeras-av-dussintal-eu-migranter.smr#comment-253799

  Antalet Tiggare i Sverige har fördubblats senaste året ___ 11 min från StasiTV. Sevärt.

  https://m.youtube.com/watch?v=Ds2FjZ6ifUw

 14. Fuck Isis skriver:

  Omar Elturk är öppet ISIS-anhängare. Kolla bara hans Facebook. Det tecknet han och hans vän gör på bilden med fingret är det tecknet ISIS-terrorister gör.

 15. Ping: ”600 korsikaner kan inte ha fel – bränn en moské…” | Peter Harold – Skrivarens blogg

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s