Jacobson, FBI och Lesemann, justitiedepartementet, vet de avslöjande detaljerna om Saudiarabiens koppling till 9/11 i USA som kan knuffa omkull etablissemanget!

Bästa läsare!

Det handlar om det 28 sidor långa hemliga kapitlet av den rapport som amerikanska kongressen sammanställt (9/11 Commission) efter utredningen om vad som skedde i samband med terrordådet den 11 september 2001. Dessa 28 sidor är hemligstämplade och president Barack Obama vägrar att offentliggöra materialet av hänsyn till landets säkerhet. Det enda man vet är att dessa sidor på något sätt handlar om Saudiarabiens koppling till terrordådet. Men Saudiarabien är också USA:s allierade i Mellersta östern.

Vad som sker nu är att rapportförfattarna, FBI-utredaren Michael Jacobson och departementsåklagaren Dana Lesemann, kommer att kallas in som vittnen i en rättegång mot den saudiska staten. Målsägarna är bl.a. anhöriga till folk som omkom i terrordådet.

Informationen i kommissionsrapporten censurerades redan under den förre presideneten George W Bush regim (där den neo-konservative vicepresidenten Dick Cheney är den som ägnat den mesta handpåläggningen kring terrordådet och krigföringen därefter). USA:s regering har fastslagit att det varit al-Qaida ensamt som legat bakom terrordådet.

Jacobson och Lesemann utredde eventuella kopplingar mellan två av de misstänkta terroristerna (flygkaparna) och den saudiska ambassaden i Washington och det saudiska konsulatet i Los Angeles. Det finns namngivna personer (Fahad al-Thumairy och Omar al-Bayoumi) som påstås ha finansierat terroristerna med medel som den saudiska staten ställt till förfogande.

Saudiarabien har egna intressen av att försvaga andra muslimska länder i regionen; genom att det saudiska kungahuset inte ser sig som härskare av ett land, utan som innehavare av två heliga städer (Mecka och Medina), så menar de att deras inflytande skall råda över alla muslimska länder och institutioner. Och USA:s regering och maktinstitutioner har varit Saudiarabiens hantlangare.

Ett fåtal kongressledamöter har fått ta del av materialet men är belagda med yppandeförbud. Dessa har dock sagt att om allmänheten får kännedom om innehållet kommer bilden av vad som skedde den 11 september 2001 att omvärderas dramatiskt.

Kampen för offentliggörandet – eller för den amerikanska regeringens del, kampen om att behålla sekretessen -är också en strid för den ”sanningsrörelse” som i etablerade medier betecknas som ”knasbollar med foliehattar”. Eftersom denna rörelse numera har många avknoppningar i form av nya grupper som granskar amerikanska myndigheters förehavanden inom andra områden, har på senare år fler kritiska frågor väckts mot den sittande regeringen och tidigare regeringar. Om både den sittande demokratiska Obama-regeringen kan ljuga om samma sak som den tidigare republikanska Bush-regeringen, hur trovärdig är regeringarnas utsago om andra spörsmål?

Etablissemanget är därför angelägna om att ”konspirationsteoretikerna” inte skall vinna informationskriget eftersom detta kan få – för etablissemanget – katastrofala följder för det nuvarande tvåpartisystemet.

Dock är hela processen mot den saudiska staten beroende av huruvida domstolen medger att målet skall gå upp i rätten. Om denne säger att åtalet ogillas kommer inte Jacobson och Lesemann att höras.

Hälsar eder Peter Harold

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Jacobson, FBI och Lesemann, justitiedepartementet, vet de avslöjande detaljerna om Saudiarabiens koppling till 9/11 i USA som kan knuffa omkull etablissemanget!

 1. Läsare skriver:

  Amerika styrs av AIPAC-judar. Efter Turkiet är Saudiarabien det judestyrda Amerikas största militärbas utanför det judestyrda Amerika.

  Läs jude”media” i Sverige och Saudiarabien har i årtionden fått skulden för all jävelskap i hela världen. Saudiarabien gör allting som judar säger att de skall göra. Saudiarabien styrs av kryptojudar.

  Saudiarabien används av storjudar för false flag operation.

  Det först storjudar gör är att de förstör ett lands ekonomi, sedan kommer de judestyrda bankerna som IMF in och kräver ditt och datt för att låna ut pengar. Nästa steg är att bankjudarna köper upp landet för five cent on the dollar.

  188 SVT Text Onsdag 12 aug 2015 UTRIKES PUBLICERAD 12 AUGUSTI 25/41

  Grekiska hamnar, flygplatser säljs Grekland kommer att ta till snabba åtgärder för att privatisera hamnar, regionala flygplatser och den statliga elnätsoperatören, enligt ett avtal som landet gjort med långivarna.

  Listan över privatiseringsåtgärder, exlusive bankaktier, slutar på ett värde av totalt 6,4 miljarder euro mellan 2015 och 2017, skriver Reuters som tagit del av samförståndsavtalet.

  Till oktober måste Grekland ha tagit ”oåterkalleliga steg” för att privati- sera eloperatören Admie, och bindit buddatum för hamnarna i Pireus och Thessaloniki.

  Storjudar köper upp Greklands infrastruktur för en spottstyver.

  All info finns rätt i ansiktet på dig – om du vet var du skall leta.

  • Peter Harold skriver:

   Japp, det som händer i Grekland har en del likheter med 1920-talets Tyskland. med tanke på att greker är mer benägna till revolter än t.ex. trygghetsknarkande svenskar är det inte omöjligt att någonting som får historiens vingslag att ljuda igen över den delen av Europa.

 2. Läsare skriver:

  Jewish Control Of Turkey’s Military & Flotilla Murders

  http://www.realjewnews.com/?p=509

 3. Läsare skriver:

  Sök på: Saudiarabia crypto Jews.

 4. Benny skriver:

  Mycket tyder på att Saudi och Israel är iblandade i 9/11. Man gapade nog över lite för mycket när man av allt att döma sprängde WTC7 byggnaden som låg alldeles för långt borta för att påverkas nämnvärt av flygplanen i tornen. På vems order man rev den byggnaden är svårt att reda ut men det måste funnits/finnas folk på höga poster i USA som var med på detta.

  • Vauen skriver:

   Flygplanen rev inte tornen. Dom var byggda för att klara detta. Tornen och WTC7 revs med annan kraft, dvs någon form av sprängmedel.

   Att öht kunna flyga en aluminiumburk med vingar genom ett nät av tjocka stålpelare är ett mysterium för mig!?

   • Benny skriver:

    Jo, det mesta tyder på att alla tornen sprängdes så att de föll rakt ner. Vad jag menade var att skurkarna borde lämnat WTC7 kvar, då hade det varit något mer trovärdigt i alla fall, och man hade kunnat lura flera. Det att husen föll med sådan precision väcker ju massor av frågor som tusentals arkitekter både i USA och resten av världen är mycket frågande inför. Hade skurkarna sett till att något av WTC-tornen fallit lite slumpmässigt mer åt sidan t ex så hade man nog kunnat ro bedrägeriet i hamn utan för många frågor.

    • Vauen skriver:

     WTC7 innehöll delar av finansinspektionen, samt andra viktiga myndigheter. Samt ett valv med massor med guld, vilket naturligtvis försvann.

     Iom att WTC revs så försvann viktiga papper om bla Enronaffären. Det är viktigt att ha vänner ”in high places” när man ska lura en hel värld…

    • Peter Harold skriver:

     Ja, trovärdigheten hade ökat om WTC7 stått kvar, men då hade du haft kvar hela byken med Pentagons försvunna miljoner, och framför allt skulle du ha haft kvar alla handlingar som skulle kunna leda en utredning till att dra slutsatsen att Nine Eleven var planerat från insidan. För jag har en väldigt stark misstanke om att hela operationen planerades just i byggnad WTC7, och att man tog bort möjligheten att utreda detta spår genom att förstöra kontoret medelst demolering av hela byggnaden.

   • Peter Harold skriver:

    Ja, jag tycker inte det råder någon tvekan om husen demolerades med andra krafter än själva flygbränslet och brinnande kontorsinredning.

  • Peter Harold skriver:

   Dick Cheney. Jag anser att alla indicier pekar på att det var han som beordrade att WTC7 måste ner, och konspiratörerna hade ju all anledning till detta.

   • Vauen skriver:

    http://www.presstv.ir/Detail/2015/01/10/392426/Planted-ID-card-exposes-Paris-false-flag

    ”Likewise, throw-down ID cards and other “incriminating” documents are routinely used by the military, intelligence, and special forces professionals who orchestrate false flag operations. Consider the ludicrously-obvious planted evidence used in the mother of all false-flag operations: the September 11th, 2001 inside job.

    Intelligence agents planted not just one, but two “magic suitcases” designed to incriminate Mohamed Atta, the innocent patsy framed for the crimes of September 11th. According to Der Spiegel’s book Inside 9/11: What Really Happened, the first Atta suitcase was handed to German police by a self-described “good Samaritan burglar.” The so-called burglar claimed to have stolen Atta’s suitcase during the course of a burglary and discovered terrorism-related information in it. As an honorable citizen, this kind-hearted burglar felt compelled by his conscience to deliver the suitcase to the authorities.

    According to Der Spiegel, the German police, not being fools, knew that the self-styled burglar was not really a burglar at all, but an intelligence agent planting fake evidence against Atta. Der Spiegel quotes German police as saying: “The only question is, which intelligence agency was he working for?” (“CIA and Mossad,” answered former German Intelligence Minister Andreas Von Bülow in his book The CIA and September 11th.)”

    En annan (bättre) version av denna artikel finns även i boken ”We are not Charlie Hebdo” som är en antologi som Dr. Kevin Barrett satte samman nyligen. Den är extremt läsvärd!

 5. Sofia skriver:

  Alex Jones senaste utbrott är verkligen värt att lyssna på!

  • Peter Harold skriver:

   Jag var faktiskt orolig ett tag över hans blodtryck. Men det är sant det han säger. I morse blev jag gald över att sajten Fria Tider uppmärksammar förre DIA-chefen Michel Flynns berättelse om att amerikanska UD var medvetna om att de stödde islamister och al-Qaida i Syrien, precis det som många hävdat (bl.a. Ron Paul Institute). Har vi tur kommer fler att börja avslöja sanningen.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s