Stresstest av svensk yttrandefrihet: Mona Walter skall ha möte i Rinkeby på lördag.

Bästa läsare!

Minns ni när Mona Walter tidigare i år besökte västerort i Stockholm med ett kamerateam och attackerades av ilskna muslimer – vilket tystades ner av SVT?

Nu skall hon hålla ett möte i Rinkeby med sin organisation Set My People free. Lördag 3 oktober mellan 12-14. Tillståndet från polismyndigheten är beviljat. Mona skriver:

Polisen kommer göra allt för att yttrandefriheten inte naggas i kanten.
Jag vill speciellt tacka polisen för detta.
Ni kan alla delta under denna manifestation under trygga och ordnade former. Jag passar även på att bjuda in hela media Sverige till denna manifestation. En manifestation om yttrandefrihet och rätten att ostraffat välja eller helt avstå från en religion.

Ja, det sistnämnda är något som jag applåderar särskilt för. Rätten att ostraffat avstå helt från en religion. I takt med att vissa religiösa samfund anser att deras läror skall vara normerande för lagstiftningen i Sverige (eller Europa), så är det bra att det finns folk som engagerar sig även för ett sekulärt samhällssystem. Så att inte alla kvinns måste bära ”arab-huckle” i Sverige år 2050 för att kunna vara fredad från övergrepp av stat och manspöbel.

Hälsar eder Peter Harold

 

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Religion. Bokmärk permalänken.

29 kommentarer till Stresstest av svensk yttrandefrihet: Mona Walter skall ha möte i Rinkeby på lördag.

 1. Anna skriver:

  Tack för tipset! Jag ska försöka maila den här kvinnan. Jäkligt intressant! Hon kan nog vara intresserad av min ”story”!

  • Sofia skriver:

   Jag upplever Mona Walter som äkta. Hon har genomgått en djupgående metamorfos som människa.
   Det är fel att döma ut henne för att hon inte förstår allt i Universum. Vem gör det?

   De som jämt tjatar om ”det är judarna bakom allt” missar det faktum att ”judarna” ingår i ett nätverk av ”secret societies” som vi bara anar men inte har insyn i.

 2. Vauen skriver:

  Mona Walter är en Agent Provocateur. Ignorera ignorera ignorera!

  Det börjar lite träigt, men sen får man sig den ena överraskningen efter den andra.

 3. Vauen skriver:

  Denna är också intressant

 4. Risto Matinen skriver:

  Mona Walter, är det ett taget namn?

  Hur som helst är det bra att hon vågar sticka ut hakan och bekämpa muhammedanerna. Förvisso är det lätt att kritisera islam som är en vidrig hat- och våldsideologi. Långt värre än det mesta annat.

  Eller som en dansk psykolog med stor erfarenhet av kriminella muhammedanerna/araber sa/skrev: Det är som att skjuta fisk i en tunna! (att kritisera islam)

  • Läsare skriver:

   Jag pratade med en äldre man och sa att vi blivit hjärntvättade att hata muslimer i årtionde.

   -Det är äldre än så, det började efter München 1972.

   Jag var helt häpen. Jag frågade minst fem gånger och han var MYCKET tydlig, skitpratet om muslimer började efter OS i München 72. Det han påstod var att all ”media” samtidigt och koordinerat började sin propaganda mot muslimer exakt samtidigt.

   Att ”media” kan koordineras på världsbasis såg vi för ganska exakt en månad sedan, 2 Sep 2o15 hade all ”media” i hela världen en bild på en drunknad treåring på förstasidan.

   Jag skall ge dig ett tredje exempel på att ”media” i hela världen kan koordineras och ha exakt samma ”nyhet” på förstasidan, och nu pratar vi nästan ganska exakt för ett ÅRHUNDRADE sedan, år 1916.
   ______________

   Now those same Jews, when they saw the possibility of getting Palestine, they went to England and they made this deal.  At that time, everything changed, like the traffic light that changes from red to green.  Where the newspapers had been all pro-German, where they’d been telling the people of the difficulties that Germany was having fighting Great Britain commercially and in other respects, all of a sudden the Germans were no good.

     They were villains.   They were Huns. They were shooting Red Cross nurses.  They were cutting off babies’ hands.  And they were no good.

        Well, shortly after that, Mr. Wilson declared war on Germany.

       The Zionists in London sent these cables to the United States, to Justice Brandeis: “Go to work on President Wilson.  We’re getting from England what we want.  Now you go to 

   http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

   Benjamin Freedman var jude och född in i den innersta cirkeln av zionistjudar.

   • Läsare skriver:

    America Declares War on Germany

    At 8:30 on the evening of April 2, 1917, President Wilson appeared before a joint session of Congress and asked for a declaration of war against Germany in order to ”make the world safe for democracy.” On April 4, Congress granted Wilson’s request.

    http://www.eyewitnesstohistory.com/wilsonwar.htm

    • Läsare skriver:

     Democracy = Judisk zionism/ judisk kommunism.

     Du kan kalla det vad du vill, zionism/kapitalism/kommunism/anarki/libertardism/ … Whatever …

     För judarna handlar det bara om en enda sak – att judar styr.

   • Risto Matinen skriver:

    Under vilken sten hade den äldre mannen legat? ”…skitpratet om muslimer började efter OS i München 72. Det han påstod var att all ”media” samtidigt och koordinerat började sin propaganda mot muslimer exakt samtidigt.

    Varför har det då vällt in miljontals muhammedaner i EU och hundratusentals muhammedaner i Sverige? Varför bölas det om attentat mot bönelokaler när förståndshandikappade somalier sätter fyr själva? Våra onda härskare tar alltid parti för inkräktarna och emot oss, som anklagas för allt möjligt.

    I västerlandet har det pågått skitprat om den vite, icke-perverse mannen i årtionden, medan knappt någon kritik riktas mot de mörkhyade som invaderar landet, mest orkestrerat av tokfeminister. Jihadistterrorister föreslås gå före i bostads- och jobbkön. Ett islamistsskägg trumfar t.o.m. en vit bög hos kulturmarxisterna, när de har sina PK syntax error…

  • Vauen skriver:

   Ja det är ett taget namn. Mona är en agent provocateur som jobbar för sionistiska intressen. Hon sprider en fånig extremistisk tolkning av islam som inte håller för någon som helst ärlig granskning. Men det säljer bra till (inbillade) motståndare då människor i allmänhet drivs av rädsla. Och nästan ingen har lust och tid att verkligen sätta sig in i det som är exotiskt och ”nytt”.

   Folk vill att religion ska vara nått simpelt som man kan ha en åsikt om på fem minuter. Jag har studerat ämnet närmare under en tid och är imponerad över hur mycket intressant jag kommit över. Kan rekommendera ”boken ”Vision of Islam” som finns på Amazon. Det är en bra början. En bra tumregel är att om sionistiska krafter, i detta fall counter jihadrörelsen, säger att någon är dum, så är det fel och oftast tvärt om. Jag har börjat haja varför sionister är så fruktansvärt rädda för islam.

   • Läsare skriver:

    Jodå, zionistjudarna är dödsrädda för muslimer. Se i slutet o7:50, det går snabbt. Se araben och den dödsrädda juden i samma klipp.

    SD’s Julia Kronlid programmeras till Zionist-lakej. —-8 min.

    Se hela videon därför att det är så här några få judar – INTE alla judar, utan några få judar – tar kontroll över ”våra” politiker.

    Extremt få ställer upp och vill bli ”politiker” och de flesta av dom är naiva, okunniga, obildade och extremt korkade och därmed extremt lättledda.

    Det finns undantag men Julia Kronlid tillhör inte undantagen.

   • Peter Harold skriver:

    Min fiendes fiende är min vän, och vise versa är ofta begagnat, och givetvis en strategi som kan bita en i rumpan förr eller senare. Men som jag brukar tänka; om vi vurmar om yttrandefriheten för folk som kritiserar islam så måste det fungera även när andra religioner och ideologier. Sedan känner jag att den kritik jag tyr mig till handlar mer om kritik mot utövarna, främst på det sätt de vill verka för att deras religioner och ideologier skall genomsyra hela samhället.

    • Vauen skriver:

     Den muslim som säger att Sharia kan appliceras på en ickemuslim har fel. Kanske med undantaget att personen kan få betala skatt istället för att skänka pengar som alla muslimer måste göra för att tjäna Gud.

     Att det finns korkade muslimer som beter sig illa är man blind om man inte ser. Man blir inte en god människa för att man utövar en religion. Men man har en större chans att bli en bättre människa om man har solid grund att stå på, och detta kan bara filosofi och religion skapa. Folk tar med sig sina neuroser och brister till vilken skola dom en ansluter sig till, det är en evig kamp helt enkelt.

     Om man bara söker på Dispatch Intl och Avpixlat om information om Islam så kommer man endast hitta dåliga saker, för dom har en sionistisk agenda. Jeff Lang blev muslim på 90 talet och berättar om detta här, tyvärr uselt ljud, men en mycket bra och underhållande föreläsning (för den som är intresserad av existentialistiska frågor) .

     • Peter Harold skriver:

      ”Kanske med undantaget att personen kan få betala skatt istället för att skänka pengar som alla muslimer måste göra för att tjäna Gud.”

      Ah, nu förstår jag varför sossarna lyckas integrera så många muslimer till förtroendeuppdrag inom partiet; de har ju en tradition av att gilla skatt, he he! Ja, åtminstone under den senare mansåldern. Från början – medan skattetrycket fortfarande var lågt – ansåg sig sossarna digna under skatter, enligt sången.

      • Vauen skriver:

       Zakat är mellan 2-10% så S-skatter är knappast vad dom gillar. Och detta är inget som staten hanterar, det är donationer et c mellan privatpersoner.

       • Peter Harold skriver:

        Med risk för att vara fördomsfull, men jag misstänker att de S-aktiva muslimerna gläds åt skatterna eftersom staten är generös med att dela ut bidrag till organisationerna. Jag minns en gång när styrelsen för en fotbollsklubb radade upp sig runt två unga MUF:are som delade ut reklam och vrålade ” – Rör inte våra bidrag”. Föreningslivet har en benägenhet att vara glada över de höga skatter som S fört oss till. Jag tror att detsamma gäller även de muslimska organisationerna.

        • Vauen skriver:

         Självklart är det så. Hela vår invandringspolitik gynnar de gnälligaste och mest försigkomna individerna. Det väller in mamones (mammas pojkar) från Medelhavet just nu så det kommer bli mycket värre. Det är en kultur vi inte har här. Svenska unga män förväntas vara självständiga och mer vuxna.

  • Peter Harold skriver:

   Det är nog ett ”försvenskat” namn.

 5. Läsare skriver:

  Att ”media” kan koordineras på världsbasis såg vi för ganska exakt en månad sedan, 2 Sep 2o15 hade all ”media” i hela världen en bild på en drunknad treåring på förstasidan.

  Räkna bort tidsförskjutningen på grund av 24 tidszoner så publiserade ALL ”media” i HELA världen exakt samma bild på en drunknad treåring på exakt samma minut.

  Om det inte är en koordinerade, centralt styrd aktion av de få som äger all ”media”, då vet jag inte vad koordinerad aktion är.

  Get it?
  Förstår du?

  Sök på: Aylan Kurdistan
  Den drunknade treåringen som var förstasida på ganska exakt samma minut i all ”media” i hela världen.

  Är det ett enkelt att bevisa faktum eller foliehattskonspiration?

  • Läsare skriver:

   Jag pratade med en Syrier ca 50 år i April i år 2015. Halvknackig engelska. Han sa att det var stopp för automatiskt PUT för Syrier. Det var många som sa att de var syrier men som inte är det. Ooooooj vad förvånad jag blev …sarkasm.

   • Läsare skriver:

    ”Flyyýyýyyyýyýyyyyktingar” skulle väl aldrig ljuga? Nänä, dom är exakt som judar, de ljuger aaaaaaaldrig.

    Som Åsa-Nisse alltid sa: -Nähäääädå!

  • Peter Harold skriver:

   Japp, du får det aldrig – eller möjligtvis långt långt senare – från MSM. Jag delar din kärlek till medborgarjournalistiken. 🙂

 6. Läsare skriver:

  Svensk aktionsfilm, 2 min. 🙂

  Åsa Nisse röjer upp i stockholm

  Peter, don’t mess with Asa-Nisse 😉

  • Läsare skriver:

   Det är Skara-Bert som är studioägare.

   Eddie meduza – bröderna lundin rensar studion

   -I sa städa här å inte hålla på med en jävla massa.

 7. Anna skriver:

  Såg den här kvinnan (tror jag) tillsammans med en bunt reportrar och ett gäng såna där mätare/kommunala anställda som brukar ta foton som man ser på Eniro.se. Invid vägrenen Rinkeby/Bromstens svängen (bilvägen) . Jag känner igen situationer medans mitt sällskap jag hade är en sån som känner igen ansikten. Han sa att han hade gått den här vägen någon gång ungefär samma tid i några veckor nu och han undrade vad de höll på med just där. DE har tydligen stått där ett tag och stirrat ner på samma kvadratmetrar och diskuterat livligt rätt många gånger…

  Hoppas iaf att de planerar för ett antimuslimskt center. Höhö.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s