Med narrar i styret kommer hela städer bli till tiggarläger i Sverige

Bästa läsare!

Den annars så politiskt korrekta dagstidningen Sydsvenska Dagbladet har tagit ställning för kommunalrådet Carina Nilsson i Malmö i samband med ett par inslag i Sveriges Radios P1 Morgon:

Samtidigt som polisen på tisdagsmorgonen utrymde lägret vid Industrigatan i Malmö pågick en närmast bisarr diskussion om aktionen i radions P1-morgon.

Sällan har väl Malmös socialkommunalråd Carina Nilsson (S) – utan att vara okänslig – varit så tydlig, så rak och så informativ. För att sedan bli hånad i samma radioprogram.

Efter intervjun med Nilsson intog komikerna Özz Nûjen och Måns Möller P1-morgons studio. De skulle tala om sin nya show, men passade på att kalla Malmöpolitikern ”urtypen för en svensk byråkrat” som ”hänvisar till sina paragrafer”. Måns Möller hävdade att Nilsson ”inte förstått” och Özz Nûjen påstod att hon ”frångår sin ideologiska övertygelse” som socialdemokrat – för om ”alla behandlas lika blir det ju orättvist”. Möller avrundade med att ”det är en skam”.

Till den som inte vet är Özz Nûjen och Måns Möller av etablissemanget högt värderade narrar, älskade av mainstream media för att de inte drar sig för att säga elaka saker om bl.a. Sverigedemokraterna. ” – Deras vapen mot rasism och främlingsfientlighet är humor” var de ord som någon beskrev duon med. Frågan är om det inte är deras fördomar mot oliktänkande som är deras drivkraft?

Sydsvenska Dagbladet konstaterar att Malmö stad inte hanterat frågan om tiggarlägret med någon orättfärdighet. Snarare har politikerna hanterat tiggarplågan oerhört långsamt. Och vi vet varför. Politikerna och ordningsmakt är bakbundna av människor som Özz Nûjen och Måns Möller; B-kändisar som insisterar på att samhället måste ge allt åt alla. B-kändisar som tjänar över 4 miljoner om året och bor t.ex. i villa i borgerliga Nacka (Värmdövägen) långt från närmsta invandrarghetto (i vart fall ett par kilometer skog emellan hemmet och Fisksätra).

Dessa likes-kåta B-kändisar tror att de gör dem själva och samhället en tjänst genom att försvara tiggarnas rätt att ockupera och förorena privat mark (och skicka räkningen för sanering till ägaren eller skattebetalarna). Och dessa B-kändisars följare delar lydigt vidare och uppmuntras av journalistkåren. Och journalistkåren väljer att inte ifrågasätta vänsteraktivisternas krav på ”allt till alla genast”. Ja, med ett behagligt undantag av Sydsvenska Dagbladet idag.

Av någon anledning tycks det vara svenska skattebetalares angelägenhet att sörja för östeuropeiska medborgares välstånd (mat, boende, pengar) som rest hit trots att de varken svälter eller är hemlösa i sina hemländer. Och vänstern (som numera tyvärr inkluderar även f.d. mitten- och högerpartier) har överseende med att individer av utomnordisk härkomst bygger kojor, sover i tunnlar och använder lekparker och andra offentliga utrymmen som toalett – samtidigt som man försvarar tillkrånglade regelverk som förhindrar byggandet av billiga boenden för svenska ungdomar som väntar på att flytta hemifrån.

Politikerna har makten över svenska folkets vardag, från födsel till grav. Och vi kan konstatera att allt mer av det som politikerna påstår att de skall råda över fungerar allt sämre. Eller inte alls. Sverige måste därför ställa om från det politikerstyrda samhället till det medborgarstyrda. Det är dags att staten respekterar den enskildes äganderätt. Svenska folket måste sluta be politikerna om lov att få existera!

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Med narrar i styret kommer hela städer bli till tiggarläger i Sverige

 1. Sofia skriver:

  Jag skulle älska att bo i ett samhälle som formades, förvaltades och utvecklades av
  det SVENSKA FOLKET!
  (Återstår att definiera vilka som innefattas i nämnda styrgrupp) 😉

  • Peter Harold skriver:

   Det borde gå att göra. Men det kräver också att folk är villiga att ta ansvar för sina liv. Idag lägger medborgarna sin makt i politikernas händer, och tror att det enda som behövs göras är att rösta vart fjärde år så uppfylls alla drömmar. Fast jag tror att det är fler som börjar komma ut ur denna villfarelse nu… 🙂

 2. Herr Flick skriver:

  Jag längtar tillbaka till den tid då media och riksdag befolkades av vuxna.

  • Peter Harold skriver:

   Det gör jag med. Och ålder har uppenbarligen ingen betydelse i detta fall, eftersom Mona Sahlin – om jag får ta ett skräckexempel – har varit myndig sedan andra halvan av 1900-talet, och ändå… vojne, vojne… pratar hon som en 14-årig nyvärvad SSU:are.

   • Herr Flick skriver:

    Hon blir aldrig vuxen oavsett ålder. En del blir inte det, och de har inget i politiken eller i ansvariga ställningar att göra. Dessvärre är det idag precis tvärtom. Kakistokrati har jag lärt mig av Wiki att det kallas.

  • Peter Harold skriver:

   Njae, jag vet inte hur ideologiskt betingat det hela problemet är, men det är helt klart att politiken i EU skapat den kris som är nu. Man har varit fullt medvetna med hur den skulle avvärjas, men man har valt att göra annorlunda. Slutsats: politikerna i EU ville ha krisen.

 3. Peter skriver:

  Man undrar ju lite vad de gamla vännerna Henrik Schyffert (som i sitt rasrena kvarter i Stockholms innerstad skrev att invandringen inte kostade oss mer än ett Netflix-abonnemang och ett par pizzor, typ) och Robert Gustafsson (som pratade om PF-facism i ”Skavlan”) tycker om varandra i dag.

 4. Sofia skriver:

  Ett gott skratt förlänger livet!
  Man skrattar så magen hoppar!
  Tino Sanandaji kastar den ena komockan efter den andra i ansiktet på de lögnaktiga narrarna i styret:
  (En del på svenska andra på engelska)

  • Peter Harold skriver:

   Förträffligt klipp. Jag laddar ner det och skal lyssna i tåget. Tackar!

  • Anonym skriver:

   Tycker bara det är synd att egentligen ingen i SD klarar av att artikulera. Bara Jimmie som klarar det. Men vad vet jag, jag kan inte skånska… 💩💤💤💤

   Det handlar ju egentligen om att de jobbar under en sån stress vilket skapar en onormalt hög grundstämning vilket medför att de likt stammare, blir så medvetna om att deras ord är så ”heta” att deras käkar blir så stela och försöker föra ut budskapet så snabbt som möjligt… Snubblar på orden. Anna.

   • Anonym skriver:

    Grundspänning. Rättstavningsprogrammet på mobilen är satans verktyg! 👹

   • Anonym skriver:

    GrundSpänning skulle det stå! Rättstavningsprogrammet på mobilen är ett satans påfund! / Anna

   • Peter Harold skriver:

    Jodå, det har slagit mig också att herr Åkesson är en av få som kan artikulera sig. Fast han är också den som tystnar först när motståndarna börjar tala i munnen på honom. Eller programledarna. Vilket väl i stort sett är hans motståndare.

    • Anonym skriver:

     Det är precis samma fenomen som jag upplevde som tonåring då jag umgicks med några skinheads. Inte hos de själva eftersom de rätt sällan umgicks i nyktert tillstånd, utan hos de äldre ”uppdragsgivarna” som tryckte tidningar och flygblad hemma. Nu var ju jag själv yngre också men jag ser en ruggig snarlikhet som jag inte kan förstå i nuläget då jävligt många faktiskt stödjer partiet! Man har rejält med mandat men de enda som partiet tillåts att uttala sig verkar som stöpta i samma ugnssäkrade form!? Det vimlar ju av folk som kan både artikulera och skriva och som är ”vuxna” nog? Svaret är nog att SD vill ha smått retarderade skinnskallar i sin tomteverkstad. Och absolut inga känslomässiga kvinnor, Gud förbjude. Ja- vi har väl verkligen fått drt samhälle vi förtjänar….?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s