Statsminister Löfvéns svar på det islamistiska hotet är mer massövervakning och minskad personlig integritet

Bästa läsare!

Idag vill jag ta den gös jag daskade i Gunnar Hökmarks huvud igår och drämma till statsminister Stefan Löfvén. Två gånger. Första gången som straff för att idioten bestämt sig för att Sverige skall bistå Frankrike i deras postkoloniala krig i det forna protektoratet Syrien mot en fiende som skapats av länderna runt omkring Syrien och av USA/Storbritannien.

Andra gössmällen därför att han med anledning av SÄPO:s plötsliga uppvaknande inför hotet om islamistisk terrorism skall möjliggöra för staten att läsa allt som vi medborgare vill ha för oss själva. Mer övervakning och fler lagskärpningar som sannolikt inte alls har betydelse för skyddet mot terrorangrepp. Men sossejävlar tänker aldrig längre än näsan räcker.

Inrikesminister Anders Ygeman – alltså på tal om gösar – påstår att Sverige har varit naivt i synen på hotet från våldsbejakande extremism. Egentligen menar han mer ordagrant att den förra regeringen inte gjort mycket för att motarbeta extremism. Det är sant. Man har inte gjort mycket för att stävja den våldsförhärligande vänstern i Sverige. Man får nämligen inte låsa in journalister när de sprider hat och förvillelser. Och vad gäller twittervänstern och deras fotsoldater så företräder de ”det goda hatet”. Dem får polisen inte röra med annat än silkesvantar.

Minns ni härom veckan vad det största säkerhetshotet utgjordes av i Sverige? Jo, ”högerextremister”. På fullt allvar så betraktade SÄPO och regeringen alla dessa protestbränder av nya flyktingförläggningar som gärningar i klass med terrorism. Polisen skickade upp helikoptrar med värmekameror för att övervaka de anläggningar som var under uppförande. Någon tanke på att lyssna på protester fanns dock inte; statsmakten har bestämt sig för att ta emot alla som kommer till Sverige. Ingen annan åsikt får yttras för det är att bejaka rasism och extremism. Lika rasistiskt var det att insinuera att det smyger sig med en och annan soldat från Islamska Statens armé. Ajabaja!

Nu har 13 november passerat. Man talar om ett europeiskt Nine Eleven. Och ser man hur regeringarna reagerat så har de fått som de vill. Oupps, nu antydde jag igen att våra kära makthavare är lyckliga över terrordåden. Svårt att låta bli. Paul Craig Roberts listade upp en rad kända terrordåd genom åren, och konstaterade att det var oroväckande många av dem som faktiskt – genom läckor och offentliggjorda rapporter – visat sig vara just false flag operations.

Nu letar SÄPO och polisen efter en namngiven yngling som tillhör den grupp av individer som det politiskt korrekta maktetablissemanget tills sistlidna fredag sade inte alls befinner sig i vårt trivsamma mellanmjölksrike. Den killen skulle inte ha varit här nu om det inte vore för att USA å Israels och Saudiarabiens vägnar så notoriskt använder terrorister som proxykrigare i sina kampanjer för regimskiften. Det är hög tid att vi tar bladet från munnen och börjar resonera om orsak och verkan, men framför allt tar och inser att vi måste göra någonting åt den situation som vi hamnat i nu på grund av Sveriges regerings och riksdag.

Frågan är om politikerna vill ta sitt förnuft till fånga nu? Eller vänta tills vi kommer med en gös och daskar er i skallen?

Jag vill inte leva i en polisstat efter amerikansk förebild i kombination med socialistisk multikulturism. Jag tror att det är många med mig som vill att vi tar bort dessa fördärvliga egenskaper från vårt land.

Hälsar eder Peter Harold

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Statsminister Löfvéns svar på det islamistiska hotet är mer massövervakning och minskad personlig integritet

 1. Herr Flick skriver:

  Om det fanns en tävling i att göra allting fel, så skulle regeringen vinna med alla rätt.

 2. Sofia skriver:

  Terrorexperten Magnus Norell säger att han varnat och försökt få till stånd krafttag mot ”problemen i förorterna” (täckord för invandrarproblem) under 15 års tid men svaret från etablissemanget har alltid varit att vifta bort problemen och påstå något barnsligt ursäktande. (Ej ordagrant citerat)

  Eftersom Magnus Norells anställning är hos staten så är yttrandefriheten starkt begränsad, naturligtvis.

  Största hotet mot det svenska folket är makteliten.

 3. Innan jag skriver min kommentar så kommer jag anstränga mig extra mycket att inte rulla med ögonen och lägga så mycket band jag bara förmår och orkar med att inte vara sarkastisk. Här kommer det: Oj, vad förvånad jag blev.

 4. Anna skriver:

  Jag tänker inte gå ut den 11 februari. Tänkte ha fest här hemma faktiskt. Och alla gästerna ska sova över tills att det blir den 12 februari. Temat ska vara gamla tider. Bara spela madness, specials och annan musik som upplevdes av samtiden på 80-talet. Och drickas en jävla massa ale.

  • Peter Harold skriver:

   Det kan ju tänkas att terroristerna, vilka var medvetna om att de befann sig på ett självmordsuppdrag, hade med sig de ”syriska” passen från sina uppdragsgivare med syfte att ge bad-will åt Syrien, eftersom terroristerna inte står på al-Assads sida. Däremot är al-Assad ofta i fokus när västvärldens politiker talar om terroristerna, med en lömsk association.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s