Experiment om yttrandefriheten: Nej, jag tror att bara 5’900’000 judar dödades av nazisterna under Förintelsen.

Bästa läsare!

På den statliga myndigheten Forum för Levande historia kan vi läsa att omkring 6’000’000 judar dödades under Förintelsen.

Alla håller inte med om detta. Eller snarare, många tvivlar på just denna siffra utifrån historisk forskning. Vissa säger att siffran är mycket högre. Andra säger att den är betydligt lägre, och det finns forskare som menar att judarna dog av naturliga orsaker i nazistsrenas koncentrationsläger. Men detta får man inte försöka leda i bevis. I vissa länder, såsom i Tyskland, Frankrike och Österrike, kallas ett ifrågasättande av folkmordet på judar för förringande av Förintelsen och renderar i fängelsestraff. Och att just hävda en annan siffra än den officiella kan räknas som ett förringande av folkmordet.

I Sverige är det dock inte olagligt att ifrågasätta Förintelsens omfattning per se, men man använder gärna gummiparagrafen hets mot folkgrupp för att komma åt personer med dylika åsiktsyttringar, företrädesvis människor som talat i termer om att ”Förintelsen är en bluff”. Men när blir en uttalad siffra en brottslig handling? Hur mycket skepsis tillåter den svenska lagen när det kommer till berättelsen om Förintelsen? Och vad är lagens tekniska grund att försvara ett av staten sanktionerat värde som ”c:a 6’000’000” om nu lagen skall tillämpas för det syftet?

Även om förintelseförnekelse inte uttryckligen är olagligt – oräknat den aspekt jag tar upp här ovan – så finns det ändå krafter (t.ex. statligt finansierade Expo) som vill påvisa att alla åsiktsyttringar i denna riktning hör till den av nationalsocialismen närstående propagandan. Vilket enligt mig lustifikt nog är en felaktig tolkning av historien; nazisterna har inte förnekat folkmordet. Precis som många säger så har ju de ledande nazisterna faktiskt erkänt i samband med Nürnbergrättegångarna att de hade skuld till massmorden av judar (och andra grupper som inte räknas som särskilt intressanta nog att resa tempel över) medelst gasningar i koncentrationsläger. Så då kan det ju inte vara nazistpropaganda att ifrågasätta Förintelsen om nu nazistledarna erkänt att de utfört detta? Detta är en lustig paradox som bl.a. Expo inte uppmärksammat när de kallar förespråkare av förintelserevisionism för nazistiska propagandister. Förintelserevisionism är alltså inte alls likställt med nazism, och egentligen inte heller antisemitism som många vill hävda, och det är viktigt att komma ihåg detta då Expo liksom Svenska kommittéen mot antisemitism själva är propagandaorgan som alltid har medieetablissemanget öra.

Jag tänker inte här säga vad som är den absoluta sanningen om nazisternas massmord av judar, eftersom jag inte vet med säkerhet. Men siffran ”c:a 6’000’000 dödade judar” är inte ett exakt antal. Det kan – om vi skall ge oss på en semantisk övning – vara fler, och det kan vara färre. Sålunda skulle jag kunna säga att jag tror att det var 6’100’000 judar som dödades av nazisterna. Och jag kan även säga att det var bara 5’900’000 judar som dödades, eftersom detta kan vara lika sant. Under följande veckor skall jag göra ett experiment:

Jag hävdar att

6’000’000 judar
5’900’000 judar

dödades av nazisterna under Förintelsen genom massgasning och andra tekniska metoder för avlivning (t.ex. arkebusering). Jag förväntar mig att vän av ordning och kunskap opponerar sig mot mitt påstående om att min lägre siffra än den officiella från myndigheten Forum för Levande historia är för låg. Och jag förväntar mig också att den som opponerar sig mot mitt påstående talar om för mig ifall jag närmar mig en olaglig nivå, baserat på juridisk praxis och åsikter från Expo, SKMA eller motsvarande institution.

Vad är poängen? Jo, om staten kan säga att en ungefärlig siffra är en sanning, då måste staten kunna ange vilka numerära värden som ingår i denna sanning, och även presentera bevis för detta. Detta är också ett test av yttrandefriheten; jag sänker mig 100’000 från en tidigare accepterad siffra för att söka efter ett värde som inte är godkänt.

Det skall bli spännande att se vilken representant från staten som kommer att uppvakta mig först med ett tillrättavisande av de siffror som jag framgent kommer justera neråt allt eftersom; blir det från Forum för Levande Historia, eller blir det polismyndigheten…?

Även om detta experiment kan för den breda allmänheten te sig föga märkvärdigt ut så vill jag ändå ställa den icke så oviktiga frågan till svenska folket: Skall staten reglera historien?

Jag hoppas att det är många som svarar nej på den frågan.

Hälsar eder Peter Harold

Mer att läsa:
20 miljoner dödades av nazisterna, inte 5-6 miljoner.
4,8 – 7,5 miljoner judar dödades av nazisterna.
Förintelserelativism är antisemitism.

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Historia. Bokmärk permalänken.

81 kommentarer till Experiment om yttrandefriheten: Nej, jag tror att bara 5’900’000 judar dödades av nazisterna under Förintelsen.

 1. Ohlendorf skriver:

  Vad jag vet så säger juden och förintelsexperten Raul Hillberg att 5,1 miljoner judar kreperade. Då han var auktoriteten på området så råder jag dig att hålla dig till den etablerade siffran. Forum för begravd historia får gärna förklara sambandet mellan auschwitz nedjusterade dödstal från 4 miljoner till 1,1 och hur de fortfarande får ihop 6 miljoner.

  Be gärna forum för fifflande historia att ge dig en ritning på en fungerande gaskammare, för Zyklon B granulat som evaporerar vid 26 grader men kapslar HCN vid fukt.

 2. Göran P skriver:

  Nürnberg”rätte”gångarnas ”erkännanden” lämnar mycket i övrigt att önska.
  Domare och advokater hoppade av för att de vägrade delta i något som de kallade för ”ett lynchparty för tyskar”.
  Till slut var ALLA domare, åklagare och ”försvars”advokater judar som hade det gemensamma att de hatade tyskar. Tyskarna fick inte försvara sig och vittnesmål mot dem behövde inte ledas i bevis. Detta är inga fantasier. Jag hörde en intervju med en historiker som berättade exakt detta och att alla rättegångsprotokoll t.o.m. finns utlagda på internet där detta framgår. Bl.a. ligger de på många universitets webservrar. På en fråga från intervjuarn om det nu är så varför är inte detta allmänt känt?
  – Inga medier skriver om det och ingen läser dem svarade han då…

  • Bonnier skriver:

   Medier brukar kontrolleras av judar. Det kan finnas ett samband där.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, och dessutom så fanns det en tanke hos britterna om att man inte skulle förinta Tyskland så kraftigt som man gjorde, just för att använda sig av ett post-Nazityskland som allians mot Sovjetunionen. Men Roosevelt hindrade detta, och Eisenhower fick fria händer att döda så många tyska soldater som möjligt.

  • Läsare skriver:

   Det var 3’000 staff vid skåde”rättegången” i Nuremberg – minst 75 procent var judar.

   Report of Auschwitz trial in Kraków in 1948 reveals 300,000 – 1 min.

   Forum för judiska lögner är INTE en statlig myndighet. Forum för Levande historia är en judisk terroristorganisatio!

 3. Björngunnar skriver:

  Det jag kommit fram till är att människor inte gasats i gaskammare annat än i Usa.
  I arbetsläger är det ju korkat att göra av med gratis arbetskraft?
  Däremot så tror jag att tyskarna många gånger gjorde av med judar under operation Barbarossa.
  Ryssar brydde de sig inte om men judar…
  Det berodde enligt uppgift på att de i befälställning i Röda armen mestadels var judar, liksom kommunismen skapats av judar.
  Pastor Williamsson påstår att ”inte en enda jude har gasats” karln ger ett mycket vederhäftigt intryck vilket man inte kan säga om Expo m fl.

  • Peter Harold skriver:

   Faktiskt, det finns historiskt belagd gasning – minst en – i Nazi-Tyskland. Och det är en gasning som dokumenterades noga av nazisterna, och som fanns kvar i arkiven. Det var, om jag inte missminner mig, eventuellt före krigsutbrottet eller någon tid därefter, där man gasade en dömd kriminell därför att någon forskare ville ha skelettet från den avlidne till någon studie eller element. Jag har också ett svagt minne av att han fick ansöka om detta och att det gjordes en etisk prövning innan hans begäran godkändes.

   Ja, det hjälpte inte med att pastor Williamson ansåg att allt lidande i koncentrationslägrena i sig var nog så fördärvligt. Jag anser att folk skall få ha vilken uppfattning som helst om antalet döda judar, och när man säger att det är sak samma hur de dog eller hur många, och att det är lika tragiskt oavsett vilket, så blir det märkligt att man jagar efter personen som gör detta uttalande.

 4. Sofia skriver:

  Världshärskarna anser att ljugandet är ett riktigt smaskigt framgångsrecept:
  http://nodisinfo.com/dead-people-france-concert-theater-dummies-not-real-humans/#prettyPhoto

  • Peter Harold skriver:

   Njae, jag tvivlar starkt på att man arrangerade utläggning av dockor och hällde ut fejkblod. Det är så enkelt att betala och övertala islamister/muslimer att begå terrorbrott. Dessutom har jag fått indikationer på att en anhörig eller vän till en fransk libertarian dog där inne.

  • Läsare skriver:

   Judarnas Mossad motto är: Genom bedrägeri skall du skapa krig

   Judarna själva skryter alltså om att de själva startar krig. Att judarnas Mossad ägnar sin tid åt att starta krig är ingenting som ens kan diskuteras, det är ett faktum.

   Standard åtgärd för att skapa krig är false flag operations. Det betyder exempelvis att en Mossadjude spränger en bomb bland vanligt folk på en helt vanlig gata, för att sedan skylla på tokmuslimer.

   Det här har tokjudarna i Mossad gjort många gånger på order från deras VALDA ledare. Sprängningen av Hotel King David i Jerusalem gjordes av tokjudarna i Mossad. De skryter om att de gjorde det, och återigen, här finns inget att diskutera. Det var judar som sprängde och judar dog, dödade av judar.

   Mossadjude berättar att han mördade judar.

   http://www.inminds.com/jews-of-iraq.html

   Sök: SS Patria, Mossadjudar spränger en båt full med judar i luften.

   Victor Ostrovsky, före detta Mossad, berättar vad tokjudarna i Mossad håller på med.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/By_Way_of_Deception

   Att Mossad ställer till med massmord är inget att ens diskutera, det gör dom, men jag kan inte se varför Mossad skulle bry sig om att använda dummies. Jag tror inte ens att de kan komma på tanken. Det finns gott om gojer att döda live.

   Vid alla sådana här händelser är Mossad den första som skall misstänkas. Men det är ju inte samma som att blodgalna muslimer inte kan få för sig att slakta folk som i Paris. Men dummies? Glöm det.

 5. Janne D. skriver:

  Läs röda korsets siffror på hur många dom själva hävdar dog totalt i alla arbetsläger under nämnda tidsperiod, dom hade fritt tillträde till alla läger under dessa år, där är noggrant registrerat ankomstdatum och ev. dödsorsak ( Tyskar anses allmänt noggranna ) av denna totalsumma så var en viss procent av ”judisk” härkomst, vad nu detta är, att ha en halv basketboll på huvet och bälga vinäger eller är det en perverterad politisk ideologi eller är det endast en förvirrad sinnesstämning, nåväl. jämför man dessa siffror med det officiella påståendet ( ni vet det som trummas in i huvet på dagens skolbarn så kan man endast konstatera att alla har tvingats läsa matte men ingen kan räkna.

  Lite mer matte, anta att man expedierade som påstås 100.000 människor per dygn under en längre tid och brände dom i ugnar som knappt hade kapacitet till att grädda pepparkakor så blir det ju onekligen intressant, det hävdas att man använde kol till dessa ugnar och trots att det existerar en enorm mängder flygfotografier över dessa ARBETSLÄGER (och inget annat) från aktuella tid finns inte en enda som visar abnorma mängder kol, så vad är rätt kartan eller terrängen ? Var inte själv med på den tiden heller men att väga olika påståenden mot varann med kritiskt tänkande och skärskådning med öppna ögon och utan förutbestämd agenda så börjar en bild växa fram som inte alls liknar detta dravel som etablissemanget ägnar sig åt än idag.

  Bäst är Anne Franks dagbok som skrevs med bläckpenna några år INNAN nämnda bläckpenna uppfanns ha ha.

  Hur kommer det sig att sökandet efter fakta och sanningar renderar dryga fängelsebesök i den fantastiska demonkratins vagga Europa och det fantastiskt goooda EU med dess fantastiskt goda och kloka ”ledare” som för övrigt knappt hittar fikarummet utan underbetalda assistenter som givetvis vill alla sina medmänniskors bästa.

  Folk dör bevisligen i krig, det är tänkt så, att finna orsaken till dessa planerade folkmord och vad som historiskt friserats kan ju vara vägen till att framledes slippa agera statist i dessa destruktiva och allt som oftast smärtsamma erfarenheter, fråga min morfar som hade ”nöjet” att erfara 2 st ”världskrig” under en å samma livstid.

  Holodomor, Armenien, Sovjetiska Gulagtiden, den Irländska potatisfabeln, med mera är intressanta ämnen för den orkar.

  ps Peter gör gärna en post med titeln typ ” Larken Rose har sina ljusa stunder” eller ” tunga kommentarer av Larken Rose” i denne mans tankeslingor finns små tilltalande guldklimpar med förslag till en intressantare framtid än denna dagens sorgliga tillvaro, spännande dock ds.

  • Anton skriver:

   Förslag på var man kan läsa mer om vad som hände i Armenien och vad som låg bakom svälten i Irland tas tacksamt emot…

  • Vauen skriver:

   http://www.theguardian.com/environment/2005/oct/18/ethicalmoney.climatechange

   ”According to the Federation of British Cremation Authorities, there were 424,956 cremations held in the UK in 2004. This figure represents 70.8% of all deaths. Consider that a cremator needs to operate at 760-1150C for 75 minutes per cremation and it’s easy to see how much energy is required. In fact, a cremator uses about 285 kiloWatt hours of gas and 15kWh of electricity on average per cremation – roughly the same domestic energy demands as a single person for an entire month.”

   De ugnar som man hade i lägren var betydligt mindre effektiva. Det fanns helt enkelt inte energi nog att under krigstid kremera de massor av döingar som påstås. Vad hade hänt med regimen om folk fått veta att man bedrev en helt galen verksamhet som kostade ofantliga summor, medens folket fick lida extremt hård med hunger och köld.

   • Läsare skriver:

    Krigsvintrarna var som jag förstått extremt kalla. Den tyska civilbefolkningen gick och frös samtidigt som enorma mängder kol användes på att elda upp judar. Var är logiken?

    För mer än tio år sedan läste jag en kommentar där det påstods att Sovjet levererade strategiska råvaror till Tyskland en eller två veckor innan Sovjet skulle invadera Polen. Men det fanns inga källor angivna. Jag har sedan dess bara läst en liknande påstående, men också nu utan källor. Vet du mer?

    I Moskva kallades Hitler för Icebreaker. I denna boken som finns i full text på länken, påstås att tyska officerare och jaktpiloter tränades i Sovjet innan kriget. Boken heter Icebreaker.

    https://jewise.wordpress.com/2013/05/30/icebreaker-by-chapter/

  • Vauen skriver:

   Det kol man hade användes till att göra dieselsurrogat. Teknik som man fått genom DuPont i USA. Utan detta hade det nog inte blitt mycket krig.

  • Dom skickligaste historierevisionisterna verkar dom stora näsorna själva att vara. Dom senaste åren har jag alltmer börjat undra om vi kan lita på någonting vi fått lära oss i skolan när vi växte upp. Verkar som om det har gått långt mycket längre än vad jag ens vågade drömma om.

   • Peter Harold skriver:

    Det är mycket som man måste avlära sig idag. Det är inte en så värst jobbig process egentligen. Jobbigast är att behöva höra folk som fortfarande har kvar sin gamla programmering. De låter som PK-politiker.

    • Läsare skriver:

     Inte svårt att lära om och bli avprogramerad från alla lögner som fått lära oss är ”sanningen”? Inte för mig iaf. Det satt långt inne att inse att jag blivit r*vknul*ad hela livet med judiska lögner. Jag har som huvudregel att tro på det folk säger, men kommer jag på någon med att ljuga för mig, då blir jag förbannad.

     Judarna ljög att sex miljoner judar blev utrotade under FÖRSTA världskriget, varför skulle samma judar inte ljuga om sex miljoner utrotade 20 år senare under andra världskriget?

     http://vho.org/GB/Books/tfh/9.html

     Once a lier, always a lier. En lögnare ljuger alltid.

   • Läsare skriver:

    Gör det enkelt för dig själv, utgå alltid ifrån att allt du fått lära dig är lögn. Därför det är det. Vi blivit korvstoppade med lögner och sk$tprat om Hitler och andra världskriget av de som äger och kontrollerar hela propagandamaskinen i västvärlden. Dom har stora och krokiga näsor, det vill säga de är judar allihopa.

    För ganska exakt nio år sedan pratade jag med en man som rastade hunden. Vi började prata om ww2 och jag minns det mycket tydligt. Jag sa: Vi skall vara Amerika evigt tacksamma att de räddade oss från Hitler.

    -Jaja, men hur länge skall vi vara tacksamma för det?

    Jag hade inget svar, men det fick mig att tänka nytt. Ett år senare vaknade jag upp till juden. Det kom inte från ingenstans utan det hade kommit smygande att jag nog inte fått sanningen om Hitler berättat för mig.

    Började läsa på allt alternativt om Hitler och verkligen lyssna på det självutnämnda nationalsocialist hade att berätta om Hitler och ww2. Det satt långt inne och tog år att acceptera, men Hitler hade rätt!

    När du börjar läsa på, se världen med Hitlers ögon.

    Hitler ville INTE ha krig! Vi får lära oss att Hitler skulle ta över hela världen. Visa mig var Hitler skriver i Main Kamp att han skulle ta över hela världen? Alla hans tal finns på Youtube med engelsk text. Visa mig ett enda tal där Hitler säger att han skall ta över världen? Det finns inte.

    Denna lögnen om Hitler är grundbulten i motiveringen varför det var rätt av US-UK-Sovjet att attackera och bomba sk*ten ur Tyskland. Exakt samma MO som användes mot Serbien och Iraq. Vad har Tyskland under Hitler, Sebien och Iraq under Saddam gemensamt? De var alla judens fiender.

    Ww2 var egentligen ett fortsättningskrig på ww1. Storjuden Jacob Schiff var helt central i att starta första världskriget. Han finansierade kommunisternas statskupp i Ryssland 1917. Japan-Ryssland kriget 1904-5 var möjligt på grund av en enda sak, japanska flottan.

    Det är kolonialtider och Japan vill vara med. Det enda ställe som japan kan expandera på är det asiatiska fastlandet. Japan är en ö, alltså måste de ha en flotta. Och flotta hade Japan. Faktum är att det var den modernaste flottan son fanns vid den tiden.

    Var de fick pengarna från? Enligt Encyklopedi Judaica, Schiff Jacob så lånade han ensam ut 400 miljoner dollar till Japan. Det är en fyra följt av två nollor. Det är en GIGANTISK summa även med dagens mått mätt. Ta x35 för att få fram dagens pengavärde.

    Storjuden Jacob Schiff sa offentlig att han skulle avsätta ryske kungen. Japan är det första landet som vann ett krig med en vit kung. Japans krig med Ryssland försvagade den ryske kungen. Och det var därför storjuden Jacob Schiff finanserade Japans flotta. Schiff blev förklarad national hjälte i Japan och skrevs in i skolböckerna.

    Det är så här juden för sina krig, genom proxy, genom ombud. Japan fick sina kolonier, ryske kungen blev försvagad och Schiff fick tillbaka sina pengar med ränta. En win-win för Japan och Schiff.

    Jag rekommenderar alla att lyssna på eller läsa det juden Benjamin Fredman har att säga om första världskriget. Han var född in i den innersta cirkeln av storjudar i Amerika. Han säger bland annat att det var 117 judar med vid ”fredsflrhandlingarna” i Paris, Versailles 1919. Hur han vet? Han var där.

    Finns gott om videos och text. Vill du veta sanningen är det ett mycket bra ställe att börja. Därför att han är jude och han ljuger inte.

    https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Benjamin_H._Freedman&mobileaction=toggle_view_desktop

    En annan jude som inte ljuger är Brother Nathan. Över tusen artiklar. Inget bullshit, kort och pang på rödbetan bara. Jag har väl läst iaf 80 procent av det han skrivit och jag har verkligen försökt hitta fel eller allmän desinformation. Vill du veta sanningen, läs Bro Nathan och du får snabblektioner i vad som egentligen hände och händer idag.

    http://realjewnews.com/

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag har tittat på det där med Röda korset. Framför allt såg jag de iögonfallande anklagelserna om att Röda korset var i maskopi med nazisterna. De åsikterna torgförs ganska frekvent, om än inlindat i insinuationer.

   Och det är som sagt ohyggligt att historieforskning kan leda till fängelse. Det är därför som jag kör min kampanj nu. Vi får se var jag landar.

   Jag lovar att kolla in Larken Rose

  • Vauen skriver:

   Det som alltså brukar påstås är att Anne Frank skrev sina dagböcker med en kulspetspenna. Jag vet inte om det är sant. Men det verkar vara sant att den sort av detta redskap som vi använder idag inte kom på marknaden i Europa tills efter kriget.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Ballpoint_pen

 6. Pingback: Ron Paul till Barack Obama: Du har många rum i Vita huset för dina flyktingar från Syrien! | Peter Harold – Skrivarens blogg

 7. Risto Matinen skriver:

  Jag anlägger ett naturvetenskapligt perspektiv på sex miljoner (6 M; alltså kör med M istället för miljoner fortsättningsvis i min text), judar eller ej. Jag förstår PH:s perspektiv och poäng, det är skrivet i klartext, men detta är mer som en upplysning.

  Det handlar om precision. 6 M antyder enligt avrundningsregler att felmarginalen håller sig inom ± 0,5 M. Den som skriver 6,0 M eller 5,9 M antyder att felmarginalen håller sig inom ± 0,05 M. Så den som lägger till en decimal har större krav på sig och borde ha bättre på fötterna, än den förra.

  Själv har jag svårt att tro på förintelselägren och främst dödsmetoden. Varför gasa, istället för att avrätta enligt bolsjevikisk standard? Den nazityska krigsmaskinen var annars väldigt effektiv, men just i denna fråga minst sagt märklig och omständig. En del anhängare av gasmetoden påstår att tyskarna hade brist på kulor i lägren, men inte på gas och kol. Sedan finns ju flera ”överlevare” som påstår sig klarat livhanken inte bara i ett, utan i flera förintelseläger. Och om det var så viktigt att ta kål på judar, zigenare, m.fl., varför satte de inte lägren i brand i slutskedet?

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag hänger också upp mig på den uppenbart ineffektiva metoden för genomförandet av massavrättningarna. Om jag inte missminner mig fanns det amerikansk teknik som hade varit mycket bättre (och som nazisterna lätt kunnat kopiera). Jag tänker här på den tåghallar som jänkarna hade för att bli av med ohyra på sina boskapsvagnar. Man rullade in ett helt tågset, kopplade loss loket som kördes ut, stängde den stora vagnhallsporten och fyllde hela hallen med erforderlig giftgas. Man hade också kunnat bränna liken i masugnskonstruktioner dessutom. Eftersom jag är väldigt intresserad av industrihistoria, och sedan de yngre tonåren studerat maskiner och teknik, finner jag det fascinerande att just ”förintelselägret” framstår som så himla primitivt ifråga om både teknik och logistik.

   Detta sagt utan att förringa det mycket otrevliga i att selektera människor efter etnicitet och plåga dem.

   • Läsare skriver:

    En fungerande gaskammare förutsättning är att den är lufttät. Om jag skulle utrota sex miljoner judar, då skulle jag bygga en hermetiskt tät kammare. Sedan skulle jag se till att jaga in så många judar som bara möjligt. Sedan skulle jag stänga dörren och vänta tio minuter. Done deal. Färdigt arbete.

    Ingen komplicerad logistik med tillverkning av pellets, transporter av pellets, inga komplicerade upphetningsanläggningar, ingen utbildning av personal, inga gasmasker för personalen behövs. Lufttät rum, schassa in de som skall dödas, stäng dörren och vänta tio minuter. Done deal. Tror du att tyskarna och Hitler var dumma i huvudet?

    Har inte tänkt på det innan, men givetvis har du rätt Peter. Skall du elda upp sex miljoner kroppar, då krävs det en stor jävla masugn. Att kremera sex miljoner kroppar en och en i koleldade krematorium är inte ens futilt. Tyskland var världens främsta industrination. Tror du tyskarna var dumma i huvudet och inte fattade logistikproblemet med att elda upp sex miljoner med kol?

    Jag är själv intresserad av industriproduktion. Något som alltid gör mig nyfiken är när jag åker förbi anonyma industrilokaler i obygden. Stora jävla industribyggnader i fucking nowhere, ett totalt okänt namn på en skylt är allt som finns. -Vad i hela världen tillverkar de där?

    Ett tag bodde jag hundra meter från en stor hög industrilokal. Efter två veckor luktade det apröv. Men det var inte det värsta. Det värsta var att hela luften var kontaminerad med ett slem som kröp in i allting. Tänk dig att du är svårt magsjuk och toan är som en gaskammare, dvs ingen ventilation. Det svider i ögonen och du kan fysiskt ta på lukten.

    Det visade sig att det är ett hönsslakteri. Det var en stor industrilokal utan skylt. Helt anonym. Det är en stor fabrik men jag la aldrig märke till någon långtradartrafik. Jag hörde aldrig någon höna som kacklade i dödsångest.

    Det var efter detta som jag började fundera på vad de egentligen tillverkar ?

    Har du en länk till där hela tågsätt gasas mot ohyra i Amerika? Detta vill jag veta Peter. Första gången jag hör talas om att hela tågsätt gasas i Amerika. Samma sak var det i Tyskland.
    …………

    Mass Gassing Apparatus

    Railroad delousing tunnels (400 to 1600 cubic meters in size) for fumigating entire railroad trains, several cars at a time, …

    http://www.historiography-project.com/misc/nazigaschambers.php

    • Vauen skriver:

     Den extremt omständliga metoden som framförs i förintelseberättelsen är en av de indikatorer bör göra att man tvivlar. Att dräpa folk är ju det enklaste som finns: svält är billigast, sen kan man dränka eller slå sönder eller kanske frysa folk till döds. Alla mycket billigare än gas. Varför inte bara låsa in dem i ett bergrum, eller vält ner dom i ett gruvhål? Om tysken nu var som bindgalet hatisk, varför välja en metod som anses hyfsat ”human” i vissa länder.

 8. Cello Jr skriver:

  Jättebra initiativ. Borde bli ett slags Lars Vilks-projekt. För du kan hålla på och utmana hycklarna och de arroganta hur länge som helst på den här bloggen, och de kommer bara uttrycka sitt förakt för dig genom att inte låta sig ”provoceras”. Därför bör ditt experiment bli ett projekt. Marknadsföringen kräver att dina funderingar hamnar på frukostbordet via papperstidning eller åtminstone i ett annat sammanhang, då åsiktspolisen måste reagera.

  Så vilken plattform bör du välja? Fria Tider? Ja, Avpixlat torde vara uteslutet (för mycket ekrötter & israelkramare), så återstår FT: Okej, det finns ju Nyheter Idag, ganska libertarianskt. Testa!

  Nya Dagbladet skulle nog välkomna, men har för liten läsekrets. Vaken.se. Tja, vad skadar att testa?

  Axess? Nix. tyvärr, det fegaste oppositionella organet i Sverige. Så fint i kanten. Niklas Ekdahl, Engelberg-seminarierna. Herregud, du fattar,

  Nu vet jag. Ställ upp i ett populärt program à la Idol eller Postkodmiljonären. Tänk sen rubrikerna.
  TV-program anmäls. Då har du lyckats.

  Eller starta en pod och lira musik som drar lyssnar som flugor dras till en sockerbit. Först helt oskyldigt, sedan ett förfluget ord. ”Hm. undrar vad Bob Dylan anser om europeiska förintelseförnekarlagar”?

  Ja, du fattar.

  Lycka till.

  P.S. Motgift-poddarna är guld, även om man inte håller med om programredaktörernas drömda samhälle. Debatten mellan Dan Friberg och Jonas von DeGeer om Donald Trump mycket underhållande.

  https://butik.motgift.nu/start/#fwdmspPlayer0?catid=0&trackid=0

  På tal om den sidan av det politiska spektret, här är en fantastisk artikel av allas vår ”Oskorei”:
  http://www.motpol.nu/oskorei/2015/11/21/politisk-korrekthet-som-statusmarkor/

  • Risto Matinen skriver:

   Nja, antalet dödade judar för över 70 år sedan är en perifer fråga, och intresserar få. Oavsett om det skulle göras för att få fram sanningen eller för att testa yttrandefrihetsgränsen.

   Betydligt bättre att fokusera de pågående folkmordsförsöken på vita människor…

   • Läsare skriver:

    Risto Matinen vid november 23, 2015 kl. 8:24 e m

    Nja, antalet dödade judar för över 70 år sedan är en perifer fråga, och intresserar få. Oavsett om det skulle göras för att få fram sanningen eller för att testa yttrandefrihetsgränsen.
    ……..

    Efter massakern i Paris höll Stefan Rövfen Pressträff. Det tog inte en minut innan han började tjata om ffööiiiiiiintelsen.

    Föööö… ööööööööjinteeeeeeeeeelsen är statsreligion i alla västländer.

    • Peter Harold skriver:

     What? Hur fick han in Förintelsen i det sammanhanget? Jag hörde bara en snutt från hans presskonferens. Blev så trött på de sedvanliga plattityderna.

     • Läsare skriver:

      Jag har försökt hitta videon, men jag hörde det på P4. Finns kanske bara på SR? Borde finnas video men hittar den inte. Någon?

      Som jag fattade det var det från början när Rovfen började pressträffen. Stämmer det tog det ca en minut innan han nämnde föööjiiintelsen.

  • Kan ju även försöka med nya podden Ingrid & Conrad från RLM. Dom verkar mer radikala än Länsman och har haft både Daniel Friberg och Henrik Palmgren som gäster.

  • Peter Harold skriver:

   Ha ha, jag är extremt folkskygg, bara så du vet! Tackar för länktipsen, jag skall ta och lyssna på dem. Jonas von de Geer har jag hört talas om. Han har synnerligen dåligt rykte enligt Expo, så det är ett gott tecken.

   • Cello Jr skriver:

    Jag gjorde rabulisten Jonas finare än vad han är. Det finns inget ”von” i hans namn, annat än i en vintankad kommentators hjärna. Ack, ja, ehuru du & jag står närmare varandra psykologiskt & ideologiskt än vad jag står Motgiftgänget, så är faktiskt Motgifts podsändningar betydligt mer underhållande än SR. Detta sagt av en sådan där garderobshumanist som gillar att lukta i böcker som vissa herrar med speciella böjelser gillar att sniffa i damskor. Motgiftarnas plus: deras analyser är ”spot on”, deras ideologi något oroande. En faiblesse för auktoritära stater. Visst, vi liberaler valde Mussolini i valet mellan fascism och kommunism. och jag tror som den förtappade rasist jag är, att vissa folk behöver diktatorer som Tito, Saddam, Kaddaffi och Assad. Och till vissa folk räknar jag numera svenskarna – de etniska svenskarna. Därmed går min libertarianism helt i graven, såvida man inte väljer marknadsekonomi och militärdiktatur à la Chile under Pinochet. 🙂

    P.S. Övertygad om din tv-mässighet, så skippa folkskyggheten! 🙂

    • Peter Harold skriver:

     Om jag får tala fritt från mitt hjärta, så finns det en sak som förvånat mig glatt. Och det är att de föraktade Sverigevännerna – ibland kallade för ”nynazister” och främlingsfientliga rasister” som vill bygga koncentrationsläger och massavrätta utlänningar – är den grupp som har lättast att fatta det här med frihetlighet. De vet att deras yttrandefrihet, och kanske till och med existens, är hotad. Därför förstår de den utsatthet som friheten står inför p.g.a. ”den goda” totalitärism som vi rusar fram mot. Och under resans gång tror jag att många Sverigevänner också lär sig att förstå frihetliga ideal som individens frihet och oberoende gentemot staten. Jag vet att av de Sverigevänner som inte drivs av rasistiska ideal förmodligen engagerar sig för landets sak utifrån en vilja att kunna behålla vår omtalade skattefinansierade välfärd. Men jag tror att även välfärdskramande Sverigevänner börjar inse att det finns alternativ till statligt kontrollerad omsorg, och att de inser att staten inte finns för vår skull, utan att vi finns för statens. Och eftersom de vet hur galen staten är tror jag att de kommer vända sig till libertarianismen i allt högre grad. Om inte annat så kommer de respektera våra åsikter.

 9. Risto Matinen skriver:

  Apropå yttrandefrihet är detta tal hörvärt;
  Mark Steyn speaks at ”The Danish Muhammad cartoon crisis in retrospect” conference
  Mycket god talare och man får sig även en del skratt…

  The Danish Free Press Society, Trykkefrihedsselskabet, held the conference ”The Danish Muhammad cartoon crisis in retrospect” marking the 10 years anniversary of the publications of the Muhammad cartoons.

  • Anonym skriver:

   Den där ”yttrandefrihets”organisationen är judekontrollerad falsk opposition. Hedegaard har varit på TV i Kanada där han säger att han är jude. Känner till den mycket väl, det var meningen att jag skulle varit med på det första mötet när den bildades.

   Hela organisationen är zionistisk. Det är ”jude-kristna värderingar” om och om igen. Allt i hela världen är muslimernas fel och alla judar är oskyldiga åskådare som aldrig gjort nått fel i hela världshistorien.

   Samma som det judestyrda Avpixlat. Juden Kent Ekheroth styr Avpixlat. Jan Milld om Avpixlat:

   Vad Avpixlat censurerade var ett avsnitt på slutet, medBarbara Spectre från den judiska lobbyorganisationenPaideia

   https://janmilld.wordpress.com/2015/11/19/avklippt/

   • Risto Matinen skriver:

    Jaså, inget jag hörde i hans tal. Hedegaard har konverterat till judendom, och är således ingen jude till börd, och borde således knappt erkännas av zionister.

    Islam är en totalitär våldsideologi med en imaginär vän. Ta bort den imaginäre vännen så har man något likt fascism. En hat- och våldsideologi skapad av rövare. Muhammedanerna har dödat ca 200 miljoner människor sedan sin tillblivelse, och det långt innan korstågen, som var en fjärt i jämförelse. Att Judendomen inte är så mycket bättre, är en annan sak. Båda sorterna tillber Satan…

    För övrigt var jag och såg Bondfilmen Spectre för ett par veckor sedan. En av de bättre, i mitt tycke. Spectre, skurkorganisationen, kan man tolkas som en del av NWO i filmen, där globalisterna nästlat sig in även på regeringsnivå, liksom i verkligheten. Denna Barbara Spectre skulle jag gärna se att hon likviderades och har i det sammanhanget ett kusligt efternamn. Hon ser ut som en filmskurk också…

  • Peter Harold skriver:

   Japp, jag lyssnade nu i morse. Mycket underhållande! 🙂

 10. Anonym skriver:

  Enligt en samtida Röda Kors rapport på 1’600 sido dog sammanlagt 270 000 judar i alla läger av alla olika saker som hjärtinfarkt, olyckor osv.

  Tills någon kan bevisa att Röda Kors rapporten är en förfalskning eller inte är korrekt är det siffran 270 000 döda judar som gäller. Allt annat är judiska lögner.

  http://truedemocracyparty.net/2012/06/red-cross-expose-judaic-holocaust-hoax/

  Vet du att sex miljoner judar blev förintade under FÖRSTA världskriget 1914-18? Det påstår judarna i alla fall. Foton från judarnas egna tidningar. Lägg noga märke till årtalen.

  http://vho.org/GB/Books/tfh/9.html

  • Peter Harold skriver:

   Japp, det där känner jag igen. Det fanns någon annan kampanj ännu längre tillbaka där man talade om att hela judiska samväldet var hotat.

   • Läsare skriver:

    Japp, det där känner jag igen. Det fanns någon annan kampanj ännu längre tillbaka där man talade om att hela judiska samväldet var hotat.
    __________

    Tell all you know. Everything. Länkar?
    Minns du något nyckelring? Jag vill veta allt.

 11. Läsare skriver:

  Här börjar ”föööjintelsen” som du känner till den. I Amerika på slutet av 70-talet.

  The Origins of Holocaustianity started by Jewish extremists –6 min.

  Frank Collins var en jude som spelade den nya Hitler. Sök själv, finns hur mycket info som helst.

 12. Pingback: NATO-land har skjutit ner ryskt stridsflyg – vad leder denna gnista till? | Peter Harold – Skrivarens blogg

 13. Janne D. skriver:

  Liten observation ang. anonyms kommentar några snäpp upp, c:a 270.000 totalt VARAV x % av specifik sort MAO. ännu färre, å så kan man ju undra vad Tyska generalstaben smuttade på när man valde att prioritera migranttaxi istället för att i följande ordning använda järnvägsnätet till nåt skojigare, ex.vis köra lite sprit, ammunition, mat, kläder till div. ”theaters” Observera i vilken ordning man då som nu prioriterar materialtransporter, kanske sprit är ersatt med piller idag, för ska man kriga åt bankirerna så är en fungerande hjärna endast ett hinder.

 14. syster skriver:

  Anton! Här är en mycket bra intervju att börja med vad gäller svälten i Irland.

  http://www.redicecreations.com/radio/2015/02/RIR-150216.php

 15. Läsare skriver:

  Den så kallade ”förintelsen” förklarad – av Läsare

  Att förstå den politiska Zionismen är nyckeln till att förstå ”förintelsen” och att förstå vad som egentligen hände. Det finns två slags Zionism. Den religiösa Sionismen och den politiska Zionismen.

  Observera stavningen, S eller Z.

  Den religiösa Sionismen säger att alla judar skall återvända till Palestina när Gud säger att det är dags. Den politiska Zionismen säger: Vi kan inte vänta på gud utan vi får ordna det själva.

  Sionistjudarna har varit emot den politiska Zionismen från dag ett. Politisk Zionism är emot Guds vilja, alltså är politisk Zionism hädelse. De religiösa judarna är få men extremt politiskt aktiva.

  Texten på denna Wikipedia sida är långt ifrån hela zionismens historia, men den är på svenska och är en någorlunda start för den oinsatte.

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Antisionism

  Enligt Encyklopedi Judaica: Rothschild, Edmund, så började denna Rothschild-jude betala judar för att börja kolonisera Palestina på 1880-talet. Det är starten på den politiska zionismen, från ord till handling.

  (Peter bor i Stockholm och Encyklopedi Judaica finns på alla universitetsbibliotek i hela världen. Storbiblioteket i Stockholm har ett exemplar. EJ är nästan en hyllmeter i A4 format och liten text. Peter kan lägga upp bilder så Peter varför fotar du inte med mobilen och lägger upp bilderna? Då kan alla själva läsa.)

  De judar som faktiskt åkte till Palestina räknades i några 10’000-tals. De flesta åkte tillbaka med vändande båt. Varför skulle judar som bor i Västeuropa vilja åka ner till en sandöken i Mellanöstern? De hade det bra i Europa. Edmund Rothschild gjorde minst ett försök till för att få judar att bosätta sig i Palestina. Men det gick inge bra. Minst 90 procent åkte tillbaka med vändande båt.

  De religiösa judarna var emot den politiska zionismen, de judiska massorna var emot politisk zionism. Kort sagt, politisk zionism var inte populärt hos judar. Detta är helt centralt att förstå för att förstå vad de politiska zionistjudarna gjorde senare.

  ”So in 1797, when Herzl selected Munich as the site of the First Zionist Congress, Jewish leaders throughout Germany PUBLICLY protested until the convention was relocated to Basel, Switzerland. Anti-Zionism was one of the few Jewish topics Reform, Orthodox, cosmopolitan, and ghetto Jews could agree on. Note 4″

  Sidan 168 i The Transfer Agreement av Edwin Black, han är jude.

  Hitler founded Israel” – 1933 The Transfer Agreement zionists & nazis (aka The Haavara Agreement) —-10 min

  http://m.youtube.com/watch?v=4yoU5jNxyKA

  Det Edwin Black påstår är att de politiska zionistjudarna var så impopulära att samtliga av judarnas ledare i Tyskland under offentlig buller och bång körde ut zionistjudarna från Tyskland. Den första världszionistiska kongressen var planerad att hållas i München, Tyskland men de blev tvungna att hålla den i Basel, Schweiz istället. Det var hur ”populära” zionistjudarna var i slutet på 1890-talet.

  För 120 år sedan var det få judar som ville ha med den politiska zionismen att göra, idag är de flesta judar politiska zionistjudar. Det är i det ljuset ”förintelsen” och zionistjudarnas aktioner måste ses.
  ____________

  Det är krångligt att skriva längre inlägg på mobilen. Postar och fortsätter med del 2.

  • Läsare skriver:

   Jews Against Zionism And Rothschilds

  • Läsare skriver:

   Benjamin Freedman Speaks on Zionism

   the transcript of Ben Freedman’s 1961 speech at the Willard Hotel.

   http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

   Benjamin H. Freedman 1961 speech —- 80 min.

   Kort sammanfattning. Zionistjudarna i Amerika stödde Tyskland till hundra procent i Första världskriget. Jacob Schiff är den storjude som är i centrum av alla judiska aktiviteter. Han dog 1920.

   Zionistjudarna fick England att attackera Turkiet. Faktum är att England använde så mycket militär på att attackera Turkiet att de förlorade kriget på västfronten, Belgien och norra Frankrike.

   Tyskland fick allt de ville ha av finansjudarna. England däremot fick inte en penny av de judiska bankirerna. Det är då de zionistiska bankirerna går till Englands regering och säger: Ge oss Palestina och vi skall få med Amerika i kriget. Balfourdeklarationen är bekräftelsen på detta avtalet med de zionistiska bankirerna och England.

   England invaderade och occuperade Palestina och det är nu judar börjar invadera Palestina i större mängder. Det är England som sköter säkerheten i Palestina, utan den hade araberna slängt ut zionistjudarna.

   Det Edmund Rothschild gjorde på 1880-talet var att köpa land i Palestina och i mitten på 1940-talet ägdes knappt tio procent av landet av judar (7 eller 9%).

   Nu är det så många judar som koloniserade Palestina att de börjar bli en stat – Men … och det är detta Men som är början och förklaringen till ”förintelsen”. Det är för få judar i Palestina. Som jag visat innan, det är fortfarande ett massivt motstånd i den judiska massan. Judarna i Tyskland har det mycket bra, politiskt har de samma rättigheter som infödda tyskar, finns säkert nått undantag, men på det stora hela har de det bra också matriellt. Varför skulle de vilja bosätta sig i en sandlåda i Palestina?

   Det finns också ytterligare aspekt för att förstå hur många judar tänker och det är väst och östjudar. Västjudarna ser sig själva som hovjudar (hofjuden) och östjudar som ghettotrash. Faktum är att de flesta hofjuden föraktar östjudar.

   Gränsen mellan väst och östjudar går vid Tyskland-Polen. Östjudarna bor oftast i självvalda ghetton. De flesta judar som är födda och uppväxta i Polen pratar INTE polska. De är skäggiga och klär sig helt annorlunda än Västjudarna, som klär sig i västkläder, rakar sig och bor inte i ghetton.

   Det finns ca 10-11 miljoner judar i Polen-Ryssland. 3,5 miljoner i Polen. Givetvis är det judarnas egna uppgifter. Ca sju miljoner judar i Ryssland.

   Okay, följande vet jag faktiskt inte om det stämmer, men jag skulle tro att många av de judar som invaderat Palestina är östjudar. Många, om inte de flesta zionister som var ledare för judarna i Palestina var från Polen, dvs östjudar. Det är alltså logiskt att de flesta judar i Palestina är östjudar. Vilket i så fall är ytterligare ett skäl till att Västjudarna i det stora hela vägrar att flytta till Palestina.

   Motsättningarna mellan öst och Västjudarna skall inte underskattas. Som Edwin Black förklarade, inte ens Västjudarna i Tyskland kan komma överens om nånting – utom att vara anti-zionister. Lägg till övriga skillnaderna mellan öst vs Västjudarna och då är det inget konstigt med att Västjudarna inte vill flytta till Palestina.
   _______

   Fortsättning del 3

  • Peter Harold skriver:

   Jag säger bara: se och lär. 😉

 16. Läsare skriver:

  Fortsättning del tre: ”förintelsen” förklarad
  _____________

  <Judiska bankirer finanserade Hitler.

  Judiska bankirer finanserar ALLTID all sidor i alla krig. Oavsett vem som vinner kriget får judebankiren tillbaka sina pengar. Enklare än du tror, för att få lån förbinder sig låntagaren att se till att förloraren också betalar tillbaka sina lån av densamme judiska bankirer.

  Som sagt, de flesta judiska bankirer är zionister och genom att finansera Hitler kan de få judar i Tyskland att flytta till Palestina. Well, det är tanken, men det fungerar inte. Det bor ca en halv miljon judar i Tyskland när Hitler kommer till makten. Ca 300’000 judar lämnar Tyskland, men det är bara det att de flyttar västerut, Frankrike, Holland, England och Amerika-Kanada, Danmark och Sverige. Det var ju inte det som var meningen så kan du gissa vad zionistjudarna gjorde? De gjorde allt i deras makt för att HINDRA Västjudarna från att komma in i ovan nämnda länder.

  Jag skall ge dig ett konkret exempel på hur storjudarna med Bonnier-judarna i spetsen gjorde allt för att förhindra judisk invandring till Sverige. Riksdagen hade beslutar att Sverige skulle ta emot 10’000 judiska utvandrare. Men det satte storjudarna stopp för. Läs själv vad antizionistiska judar har att säga i saken.

  Chapter 9  —   The shameful role -of Mordecai Ehrenpreisz in Sweden. 

  http://www.israelversusjudaism.org/holocaust/victims.cfm

  _______

  Forts del 4

 17. Läsare skriver:

  Fortsättning del fyra: ”förintelsen” förklarad
  _____________

  Första gången jag läste om att storjudarna i Sverige aktivt såg till att Sverige INTE skulle ta emot judar var det kryptiskt skrivit och varför skulle de göra på det sättet?

  Det var helt ologiskt men saken är den att jag läst mängder med text av judar som flytt Västeuropa och som fått kalla handen att komma in och det var undantagslöst zionistjudar som stoppade judar från att komma in i landet.

  Sydamerika, Nordamerika, Cuba, England och Sverige, samma visa, zionistjudar jobbar aktivt för att förhindra judar att få uppehållstillstånd. Jag pratar berättelser från småjudar som inte fattade nånting. Judar motarbetar judar?

  Zionistjudar vet exakt vad de gör. Dom är inte dumma i huvudet och hela deras mål var en enda sak, att de skulle flytta till Palestina. För zionistjudar är allt annat underordnat. Flytta till Palestina eller dra åt helvete. Det tänkande ger det logiska svaret på varför zionistjudar sprängde SS Patria i luften och dödad 200 judar.

  Zionists sink the SS Patria in 1940 murdering 267 people

  Som jag skriver detta inser jag att det högst sannolika och logiska svaret på varför zionistjudarna sprängde SS Patria var att det var västjudar som vägrade att bo samman med östjudar i Palestina. Zionistjudarna saknar alla spärrar och en jude som inte på något villkor vill invandra till Palestina kan lika gärna vara en död jude. SS Patria var en varning till alla västjudar från zionistjudarna: Gör som vi säger eller ..!

  Det räcker med att läsa uttalande från de ledande zionistjudarna som Ben Gurion och du inser att dessa rabiata zionistjudar saknar alla spärrar.

  WHO START WW2 DANZIG MASSACRE 1939 BY ZIONIST POLISH BOLSHEVIK WARNING CRUEL IMAGES!! YouTu — 3 min.

  Östjudarna saknar alla spärrar. Zionistjudar dödar judar – och de skryter om det.

  Zionist Bombing In Jerusalem 1946 —- 8 min.

  Fortsättning del fem

 18. Läsare skriver:

  Fortsättning del fem: ”förintelsen” förklarad
  ___________

  Mellan tummen och pekfingret fanns det kanske en miljon västjudar i hela Västeuropa. Det är inte ens nära sex miljoner judar som Hitler kunde få tag i. Det fanns 3,5 miljoner judar i Polen, alltså måste Hitler få tag i alla judar i Polen för att ens vara i närheten av att ha utrotat sex miljoner judar.

  För att Hitler skulle kunna få tag på 3,5 miljoner judar i Polen skulle han behöva gå runt Polen i en kniptångsrörelse, men EG var inte möjligt utan Hitler anföll Polen rakt på.

  Om du var jude i Polen vad skulle du göra då? Du springer allt du kan – österut till det judestyrda Sovjet. Och det var exakt det judarna i Polen gjorde, de flydde till Sovjet i miljontals. Och här har du svaret på judarnas ”förintelse”lögner. Här har du vad judarna själva skrev om judarna i Polen gjorde efter att Hitler anföll Polen.

  The Jewish Western Bulletin den 15 augusti 1941

  More than 1,000,000 Jews have been evacuated into the Russian interior with the aid of Soviet authorities from the three major Russo-German war fronts, it was reported in Russian quarters here. The Jews, streaming into Russia, were evacuated from Soviet-held Poland, Lithuania, Latvia, Estonia, Bessarabia, northern Bukovina and from Russian cities in the path of the invading Nazi army.”[4]

  http://sv.metapedia.org/wiki/Aktion_Reinhardt

  Fortsättning del sex

 19. Läsare skriver:

  Fortsättning del sex: ”förintelsen” förklarad
  ___________

  Det var några hundra svenskar som gick propagandalögnen om Sovjet som ”Arbetarnas paradis” och frivilligt flyttade till Sovjet på 30-talet. Kirunasvenskarna. När de dök upp på gränsen till Sovjet och sa att de ville komma in betraktades de som spioner.

  En ung naiv svenska följde med sin man till Sovjet. Hon kunde ingenting om politik eller judar och just därför är hennes kommentar om judar i hennes bok: Under Stalins Diktatur extra viktig eftersom det är ett samtida vittnesmål inifrån Sovjetunionen.

  Hon berättar att hon åker tåg, men har ingen mat. Då får hon syn på ett annat tågsätt fullt med judar. Dagen är räddad eftersom, som hon skriver: -Judarna har alltid mat, de vet att förse sig. Hon skriver inte uttryckligen att hon får mat av judarna men rent logiskt har hon fått mat av judarna, annars hade hon knappast skrivit om händelsen i så positiva ordalag. Hela boken i full text:

  http://www.kirunasvenskar.com/

  Solshenitzyn skriver i Gulag att det fanns judar i en del koncentrationsläger han var i, men de judar som han såg hade alla det bästa boendet, den bästa maten och de bästa jobben. Kort sagt, judar var en prioriterad grupp i Sovjet och skälet är enkelt: Sovjet styrdes till hundra procent av judar – som judar.

  När Hitler invaderade Polen var evakuering av judar i öst prio ett av Sovjetstaten. Allt annat var sekundärt, givetvis hade judarna gott om mat. Därav hennes berättelse.

  Judarna i Polen flyttades helt enkelt österut in i Sovjet. Och där har du nästan hela ”förintelsen” förklarad.

  Ta 3,5 miljoner judar från Polen och plusa på med judar från de övriga östländer och siffran hamnar troligtvis på fyra miljoner. Vilket i sig skulle kunna vara en logisk förklaring till siffran fyra miljoner dödade judar i Auschwitz. 1948 hängde Moskva upp en skylt som sa att här dog fyra miljoner judar. Idag är det officiella dödstalen för Auschwitz en miljon.

  Det är minus tre miljoner, dvs halva ”förintelsen” är lögn.
  _______

  Fortsättning del sju skall handla om västjudarna och hur zionistjudarna samarbete med Hitlers regering och vad som egentligen hände.

  • Peter Harold skriver:

   Intressant! Jag kan inte minnas att jag läst om några siffror på hur många judar som flyttades österut. Jag förstår inte heller hur det rent logistikmässigt gick till när judar fördes över till Sovjetunionen trots att man var i krig med Tyskland.

   • Läsare skriver:

    De enda judar i Polen du hört talas om är de få judar i judeghettot i Warsawa eller om det är Krakow som tyskarna lyckades omringa. Men det fanns knappast 3,5 miljoner judar i ett judeghettot. Hur många var dessa judar, 500, 1’000, 2’000?

    Oavsett allt, var dessa judar som inte hann undan till Sovjet inte ens en bråkdel av en bråkdel av 3,5miljoner judar i Polen. Ändlösa tirader om påstått judiskt lidande. Men om de resterande 3,499 miljoner judar hör vi inte ett ord. Fokusera på bisak och gör bisak till huvudsak.

    Vad skulle logestikproblemet vara menar du? Polen har landsgräns till Sovjet och Auschwitz är en järnvägsknut som går rätt in i Sovjet. I värsta fall fick de åka godsvagnar.

    Tågen kommer från Moskva fulla med sovjetsoldater och kulor. När de går i retur är tågen fullastade med judar. Det är September 41, det kan fortfarande vara sommarvärme. Inget problem ens att åka i öppna godsvagnar.

    Det största propagandatjatet handlar om några hundratusentals västjudar som skickades till Polen. En klick polska ghettojudar och kanske 100’000 västjudar gör ingen ”förintelse” på sex miljoner judar.

    Huvuddelen av alla judar i Europa, öst som väst kom iväg till Sovjet. Lite spill räknar juden alltid med.

    Du får förklara din kommentar, jag förstår inte vad du menar PH.

    • Peter Harold skriver:

     Jag tänker så här: När Tyskland och Sovjetunionen var i krig kunde inte nazisterna skicka de polska judarna över fronten. Å andra sidan tycker jag mig ha läst texter som faktiskt insinuerar att så skedde. Men jag har inte läst någon detaljerad beskrivning om detta.

 20. Läsare skriver:

  Judarna påstår att den ryske kungen utrotade sex miljoner judar 1890 – 1906 .

  The New York Times reports: “From 1890 to 1902 he caused 6,000,000 Jewish families to be expelled from Russia.”

  http://www.prothink.org/holohoax/

  Foto från New York Times

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s