Träffa Tarantino? Då tappar SVD-reportern all historisk sans.

sb tarantino

Bästa läsare!

Rubriken på Erik Augustin Palms reportage i Svenska Dagbladet om hans möte med den amerikanske regisören Quentin Taratino lockade mig direkt: ” – Jag hatar Amerikas konfedererade stater”, säger den våldsfixerade filmskaparen. Och mycket riktigt fann jag vad jag förväntade mig i artikeln. (Eriks arbetsrubrik är ännu mer uppseendeväckande: ”Tarantino: Det sydstaterna stod för är att jämföra med nazism”, men det ändrades utom i web-adressen; annars är det ju populärt bland svenska dagstidningar att utmåla det ena och det andra som nazism).

Jag är inte rätt man att ge recensioner åt Tarantinos filmer. Jag har nog aldrig sett några, i vart fall aldrig en hel film som är signerade med hans namn. Jo, jag tror jag sett mer än hälften av ”Pulp Fiction” eftersom det påstods att den filmen var ett absolut måste. Och när jag sett första halvan gick jag till bokhyllan och hämtade ordlistan för att slå upp ordet ”masspsykos”. Och ja, under det ordet stod ”[…] och som exempel kan nämnas hyllandet av Quentin Tarantinos filmer i allmänhet och ‘Pulp Fiction’ i synnerhet”.

SvD:s Erik Augustin Palm tycks ha fått en våt dröm uppfylld där han får sitta och prata med den levande legenden i ett hotell. Och Palm konstaterar att Tarantinos senaste film – en västernfilm om åtta bovar som hamnar i en stuga under snöstorm – är hans mest politiska, fastän den utspelar sig på 1870-talet.

Erik Augustin Palm skriver:

Sanningarna i ”The hateful eight” handlar om ett dekonstruerande av USA, och kan tolkas som en metafor över ett land som än i dag bär på tydliga spår av inbördeskriget. Det är en film som främst kretsar kring beväpnade, samvetslösa män präglade av rasmotsättningar, där pengar försvarar alla medel. Bekanta teman även i dagens USA.

Rätt, men också så många fel. Jag säger inget om metaforerna som jag inte kan jämföra, men det tydligaste spåret efter det amerikanska inbördeskriget är en synnerligen hejdlös beundran av den sedermera mördade presidenten Abraham Lincoln.

Vad gäller beväpnade, samvetslösa män så finns dessa kvar, om än att det är störst chans att den utan samvete, och som avlossar ett vapen mot en neger, sannolikt själv är en neger. Eller färgad. Nä, vänta, ordet ”färgad” är rasistiskt; det heter ”afro-amerikan”. Och är det inte en afro-amerikan så är det nästan lika stor chans att det är en latino. Om man får säga ”latino”.

Vad gäller raden ”där pengar försvarar alla medel” kan man lägga till att Big Government använder med förkärlek negr… afro-amerikaner i sin krigsmakt för att försvara pengar (Petro-dollar) som Big Banking försörjer Big Business med. Idag, och naturligtvis efter mönster från 1860-talet då USA härjades av nämnda inbördeskrig. Abraham Lincoln införde FIAT-valuta för att få råd med sin krigsmakt så att han skulle kunna återerövra de stater som lämnat USA. Vilket kan jämföras med dagens Obama-USA på alla sätt.

Quentin Tarantino ger sin historiebild för Erik Augustin Palm:

– Som alla vet läckte det första utkastet till manuset ut i början av förra året och det enda intressanta med det är att jag kan bevisa att jag skrev det innan många av dessa protester drog igång [Protester mot ”rasrelaterat polisvåld, min anm.]. Med det sagt så hatar jag Amerikas konfedererade stater. Det som de stod för är att jämföra med nazism. Så har jag alltid känt och tycker det även i dag när folk hyllar sydstatsflaggan.

Han syftar på den kortvariga statsbildning i södra USA som skapades 1861 som en reaktion på att president Lincoln lovat att avskaffa slaveriet. Konfederationen upplöstes 1865 efter inbördeskriget.

Ok. Here we go again. Den gudomlige Abraham Lincoln störtade sitt land i krig bara för att befria negerslavarna… ja, det här är en artikel i SvD, och SvD har väl aldrig gjort sig kända för att ta ett publicistiskt ansvar utifrån halter av hög sanning, utan är nog mer att likna vid DN än någon annan tidning. D.v.s. att man skönmålar dem man tycker om. Och Erik Augustin Palm sitter där halvvägs in i en mental eller fysisk orgasm framför sin stora idol, filmregissören Quentin Tarantino. Palm är villig att skriva vad som helst som får Tarantino att vara mannen med svar på alla mänsklighetens svåra frågor.

Med risk för att lägga havrekli i partycocktailen, men i våras skrev jag en bloggpost med titeln: ”Politiska lögnare i historien: Abraham Lincoln”. Jag tar mig friheten att citera mig själv från den bloggposten:

Med andra ord, Abraham Lincoln avsåg inte att avskaffa slaveriet när han tillträdde som Förenta staternas 16:e president. Slaveriet var inte heller den stora frågan. Vad det istället handlade om var hur pass mycket den federala regeringen skulle kunna bestämma över medlemsstaterna. Grundarna av USA (the Founding fathers) lät konstitutionen bygga på vetskapen om att en stark stat leder till totalitärism, och därför måste staten vara starkt begränsad för att sådan situation inte skall uppstå (med andra ord torde USA:s grundläggare rotera i sina gravar nu). Abraham Lincoln var av annan mening, och han hade personliga intressen i att den federala regeringen skulle vara mäktig.

Ett exempel är att han i det civila var jurist och företrädde de järnvägsbolag som fick kontrakt av den federala regeringen (den federala regeringen kunde t.ex. inkorporera mark för järnvägsbolagens räkning, och därmed åsidosätta den enskildes äganderätt enligt dekret). Sydstatsfolket ville inte att Lincoln skulle kunna ta deras mark och dela ut den till sina vänner i järnvägsbolagsstyrelserna. Plus en rad andra ämnen.

Och strax före dessa rader hade jag även citerat självaste Abraham Lincoln, vilken klart och tydligt sade följande vid sitt installationstal:

[…] I declare that I have no purpose, directly or indirectly, to interfere with the institution of slavery in the States where it exists. I believe I have no lawful right to do so, and I have no inclination to do so. […]

Det är i stunder som dessa jag beklagar att människor som Erik Augustin Palm kan skriva vad som helst och falskeligen få sina ord att beskriva historiska fakta, enkom på den grunden att han skriver för en etablerad tidning som Svenska Dagbladet. Men lögnen om att Abraham Lincoln blev president för att avskaffa slaveriet, och att han för den skull tvangs gå i krig mot Konfederationen, blir inte mer sann bara för att det skrivs i Svenska Dagbladet eller någon annan etablerad tidning. Det är under alla omständigheter fortfarande en lögn – en ofta upprepad lögn! Varför känner inte SvD ansvar för att bekämpa lögner, om det blott så är att förinta en faktoid som den om Lincoln och slaveriet?

Erik Augustin Palm känner inte heller för att nyansera sin artikel när Quentin Tarantino jämställer de utbrytande staterna med nazisterna i Tyskland under 1930-talet (tvärtom, vi ser ju att han ville ha detta i rubriken till och med!). Och detta är ganska slående för svensk journalistik; enskilda personer som sitter på höga piedestaler – det må vara politiker, företagsledare, filmregissörer, skådespelare, journalister, redaktörer och människor med position hos den härskande eliten – kan alltid räkna med att få sitt budskap framfört utan något filter av kritiska motfrågor eller analyser.

Jag å min sida anser att det är mer berättigat på många sätt att likna Quentin Tarantinos och det amerikanska etablissemangets stora idol Abraham Lincoln vid nazisternas ledare Adolf Hitler. Jag vet, det är en hård jämförelse, men notera att om det vore sant att Abraham Lincoln genomförde det amerikanska inbördeskriget för att avskaffa slaveriet – vilket redan är motbevisat – så vittnar detta om att Lincoln var den sämsta sorten av statsmän eftersom alla andra civiliserade länder avskaffat slaveriet utan att hamna i inbördeskrig. För att inte tala om hur han fängslade politiska opponenter som ville förhindra krigsutbrottet, och införandet av pålagor och högre skatter för att finansiera sitt krig.

F.ö. var ”Vilda västern” inte så vilt som amerikanska filmregissörer vill få det till. De flesta levde lugnt och förhållandevis tryggt, och alla hade rätt att skjuta banditer som attackerade en. Barack Obama och andra vänstertomtar vill beröva USA:s medborgare denna rätt, och insisterar på att skyddet skall skötas av polisen (vilken av samma vänstertomtar alltid anklagas för övervåld när poliserna rör vid mörkhyade människor).

Hälsar eder Peter Harold

===========================================
Jag hävdar att 6’000’000 judar
5’900’000 judar
5’800’000 judar
5’700’000 judar
5’600’000 judar
5’500’000 judar
5’400’000 judar
5’300’000 judar
5’200’000 judar
5’100’000 judar
5’000’000 judar
4’900’000 judar
4’800’000 judar
4’700’000 judar
4’600’000 judar
4’500’000 judar
4’400’000 judar
4’300’000 judar
4’200’000 judar
4’100’000 judar
4’000’000 judar
3’900’000 judar
3’800’000 judar
3’700’000 judar
3’600’000 judar
dödades av nazisterna under Förintelsen. (Se förklaring här)
===========================================

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Dumburk, Historia. Bokmärk permalänken.

47 kommentarer till Träffa Tarantino? Då tappar SVD-reportern all historisk sans.

 1. Two Different Shoes On skriver:

  … och de nordstater som hade slaveri, hatar han dem också?
  De amerikanska inbördeskriget handlade om så mycket mer, men i dagens läge är det önskvärt att polarisera.

  • Peter Harold skriver:

   Man skulle kunna tänka att glorifieringen av Abraham Lincoln, och att falskeligen utmåla honom som en historisk förkämpe mot rasism, en vacker dag skulle kunna bli ett moraliskt argument för att med våld ”befria” vårt samhälle från människor och grupper som har ”fel värdegrund”.

 2. Benny skriver:

  USA är med stormsteg på väg mot ett nytt inbördeskrig om man inte lyckas vända den ekonomiska utvecklingen snarast. Man kan inte prångla ut mer petrodollar, marknaden är mättad. Räddningsplankan för finansmaffian är de ständiga krigen som tvingar USA:s skattebetalare till en ständig form av krigsekonomi som svider i plånboken. Denna politik är vid sin vägs ände beroende på att nästa steg är WW3 och den aktar sig nog finansmaffian av ren självbevarelsedrift att starta för man vet att då kommer man själva att bli ett direkt mål. De hjälper nog inte med dyra skyddsrum och annat när själva landet runt omkring är en rykande radioaktiv skrothög. Visserligen har man startat upp lite småkrig i Afrika men det vill ta sig riktigt än… kan man däremot få igång Boko Haram ordentligt i oljebältet vid Nigeria och andra stater där omkring kan man se fram emot flera goda år med ”kampen mot terrorismen” som tema! Och givetvis måste dessa länder ha västvänliga ledare så vi kan nog se fram emot mer krig, mer vapenförsäljning osv som håller igång USA ett tag till. Att befolkningen i USA är måttligt roade av allt detta intresserar inte de egentliga makthavarna och någon Trump vill man säkert inte veta av som president, det skulle ställa till med en massa bekymmer för dessa finansgangsters.

  • Anti-twitter väntern skriver:

   Därför är sannolikt Trumps liv i stor fara!

  • Peter Harold skriver:

   Höjdarna på Wall Street har redan skaffat sig bunkrar och landningsbanor på Nya Zeeland, och datorerna som håller reda på deras transaktioner och tillgångar ligger skyddade i bunkrar långt ner i underjorden (gäller även svenska banker). Sålunda har de en beredskap för både tiden innan det smäller och en beredskap för att kunna återta det som är i deras ägo plus lite till. Med andra ord kommer våra lagfarter inte vara värt mycket när de tar över hela nationer.

 3. Läsare skriver:

  Ingen, jag repeterar – INGEN blir en ”hyllad regissör” i det jude-styrda Hollywood om de inte är judarnas Nyttigt Idiot.

  Vet du vad alla huvudrollsinhavare utom den nyttiga idioten som spelar prickskytten har gemensamt? Dom är judar i verkligheten.

  Enemy At The Gates – Official Trailer [HD]

  Vet du vad alla huvudrollsinehavare har gemensamt i verkliga livet. Pausa på 16 sekunder. Vem hittar du där? Äcklet Tarantino. Se själv.

  Inglorious Basterds Opening Title

  Inglorious Basterd = Judisk våldsporr.

  • Läsare skriver:

   Alla huvudrollsinnehavare är judar i verkligheten. En tillfällighet? Råka bara bli så?

   Att tre av nio domare i Amerikas högs domstol och hälften av alla domare i Kanadas högsta domstol är judar, är också en tillfällighet. Att alla filmbolag i Hollywood ägs av judar är också en tillfällighet?

   Att alla tidningar och banker västvärlden ägs av judar är också en tillfällighet?

   Du kanske börjar se ett mönster här?

   • Peter Harold skriver:

    Njae, nu säger de själva att de råkar representera en överlägsen ras. De säger också att det inte finns några raser. Det gör mig som gojim så brydd att jag överlåter åt experterna att avgöra. Och experterna är.. inuiter eftersom de är så överlägsna…!

  • Läsare skriver:

   Titta på den första videobilden, judar bägge två. Tillfällighet?

  • Peter Harold skriver:

   Oupps, vart tog mångfalden vägen i rollistan…? 😉

 4. Palm borde ha tänkt till lite först innan han tryckte på send-knappen. Borde skickat artikeln till den ärade bloggaren för granskning som i sin tur borde ha arkiverat artikeln i det runda arkivet.

  För att återgå till Lincoln och hans tid så var ju Lincoln själv slavägare och tydligen har jag lärt mig på senare tid så ägde nordstatarna i högre utsträckning än sydstatarna slavar. Till syvende og sist så handlade det förbålda inbördeskriget mer om pengar och banking än om slavar. Naturligtvis var dessa guds utvalda pådrivande som vanligt.

 5. Cello Jr skriver:

  De politiska modeväxlingarna är ökänt svåra att hänga med i. Ang. ordet ”afro-amerikan” så är det konstigt nog fortfarande PK i Sverige, men inte i USA. Där betraktas det som nedsättande.
  Svenska PK-nördar vet nog detta, men ”afrikan-amerikan” är mer tungvrickande än afro-amerikan, så som de hycklare man bevisligen är fortsätter man att låtsas som om ”afro-amerikan” är PK. Nu undrar jag hur lättkränkta Afro-svenskars förbund (el. vad de kallar sig) tänker göra åt saken. Hitta på en ny term? Svensk-afrikan, som låter som svensk-amerikan?
  http://sv.urbandictionary.com/define.php?term=Afro-American

  • Peter Harold skriver:

   Häpp, jag anade nästan att ordet ”afro-amerikan” också valsat runt så pass länge att det är dags för folk att bli kränkta. Snart är vi nog där bara ett signalement förmedlat via DN kan räknas som politiskt godtagbart.

 6. Cello Jr skriver:

  ”Och detta är ganska slående för svensk journalistik; enskilda personer som sitter på höga piedestaler – det må vara politiker, företagsledare, filmregissörer, skådespelare, journalister, redaktörer och människor med position hos den härskande eliten – kan alltid räkna med att få sitt budskap framfört utan något filter av kritiska motfrågor eller analyser.”

  Vilket förklarar att svenskar inte längre åtnjuter någon respekt utomlands. Här ett belysande exempel från Merit Wagers blogg:
  https://meritwager.wordpress.com/2015/12/26/finnarna-uppskattas-har-mycket-mera-an-svenskarna-aven-om-svenskarna-sjalva-tror-tvartom/

  • Läsare skriver:

   Dumdryga svenskar som tror att de skall lära upp hela världen finns det gott om. Både bland de som ser sig själva som ”eliten” till vanligt småfolk.

   De enda med liknande attityd är fransmän och kanadensare. Givetvis amerikaner också, men för cowboyen är det enklare: -Gör som vi säger eller vi skjuter ihjäl er. Svensken skall grilla korv och sen löser sig allting.

   När korvgrillning inte löser problemet, då skall svensken rädda hela Afrika genom att gräva brunnar. När vår Store och Kära Ledare var i New York senast så skulle han se till att 20 miljoner skulle få gratis toapapper.

   Sverige är ett dårhus på rymmen och där psykpatienten är läkare.

   När var det senaste gången du hörde nån så kallad ”journalist” eller ”politiker” säga värdegrund? Det är väl två månader nu.

   Nu har blatteghettona kommit till byar i Sverige. Knäred har tusen invånare, alltså en by.

   ”Kaos i Knäredsskolan – barn hålls hemma”

   https://www.flashback.org/t2638905

   • Cello Jr skriver:

    Tack Läsare för input. Själv brukar jag spontant uppleva mig som passagerare på en buss med en uppenbart olämplig chaufför. När som helst kan det hela sluta i en katastrof.

    Dagen idag inleddes med att komma in i TV4 morgonsoffa och där satt Hasse Aro.
    Missade en del av hans visdomar, så möjligen berörde han Ikea Västerås, men just när jag tittade in så att säga handlade det om Paris och Trollhättan.

    Medias hantering av Ikea-morden är det mest chockerande jag upplevt. Som om offren inte var värda ett skvatt, Som om de aldrig funnits.

    Googlade på Ikea-morden och årskrönika och bland träffarna återfanns SR-samtal. med Claes Elfsberg och Soran Ismail om året som gått. Lite över en halvtimme, Stängde av efter 20 minuter.

    Elfsberg insinuerade att allt som alternativa medier meddelade var lögn och Soran Ismail
    kallade i princip all invandringskritik för fascism.

    Varför jag anser att SR inte bör reformeras utan avskaffas! Liksom förstås SvT.

    Inte för att TV4 etc är bättre, men de är åtminstone inte skatte- eller licensfinansierade – eller har jag fel?

    • Peter Harold skriver:

     Lustigt att du nämner olämpliga busschaufförer. Åkte nyss med en som hade fullt upp med att ringa sina vänner på mobilen och glömde bort att stanna för att släppa av en passagerare, och svänger in på hållplatsen efter sista sekunden och brakar upp i en snövall… Vad han sade till sina vänner i telefonen vet jag inte eftersom jag inte är så enormt språkbegåvad.

     Japp, offren på IKEA i Västerås är så gott som icke-existerande i svenska medier. Det finns enligt medierna ingen lärdom att dra av detta. Det var som om blixten slagit ner; rotera, här finns inget att se. Fast det är klart, när nån träffas av blixten brukar det följas upp med vänliga förmaningar om att inte krama träd, stå mitt på åkern eller sitta i öppen båt på sjön. När man blir nerhuggen av missnöjda asylanter, då är goda råd sällsynta…

  • Peter Harold skriver:

   Japp, min vän har föreslagit att vi borde flytta till Finland istället. Jag gjorde ett halvhjärtat försök att förklara den politiska logiken när vi stod utanför Centralstationen i Stockholm och såg floden av unga män i nya höstjackor på väg mot bussen för att skjutsas till närmsta lediga asylherrgård.

 7. Läsare skriver:

  Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation.

  Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. 

  Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

  STUDIEHANDLEDARE I ARABISKA

  http://www.arbetslivsinstitutet.se/jobb/studiehandledare-i-arabiska-1/

  • Läsare skriver:

   Åkte igenom Laholm i våras och jag såg inte enda arab. Var faktiskt förvånad över hur blattefritt Laholm var, på den korta stunden jag var där.

   Men de hade väl alla jobbat natt som läkare, dom små guldklimparna.

  • Läsare skriver:

   Jag har en kvinnlig bekant som skulle ta hand om en kaosblatte. EN, observera noga EN. Troligtvis arab men kan också vara zigenare.

   Sex år på pappret. Efterbliven. Detta är på sommaren, två poliser går förbi.

   -Hörde jag rätt? Sa han: -Jag skall knolla din mamma, till polisen?

   Jag känner henne sedan år tillbaka och jag frågade minst tre gånger om jag hört rätt. Och hon bekräftade att jag hört rätt.

   En efterbliven 6 åring fattar inte vad han säger. Men vem har lärt honom att hata polisen och säga till polisen: -Jag skall kn,ulla din mamma?

   Sverige är fullt med inavlade kaosblattar.

   • Peter Harold skriver:

    Såna pojkar råkade jag ut för redan när jag var ung tonåring. Kom en sådan gosse, kanske 11 eller 12, kaxig som fan och skrek åt mig och min kompis ”Gå å knolla”. Jag var på skämtlynne, så jag sa ”Åh, tack så mycket”, och sprang efter honom och låtsades knäppa upp gylfen och dra ner mina byxor. 🙂

 8. Läsare skriver:

  Elever springer runt under lektionstid, det gapas och skriks, det kastas saker och de vuxna förmår inte att få kontroll över denna oordning”, står det i svaret till Skolinspektionen.

  Vid ett möte med personalen på mellanstadiet i slutet av september gav lärarna ytterligare exempel på kaos.

  – See more at: http://hallandsposten.se/nyheter/lah….9P0pECEh.dpuf

  https://www.flashback.org/sp55141953

  Men nu gräver vi brunnar i Afrika

 9. Läsare skriver:

  Det verkar ske nu överallt i Sverige, om än i mindre skala än i Växjö, inte minst kring skolor.

  Uppgifter om det från Märsta (Stockholm), Sigtuna (Uppsala), Malmö, Helsingborg:

  Citat:
  https://www.flashback.org/t2665886p8

  • Peter Harold skriver:

   Medborgargarde. Funkar utan skattefinansiering.

  • Anna skriver:

   Men allt kaos beror inte på kaosblattar i skolan. Betänk att det i en klass går 30 elever jämfört med 14 stycken när jag gick i grundskolan på 80-talet. Plus att på min tid gick elever med ”speciella behov” i OBS- klasser. Nu kan det gå flera stissiga autister i vanliga klasser som springer i cirklar och slår sig i skallen när de fått för mycket intryck…Det är fan ingen lek att vara barn och växa upp i dag!

 10. Läsare skriver:

  START

  24NT

  SPORT

  NÖJE

  (0/2) Tidigt på lördagskvällen utbröt oroligheter i Ringdansen i Norrköping i samband med att några personer kastade smällare och eldade i en tunna i centrum av Ringdansen. Räddningstjänst och polis larmades men enligt uppgift släcktes branden i tunnan av polisen som bedömde som för farligt för räddningstjänsten att ta sig fram till platsen.

  (1/2) Bild: Lennart S. Svensson

  (2/2) Tidigt på lördagskvällen utbröt oroligheter i Ringdansen i Norrköping i samband med att några personer kastade smällare och eldade i en tunna i centrum av Ringdansen. Räddningstjänst och polis larmades men enligt uppgift släcktes branden i tunnan av polisen som bedömde som för farligt för räddningstjänsten att ta sig fram till platsen.

  (3/2) Bild: Lennart S. Svensson

  PrevNext

  Vålsamt upplopp i Navestad

  19:59 | 15-12-26

  NORRKÖPING Polisen attackerades med sten och smällare under ett våldsamt upplopp i Navestad.

   Dela  Tweeta

  Strax efter klockan 19 på annandagskvällen blev polisen nedringda om oroligheter i Navestad.

  -Vi fick in väldigt många samtal om ynglingar som kastade smällare i Ringdansens centrum. De kastade även mot förbipasserande och en person på Silverringen fick en raket inskjuten genom fönstret, säger Lars-Göran Nilseryd, ledningsbefäl vid polisen i Östergötland.

  När de första två polisbilarna kom på plats klockan 19.16 tvingades de genast att backa därifrån.

  -De möttes av 20-30 maskerade ungdomar som började att kasta smällare och sten mot dem, säger Lars-Göran Nilseryd.

  Polisen begärde förstärkning och flera patruller från Linköping och Södermanland anslöt till platsen. Även en polishelikopter kallades in.

  http://mobil.nt.se/nyheter/valsamtupploppi-navestad-12393391.aspx

  Nästa gång har kaosblattarna en SAM-missil.

 11. Cello Jr skriver:

  OT: pinsamt att göra reklam för egen blogg, vilket jag nästan aldrig gör, men eftersom denna postning (på länken) är ovanligt genomarbetad plus känns som viktig info att sprida, tillåter jag mig ett undantag (många bra länkar garanteras!):
  http://riksforbundetmotpolitiskkorrekthet.blogspot.se/2015/12/polisutredningar-som-intellektuella.html

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s