”Stanna hemma – nyårsfirandet är haram”

Bästa läsare!

Jag blir hemma under nyårsafton. Inte av religiösa skäl, utan enkom av högst personliga skäl. 2015 slutar för mig på ett oväntat och obehagligt sätt.

Däremot är det många andra som inte kommer fira in det nya året av just religiösa skäl. Facebook-gruppen ”Unga muslimer i Sverige” (som inte skall förväxlas med organisationen ”Sveriges unga muslimer”) anmodar de rättrogna att stanna hemma med följande allvarsamma formulering:

sb unga muslimer nyår

Gruppen ”Unga muslimer i Sverige” är alltså inte en aktivitet som tillhör Sveriges Unga Muslimer, men däremot länkar gruppen frekvent till en annan Facebook-grupp som heter ”Koran och Sunnah”, som tillhör en Göteborgsbaserad organisation med samma namn. På deras ordinarie hemsida kan man bl.a. få anvisningar om hur ofta könshåret skall avlägsnas i enlighet med religionen. Med andra ord, profeten påbjuder porrpung var femte vecka…

På Facebook-gruppen ”Koran och Sunnah” motiverar en av anhängarna varför en rättrogen muhammedan skall hålla sig borta från svenska folkets nyhårsfestligheter efter att ha mottagit organisationens befallning:

Allah skall föra den som lyder Honom och Hans Sändbud till lustgårdar, vattnade av bäckar, där han ska förbli till evig tid detta är den stora, den lysande segern. men den som trotsar Allah och Hans Sändebud och överträder de gränser han (har fastställt) skall föras till Elden och förbli där till evig tid – ett förnedrande straff väntar honom.”
(Koranen 4:13-14)

Som om det inte är nog att det är en synd att fira nyårsafton (i synnerhet sexorgier som det halvnakna svenska folket ägnar sig åt medan en iskall decemberkväll förvandlas till en lika kylig januarimorgon, med avbrott för raketuppskjutning som Allah ogillar) så är det etter värre att vi firar nyårsdagen genom att vara lediga:

sb koran och sunnah nyår

Och i övrigt finns det många påminnelser i båda Facebook-grupperna om att döden väntar, och att ånger för begångna synder måste visas för att kunna komma in i paradiset.

Vad säger man om detta? Gott nytt år, kanske!?!

Hälsar eder Peter Harold

===========================================
Jag hävdar att 6’000’000 judar
5’900’000 judar
5’800’000 judar
5’700’000 judar
5’600’000 judar
5’500’000 judar
5’400’000 judar
5’300’000 judar
5’200’000 judar
5’100’000 judar
5’000’000 judar
4’900’000 judar
4’800’000 judar
4’700’000 judar
4’600’000 judar
4’500’000 judar
4’400’000 judar
4’300’000 judar
4’200’000 judar
4’100’000 judar
4’000’000 judar
3’900’000 judar
3’800’000 judar
3’700’000 judar
3’600’000 judar
3’500’000 judar
3’400’000 judar
3’300’000 judar
3’200’000 judar
3’100’000 judar

dödades av nazisterna under Förintelsen. (Se förklaring här)
===========================================

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Religion. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till ”Stanna hemma – nyårsfirandet är haram”

 1. Björngunnar skriver:

  Jag stannar hemma för säkerhets skull och arbetar över midnatt, arbeit macht frei!
  Jag har ingen och synda med så jag får nog inga bonuspoäng ändå?

 2. Risto Matinen skriver:

  Allah = Satan och jag känner inte till att Hin håle skulle ha någon son…

  Endast en av de senaste ärkebiskopskandidaterna kunde svara rätt på frågan (ungefär): Vilken ger en sann bild av Gud, Jesus eller Muhammed? Han som svarade rätt blev inte ärkebiskop och hon som blev det, är troligen fd Stasiagent och muhammedan. Hon har islamisternas stridsrop – översatt till svenska – som sin devis…

  Det enda bra med det du beskriver är deras namnval, De fattar att de inte är svenskar, och skriver istället landets namn. Kanske skulle jag starta en förening: Döda muhammedaner i Sverige?

  En god muhammedan, är en död muhammedan…

  Vid midnatt brakar jag iväg en fyrverkeritårta med 70 skott. Hoppas det retar/kränker några muhammedanjävlar…

  Det värsta fyrverkeri som blåst i skyn från denna tomt var för ca 15 år sedan. Då brändes pjäser för ca 2,5 lakan, men det var tjusigt. Följande år låg jag lågt, för då skulle grannarna bräcka oss.

  • Peter Harold skriver:

   Jag är väldigt sugen på att bygga en riktig raket och se den sprängas i luften i ett gigantiskt eldklot. Jag vet dock inte hur. Det närmsta jag kommit egentillverkad fyrverkeripjäs var när jag satt en hel dag och bröt av tändsatsen på några tusen tändstickor och la dem i en tom hushållsrulle. Min tumme såg ut som en kreatursklöv efteråt. Jodå, det fräste ganska bra när den tog fyr.

 3. ”Med andra ord, profeten påbjuder porrpung var femte vecka…”
  Med denna enkla rad gjorde du min dag, bäste bloggare. Så här inne på sista timmen på årets sista dag. Fast det har ju visat sig att profetens flock gillar att skjuta raketer, i synnerhet mot oss otrogna hundar, så jag är inte så säker på att dom hörsammar detta allvarsamma påbud.

  • Peter Harold skriver:

   De där i profetens flock är inte halvnakna. Därför är de ursäktade medan de bedriver sitt lågintensiva jihad. 😉

   • Islam är ren galenskap med all sin detaljstyrning av hur man som mohammedan måste leva. Inte ens på toaletten får man sitta och skita i lugn och ro. Sitter man lite för länge så antecknar änglarna det. För toaletten är en oren plats som man inte bör stanna på längre än nödvändigt och den stipulerar även med vilken fot man går in och ut med och vilken hand man får använda när man torkar sig i baken. Stackars dom vänsterhänta. Att vara muselman är verkligen ett heltidsjobb.

    • Peter Harold skriver:

     Då är jag en urusel muhammeddan. Toaletten är nästan bättre läsställe än en fåtölj! Jag vet inte hur många goda idéer till bloggposter jag klämt fram på dasset!!! 😉

 4. Anonym skriver:

  Herregud!? Använder Jehovas Vittnen, Livets ord och muslimföreningsrna samma mall när de fördömer otuktets sedvänjor? Gäsp, vilka foliehattar!?

  • Peter Harold skriver:

   Egentligen påstår de att de kommer från samma religiösa urkund, så inget är omöjligt. Att folk inte skall vara glada har ju varit en dogm i svensk kyrka under många år fram tills den avkristnades under 1900-talets andra hälft.

  • björngunnar skriver:

   All sex utan skarpa skott bör förbjudas och att inte ha sex när så är möjligt mellan par bör också förbjudas, tillbaka till 15/30 barn per familj.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s