Syrienkrisen och Obamas skuld framstår nu i ett allt klarare ljus

Bästa läsare!

Under 2016 är det presidentval i USA. Medierna uppmärksammar detta främst därför att det i deras ögon handlar om vem som skall leda världens enda supermakt. Skall det – som svenska medier ställer frågan – för första gången bli en kvinna i det att Hillary Clinton väljs som president, eller skall det bli den burdusa affärsmogulen Donald Trump? Ja, i alla fall är det så Sanna Torén BjörlingDagens Nyheter beskriver valet som, och hennes syn på det förestående presidentvalet representerar faktiskt de svenska mediernas inställning väldigt autentiskt.

USA:s näste president har en orolig omvärld att ge sig i kast med. Krisen i Syrien samt Islamska Statens utbredning i Mellersta östern, samt ett allt mer kärvare läge mellan Iran och Saudiarabien. Hur kunde det bli så här, fastän USA under sju år styrts av en fredspristagare?

Ja, den enkla förklaringen är ju att Barack Obama vann presidentvalet på falska löften. Med det enkla mantrat ”change” fick han stöd av desillusionerade väljare som trodde att vad som helst istället för George Bush jr är bättre. Det visade sig inte vara fallet. Amerikanska folket, men också resten av världen, blev rejält lurade.

Och hur kunde det bli så här? Otur?

Även om inte gammelmedierna har någon större lust att problematisera frågan (mediernas sympatier går ju efter hudfärg och kön mer än efter kompetens och program, kan vi se) så kan vi konstatera att just nu sker en förändring i kunskapsläget. Den senaste tidens avslöjanden om hur Barack Obamas regering drivit Mellersta Östern allt djupare in i olika kriser ger oss en allt tydligare bild av hur politiken fungerar. Och det är inte alltid som man kan tro, om man ägnat hela det vuxna livet åt att hylla det som kallas demokratisk ordning. I själva verket har Barack Obamas regeringstid inneburit direkt motsatsen, med ett krig mot både det egna folket och mot hela omvärlden.

Barack Obama har inte ensam skuld i detta. I synnerhet när det kommer till den oroliga värld vi lever i just nu så måste man vara medveten om att vi ser frukten av det arv som den tidigare utrikesministern Hillary Clinton lämnade efter sig under Obamas första mandatperiod. Hillary Clinton summerar med ett flabb sin och NATO:s insats i Libyen där Khaddafi avsattes och mördades med orden ”Vi kom, vi såg, han dog”. Därefter följde ett kaos som ledde till uppkomsten av ett brutalt klansamhälle och en ökad militarisering av olika islamistiska organisationer i Mellersta östern och Afrika. Ett kaos som USA:s ledning sagt sig inte ha ansvar för.

I själva verket var konsekvenserna redan kända. Obama-administrationen vet vad som hände i Irak efter det krig som innebar att landets ledare Saddam Hussein störtades. Försvarsrådet i USA (Joint Chiefs of Staff, JCS) informerade regeringen om de förväntade konsekvenserna av att störta Khaddafi och upplösa den libyska armén. JCS meande att ett regimskifte i Libyen var inte till någon nytta för USA:s säkerhet, och flaggade för att terrornätverket al-Qaida skulle komma i Khadaffis ställe. Barack Obama slog dövörat till. Varför? Han var ju presidenten som skulle förändra USA:s säkerhetspolitik. Han var ju presidenten som fått fredspriset till Alfred Nobels minne. Varför valde han en politik som ledde till Libyens fördärv?

Vi ser nu att det inte spelar någon större roll ifall det är en färgad eller en kvinna som styr USA. De som arbetade ivrigast för en fredlig lösning i Libyenfrågan på den amerikanska sidan var faktiskt militären! General Carter Ham som ledde försvarsdepartementets afrikanska avdelning lade fram ett förslag om eld upphör och förhandlingar, med villkoret att Khaddafi skulle lämna över sin makt. Khaddafi var positiv till förslaget, ty det skulle bespara hans land mycket lidande. Men den som satte stopp för detta fredsinitiativ var Hillary Clinton!

Libyen var en del i en större plan. Hillary Clinton var involverad i det program som syftar till regimskifte i en rad olika länder, där bl.a. Syrien och Iran är kvar på agendan. Det är allmänt omvittnat att USA lämnade stora mängder krigsmateriell i både Irak efter kriget där, och i Libyen. Detta material hittade väldigt snart ”nya ägare”. På så sätt följde en våg av islamistiskt våld söder om Sahara, bl.a. ockupationen av ökenstaden Timbuktu, samt en försörjning av både material och manskap till Syrien där Obama-regimen ämnade stödja den syriska oppositionen som gjorde väpnat uppror mot den sittande presidenten al-Assad och den sekulära regimen. Detta skedde medelst en mellanlandning i Turkiet och finansierades av Qatar och Saudiarabien. Barack Obama och Hillary Clinton var väl medvetna om att dessa länder stödde militanta islamister i både Libyen och Syrien, och sedermera tog John Kerry över som utrikesminister.

Det är högst osannolikt att USA:s regering inte vet vad som sker inom Islamska Staten och de motsvarande organisationerna, inte minst med tanke på att många uppgifter spreds i alternativa medier som idag bekräftas även av officiella källor. Vi vet genom USA:s beteende att man haft en dold agenda, och agerat i ömsesidigt samförstånd med terroristerna, vilka man officiellt säger sig vara i krig mot, och för den skull måste massövervaka den egna befolkningen.

Under 2013 blev jag själv intresserad av Syrienkrisen eftersom jag anade att det låg en hund begraven. Jag kunde snabbt konstatera att Barack Obama och John Kerry arbetade för ett regimskifte i Syrien, och att man gjorde det på högst tvivelaktiga grunder. Allt prat om demokrati och mänskliga rättigheter var så generande genomskinligt att jag inte kunde förstå att medierna så lättvindigt spelade med. Ty det var teater från Obamas sida. Men med medierna i ryggen såg det ut som att Obama skulle kunna få sitt krig mot Syrien, på samma sätt som han fått sitt krig mot Libyen. Fast varför hände det inte när rebellerna lyckades ge al-Assad skulden för ett giftgasutsläpp som skulle vara Obamas ”röda linje”?

Jag har hela tiden trott att det hela berodde på Vladimir Putins inhopp, där han såg till att det gamla lagret av kemiska stridsmedel förstördes under FN:s översyn i Europa. Helt klart är att Putin hejdade ett förestående krig.

Men det tycks också som att Barack Obama stötte på patrull även hos sin egen militär. I medierna skrevs det om en allmän krigströtthet. Det kan ha varit en faktor, men det visar sig nu att sanningen om Syrienkrisen var känd. Man visste att det inte fanns någon moderat opposition i Syrien, och att Islamska Staten tagit över, och att Saudiarabien, Turkiet och Qatar var de länder som aktivt stödde islamisterna. Man visste att IS tränade sina soldater i Turkiet, och man visste att IS smugglade olja med Turkiets hjälp. Nu i efterhand förstår jag att många av de uppgifter som alternativa medier skrivit om ifråga om Syrienkrisen i själva verket kommit från militära källor i USA som är i opposition mot sin krigsivrande regering. Det handlar inte om allmän krigströtthet, utan om ett misstroende mot den av den neo-konservativa sfärens dikterade säkerhetspolitik. En politik som är till stor harm för världen, men som gynnar Big Banking, Big Business och Big Government.

Det faktum att Barack Obama försökt driva fram ett krig mot Syrien utan stöd av kongressen förstärker bara intrycket av att han inte har demokratins främsta för sina ögon.

Det som bestyrker misstanken om att Syrienkrisen är orkestrerad utanför Islamska Statens sfär är förhållandet att oligarken George Soros dränerar Syrien på unga friska män som borde ha stannat i sitt land och kämpat mot IS, men som nu bor i Sverige och Tyskland på skattebetalarnas bekostnad.

Allt detta är konskevensen av att medierna inte vill upplysa sina nyhetskonsumenter om verkligheten. Det är bara alternativa medier som fungerat, men dessvärre med alltför ringa genomslagskraft.

Hälsar eder Peter Harold

LÄNKLISTAN:
AntiWar.com: US Military Leadership Resisted Obama’s Bid for Regime Change in Syria, Libya

===========================================
Jag hävdar att 6’000’000 judar
5’900’000 judar
5’800’000 judar
5’700’000 judar
5’600’000 judar
5’500’000 judar
5’400’000 judar
5’300’000 judar
5’200’000 judar
5’100’000 judar
5’000’000 judar
4’900’000 judar
4’800’000 judar
4’700’000 judar
4’600’000 judar
4’500’000 judar
4’400’000 judar
4’300’000 judar
4’200’000 judar
4’100’000 judar
4’000’000 judar
3’900’000 judar
3’800’000 judar
3’700’000 judar
3’600’000 judar
3’500’000 judar
3’400’000 judar
3’300’000 judar
3’200’000 judar
3’100’000 judar
3’000’000 judar
2’900’000 judar
2’800’000 judar
2’700’000 judar
2’600’000 judar

dödades av nazisterna under Förintelsen. (Se förklaring här)
===========================================

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

50 kommentarer till Syrienkrisen och Obamas skuld framstår nu i ett allt klarare ljus

 1. Pingback: Vilka styr oss vart? | Jan Millds blogg

 2. Läsare skriver:

  Hur juden, den globalt organiserade judenheten. Det finns en sak med judarna som de flesta gojim, icke-judar inte vet, än mindre känner till.

  Judarna är organiserade på ett sätt som ingen annan folkgrupp ens är i närheten av. Det finns tusentals judiska organisationer, hundratals är specifikt globala. Ta Judiska Världskongressen, WJC. Världs Zionistiska Organisationen, WZO. Ta vilken organisation som helst som opererar på en global skala och den organisationen styrs av judar.

  FN-UN är givetvis en judiskt styrd världsorganisation. NATO, North Atlantic Terrorist Organisation är givetvis styrt av judar. Hela NATOs agenda är Amerikas agenda, och Amerika är hundra procent styrt av AIPAC, vilken givetvis också är en judisk världsorganisation. De organisreade judarna kallar jag juden.

  Alla judar är inte organiserade, men de flesta judar är organiserade. Enligt före detta Mossad-agenten Victor Ostrovsky är miljoner judar över hela världen SAYANIM, sajanim vilket betyder hjälpare på hebreiska. En sayanim är en jude som FRIVILLIGT anmält sig till Mossad för att bistå Mossadagenter som skall operera där dessa sayanimjudar bor.

  Här är hur juden ser på världen, teckning.

  • Peter Harold skriver:

   He, he, det var inte en snäll teckning. Men intressant nog så kan man konstatera att mycket av det som t.ex. USA:s regering gör representeras av den där fjärrkontrollen.

   • Läsare skriver:

    Den har tydligen publicerats i en tidning i Australien. På nätet eller papper vet jag inte. Obs, det har jag läst, vet inte om det är korrekt. Kände du till detta?
    ___________

    ”Hakkorsepidemin” 1960 – ‘false flag’-aktioner av kommunister och judar

    https://www.nordfront.se/hakkorsepidemin-1960.smr

    Jag har fler globala judiska false flag operations på lager.

    • Peter Harold skriver:

     Nej, jag kände inte till den här svenska aktiviteten, men jag känner däremot till en nästan samtida kampanj i USA, där det visade sig att det var en judisk aktivistgrupp som låg bakom allt nazistklotter i flera samhällen. Jag har förträngt ledarens namn, men det var en ung man som sedermera fälldes för sexbrott mot någon alltför ung flicka. Folk var mycket överraskade över klottret eftersom det inte fanns några människor i dessa samhällen som hade dylika åsikter.

     • Läsare skriver:

      Den kände jag inte till. Du kan inte komma på nått nyckelord? Namn, stad, anything? Skall gå till botten med detta. All info emottages tacksamt.

      Dessa judar höll på med terrorism i Amerika på 60-talet, men jag kan inte minnas att några swastikas var inblandade.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Weather_Underground

      • Läsare skriver:

       Du vet om att den så kallade ”kristallnatten” var en judisk false flag operation? Jodå, tro mig det var den och jag kan bevisa det.

       Om du skulle döda den tyska ambassadören i Paris och vill komma undan, var är då det sista stället du skulle skjuta honom?

       Inne på tyska ambassaden i Paris.

       Om du vill komma undan alltså. Men om du vill vara säker på att åka fast, var skulle du då skjuta ambassadören då? Inne på den tyska ambassaden mitt på ljusa dagen.

       Juden som sköt von Rahm måste åka fast. Utan juden fanns det ju ingen jude att skylla ”kristallnatten”. Alltså MÅSTE juden åka fast.

       Hade juden kommit undan hade ingen haft en susning varför någon sköt von Rahm.

       Lägg särskilt märke det EXAKTA datumet juden sköt von Rahm. Det datumet var mycket noga utvalt. Varje år den 9 November var Hitler garanterat i München, i södra Tyskland.

       Visste du att de hade en ”kristallnatt” i Kanada – den 9 November? Jodå, det hade de, det har vi en judes egna ord på.

       Lyssna noga på judinnan vid 6 minuter. Hon återkommer ofta i denna 17 min dokumentär och det är hon som har alla nyckelfakta i den judiska false flag operation MS St Louis.

       When Canada Said No: The Abandoned Jews of the MS St. Louis

       • Peter Harold skriver:

        Intressant. Och detta redan under dygnet före, inte sant?

        • Läsare skriver:

         Dygnet före vad?

         Det är väl sex tidszoner till nordamerikanska östkusten? Alltså kommer den 9 November senare till Amerika/Kanada?

         Den tidningen i Kanada som skrev om ”broken glas” var The Globe and Mail, det är New York Times I Kanada.

         Jag ger mig den på om du går in i NYT eller Washington Post arkiv den 9 November 1938 så står det garanterat om ”krossade glas” i Amerika också.

      • Peter Harold skriver:

       Jag hörde om detta i en podcast, men jag vet inte vilken. Jag har ett par hundra i datorn, och i någon av dem var det. Jag får lyssna av dem någon gång. 😉

 3. Läsare skriver:

  Du verkar ligga under judens radar fortfarande Peter Harold. Snart har du förnekat två tredjedelar av föföförintelsen. Varför inte gå till judarnas syndagoga i Stockholm och ha ett snack med Göran Rosenberg, Lena Pörski-nånting & Co? 😎

  Du kan ju tipsa juden om denna video 😈

  Jews Banished From Countries 109 Times Since 250AD

  https://trutube.tv/watch_video.php?v=WYRS6H7G757W

 4. Läsare skriver:

  Benjamin Netanyahu appointed a young woman named Ayelet Shaked (pictured) to be the Israeli Minister of Justice. What appears to be her outstanding qualification?

  She absolutely despises Palestinians, regards all of them as enemies, and thinks that they should be exterminated.

  http://nationalvanguard.org/2016/01/israels-minister-of-justice-spreads-understanding-of-the-jewish-mentality/

 5. Risto Matinen skriver:

  Klockren analys Skrivare!

  Egentligen är det märkligt att den beskrivningen inte omfattas av majoriteten. Det behövs inte särskilt mycket mer än normalbegåvning parat med fakta och sunt förnuft, för att komma fram till detta. Vill på inget vis därmed förringa Peter H:s insats.

  • Anna skriver:

   Är det inte ”läsare” du menade att skriva? Skrivaren är väl just Peter H?

  • Peter Harold skriver:

   Åh, jag håller definitivt med dig. Det jag skriver borde ju människorna i redaktionerna redan ha snappat upp och arbetat vidare på. Det är ju busenkelt att hitta och kolla upp fakta. Jag är förvånad över att journalisterna inte gör det.

   • Risto Matinen skriver:

    Jag är inte ett dugg förvånad över att hournalisterna inte gör det! De saknar en ingrediens jag glömde nämna ovan; sökande efter sanningen. De är propagandister. Goebbels vore grön av avund om han hade haft dagens möjligheter, men garanterat han inte gillat Internet…

   • Läsare skriver:

    De så kallade ”journalisternas” enda uppgift är att fylla oss med en massa hjärndött skitprat och lögner. Jag är förvånad över att du Peter fortfarande inte har förstått det.

    Den som på fullt allvar tror att de kan förstå världen genom att läsa de lokala reklambladen SvD och HELA Södermalms Kamratposten DN, är ganska naiv.

 6. Anonym skriver:

  Debut för mig som kommenterare på PHs eminenta blogg och inleder tyvärr med lite gnäll.
  Gnället absolut inte riktat mot bloggaren utan mot ”Läsare” som oberoende av vilket ämne PH skriver om plockar upp samma repiga och sönderspelade gamla LP (stenkaka kanske tom) om den onde juden.
  Var sak har sin plats och om PH tillämpar yttrandefrihet kan väl ”Läsare” respektera ämnet i de aktuella artiklarna och inte bara mala på in absurdum om sitt egna favoritområde.

  Vänligen

  • Anna skriver:

   Det var precis det jag tänkte när läsaren började kommentera. Men efter att P H svarat läsarens kommentarer, på sitt osedvanligt tålmodiga manér , vilket ju lockat hit oss från början och som trollbundit oss att stanna kvar trots våra milsvida intressen, insåg i alla fall jag att ”Läsaren” är ofantligt beläst i frågan att det vore ofantligt dumt att inte höra vidare… Eller läsa iaf!

   • Den anonyme skriver:

    Ofantligt beläst eller maniskt förläst?
    Jag vet ej vilket (båda?) men en aningens tröttande att efter ha läst PHs alltsom oftast lysande resonemang om tillståndet i världen ständigt mötas av Läsarens mindre lysande monotona kommentarer.
    ”Läsaren” tror jag även missar många andra Onda som styr världens makt&media pga hens oerhörda tunnelseende.
    Att exempelvis skriva att ”Amerika (?) är hundra procent styrt av AIPAC” är ju enbart roande – De måste vara oerhört listiga die där juden 🙂

    Nåväl, yttrandefrihet råder här vilket jag som libertarian tackar för och vill absolut inte censurera ”Läsaren” men det skulle ju vara trevligt om hen vände på skivan och låter hos höra B-sidan ibland också.

    Vänligen

    • Peter Harold skriver:

     Läsaren kör med Blue-Ray, så det blir inte någon vändning, men däremot väldigt mycket data… 😉

     Det påstås f.ö. att BlueRay-skivan skulle kunna rymma så mycket data att man borde kunna lägga till de frekvenser som finns graverade på analoga LP-skivor. Det skulle jag vilja uppleva.

    • Läsare skriver:

     Peter Harold återkommer hela tiden till amerikansk och internationell politik. Att överhuvudtaget diskutera amerikansk politik utan att nämna juden, de organiserade judarna är juden, är som att försöka förklara för en blind vad fotboll är – utan att berätta att de sparkar på en boll.

     Det går inte. För en del år sedan var det mycket tjata i ”svenska nyheter” om israellobbyn i Amerika. Det var hökar och duvor hit och dit och den evigt återkommande israellobbyn.

     AIPAC är israellobbyn. Har du hört om AIPAC?

     Jag har läst tidningar och följt med i politik på TV och radio i hela mitt liv, och jag kan ärligt säga att jag läst AIPAC EN GÅNG.

     Varje år tredje veckan i Mars har AIPAC-judarna en treeagarskonferance i Washington DC, några hundra meter från Vita Huset.

     De senaste 100 åren har INGEN blivit vald till president i Amerika utan att de krypin in på knäna till AIPACs årliga möte och lovat judarna evig kärlek och evig lydnad. Ingen.

     Ingen blir invald i kongressen eller senaten utan att lova juden evig lydnad.

     Amerika styrs hundra procent av AIPAC-judarna. Det är ett faktum. Denna holländska dokumentären från 2007 om AIPAC har sänts på mark-TV i Holland, med repris.

     Vid 32 min förklarar AIPAC-juden Richard Perle på en minut hur AIPAC kontrollerar kongressen och senaten.

     The Israel Lobby (vpro backlight – 2007)

     Hela 50 minutersdokumentären borde översättas till svenska. Hoppas du anomym kan engelska?

     • Den anonyme skriver:

      Visst vet jag vad AIPAC är och att de har ett alltför stort inflytande men när du skriver ”Amerika styrs hundra procent av AIPAC-judarna. Det är ett faktum.” så måste väl du förstå att die juden har gått dig på hjärnan.
      Jag undrar även vilka medier du följer om du endast läst AIPAC en gång.
      Inte amerikanska Anarkokapitalistiska och libertarianska skribenter iaf och trots att du endast läst AIPAC en gång skriver du att det var ett evigt tjat om israellobbyn för en del år sedan. Du verkar lite splittrad, dels evigt tjat och dels AIPAC bara nämnt en gång.

      Givetvis är det din ensak om du väljer att fokusera allt ditt intresse på en grupp men då du surrat rodret, spikat fast fötterna i däcket och limmat fast tubkikaren på ditt enda seende öga missar du många andra som styr och leder de som säger sig vara våra styrande och ledare.

      Ordet är fritt som sagt men när någon upprepade gånger pratar om faktum och 100%iga sanningar och som bevis länkar länkar hejvilt är det mer religion än vetenskap i mina ögon.

      Ditt nedvärderande tilltal gentemot de som inte köper din ”sanning” finner jag även ytterst ocharmerande. Den typen av debatteknik vinner du inga sympatisörer på…inga vettiga iaf.

      • Läsare skriver:

       Det gällde ”svensk media” om AIPAC. Jag kan även jämföra med ”dansk media”, har släkt där och pratar flytande danska. Och jag har aldrig läst eller hört AIPAC en enda gång i Danmark.

       Du kan börja med att fråga alla dina bekanta och folk på måfå. Eller alla som sitter i riksdagen. Jag sätter min tumme på att du inte kan hitta en på hundra som hört talas om AIPAC.

       Sverige styrs till 100 av juden.

       Jag blir irriterad på ignorant folk som skall spela smartröv med mig om juden, när de egentligen inte vet någonting.

       • Den anonyme skriver:

        Den som spelar smartröv bäst är ju du med dina evinnerliga bevis, faktum och 100%iga sanningar som oftast är dina egna (van)tolkningar av Youtube-klipp och metapediaarttiklar.
        Trevligt med yttrandefrihet dock, skulle figurer som dig komma till makten kommer den strypas totalt liksom all övrig frihet därtill.

        PH skriver förresten för friheten och om frihet; Har inte du då hamnat på fel blogg? Du vill ju inte ha frihet, bara byte av slavägare.
        Tragiskt att du inte verkar ta till dig ett ord av PHs texter förutom det enda ord som ditt cyklopöga kan bokstavera J-u-d-e-n

        Beläst skrev Anna, förläst hävdar jag bestämt.

    • Läsare skriver:

     Såg först nu att du anonym är en höna. Endast hönshjärnor omskriven sig själva som en höna, hen betyder höna på engelska och jag har ingenting som helst till övers för folk som kallar sig sig själva som höns.

     Gå du tillbaka till Let’s dance och Idol.

     • Den anonyme skriver:

      Hen använder jag endast när jag vill göra narr av någon. Fungerar var gång 🙂 och vem som ska gå tillbaka härifrån bestämmer varken du eller jag. Det gör PH eller tror du inte på äganderätten och yttrandefriheten.

      Får jag fråga vilken stämpel du skulle sätta på dig själv? Jag är libertarian och anarkokapitalist fd minarkist. Jag tror på NAP och individens rätt att styra över sig själv.
      Har jag rätt att du är min motsats och tror på en stor stark stat och ledare?
      Att det inte är systemet det är fel på utan bara de nuvarande ledarna?
      Om die juden skulle bytas ut mot vaddetnuärdutrorpå så skulle allt bli bra igen?
      Du längtar bakåt istället för framåt anar jag och isf är vi på motsatt kurs.

      Fortsätt du gärna med ditt ensidiga malande men då ska du även tåla kritik och inte bli en crybaby när dina 100%iga sanningar och ”bevis” ifrågasätts.

   • Läsare skriver:

    Befriande att träffa begåvade kvinnor Anna 😊

 7. Läsare skriver:

  När judar skrev lagen i Sverige.
  _____________

  Den befintliga lagen ansågs dock inte tillräcklig för att stoppa Åberg och de judiska kongresserna ville därför censurera honom med hjälp av en ny lag. Därför utövade de sionistiska organisationerna påtryckning mot den svenska regeringen att anta lagen ”Lex Åberg”, föregångaren till det som idag heter hets mot folkgrupp. I skriften Fakta bakom åtalen och domarna mot Einar Åberg 1946-1956 framgår hur lagen kom till. Några tidningsreferat från den tiden:

  ”Jewish Congress vill stoppa Åberg”

  https://www.nordfront.se/einar-aberg-mannen-som-fick-en-lag-uppkallad-efter-sig.smr

  • Läsare skriver:

   1952 prediction

   Attacks of this form (part of ”Cruel Zionism”, as had been used in Iraq) were outlined and predicted in 1952 by Sharun, Editor of the Israeli newspaper,Davar:

   ”I shall not be ashamed to confess that if I had the power, as I have the will, I would select a score of efficient young men – intelligent, decent, devoted to our ideal and burning with the desire to help redeem Jews –

   and I would send them to the countries where Jews are absorbed in sinful self-satisfaction. The task of these young men would be to disguise themselves as non-Jews, and plague Jews with anti-Semitic slogans such as ‘Blood Jew’, ‘Jews go to Palestine’ and similar intimacies.

   I can vouch that the results in terms of a considerable immigration to Israel from these countries would be ten thousand times larger than the results brought by thousands of emissaries who have been preaching for decades to deaf ears” (Alfred Lilienthal, What Price Israel ?).

   Judar terroriserar alltså andra judar – och sedan skyller de på ”nazister”.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s