Hur tillfredsställde araberna och afrikanerna i Köln sin sexlust innan de kom till EU?

Bästa läsare!

Detta har uppmärksammats i både alternativa och etablerade medier; hundratals män i Köln bildade rader som kvinnliga tågresenärer tvangs passera mellan under det att dessa utsattes för sexuella trakasserier och bestals på sina egendomar av gärningsmännen. Både alternativa och etablerade medier har uppgett att det rörde sig om män med utomeuropeiskt ursprung. [SR]

Bilden har klarnat något (även om det inte är gammelmediernas förtjänst). Det var omkring tusentalet arabiska och nordafrikanska män som samlats i staden under nyårsaftonen, sannolikt individer som sökt sig till EU på olika sätt och som förväntar sig bli mottagna som flyktingar (vilket indikeras på att männen inte talade engelska eller tyska, förutom några grova könsord). Av denna mängd män bildades flera olika gäng med 20-30 eller fler i varje grupp. Man ägnade sig åt att antasta kvinnor verbalt, och valde också ut offer som man förföljde och angrep rent fysiskt. Vid ett tillfälle hade en grupp unga kvinnor stannat till inne i en katedral för att vänta ut stöket i området. Men när man steg ut ur katedralen kom ett av dessa gäng med främlingar och började slita i de unga kvinnorna som tvangs gå i armkrok för att inte bli bortförda.

De tidigare uppgifterna om att män vidrört könsorgan och stulit egendom har också visat sig stämma. Över 100 polisanmälningar har inkommit.

Det har dessutom varit mycket onda ord över Kölns borgmästarinna som sagt att tyska kvinnor bör hålla sig ifrån dessa platser, och tänka på sin klädsel. Reaktionerna på utspelet har varit häftiga och man menar att detta är ett sätt att skjuta över skulden på alla kvinnor som drabbas av dessa övergrepp. Många menar att detta är ett officiellt erkännande för att vi är på väg att få en shariakultur. Själv kan jag bara uppmana kvinnor att hörsamma varningarna. När fientliga bombplan flyger över huvudet och släpper bomber är det bättre att gå ner i skyddsrummet och vänta ut anfallet än att klättra upp på taket och tända facklor i protest mot fiendens eventuella överträdelser av Genevekonventionen.

För de flesta av oss som hängt med i migrationsdebattens mer ärliga sida kommer givetvis sexattackerna i Köln inte som en överraskning. För andra väcker det inträffade bara avsky och förvåning, och man reagerar mot övergreppen i Köln som om de vore en enskild händelse utan något föregående exempel.

Man kan lugnt säga att den största utmaningen nu är att få folk att inse att säkerheten för unga kvinnor nu är hotad på allvar. Situationen i Tyskland har inte varit så här allvarlig sedan Röda armén marscherade in i landet under Andra Världskriget. Och det är också en utmaning att få folk att inse att det finns ett samband mellan migrationen som sådan och det sexuella våldet.

Jag vet att det i dessa lägen uppstår en diskussion som relativiserar problemet. Av de tusen männen intill Kölns järnvägsstation var det inte alla som stal smycken, klockor, kläder och handväskor från de kvinnliga offren. Av samma individer var det inte alla som klämde och kände på kvinnornas bröst. Och av alla nordafrikaner och araber i Köln så var alla andra utom detta tusental någon annanstans. Med andra ord, det går att göra en politiskt korrekt variant av Tage Danielssons ”Harrisburg-monolog” om man vill slippa inse vad som skett i Köln, eller vilken annan våldsgärning med utomeuropeiska migranter.

En annan reaktion är den ganska uppenbara frågan om hur fasen dessa män tillfredsställde sin sexlust innan de kom till Europa? Det är lätt att föreställa sig hur skrämmande tillvaron måste vara för kvinnorna i de här männens hemländer.

Med risk för att bli alltför teknisk så vill jag nog hävda att det har nog varit si och så med sexuallivet även i deras gamla kultur.

Även om kvinnor rent generellt är mindre värda i dessa kulturer (som oftast präglas av religionen islam) så kvarstår att män inte accepterar att deras fruar våldtas, och fäder accepterar inte att deras döttrar skändas. Alltså finns det en viss social kontroll även i dessa länder mot presumtiva våldtäktsmän.

Statistiken genom UNODC har sina begränsningar. Alla nordafrikanska länder finns inte representerade, och likaså saknas Pakistan och Afghanistan för Asien. Men det är värt att notera att även om det säkert föreligger ett mörkertal så ligger närliggande länder mycket lågt i statistiken. Man kan se ett förhöjt värde i Marocko, men annars är det inga signifikanta volymer. Tittar man på Sverige däremot verkar det som att det är livsfarligt för kvinnor att leva i vårt samhälle. Och Tyskland har också fler våldtäkter per capita än värstingen Marocko!

Ja, om vi läser UNODC-statistiken som fan läser bibeln kan vi dra slutsatsen att män som flyttat från muslimska länder är fridsamma och inte våldtar. Så, nu går vi ut på torget med facklor och demonstrerar mot svenska mäns våld mot kvinnor och barn och en mansskatt…

Nej, seriöst. Den här statistiken säger någonting helt annat än detta. Statistiken tillsammans med verkligheten säger att en alltför hög andel av migrerade män inte kan hantera mötet med den fria europeiska kulturen utan att vilja dra fördel av denna ur ett sexuellt perspektiv.

Det finns fler faktorer, såsom att dessa män är sexuellt frustrerade p.g.a. att de inte kan ha ett normalt samliv med kvinnor i sin situation som flykting. Vi har t.ex. sett exempel från holländsk television där en flykting klagade på att det inte fanns några kvinnor tillgängliga för sex, och att han gått till läkaren med sitt besvär som bestod i ”överfyllda testiklar”.

För oss normala människor torde det inte vara så svårt för en i övrigt frisk ung man med fem-tio raska fingrar i behåll att ta saken i egen hand och göra någonting åt ”besväret” istället för att klaga på att inga europeisk kvinnor vill ligga med honom.

Fast även där har kulturen ställt till det. Inom den islamska världen ägnar man sig med förkärlek åt könsstympning, av både män och kvinnor (inom judendomen nöjer man sig med omskärelse av pojkarna). Detta medför i många fall att masturbation är en mer komplicerad handling för dessa män än för andra med icke deformerade könsorgan.

Om det inte vore för att allt detta innebär att europeiska kvinnor kommer till skada så skulle jag vilja säga att dessa män är enbart skrattretande. De säger sig ha flytt från krig och blir förargade när de kommer till Europa och inte får bil och blondin. Ja, det blir patetiskt skrattretande att dessa flyktingar inte vågar stiga av bussen i Norrland för att det finns skog. Och det är provocerande att de kallar den serverade kosten för avfall när den under alla omständigheter är bättre än vad svenska åldringar tvingas äta. Och varför är inte dessa brunstiga karlar i sina hemländer och bekämpar Islamska Staten?

Ja, det blir allt tydligare att vi har med folk att göra som inte förtjänar vårt hjärta. Svensk och tysk migrationspolitik är en katastrof från början till slut (även om slutet inte riktigt infunnit sig ännu, och jag tror inte att det blir en vacker final heller). Vi har använt pengar som behövts för att stoppa mänskligt lidande på sämsta tänkbara sätt. Vi har därtill använt dessa pengar så att det uppstår merkostnader på andra konton. Och det som kanske är allra värst – om vi bortser från de människor som blivit våldtagna eller misshandlade av de ”nyinflyttade” – är att det råder en bred uppslutning i riksdagen kring denna vansinniga och verklighetsfrånvända politik. Alla steg i annan riktning under det sista kvartalet är omvändelse under galgen.

Politikerna har svikit de hjälpbehövande. Politikerna har svikit de våldtagna och de misshandlade. Politikerna har svikit skattebetalarna. Däremot har politikerna åtlytt den globala makteliten.

Om någon gör revolution nu så ger jag mitt helhjärtade bifall till detta. Det är hög tid att huvuden börjar rulla. Och när vi skall bygga upp Sverige igen skall vi göra det med frihetliga ideal där individen har makten, och ingen politiker kan kränka dennes värde som människa.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

144 kommentarer till Hur tillfredsställde araberna och afrikanerna i Köln sin sexlust innan de kom till EU?

 1. Den anonyme skriver:

  ”Om någon gör revolution nu så ger jag mitt helhjärtade bifall till detta. Det är hög tid att huvuden börjar rulla. Och när vi skall bygga upp Sverige igen skall vi göra det med frihetliga ideal där individen har makten, och ingen politiker kan kränka dennes värde som människa.”

  Visst är timmen slagen för revolution och huvudrullande men dystopisk som jag är misstänker jag att de frihetliga idealen och den lille människan (du&jag mfl) får svårt att göra våra röster hörda när återuppbyggandet skall göras.
  Men det kan ju vara trevligt som omväxling att byta ut den som kränker en iaf…ombyte förnöjer ju.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, vi kan säkert vänta oss ett hårt motstånd när landet skall återuppbyggas, men jag tror att det kommer bli hyfsat lätt att ändå vinna många sympatisörer. Under 2014 märktes att folk började bli obekväma med invandringen till Sverige, men inte ville ge Sverigedemokraterna rätt. Jag var glad över att kunna upplysa dem om att det faktiskt finns ett tredje alternativ, grundat på genomtänkta principer och inte utifrån fördomar eller populism. Och numera när ämnet kommer på tal är det alltfler som säger att ”jag hoppas att vi kommer hamna där i ett mer libertarianskt samhälle, för inte fan kan man lita på politikerna heller”. Det gäller bara att komma ut och upplysa folk. Någon hjälp får vi inte av medierna.

   • Läsare skriver:

    Det skall nog gå bra.

    • Cello Jr skriver:

     Definitivt. Det enda positiva med det hela är att landsförrädare av det slag som visas ovan drabbas av ”kulturberikningen”,. Man kanske även kan hoppas på att en och annan quislingpolitiker faller i den grop han eller hon grävt åt sina väljare,

     • Läsare skriver:

      Quisling var en rakryggad hedersman som gjorde det som han ansåg bäst för hans land, och Vidkun Quisling hade rätt, alltså samma som Hitler.

      Det är judarna som tar ära och heder av hederligt folk. Jag skall ge dig ett konkret, lättförståeligt exempel. Naturligtvis har jag läst det som är översatt till engelska av Solshenitzyns sista bok innan han dog. Halva boken finns i full text på länken.

      200 Years Together

      https://200yearstogether.wordpress.com/

      Kulakerna förföljdes, dödades, sändes till Gulag, torterades och svältes ihjäl. Att bli beskylld för att vara kulak i Sovjet var mer eller mindre än säker dödsdom.

      Vad var dessa kulakers brott? Det måste ju vara nånting fruktansvärt eftersom de jagades skoningslöst.

      Solshenitzyn förklarade att kulak, det var en lokal småskurk som stal och lurade folk. En tattarjävel helt enkelt.

      Det alla som blev beskylda för att vara kulaker hade gemensamt var att de var framgångsrika småbönder. Bönder med en häst och tre mjölkkor blev förklarade statens fiende och förföljdes hänsynslöst.

      Det är ärliga, hårt arbetande folk som blir beskyllda för att vara tattarjävlar. Det är typisk judisk propagandalögner. Bra folk blir dåliga och dåligt skitfolk framställs som hjältar.

      Quisling hade varit i Ukraina på 30-talet och med egna ögon sett vad judarna hade gjort med Ukraina. Quisling gjorde allt i hans makt för att inte samma skulle ske med hans älskade Norge.

      Sluta att använda uttrycket Quisling i något som helst negativt sammanhang! Vidkun Quisling var en hedersman och sann patriot. Judarna hatar patrioter av det enkla skälet att när patrioter styr landet, då kan juden inte ta kontroll över landet.

      • Den anonyme skriver:

       Så även Stalin var jude trots att hans mor var ortodox kristen och han själv studerade till präst ett tag. Låter ju mer som Broder Nathaniel än en rabbi men vad vet jag…

       Quisling en hedersman och Hitler rätt…jo, jo…undrar vad som händer med fritänkare om Läsarhen och hans gelikar kommer till makten. Då får du också huka dig PH är jag rädd för.

      • Cello Jr skriver:

       Jag använder det för att väcka avsky mot vår övermakt bland vanligt folk och för att jävlas med folkfienderna. Man måste välja kamouflage efter terrängen!

   • Den anonyme skriver:

    …och inte någon hjälp kommer vi få av Läsarhen heller.
    Hens framtida drömsamhälle är lika ofritt idag. Hen vill inte decentralisera och ge makten tillbaka till individen. Hen vill ha makten själv. Hen vill bli juden.

  • Cello Jr skriver:

   Instämmer till fullo. Jag tänker likadant. Och så tänker jag annat också, som jag ämnar förbehålla det jag ämnar skriva på en skrivmaskin jag tänker leta efter på Second hand.
   De texterna kan ju inte NSA eller GCHQ läsa.

 2. Anti twitter-vänstern skriver:

  Frågan gemene PK mupp borde fråga sig vad alla dessa unga män har”flytt” ifrån. Kom ihåg att detta är samma asylbedragare som möttes med ”Reducera welcome” och med teddybjörnar för bara några månader sedan.

 3. Anti twitter-vänstern skriver:

  Refugees skall det vara så klart..

 4. pllay skriver:

  Nja, masturbation är ju absolut förbjuden i den religionen också, och är man bokstavstroende så är man.
  Om jag har förstått det hela rätt så anses det inom delar av islam att det är kvinnans skyldighet att se till så att ingen säd kommer på marken.
  Att mannen har sexdrift och regelbundna utlösningar är ett problem för kvinnorna att lösa, INGEN SÄD FÅR SPILLAS!
  Att då vita kvinnor klär och uppför sig som horor i de muslimska invandrarnas ögon ökar bara deras skuld inför Gud, de borde och skall ta hand om männen så som Gud bjuder.
  Att vi vita män i väst tillåter kvinnor i vår kultur att uppträda som de gör anser de vara en skam framförallt för oss men också för kvinnorna och till och med för dem själva, att lämna kvinnorna utan beskydd och vakt ses som den yttersta ynkedom och feghet.
  De muslimska invandrarna föraktar oss och vår kultur, för dem är vi mänsklighetens bottenskrap, helt utan stolthet och heder.
  Visst är multikultur en bra ide!

  • Peter Harold skriver:

   Ja, det finns mängder med klipp på YouTube om muslimers förakt mot den fria västerländska kulturen (bidragen måste vara väldigt lockande eftersom de tvingar sig själva att stå ut med vår hemska dekadens….). Dessvärre påstås det vara uttryck för hat mot muslimer att publicera dessa klipp eller att referera till dem. Jag förstår inte riktigt logiken, men det är så vår politiskt korrekta värld vill ha det.

 5. Läsare skriver:

  Situationen i Tyskland har inte varit så här allvarlig sedan Ryska armen marscherade in i landet under Andra Världskriget. Och det är också en utmaning att få folk att inse att det finns ett samband mellan migrationen som sådan och det sexuella våldet. — P H
  __________

  December 1922 döpte de som styrde om Ryssland till Sovjetunionen. Den armé som invaderade Tyskland var alltså SOVJETISKA armen . Sovjet hade ingenting med ryska folket att göra. Det ryska folket var slavar i deras eget land.
  _______

  War Crimes

  As the Red Army was pushing west into Germany, starting in late 1944, Ehrenburg openly called for Red Army soldiers to commit rapes of all German women they encountered.

  He continued to incite the soldiers towards killing German civilians to the very last days of the war.

  His poisonously-violent anti-German writings — far beyond anything that appeared in Der Stuermer — are considered by historians to have strongly contributed ”to the orgy of murder and rape by Soviet soldiers against German civilians”[4]. (See Quotes).
  ______________

  Så vem var då denna Ilja Ehrenburg?

  Upbringing

  Ehrenburg was born into a wealthy Jewish family in Kiev, …

  http://en.metapedia.org/wiki/Ilya_Ehrenburg

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ilya_Ehrenburg

  • Läsare skriver:

   Haaretz är en judisk tidning.

   Ilya Ehrenburg, the Soviet-Jewish 

   http://www.haaretz.com/news/features/2.489/.premium-1.613205?v=B70A4DFBC2160794AC62943B4C16C7CD

   Det var alltså en jude som beordrade Sovjetsoldaterna att våldta alla tyska kvinnor.

   • Den anonyme skriver:

    Ny dag och men samma gamla judar…
    Du e la för gô Läsaren.
    Nog läser du en hel del tror jag men om det lästa sedan bearbetas och processas på ett adekvat sätt misstror jag skarpt.

    Fortsätt du dock med ditt korståg, jag har sagt mitt och inget gick fram till dig som jag anade men det var värt ett försök och även lite roligt att se hur grund din sk kunskap är då du hejdlöst kastar omkring dina sk bevis, sanningar och faktum. …Vojne, vojne

    • Läsare skriver:

     Det som egentligen hände i Ryssland var en judisk statskupp. Judarna stal helt enkelt världens största land och sedan styrdes Sovjet till hundra procent av judar – som judar.

     Nahum Goldman var en av 1900-talets viktigaste judar. Jag skulle vilja påstå att han var bland de 20 främsta judarna i hela världen när han levde. I hans bok Den Judiska Paradoxen berättar han att han brukade åka hem till Ben Gurion, som satte på kaffe, sedan pratade de hela natten.

     Goldman berättade vidare att han brukade åka till Moskva för att snacka med juden Ilja Ehrenburg. Vidare berättar Goldman att alla vapen judarna i Palestina hade 1947 kom från det judestyrda Sovjet.

     Varför håller du Den Anonyme inte bara till det lilla pladderet du klarar av, Rand Paul och dom där pladderkärringarna.

     Självgoa göteborgare som är världsmästare i allting är en fucking pain in the ass. E dö go i hela hövet! och för mycket. Fuck off Den Anonyme.

     E dö go i hela hövet, är göteborgska för: Du är ju blåst i hela huvudet

     Tramsidioter lägger jag inte ner tid på.

     • Den anonyme skriver:

      Rand Paul!? Han är ju etatist och har mer gemensamt med dig än mig.
      Nu får du sluta skämta aprilo med mig och återgå till ditt spridande av sanningen.
      Shalom på dig din lustigkurre.

  • Peter Harold skriver:

   Jag ser att jag skrev fel. Det skall vara ”Röda armén”. Gick lite snabbt… 😉

 6. Läsare skriver:

  Vilken folkgrupp är det som konsekvent har jobbat för att alla i hela världen skall ha ovillkorlig rött att bo och bli försörjd av vita i alla vita länder? Vilken folkgrupp propagerar konsekvent för att mörkhyade aldrig kan göra fel och att det ALLTID är vita mäns fel att blattarna våldtar vita kvinnor?

  Rätt svar: Se Ilja Ehrenburg.

  För den mindre begåvade låter detta säkert som en stenkaka men det finns ingenting som kan ändra på det faktumet att det var en JUDE som beordrade sovjetsoldaterna att våldta vita tyska kvinnor.

  • Peter Harold skriver:

   Å andra sidan finns det ett politiskt etablissemang i Sverige som skriver under allt vad judiska företrädare som ivrar för multikulturalism säger. Och framför allt en bred skara anhängare till dessa politiker. Framför allt de som röstar på dem.

   • Läsare skriver:

    Sant PH, men så fasen om jag kan komma på vad det är för fel i hela hövet på PK-idioterna. Men jag tycker mig se en klar minskning av PK-idiotin i MSM. Jag märker det dels på P4, pk-idioterna får ingen mediatid längre. Undantaget PK-häxan Stina Wolter på söndagarna efter 22:00.

    Alla PK-idioter har konsekvent tagits upp på Avpixlat och Exponerat, märks en klar minskning, för att inte säga att de helt har upphört. Till och med Arnstad-idioten har slutat att uttala sig.

    Min bedömning är att pk-idioterna är på reträtt.
    _____________

    ivrea 

    I Staffanstorp har ett antal halshuggna får hittats i ett dike. Undanröjande av vittnen?

    Exponerat: Koldrekord-i-norr-minus-41-grader-for-asylsokarna/

    • Peter Harold skriver:

     Njae, jag kommer nog ändå att bojkotta MSM ett bra tag till. Jag tror att PK-folket kanske har blivit lite yra nu, och förstår att de inte längre har folket med sig. Men lugn, jag är säker på att de kommer ladda om. Idag blev min vän moderatpolitikern till sig i byxan när en utlänning lyckats bli läkare på väldigt kort i Sverige, och menade att integrationsarbetet går framåt…

 7. Läsare skriver:

  För att svara på P Hs fråga i rubriken: Getter/får/kameler och brunögat på andra av samma ras.

  Ytterligare en homosexuell våldtäkt på boende för “ensamkommande”

  http://avpixlat.info/2016/01/06/ytterligare-en-homosexuell-valdtakt-pa-boende-for-ensamkommande-pa-tisdagen/

  Snart är våldtäkterna också ”jämnställda”. Vet du förresten vilket land som har flest per capita våldtäkter i världen efter Sydafrika? Enligt en FN-rapport är det Sverige.

  • Läsare skriver:

   Varför blir så få muslim-araber anmälda för våldtäkt?

   • Statistik visar att muslimska länder är överrepresenterade när det gäller porrsurfande. Zoofilister verkar det finnas flest av i Pakistan av någon anledning.

    • Anna skriver:

     Ett välkänt fenomen i förorten är att parabolen brukar vara synkad med ständigt neddragna persienner. Jag är inte sån att jag egentligen är särskilt intresserad av vad de gör därinne, men tydligen är det ett ständigt porrfilmstittande som pågår bland de rätt-trogna muslimerna i synnerhet. Den informationen hade jag gärna varit utan. Nu ryser jag ännu mer av fördragna fönster…

     • Det är inte för inte som jag kallar dom för knullturberikare. Dom gör verkligen skäl för det namnet, både bildligt och bokstavligt talat. Men det är ju givetvis ett utslag av rasism och islamofobi att påtala detta faktum enligt PK-folket.

     • Läsare skriver:

      Kan du förklara närmare var du har den infon från? Inte för att det skulle förvåna mig, men tanken har inte ens slagit mig innan. Goat gang bang ……

      Br~r~r~r~r …

      • Anna skriver:

       Det var en jobbarkompis (kvinna) som själv är muslim, som informerade mig om det på vägen till bussen. Apropå de många blockerade fönstren som vi passerade…

       • Peter Harold skriver:

        Jag förvånas inte. De gör det nog i grupp också…

       • Tydligen sitter männen och runkar helt öppet i deras egna skitländer på typ bussen och liknande. Dom verkar hur som helst totalstörda i dessa så kallade knullturer.

        • Läsare skriver:

         För en hel del år sedan när jag var ung och dum, träffade jag två svenskor som varit i Egypten. De hade åkt tåg. Utanför kupén stod en arab som låtsades glo ut genom fönstret samtidigt som han hade ögon i nacken.

         De berättade att när han gick, då rann det sagge på väggen.

         Först trodde jag att de drev med mig, men det var ordentliga flickor och jag hade ingen anledning att misstro dom och varför skulle de ljuga om en sån sak? Och sen hör jag fler och fler kommentarer på samma tema.

         Fakum är att en jävla massa araber kommer till Sverige och säger att de är flyktingar och som tack för att vi hjälper dom, våldtar dom våra kvinnor.

        • Anna skriver:

         Ännu ett exempel på hur rätt små saker får stora och kostsamma konsekvenser i dagliga livet, just för att män från den här ”kulturen” vägrar kommunicera med kvinnor: I förrgår var jag och jobbade hos en tant i ett flerfamiljshus i västerort. Mitt på dagen. Det ringer på dörren och jag går och öppnar. Oset av brandrök (luktade som bränd plast och brända bullar ungefär) var tydlig i trapphuset där 2 äldre kvinnor står och undrar om jag också känner lukten. Jag går ut och ringer på dörrarna och tittar i i brevinkasten. I ett brevinkast känns lukten starkare, men ser ingen rök. Ingen öppnar dörren och verkar inte vara någon hemma. Kvinnorna går dit sen också (jag måste gå upp igen till tanten) och ringer på, men ingen öppnar. Jag ringer brandkåren. Min kollega hade under tiden tagit upp vår tant och satt henne i rullstolen på sådär 5 minuter medans proceduren i vanliga fall tar trekvart. Han jobbar hårt, med andra ord.

         Efter ytterligare 5 minuter kommer en man upp som bor i huset. Han säger att den nya grannen ”Habbib” någonting- öppnat dörren när han ringt på och förklarade att det var hans brödrost som hade brunnit men att det var över. Om den här Habbib-idioten hade öppnat åt sina kvinnliga grannar som en normal människa hade gjort- så hade inte brandkåren behövt rycka ut! Vad händer när dessa skitmänniskor som kanske sitter och runkar till en porrfilm medans brödrosten brinner upp- och möts av en kvinnlig brandman? Eller kvinnlig polis? Ska de vägra öppna då också? Tills att det kommer en manlig polis eller brandman? Om de nu hade öppnat för någon kvinna- hade hon då hoppats på av horden av pilska män med hjärna som en get? Eller exakt VAD är det som de vill undvika när de vägrar lyssna eller svara en kvinna? Jag fattar bara inte.

  • Peter Harold skriver:

   Nej, det är Lesotho som ligger före Sverige. Och det stämmer att Sverige är landet med näst mest våldtäkter. Jag undrar dock hur siffran ser ut om man räknar bort alla fjortisar som haft frivilligt sex med äldre snubbar, för det är enligt dem själva inte en våldtäktsakt, och jag vill faktiskt instämma. Det är något besynnerligt med den svenska siffran.

   • Läsare skriver:

    Ja, men skit i fakta eller om Sverige ligger trea eller fyra. Rent propagandamässigt är det ett guldklimp. Du kan säga det till vem som helst, det är snabbt och dräpande.

    -Sydafrika har enligt en FN-rapport flest per capita våldtäkter. Vet du vilket land som kommer på andra plats?

    PK-idiot anar att här kommer det nått han/hon inte kan kontrollera. Stirra PK-idioten rätt i ögonen hela tiden. Vänta nån liten sekund och du kommer att se PK-idioten börjar flacka med ögonen.

    Vet du varför? Därför att nu vet pk-idioten att det kommer att bli VÄLDIGT obehagligt. Vem är hon/han att ifrågasätta FN å allt?

    -Sverige kommer på andra plats över antal per capita våldtäkter. Sedan kan du riktigt mula in det: Det är alltså en FN-rapport som säger det.

    Det finns inte en pk-idiot som kan resa sig efter den käftsmällen. Vad skall dom göra? Ifrågasätta FN? Gå ut på nätet och bevisa att Sverige ”bara” ligger trea eller fyra?

    Har kört den några gånger och de blir VÄLDIGT tysta. Inga långa utläggningar eller förklaringar. Pang på bara.

    • Peter Harold skriver:

     Man får inte glömma bort att i Sydafrika (och jag tror även i grannlandet Lesotho) tror folk att man kan bota AIDS genom att ha sex med mycket små barn. Vilket inte alltid är så bra för barnen ifråga. Så en del av våldtäkterna där sker i rent ”medicinskt” syfte av korkade människor.

     • Den anonyme skriver:

      När Presidenten (Zuma) efter haft sex (anmäldes för våldtäkt men friades) med en HIV-smittad släkting sa att han inte var rädd för att bli smittad då han tog en väldigt varm dusch efteråt och Hälsominstern (glömt hennes namn) rekommenderade Rödbetsjuice mot AIDS är det tyvärr inte konstigt att även shantytowninvånarna tror på vidriga sedvänjor. Det är dock inte sex med just små barn som ”botar” AIDS/HIV utan sex med en oskuld och då anser ju dårarna att det är bäst att inte chansa och väljer ut så unga offer som möjligt för dessa makabra övergrepp.
      Jag bodde i RSA några år och fick tyvärr vänja mig med att läsa notiser i morgontidningen om spädbarn som stulits och sedan slängts som en trasa efter att vidrigt utnyttjats.

      • Fast ju mera den idiotiska sedvänja breder ut sig, desto mindre sannolikt att ens dom småbarnen verkligen är oskulder. Men så långt tänker väl inte ärthjärnorna.

       • Den anonyme skriver:

        Det är därför de våldför sig på spädbarn. Ärthjärnor och hemska sådana är de som begår dessa övergrepp men de fattar tyvärr att ju yngre desto större chans att deras offer är oskuld.

      • Läsare skriver:

       In 1963 a group of Jews founded the ”African” National Congress. The ANC was founded by Lionel Bernstein, Bob Hepple, Dennis Goldberg, Arthur Goldr

       http://www.conspiratology.com/jewrule_sa.htm

       Till vanligt hyfs och hänsyn till läsarna säger att du förklarar förkortningar som inte är allmänt kända och inte koketterar med sin egen dumhet och arrogans som Den anonyme gör.

       RSA betyder Republic of South Africa.

       Här är en kort video där ”hjälten” och massmördaren Mandela sjunger att han skall döda vita. Han i grön skjorta kallar sig Joe Slovo och är Mandelas JUDISKA handledare.

       Mandela är ingenting annat än en dum nigger som på sin höjd skulle kunna organisera en liten flock niggers för att råna ett äldre vitt par som inte har vapen.

       Nelson Mandela sings about killing whites

       Juden Joe Slovo startade kommunistpartiet och ANC i Sydafrika.

       Message by Joe Slovo, General Secretary of the South African Communist Party, to the Soweto rally for the released ANC leaders

       http://www.anc.org.za/show.php?id=7134

       • Den anonyme skriver:

        Hyfs och hänsyn? Två ord som jag trodde var helt främmande för dig, du har iaf aldrig visat det i någon av din kommentarer.
        Dumhet och arrogans däremot det har du i överflöd och det snålar du verkligen inte med.

        Helt fantastiskt egentligen att när jag i en kommentar häromdagen gnällde lite på att PHs lysande texter alltid efterföljs av offtopicmalande från Läsarhen fick hen att gå total besärkagång och efter det blivit om möjligt än mer manisk i sitt offtopicande.

        Jag fortsätter nog att trilskas och retas med hen ett tag till och lite synd om PH om hans frihetliga texter endast kommenteras av tokiga frihetshatare. (…några libertarianer finns det nog som läser och kommenterar men de drunknar tyvärr oftast i Läsarhens malström av inlägg.

      • Läsare skriver:

       12 Jews honored on African stamps as Apartheid fighters

       By JUDY SIEGEL-ITZKOVICH
       Tue, 01 Mar 2011, 

       Jerusalem Post, 100 percent kosher.

       http://m.jpost.com/Jewish-World/Jewish-News/12-Jews-honored-on-African-stamps-as-Apartheid-fighters#article=0MzlEQkYzN0JCOTA2NjUxNEEyMkIxQUU3MkUzNzczMUU=

      • Peter Harold skriver:

       Blott med den beskrivningen om presidentens inställning till smittorisk så kan man lätt räkna ut att omdömet inte räcker till för att leda en hel nation i rätt riktning.

       • Den anonyme skriver:

        Nä, Sydafrika gick från ett förtryck av utbildade härskare till ett förtryck av obildade diton.
        Av Regnbågsnationen blev det bara en sörja men dock oerhört intressant att ha spenderat några år därnere.
        Att läsa tidningsartiklar i lokalpressen gav emellanåt samma känsla som att läsa MAD eller En Ding Ding Värld.
        Utbildning och åter utbildning (ej propaganda och indoktrinering som dagens skola verkar vara mer inriktad på) är enda vägen om fria samhällen skall kunna existera.
        Tyvärr är ju ingen Stat eller dess ledare intresserade av tänkande och självständiga individer, det är ju så mycket lättare att styra över en skock får.

 8. Anna skriver:

  Bäste Läsare! Du är tamigfaan den roligaste jäveln jag stött på i bloggosfären- du har bjudit på hejdlösa skrattorgier! Nej, getter kan inte tala! Kan inte du göra en ståupp-scen i temat? Snälla!?

  Varför de här ”människorna” tjafsar så mycket om precis allting, verkar kanske orealistiskt- men vem som helst som åkt buss 179 med slutdestination Sollentuna, kan dra slutsatsen att de älskar och LEVER för att tjafsa! Min son bröt armen på dagiset för några år sedan och fick åka till barnsjukhuset som är förlagt till rinkebysvängen. för att följa upp läkningen. Satte mig längst fram (som tur var) med sonen som satte sig och somnade på sätet (himla tur igen) och under resan från vällingby till rinkeby uppstod inte mindre än 3 bråk mellan passagerarna och busschauffören!

  En kvinna med barnvagn skulle på fast det var fullt i mitten, varpå kvinnan som stod där med sin barnvagn på bussen vidarebefordrade förarens meddelande att hon fick ta nästa buss, varpå kvinnan som inte fick plats på bussen, skrek till den andra kvinnan att ”ärrr dy advokat ellerrrr?” och skulle på bussen ändå varpå knuffande och skuffande mellan folk uppstod. Sen skulle föraren släppa av en del från bussen och en kille skulle på, men föraren sa till honom att ta nästa buss varpå killen som skulle på kavlade upp sina ärmar och vevade mot föraren och sa väl en del grejer till honom- varpå föraren kavlade upp sina ärmar och gick AV bussen och började slåss…

  Jag undrade vad i helvete som var FEL på dessa människor! Jag var så glad att sonen somnat med sina stackars arm i gips… Jag tror barn gör så där faktiskt. De stänger av och väljer att inte se sån skit, när vuxna beter sig ofattbart dåligt. Det som var så komiskt med den här buss-situationen var ju att det var väldigt korta sträckor de här personerna åkte med den här sävliga bussen som åkte i snigelfart gata upp och gata ner i zickzack. Det var ju bara sträckan från vällingby som var nödvändigt att åka liksom. Väl inne i den där byn av blå betonggetto var det ju bara tio-talet meter hit och dit som folk med barnvagnar exempelvis, hade kunnat gå mellan istället för att bråka om petitesser… Svaret är ju att de VILLE bråka.

  Att bråka var liksom en del av deras livsstil. Jag satt kvar tills vårt stopp vid sjukhuset, egentligen bara för att jag inte skulle hittat annars. Till min förvåning gjorde de plats för oss att stiga av och var inte alls oförskämda mot oss, ungefär som att de såg att vi var stackars turister… Ja, herregud. Getter kan inte tala och det kan tydligen inte de heller. Att bräka och bråka är liksom något självklart där ute. Kanske därför de inte gillar skogen? I skogen finns inga att bråka med och inga att våldta. Getter finns det ju inte heller. Svårt att våldta en varg eller björn. Skulle väl vara en halvdöd sådan i så fall. Usch. Nej, nu vill jag inte tänka längre på sånt. Hade ingen aning om att våldtäkter var så vanliga i sverige. Världsrekordet nästa!?

  • Läsare skriver:

   Hej Anna 🙂 Gott att höra en kvinna med humor. Jag läser på sånna däringa dödsknarksnazist-sidor. Där finns det gott om folk som kan niggern och araber. Det var där jag hittade bilden.

   Klockrent svar på P Hs fråga i rubriken. Var på min lokala Ica och det kommer in en arab jag aldrig sett. Jag bor nästan rasrent, ser jag två negrer och två araber om dagen, då börjar det nästan bli ghetto här. Väldigt få blattar. Fy fan att bo i ghetto.

   Hur som, han gick till ingången och där står ägarna och han började gapa och skrika. Han skulle minsann dra in konsumentverket och fan och hans moster. Hon är lugn, har aldrig hört henne höja rösten, tills nu. Hade hon inte varit där hade han troligtvis slängt ut araben.

   -Då ringer vi polisen. Säger hon högt men fortfarande lugn.

   Står en bit ifrån, ser allt men hör inte vad det gäller. Till sist går araben. Jag frågade vad det där var om. Den som satt i kassan hade missat på nått sätt så araben hade betalat – hör och häpna – tio kronor för mycket.

   Är på väg till sjukhuset, vägen dit går lite ödsligt strax utanför city i stora staden. Det är i centrum, men vägen är ändå lite off. Står och röker, då kommer det fram en negress. Hon glor rätt på mig och skriker: VAR LIGGER DOMSTOLEN?

   Sen står hon där och glor på mig med hennes jävla koögon. -Hur fan skall jag veta det? Glor självklart tillbaka. Jag vet mycket väl var domstolen ligger, men aldrig i mitt liv att jag tänker använda en sekund av mitt liv på att hjälpa en nigger.

   En neger hade frågat vänligt och då hade jag givetvis hjälpt negern. Men niggers kan dra ända in i hela junglen. Står på perrongen på Göteborgs central. De av er som aldrig varit där är Gbg central en så kallad säckstation. Tågen rullar inte förbi, de kommer till en stoppbock, och sedan måste tågen åka tillbaka samma väg de kom in.

   Hur som, dricker kaffe och tar en rök. Då kommer exakt samma slags nigger. Han ställer sig och glor på mig och sedan skriker han: -VART GÅR DET TÅGET? Och pekar på ett tåg två spår bort. Glor rätt på niggern och säger högt: -Hur fan skall jag veta det? Hur fan skall jag veta det?

   Antagligen kan inte djungel”läkaren” läsa. Skulle lugnat mer mig och frågat vart han skulle och sedan hänvisat honom till ett tåg på måfå. -Det är säkert, du skall med det tåget.

   Är inne på pressbyrån. Två kassor, den närmast utgången har fler kunder, alltså tar jag den första kassan. Du måste gå förbi bägge för att komma ut.

   Kommer in en riktig nigger. En står bakom mig sedan niggern. Tar fem sekunder så börjar niggern gapa på mig att jag skall gå till nästa kassa.

   Vet du vad en lada full med gamla nere är?

   Used farm equipment

   😎

   • Läsare skriver:

    Lada full med gamla negrer.

    Used farm equipment.

    Ett stort tack till de som kan konstruerat felstavningsprogrammet till smartphåånes.

   • Anna skriver:

    Hehe… Är det ”majorna” i Götet som är motsvarigheten till Södermalm i Stockholm? Förhållandevis homogent alltså?

    • Läsare skriver:

     Kan tänka mig det. Majorna har aldrig varit min del av stan, så jag kan inte riktigt svara på frågan. Men det kan du fråga Den anonyma, han har exakt samma dumknullade vet-bäst attityd som Söööööödermalmarna.

     Tänk dig Kurt Olsson, fast på riktigt och du har den anonyma. Många göteborgare är såna på riktigt. De tror de är såååååå jävla smarta å goa.

     Kurt Olsson finns på riktigt och de är pissirriterande i deras uppblåsta ego som tror ”vet” att de vet allt och allting. De är världsmästare i allting – i hela Göteborg.

     Kurt Olsson’s Sommartelevision – Broöppning del 1 1987

     • Den anonyme skriver:

      Jag vet bäst? Nä, det är det ju du som gör.
      Det proklamerar du iaf i alla dina inlägg.
      Du vet ju tom bättre än PH när han pekar på svårigheten att jmfa våldtäktsstatistik internationellt. En pilsk sextonåring i Sverige som har lite skön frivillig petting med sin fjortonåriga flickvän hamnar i svensk våldtäktsstatistik men inte i många andra länder.

      Lustigt också att du litar på judestyrda FN (själv litar jag inte på ett ord eller siffra som kommer därifrån) när de producerar siffror som passar dig.

      Shalom

      • Läsare skriver:

       Självklart litar jag INTE på ett ord som kommer från det judestyrda FN. Men nu vänder jag judens egen propaganda mot juden. Jag judar juden.

     • Den anonyme skriver:

      PS.
      Jag bodde i Linnéstaden under min göteborgska period och tack för din beskrivning av dig själv:
      ”Kurt Olsson finns på riktigt och de är pissirriterande i deras uppblåsta ego som tror ”vet” att de vet allt och allting. De är världsmästare i allting – i hela Göteborg.”

      Mer uppblåst ego och blåst i allmänhet än Läsarhen är svårt att finna om man inte letar i DN,(S)(V)T, SR eller Aftonbladets korridorer.

      Fortsätt din ofrivilliga komik förgyller de kalla vinterdagarna.

      PPS.

      Till PH: Ursäkta metadebatterna som uppstår i dina kommentarsfält. Jag försöker hålla mig undan men Läsarhen bjuder ju in till dans mest hela tiden och inte kan jag nobba hen var gång 😉

      • Peter Harold skriver:

       He he, jag läser och fröjdas. Jag gillar öppen debatt.

       • Den anonyme skriver:

        Öppen debatt gillas även här men det liknar mer en typ av burlesk boxning där jag graciöst 🙂 rope-a-dopar runt en vilt luftslagande burdus bärsärk men då det roar dig får jag väl fortsätta slänga iväg några jabbar emellanåt.
        Jag kan ju inte lämna en frihetsälskande skribent som du i sticket och överlåta ditt kommentarsfält till personer som visserligen inte gillar dagens galna statsskick där en ohelig treenighet av makt,media & money styr men inte uppskattar friheten utan bara vill sätta sina Ledare i toppen på samma korrupta system.

        Fortsättningsvis kommer jag dock mestadels rikta kommentarerna till de som är mer intresserade av debatt än demagogi. De finns här har jag sett men deras kommentarer drunknar ofta i sörjan vissa andra lämnar efter sig.

        Vänligen

        PS I många bloggar jag följer finner jag ofta minst lika intressanta och initierade inlägg i kommentarerna som i bloggposten – tyvärr kan jag inte säga samma sak om din… (Hukar mig och sidsteppar kvickt undan de kommande rallarsvingarna) 🙂

   • Du är inne på samma sak som mig. Att nigger mer handlar om ett state of mind än om ras. Tåg-niggern kunde du visat till en godsvagn. Vet inte om det finns boskapsvagnar längre i världens ”modernaste” avfallsland.

  • Bästa Anna! Såg nyligen den aningen långa filmen The Revenant med herr DiCaprio som nybyggande spejare i ett ödsligt Amerika, kämpandes både mot olika indianstammar, fransmän och ej så sällan den karga och våldsamma naturen själv. Nån kvart in i filmen slåss han faktiskt med en grizzlybjörn. Han överlever svårt skadad. Det övriga sällskapet lämnar honom kvar tillsammans med tre andra. Dels hans halvblodsson, en annan spejare spelad av Tom Hardy och en annan ung men vit kille. Hardy tycker det är slöseri med tid och vill döda honom men dödar sonen istället och begraver den skadade levande. Men han lyckas kravla sig upp och iväg. Nära två timmar går ut på att skildra hans vedermödor och den sista halvtimmen om hämnden mot sonens mördare. Ingenting jag önskar någon egentligen men våra okära knullturberikare kunde gått haft det. Att tampas med björnar alltså. Fast vi har väl inte grizzlybjörnar förstås. Men även våra nallar kan freda sig mot ovälkomna sexuella inviter. Hoppas jag i alla fall. Såvida dom inte också har gått och blivit henar.

   • Anna skriver:

    Tack för filmtipset! Di Caprio är fantastiskt vacker och begåvad, men filmerna han brukar vara med i är så sega och så himla tårögt dramatiska att jag inte orkar se de. Titanic är ett exempel.

 9. Cello Jr skriver:

  Fick min dotter att läsa Peters text. Efteråt sade hon att det var något konstigt med att tusen män kunde samordna en sådan där attack. Trodde att det var en maktdemonstration. En försmak av sharia. Jag sade att det kanske var en ISIS-operation. Man har ju från det hållet talat om infiltration via asylströmmarna och att upprätta no go-zones.

  Det är också märkligt att polisen i Köln inte ingrep, På order? Rädsla för att kallas rasister?

  Som jag sade till min dotter: något liknande kommer att drabba Sverige. Kanske i en mellansvensk stad som Norrköping eller Jönköping. Vad gör medierna då? Expressen svarade en person som frågade att de inte ansett händelsen i Köln nyhetsmässig. (Låt oss kalla det Ikea-syndromet.)

  Redan nu rycker polisen i Jämtland ut varje dag till asylboenden på grund av bråk mellan asylsökande. Att slåss är olagligt. Slutsats. en stor mängd asylsökande begår brott.

  I engelsk press har hela hösten rapporterats om våldtäkter och sexhandel på asylboenden i Tyskland, Att inte koppla de händelserna till de i Köln på nyårsafton verkat korkat. Svenska medier som nu menar att man inte kan veta säkert, att det kan röra sig om andragenerationsinvandrare, famlar efter ett halmstrå.

  När jag läser vissa bloggar förvånas jag över att de tycks intala sig att Sverige går att rädda bara vi får en restriktivare asylpolitik. Men när skall vi få det? Om två år? Tre år? Hur många papperslösa utan asylskäl eller de med falska id-handlingar utan asylskäl har invandrat och bosatt sig samt försörjts av den gemensamma kakan?

  Hur många är vi om tre år? 11 miljoner? Hur många etniska svenskar finns då i förhållande till den invandrade befolkningen?

  Ännu 2010 hade vi möjlighet att rädda landet om vi infört totalt stopp för all invandring plus fördubblat återvandringsbidragen för att locka ett par hundra tusen missnöjda att återvandra.

  Men nu? Kommer vi att tvingas deportera hundra tusentals av de som invandrat illegalt de senaste åren? Kommer det att ske ens under en SD-regering?

  Tvivlar på att vi ens kommer att ha ett riksdagsval 2018 – eller att det kommer att gå att genomföra ett utan övervakning av utländska observatörer.

  Den här mentaliteten är utbredd bland de som vill särbehandla invandrare och skapa olikhet inför lagen på etniska och religiösa grunder – alltså politiskt korrekt rasism.

  http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/09/06/279676.html
  http://www.nrk.no/finnmark/_-norge-ma-langt-pa-vei-akseptere-at-mindrearige-flyktningjenter-er-gift-og-far-barn-1.12684578

  • Anna skriver:

   Det som händer är ju att alla vettiga svenskar som kan dra utomlands drar dit för att stanna Det hade jag också gjort om jag kunnat. Jag har ingen statistik på hur många svenskar som flyttar utomlands, men slår vad om att antalet ökar stadigt.

   • Läsare skriver:

    Står på SVT text idag att aldrig har så många flyttat från Sverige. En sak är säker, är det svenskar som flyttar utomlands är det inte Berra bärs och grabbarna.

    Läser du kommentarerna på Avpixlat och Exponerat är det många som redan flyttat, många som säger att de skall flytta och många som funderar på det.

    • Anna skriver:

     Ja, sen finns det säkert ett mörkertal också. Svenskar som ”glömt” att anmäla flytt till försäkringskassan/ skatteverket för att behålla vissa förmåner…

   • Peter Harold skriver:

    Ja, det ökar. Jag funderar själv. Vilket är ironiskt när jag samtidigt försöker locka hit hjärtevännen.

  • Peter Harold skriver:

   Jag vet inte om jag är helt övertygad om ISIS-hypotesen. Jag vet att många har framfört ISIS-teorin eftersom snarlika övergrepp ägde rum på flera andra håll runt om i Europa, och att det därför skulle vara en koordinerad operation. Däremot känner jag mig inte helt övertygad om detta. Det inträffade en nyårsafton. Även om muslimer inte får fira nyår och titta på raketer enligt diverse suspekta organisationer så kan vi vara helt säkra på att varenda en av dem visste att under dessa timmar är folk i rörelse, festar och dricker alkohol. Vore jag en pilsk muslim med önskemål att hitta något lättraggat, då skulle jag passa på antingen under nyårsaftonen eller valborg. Chanserna att få tag i ett offer då är mycket större.

   Även om ISIS inte skickat ut order för ”Operation Tafsa och Kläm” så kan jag mycket väl tänka mig att agendan för kvällen var ganska uppenbar för de närvarande männen. De raggar inte på samma sätt som vi européer med vackra ord, blommor och middag, utan de använder samma teknik som hajar som försöker snappa åt sig småfiskar som kommer utanför stimmet.

   Det är dock en intressant fråga att ställa sig om det hela var en spontan händelse som var frukten av total omdömeslöshet, eller om det var en maktdemonstration?

   Vi hars ett många exempel på att den här typen av människor (pilska invandrarmän) blir benägna att göra vissa saker med större mod när de är i grupp. Vi kan med stor säkerhet räkna med att sådana här saker förr eller senare verkligen kommer vara en maktdemonstration, som t.ex. under våldtäkterna på Takir-torget i Kairo under demonstrationerna. Det faktum att kvinnorna i Köln bara blev trakasserade kanske talar för att detta är helt ”normalt” avskyvärt beteende som vi redan sett i Mariannelund i Sverige och på flera andra håll.

   Vad gäller profetior säger min logik att vi kommer halta fram med miljöpartistiska ideal ett bra tag till, sedan kommer invandrargrupperna att begå upplopp för att ta över sina stadsdelar helt och hållet och göra om de nuvarande no go-zonerna till autonoma enklaver. Frågan är om svenska folket accepterar detta (med ”acceptera” menar jag att de inte kommer göra någonting åt denna utveckling), eller om de bestämmer sig för att rensa upp. Jag vet med 99,9% säkerhet att svenska staten kommer förhindra att det sistnämnda kommer ske. Därför misstänker jag att den dagen folk reser sig upp blir det inte bara invandrarna de kommer slänga ut, utan också även landets ledare. Med andra ord, fullständigt inbördeskrig.

   Politikerna kommer därför att se till att vi inte reagerar när enklaverna uppstått.

   • Anna skriver:

    Jag tror inte de där är särskilt organiserade, snarare att de bär på en mentalitet och i kombination med noll nyfikenhet på omvärlden kommer deras mentalitet aldrig att ändras. Det enda samhället kan göra för att hindra de från att ta varje givet ögonblick att kunna klämma och tafsa eller stoppa in den- är att hålla de fullt upptagna med att fixa brödfödan. Vilket ju inte direkt är fallet här hos oss där brödet alltid står på bordet…

   • Cello Jr skriver:

    1) Hur kommer de att se till det? Att de tar sig av sig silkesvantarna och arresterar bloggare som dig? 2) Quslingpolitikerna har redan gett efter för hedersknuttarnas kravmaskinen, Istället för att ringa polisen om unga män trakasserar kvinnor i bubbelpoolen, så inför man genusapartheid. (Antagligen för att en polisinsats skulle leda till upplopp och personskador) 3) Det är tydligen vi som skall anpassa oss till hederskulturen, inte tvärtom, 4) Hur har det gått med insatserna mot hederskulturen?
    Motverkas inte de av de dagliga insläppet av tusentals ”hedersknyfflar”?

    http://www.vdare.com/articles/the-long-silence-the-cologne-sex-attacks-and-the-german-media

    https://resistsurveillance.org/

    • Peter Harold skriver:

     Ja, vi ser ju bara hur intensivt FN nu arbetar för att bekämpa ”politisk extremism”, och vill förmå lagstiftarna att anpassa regelverk så att ”hatfyllt budskap” bekämpas. Givetvis är syftet att få till en lagstiftning som möjliggör nedtystning.

     Jag tror inte att våra makthavare vågar eller kan bekämpa den enorma brist på logik som svensk migrationspolitik står för.

  • Peter Harold skriver:

   Jag tittar inte på SVT, men är det någon som sett ifall de skildrat händelserna i Köln på samma sätt? Jag tvivlar på det. Vi såg ju hur deras reptilhjärnor reagerade reflexmässigt genom oron för att dåden skulle väcka ”främlingsfientlighet”. Ja, om det vore så väl. Fientliga främlingar skall inte bemötas med silkesvantar.

   För att återknyta till ISIS-teorin. Jag tvivlar på den. Jag skulle nog hellre vilja tro att det handlar mer om att människor av George Soros och Peter Sutherland medvetet styr oregerliga MENA-män till Tyskland för att bryta ner det landet, och på köpet få argument för utökade befogenheter till polisen. Räkna med att det för att hantera dessa kriminella invandrare kommer erfordras en polisstat. Och det är väl det som ingår i projektet med hållbar utveckling.

 10. Cello Jr skriver:

  P.S. Vad kommer att hända i Tyskland? I EU? Kommer allt sanningsspridande att stämplas som ”uppvigling” av statsmakterna? Situationen är minst sagt labil.

 11. Anna skriver:

  2007 skrev jag om den skräck jag fick uppleva när jag såsom nybliven ensamstående mamma flyttade från stan till förorten. Hur de nya grannarna betedde sig mot mig och min son som knappt hade lärt sig att gå. Om min kamp för att få förtur till annan lägenhet. Känns tjatigt att skriva om detta igen, men vill bara helt kort meddela att jag inte är överraskad över något alls som de här äcklen till ”människor” gör längre. Det som jag (återigen) finner chockerande, är att ingen svensk inom vare sig myndighetssvängen eller privatperson- fortfarande inte ber mig om ursäkt för att ha utsatts för den tortyren vi faktiskt fick utstå, jag och sonen. Det är precis som att det aldrig hänt och vi inte blev trodda, eller att det var vårt fel som blev så illa behandlade och att det inte hade något alls att göra med förortsligisternas syn på kvinnor och synnerhet ensamstående mammor.

  Fastän det gått så lång tid nu och det faktiskt är 2016, så är den upplevelsen inte möjlig att skaka av sig. Att bli så sviken av sitt egna land och sina medmänniskor, är något som alltid finns kvar hos en. Så när jag läser om sånt här som händer kvinnor i europa nu, känner jag abslout ingenting. Vad trodde ni skulle hända, när man omvandlar städer i europa till muslimska samhällen? Varför förstår ingen i maktposition att de gör sig skyldiga till våldtäkt och psykisk terror? Det övergår mitt förstånd hur människor blundar för sina grannars lidande, till förmån för ”folk” från andra sidan jordklotet.

  • Läsare skriver:

   Det övergår mitt förstånd hur människor blundar för sina grannars lidande, till förmån för ”folk” från andra sidan jordklotet. — Anna
   ___________

   Jag vet exakt vad du menar. Jag känner personligen en som är infödd och har ett riktigt skitboende och inte en jävel hjälper honom. Men ge pengar, varm mat (levererat på ”jobbet”), kläder och matkassar för hundralappar till zigenaren som bara sitter på röven och kracksar som en jävla gökunge, det går bra.

   Att ge gratis lägenheter till hela världen går bra, men den infödde får skylla sig själv. Blir såååå jävla förbannad bara jag tänker på det.

   Tack och lov bor jag nästan rasrent. 99,9 procent vita. Finns knappt en lägenhet att få tag på här.

   • Anna skriver:

    Stort GRATTIS! Hoppas det fortsätter så då! OBS! Tala för allt i världen inte om var du bor…

    • Läsare skriver:

     Never in my life. Nä, det kommer att fortsätta så. Finns inga lediga lägenheter. Och de få som byggs är alla bostadsrätter.

     • Läsare skriver:

      En sak till, det är ingen tillfällighet att jag bor där jag bor. Näst intill blattefritt. Trodde inte mina ögon första gången jag kom hit. -Va?! Inga blattar!? Det är ett riktigt smultronställe. 😊

      Har dessutom en fräsch lägenhet mitt i stan.

 12. Cello Jr skriver:

  Det känns som krigföring mot Europa. Som om främmande makt eller främmande makter använder asylarméerna som murbräckor i en etnisk rensning av européerna. Svikarna i toppen måste vara desperata och det finns inget farligare än desperata människor. Så håll i hatten. Nu börjar en djävulsk åktur med Stefan Löfven vid ratten. Ingen avstigning tillåten.

  • A BLIND mystic who ‘foresaw’ the 9/11 terror attacks on America and the Boxing Day Tsunami also predicted that Europe would be ”DESTROYED” in next year.

   Bulgarian peasant Baba Vanga claims a vision came to her showing Europe desolate and deserted in 2016 following a series of devastating catastrophes which rocked the continent.

   The sightless seer, who is credited with an 85 per cent success rate by her followers, apparently predicted the downfall of the eurozone’s political elite, adding that Europe will ”cease to exist” by the end of next year.

   Ms Vanga, who died in 1996 aged 85, said in a dire prediction that Europe will ”cease to exist” in 2016, with the continent becoming a “wasteland almost entirely devoid of any form of life” after a series of catastrophes.

   She predicted that the population of the continent will reach almost zero by 2025 with Muslim invaders – believed by some to refer to Islamic State (ISIS) – moving in to conquer the former European countries by 2043.

   In a chilling echo of ISIS’ own stated goals, she prophesied that Islamist militants will conquer Rome in 2066 before the US will respond with a ”climate change” weapon to try and claim the city back for Christianity.

   http://www.express.co.uk/news/world/630385/Blind-mystic-Baba-Vanga-predicts-end-EU-2016-Brussels-UK-referendum-Brexit

 13. Läsare skriver:

  Till Den anonyme. Detta är en kort video. Lyssna noga på vad juden säger. Den här juden har med hjälp av andra judar stulit 40 miljoner, fyra-noll miljoner från svenska folket. Efter beslut i riksdagen har riksbanken gett denna juden 40 miljoner.

  Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies —1:17

  • Läsare skriver:

   5 JANUARI, 2016 Samma gamla jude igen och igen och igen …

   Sverigedemokraterna förnyar sitt stöd till den ultrarasistiska judiska terrorstaten Israel. Björn Söder och Julia Kronlid, utrikespolitisk talesperson för partiet, skriver i en ny artikel att Sverige inte ska stödja palestinierna eftersom de är ”antisemiter”.

   De båda sverigedemokraterna skriver vidare att Sveriges regering ”verkar sakna förståelse för det israeliska folkets lidande”.

  • Läsare skriver:

   2015 var inte det år då massinvandringen uppnådde folkmordsnivåer för Europas folk, eller då muslimska massmördare lanserade en våg att terror mot kontinenten. Nej, 2015 var ”antisemitismens år”. Det menar Nils-Eric Sandberg, före detta ledarskribent i Dagens Nyheter.

   ”Antisemitismens år” heter rubriken på hans artikel, där han skriver att ”2015 var ett framgångsrikt år för dem som vill skada Israel och judendomen”.

   Han fortsätter:

   http://nationell.nu/2016/01/05/2015-antisemitismens-ar/

   Judar, judar och åter judar och deras shabbat gojim.

  • Den anonyme skriver:

   Är de 349 tokarna i riksdagen judar allihopa? Det är ju de som stulit medborgarnas pengar och gett till stollan Spectre.
   Är vi goyims så satans lättlurade får vi väl skylla oss själva.
   Hyfsat förnedrande att några miljoner judar gång på gång kan lura flera miljarder människor. Eller?

   • Läsare skriver:

    Har jag aldrig sagt. Självklart är inte alla i riksdagen judar. Det är inte så RIKTIG politisk makt fungerar. För några år sedan var jag inne på Birgitta Ohlsson hemsida i Riksdagen.

    Där stod tre namn på hennes närmaste ”rådgivare”. Kan du gissa vad alla tre hade gemensamt? Allihopa var judar.

    Jag har läst lagen som gav juden Spector 40 miljoner. Den finns på riksdagens hemsida. Det var en väldigt luddigt skriven halvmening. Hur många av 349 läser igenom alla lagförslag som klubbas igenom i riksdagen?

    Och även om någon skulle läst det, hur många skulle börja att ens protestera mot att nån obskyr organisation får 40 miljoner?

    Verklig politisk makt är att skriva lagen. US-Supreme court har nio domare – tre är judar. Vad gör högsta domstolen? Skriver lagen.

    Någon jude har skrivit lagen där Spector, en för den svenska allmänheten totalt okänd jude får 40 miljoner av svenska folket. Vilken riktig svensk skulle skriva en sån lag? Ingen, utom en landsförrädare eller jude.

    Vet du vad den första lagen judarna som tog över Ryssland 1917 sa? Att från och med nu är det dödsstraff för att vara ”antisemit”.
    ________________

    In the U.S.S.R. anti-semitism is punishable with the utmost severity of the law as a phenomenon deeply hostile to the Soviet system. Under U.S.S.R. law active anti-semites are liable to the death penalty.

    J. Stalin 
    January 12, 1931

    First published in the newspaper Pravda, No. 329, November 30, 1936

    https://www.marxists.org/reference/archive/stalin/works/1931/01/12.htm

 14. Läsare skriver:

  När mångkriminaliteten kom till Sööööödermalm. Bara rätt åt dom jävlarna!
  ____________

  KULTURELL DEGENERERING I Stockholm väljer Eriksdalsbadet – på Södermalm av alla ställen – att införa separata bubbelpooler för män och kvinnor efter sexuella trakasserier.

  http://avpixlat.info/2016/01/07/konsapartheid-pa-badhus-efter-sexuella-trakasserier/

 15. Läsare skriver:

  Publicerad 7 januari 2016 kl 15.02

  UTRIKES.Polisen i Köln har nu gripit 15 nyanlända asylsökare, varav 14 från Syrien, för de omfattande sexattackerna på nyårsafton. Samtidigt visar läckta polisdokument att övergreppen kan ha varit betydligt värre än man tidigare trott.
   – Jag är syrier. Ni måste behandla mig vänligt. Fru Merkel har bjudit in mig, förklarar en av araberna för polisen.

  http://www.friatider.se/fru-merkel-har-bjudit-mig-15-asyls-kare-gripna-i-k-ln

 16. Läsare skriver:

  NyaSputnikför 2 timmar sedan

  Besökte Eriksdalsbadet på Södermalm med familjen för några dagar sedan och trodde först att jag hamnat på en basargata i fjärranöstern.

  Endast kassapersonalen var SVENSK.

 17. Risto Matinen skriver:

  Tja, med hundratals om inte tusentals års inavel, lär väl inkräktarna satt på vad som helst och även med djurvärlden. Kusiner är där ett populärt sätt att tillfredsställa sig med och skaffa barn med, men syskon är väl inte uteslutet heller.

  En rolig historia om det:
  En äldre araben satt på tåget, när han såg en punkare med tuppkamfrisyr.
  Han frågade punkaren: Kan du vara min son?
  Knappast, sa punkaren. Varför tror du det?
  Jo, när jag var ung, satte jag på många hönor…

  Schweiz överbefälhavare är orolig: Ekonomisk kris, asylkaos och terrorhot kan leda till inbördeskrig i Europa

  Kort: ”Utvecklingen i Europa med ekonomisk kris, ett fortsatt stort inflöde av migranter och ett växande terrorhot bådar inte gott för framtiden.

  Uppmanar schweizarna: ”att engagera sig i det schweiziska hemvärnet så att de är beväpnade och beredda på att självständigt försvara sig själva, men även sitt hemland och folk.

  Det finns inget annat alternativ, avslutar han.

  Och vi är är i en värre situation, med staten emot svenskarna.

 18. Läsare skriver:

  PK-idioter finns inte bara i Sverige. Vad är det för fel i huvudet på dessa @#$¥₩ PK-idioter? Hypnotiserade? Drogade? What?
  _____________

  Istället för att ta till etniska förklaringsmodeller på sexmobbens beteende kan man beskriva det som hänt som ”en gruppdynamisk process i kombination med alkohol”, förklarade Ralf Jäger för det samlade pressuppbådet.

  http://www.friatider.se/tysk-minister-de-som-kritiserar-sexmobben-r-minst-lika-vidriga-som-g-rningsm-nnen

  http://avpixlat.info/2016/01/07/migrantmobb-aven-i-helsingfors-pa-nyarsafton/

  • Peter Harold skriver:

   Svenskar är kända för att vara duktiga på att dricka. Flyktingmännens fyllefestande får ses som ett första steg i integrationen. Och gruppvåldtäkterna är tydligen en hyllning till de skandinaviska vikingatågen…

 19. Vauen skriver:

  På vilket sätt representerar detta en shariakultur Peter? Det är olagligt att dricka alkohol och tafsa på kvinnor inom islam.

  För övrigt är det som hände exakt vad som är meningen med denna sionistiska komplott. Det är inte islam som släppts in i EU det är det värsta drägget som man kan hitta som släppts in. Målsättningen är att krocka kulturer och förstöra Europa inifrån. Det är tragiskt att läsa allt BS i denna tråd.

  • Sofia skriver:

   Vad menas med BS?

   • Anna skriver:

    Bullshit? Det problematiska med att skriva om ”muslimer” är ju att man med muslimer menar skitmänniskorna av muslimerna medans när man tänker efter, inte syftar på de muslimer man känner. Det är skitmänniskor som använder verktyget Koranen för att legitimera sitt beteende. Jag hade önskat att Sverige öht inte släppt in folk som är så olika i tänket för oavsett om de är bra människor eller ej så trivs folk bäst där de kan vara sig själva. Jo, det är så tragiskt att vi fått in allt bottenskrap som de muslimska länderna inte vill ha. Visst är det det!

   • Peter Harold skriver:

    Det kan antingen betyda ”bisexuell” eller ”tjurbajs” på engelska. Tror jag.

  • Peter Harold skriver:

   Jag menar att det är shariakultur när kvinnor dikteras att klä sig på ett vis för att inte väcka sexuella lustar hos män. Detta är en mycket bärande tes inom de som utövar denna religion. Vi har vandrat bort från den viktorianska puritanismen, så jag vill inte att vi skall hamna där igen.

  • Risto Matinen skriver:

   Nä, det är inte islam som invaderat Europa, utan muhammedaner! Berätta gärna vad som du tycks vara bekväm med det-

   Förvisso är det många av bottensatsen av barbarerna som översvämmar oss, men det vore inte någon större skillnad om det vore översatsen som ockuperade oss…

   • Anna skriver:

    Jag menar att det är bottenskrapet som våldtar och beter sig illa. Självklart är det de andra goda muslimerna som är de som förändrar och förändrat vårt samhälle mest på det strukturella planet. Som Mehmet Kaplan exempelvis och alla andra som verkar i beslutande positioner i Sverige. Jag har alltid uttryckt att det är som att se giraffer i snön, när man ser muhammedaner i Sverige. Numera är det vi svenskar som trampar som älgar i öknen, när vi trampar egen mark. För att vi är i minoritet i många förortsområden…

 20. Läsare skriver:

  Den finska polisen bekräftar också att de i förhand hade fått in tips om att asylsökare planerade att förgripa sig på finska kvinnor. Trots tipsen blev flera kvinnor sexuellt trakasserade men polisen lyckades tack vare tipsen gripa sex asylsökare från Irak. Tre personer ska också ha gripits i efterhand.

  Även i den svenska staden Kalmar har grupper av unga invandrarmän gett sig på kvinnor och utsatt dem för sexuella ofredanden. DN skriver:

  När de gav sig tillbaka in var i år ett hundratal minderåriga pojkar kvar. Och en del flickor. Flickornas berättelser är att pojkarna i grupp, på olika platser kring torget, gav sig på de

  https://www.nordfront.se/finsk-polis-asylsokare-planerade-sexovergrepp-i-helsingfors.smr

 21. Cello Jr skriver:

  Houston, we got a problem!

 22. Cello Jr skriver:

  David Icke och Alex Jones förklarar hur asyltsunamin skapats av globalisterna för att krossa alla europeiska nationalstater: https://m.youtube.com/watch?v=MEpRfQhndf4

  • Peter Harold skriver:

   Jag satt just och skrev på en bloggtext om detta. Det blir två istället. Eller rättare sagt, jag fick två idéer till texter. Fast det skulle lika gärna kunna bli en bok. Vi är onekligen i intressanta tider.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s