Det är tur att politiker inte jobbar som superhjältar (Om ”likes”-kåta politiker)

ästa läsare!

Jag har noterat att Moderata Samlingspartiet blivit väldigt aktiva på Facebook på senare tid. Det är snabba kommentarer om dagsaktuella händelser. Nåja, i vart fall händelser som dykt upp i nyhetsflödet. Alltså, typ, i DN, Aftonbladet, SvD, Expressen. Sådant som är vad mediefolk kallar för ”snackisar”.

Nu har sexövergreppen i badhusen blivit ”snackbart”. Efter alla dessa år…

sb anna könsberg

Stockholms-moderaten Anna Könsberg Jevlitdryg har nu kommit ut ur SD-garderoben. Plus använt ett nytt ord som jag inte hört tidigare, nämligen ”sexualförövare”. Ja, det är väl sådana ord vi får börja använda oss av för att beskriva gärningsmän som begår sexbrott men aldrig eller sällan tas av polisen eller ens skickas i fängelse.

Ja, nu är det faktiskt bara min okunnighet som är orsaken till att jag inte hört ordet ”sexualförövare”. Ty ordet är tämligen etablerat inom den akademiska sfären. Google finner att ordet använts vid 985 tillfällen på webben, och det här blir väl 986:e gången.

Det intressanta är i vilket sammanhang ordet brukas. ”Sexualförövare” används för att beskriva sexförbrytare som är för unga för att skickas i fängelse. D.v.s. inte enbart gossar under straffmyndighetsåldern, utan upp mot 18 år (så långt som jag hunnit läsa om ämnet), och alla de som uppger sig vara yngre än 19 år. Med andra ord, det är gärningsmän som inte får något straff p.g.a. sin ålder, utan på sin höjd blir ompysslade med större värdighet än t.ex. deras offer. På skattebetalarnas bekostnad.

Detta ordval är ganska avslöjande för det moderata borgarrådet i Stockholm. Hon talar om gärningsmän som hon inte alls vill straffa p.g.a. deras härkomst och bakgrund. Däremot vet hon att det just nu finns hundratusentals svenskar som är fly förbannade på att gammelmedierna och politikerna tillsammans mörkar den verklighet som de alternativa medierna skrivit om i flera år nu.

Anna König Jerlemyr (åh, dessa dubbla efternamn som moderatkvinnor måste skaffa sig) är borgarråd i samma stad som medvetet mörkat att stadens verksamhet attraherar just de ”sexualförövare” som hon försöker ge sken av att vilja ta krafttag emot.

Jag är glad för att Anna König Jerlemyr, eller vilken annan politiker som helst som nu framför sin spelade indignation med en Oscarsstatyet i siktet, inte arbetar som superhjältar.

Ni har sett dem på film. Bilen med den semestrande familjen har fått motorstopp mitt på järnvägsövergången, och dörrarna gått i baklås. Och hitom horisonten ser vi ett expresståg komma framrusande. Barnen skriker och slår på fönsterrutorna, frun ber till gud och pappan vid ratten förbannar bilen. Och superhjälten, flygande högt uppe bland molnen med fladdrande kulörtvättad silkesmantel, hör skriken och lokomotivets ilskna signaler, dyker ner mot marken och lyfter bort den defekta bilen sekunden innan den krossas av tåget.

sb superhero

Tänk er istället att politikern Anna Könsmyr Jerleberg vore en superhjälte!

Hon flyger i det blå (no pun intended, men det är okej att du ler ifall du fattar), hör skriken från den av ensamkommande ”barn” omringade tonårsflickan i badpalatsets böljande och klormättade passager. Super-Anna tittar upp mot himlen och ser att den är ännu blåare där och flyger högre tills hon inte längre hör något från marken. Gärningsmännen blir allt mer närgångna, stoppar händerna innanför baddräkten och gnider med fingrarna över de ännu dolda kroppsöppningarna, vilket får flickan att börja gråta och hulka. Super-Anna tittar förstrött ner och ser de svartmuskiga gossarna som har mer hår på bröst, rygg och hakorna än på hjässan, och tänker att det var ju synd att det inte var Kalle, Johan och Fredrik som attackerade Fatima, för då skulle hon kunna gripa in och ta gossarna i nackhåret och vissa vilken hjältinna hon är. Gör hon någonting nu, då kommer ju bara SD att få badhusvatten på sin kvarn.

Nå, till slut hör svenska folket de gråtande tjejernas vädjan på hjälp. Inte en gång, utan hela tiden. Flickorna kommer hem, berättar att de aldrig vill besöka dessa ställen fler gånger. Det gäller inte bara badhusen och festivalplatserna, utan även andra ställen, såsom biografer, bibliotek, skolgårdar, idrottshallar, grillen, o.s.v. Flickorna i Sverige berättar öppet om att de är jagade vart de än går. Och de försöker också tala om vilka som jagar dem.

När så dessa flickor plötsligt får hjälp från Tyskland, då kan inte deras problem tigas av vare sig gammelmedierna eller av ”superhjältar” som politikern Anna, eftersom detta är en ”snackis” som inte längre kan tystas. Då dyker Super-Anna som en Stuka-bombare (apropå Tyskland, typ, no pun intended, och jag menar det verkligen den här gången) med en sådan fart att den blåa silkesmanteln slits i bitar på vägen ner, bara för att hon skall hinna i tid och… ja, vad vill hon? Jo, hon har ett två-punktsprogram. Hon kräver att:

Punkt ett: Stockholms stad höjer beredskapen inför årets festival
Punkt två: Att det genomförs en oberoende och helt transparent utredning av polisens agerande

Wow. Inte en minsta reflektion över varför det ser ut som det gör i stadens badhallar. Inte ens en eftertanke kring vad det är för ett samhälle vi har idag, och hur det har blivit så här. Och allt hon kan komma med är absolut ingen utmaning för henne eller någon annan. Ordet ”attention whore” dyker upp i mitt huvud när jag ser hennes sökande efter ”Likes” på Facebook.

Så just nu tävlar alla superhjältepolitiker och journalister om att skylla på alla andra än sig själva när det inte går att dölja att det står en jättestor elefant i rummet. Först i detta läge törs alltså Super-Anna träda fram och säga det som alla som kallats för rasister redan sagt sedan länge, nämligen att tjejer skall kunna få gå fredade. Välkommen ut ur SD-garderoben, Anna & c:o. Fat matchen är över. Svenska folket förlorade.

Och jodå, jag avskyr sossar också. Jag avskyr dem genuint mycket. Men lyckligtvis slipper jag se deras skit på FB.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Politik, Stadsliv. Bokmärk permalänken.

62 kommentarer till Det är tur att politiker inte jobbar som superhjältar (Om ”likes”-kåta politiker)

 1. Läsare skriver:

  Det var roligt skrivit Peter. Kulörtvättad silkesmantel 😁

  1 Skall hon personligen ingå i vaktpatrullen?
  2 Skall hon personligen vara med i den utredningen?

  Nä, det är någon annan som skall göra jobbet. Rent struntprat, som låter mycket, samma som tomma tunnor. Dom har malt detta hela dagen på radion. Senast på Karlavagnen. Svenska vita män tafsar minsann också osv osv jada jada jada bullshit.

  När jag var yngre var det folkparken som gällde. Allt WT var samlad där, men aldrig jag såg eller hörde om 12-15 WT som omringade flickorna och uppförde sig på det j-a MENA-viset. MENA, Middle East North Africa.

  Gruppvåldtäkt. Jag har läst några årgångar av Nordisk kriminalhistoria. Givetvis börjar jag med att läsa igenom innehållsförteckningen. Jag har inget minne av att jag lär order Gruppvåldtäkt en enda gång.

  Alla Gruppvåldtäkter begås av MENAitet. Färdigdiskuterat.

  MENAiter begår minst 80 procent av övriga våldtäkter i norden. Färdigdiskuterat.

  Vad är ”ästa läsare”? Saknas ett B i början. Kan du förklara Pun och hur att använda det? Har aldrig fattat det.

  Jag hatar kommunismen, sosseidiotin är bara en svagt urvattnad version av samma idioti.

  Some call it communism, I call it JudaismI.

  Stephen Wise, 1942.

  Rabbi Stephen Samuel Wise (March 17, 1874 – April 19, 1949), commonly known as the ”Red Rabbi”, was a major Jewish leader in the United States from the 1910s-1940s.

  http://en.metapedia.org/wiki/Stephen_Wise

  Karl Marx är jude.

  • Läsare skriver:

   Värdelös smiley-meny på mobilen. Den smiley jag postade såg inte alls ut så där.

   • Peter Harold skriver:

    Jag vet, jag har samma problem på Facebook också. Skickade kärestan ad jag trodde var en överentusiastisk smiley som visade mitt, eh, upphetsade sinnelag för stunden. Och det blev bara den timida figuren med mungiporna uppåt, istället för den som studsade och fick ögonen att skjutas ut från skallen. Nej, jag tänker inte berätta vad som föranledde mig med denna avsikt.

  • Peter Harold skriver:

   De finns de som hävdar att det begicks gruppvåldtäkter i Sverige längre tillbaka i tiden. Vilket jag inte skulle vilja betvivla; går vi tillbaka till fornhistorien kommer vi nog till ett ociviliserat samhälle som påminner om dagens MENA-kultur, i någon krystad mening. Annars har ju konceptet med gruppvåldtäkter mest varit förknippat med krigföring och invasioner. Precis som idag.

 2. Anna skriver:

  Anna med dubbelnamnet ser exakt ut som damen som stod och skällde på gubben som stått och ”tviat” åt tiggartanten i brommaplan, utanför systembolaget. Skulle inte förvåna mig om det var hon. Jag undrar om hon tar sina barn med till simhallarna någon gång? Eller de kanske bara badar på äventyrsbaden på utlandsresan. Som alla andra medelklassfamiljer i landet som har råd att åka på semester i dessa tider då man drar ner mer och mer på både arbetstid och jobbtillfällen, till förmån för att sexualförbrytarna ska kunna ”komma in i samhället” och som mer än gärna tar anställning på stadens simhallar för att kunna tafsa ännu mer… Alltmedan Bengt som tidigare jobbat där, känner sig mer hemma på bänken på torget tillsammans med resten i A-laget.

  Jadu, Peter. Jag som trodde att Margaret Thatcher skulle förbli den av folket mest hatade kvinnan i maktposition här i västlandet… Nu finns det många kandidater bland svenska kvinnliga eller det skulle passa bättre här att skriva ”henliga” -politker! Apropå min sons kommentar i går när vi kollade på film. Steven Tyler i aroesmith, sjöng en låt och sonen utbrast i ett ”vilken ful tjej det där var, mamma”! ”Det är en man det där”, svarade jag. ”Jaha- det är en sån där Hen”, ”fröken säger att är man en hen så är man både tjej och kille”!.

  Hehehe, tror inte att fröken fick fram sitt budskap, riktigt….hahahahaha…

  • Läsare skriver:

   Kan du inte lära sonen att säga att hen betyder höna på engelska? Lära honom att flaksa med armarna samtidigt som han kacklar som en höna

   Jag hatar det där idiotordet. Jag hoppar skoningslöst på alla som ens antyder art använda det i skrift på nätet. Nån enstaka idiot på radion använder det, har aldrig hört någon säga det ansikte mot ansikte, eller överhört någon säga det.

   Första kommunistinternationalen hölls på 1800-talet, minns inte året just nu, men det står i länken nedan. Juden Karl Marx var där. Varenda kommunistparti i hela världen har startats av judar. Kommunistpartiet i Kina startades av en jude. Har namnet på honom, men orkar inte leta just nu. Kommunistpartiet i Sydafrika startades av judar.

   Den första fackföreningen startades av en jude. Alla fackföreningar i hela världen har startats av judar. Att facket är en maffia är alltså inte konstigt.

   Några av de mest militanta facken är Transport, hamnarbetarna och byggnads. En kompis sa en intressant sak för nått år sedan, alla lokförare är kommunister.

  • Peter Harold skriver:

   He, he, ja, Steve Tylers kyssläppar är väl vida kända… ha ha!

   (M)-kvinnan med dubbelnamnet (har redan förträngt det) bor dock i Östermalm. Så risken att hon kommer till Brommaplan utan att åka taxi är nog… lika stor som att filmen ”Polisskolan 8” kommer vinna en Oscar. 😉

 3. Sofia skriver:

  Kommer ni ihåg fackbossen Hans Eriksson?

  Många reagerade mot hans attityd och beteende på 60-70-talen,
  hans typ har förökat sig exponentiellt! (Innefattar även kvinnor)

 4. Benny skriver:

  Man blir så beklämd av dessa fega svenska politiker. I stället för att på allvar ta tag i problemen så kommer man med ännu fler floskler, meningslösa förslag till åtgärder som ”integration” och annat snömos. Kan meddela alla politiker som läser det här, att integration inte fungerar på skadat gods alltså de här killarna/gubbarna som väller in i tusental och ljuger om sin ålder. Religiös indoktrinering dvs islam och hederskultur är i det närmaste en omöjlig miljöskada att bota. Sen undrar man ju hur länge det tar för sju-klöverpolitiker i Sverige att begripa detta?

  • Läsare skriver:

   Jag bojkottar alla blattar. Köper givetvis inte pizza å sån skit. Frågar en blatte om vägen så pekar jag ät andra hållet eller spelar dum, eller visar dom med hela kropsspråket: Fuck off!

   ”Integration” är en floskel sagt av idioter till idioter som betyder: -Jag har inte en jävla susning om vad jag håller på med.

   Det finns minst 40’000 somalier i Sverige och de enda som umgås med zoomalier är kanske några hundra vita whiggers, vita som vill vara som niggers.

   Det finns inte en enda politike, ”journalist” eller offentlig person som umgås med zoomalier privat på obetald fritid. Inte en. Samma med zigenare. Samma med araber.

   Jag vill inte ens se en massa negrer, araber eller zigenare. Varför skulle jag vilja umgås med dna-soporna?

   Jag kan inte ens gå på biblioteket utan att känna mig förflyttad till Mogadishu.

   • Anna skriver:

    Det är ju omöjligt att inte handla av någon kioskägare som INTE är blatte! Jag känner bara till en del restauranger i stan som ägs av svenskar eller åtminstone av europeér. Inte ens konsum går ju att handla i då…

   • Anna skriver:

    Jag önskar verkligen att fler hade bojkottat butikerna när de började tas över av alla invandrarfamiljer. Då hade fortfarande svenskar kunnat driva affärsverksamhet. Hur kan en svensk vanlig familj eller ett par, eller en ensam person driva en affärsverksamhet när alla affärer börjar ha öppet längre, hålla lägre priser än dig- för att de samlat ihop en klumpsumma genom hela tjocka släkten och kan pynta av hela köpesumman utan ett lån och ungarna i släkten står och jobbar i kiosken fast frågar någon så vaktar de bara medans ägaren är på toan osv? Det går ju inte att konkurrera med invandrarfamiljerna som vanlig svensson. Har jobbat med en kvinna som haft affärsverksamhet tillsammans med sin man, i flera år. De konkade självklart liksom alla andra som inte hade fördelen av att vara en stor fet släkt. Tänk bara på föräldralediga som samtisigt står och jobbar som frisör på den egna salongen! Vilka svenskar skulle klara det? Vi har väl ingen fet släkt som ställer upp och passar barnet medans vi jobbar? Dagis osv är ju praktiskt taget nedlagt för de som verkligen behöver det, på kvällar och helger. För att vi svenskar som är ensamstående föräldrar inte är särskilt många jämfört med den växande gruppen invandrarfamiljer som är sååååååå duktiga entreprenörer och såååååååå strävsamma och VILKA entreprenörer sen! UUUUtan alla invandrare- VAD vore vi DÅ?

    Jo, det kan jag svara på. Vi vore JÄVLIGT mycket gladare och nöjdare. Men det hade ju inte Peter som föredrar asiatiska kvinns. Men JAG hade åtminstone varit nöjd och belåten. Jag hade nog tom öppnat någon form av verksamhet. Men som sagt- det går inte utan en feeeet släkt.

    • Anna skriver:

     Som grädde på moset så är väl det där starta-eget-bidraget från arbetsförmedlingen, öronmärkta åt just invandrare inskrivna på AF. Härligt med ett land som samtidigt som de hindrar svenska entreprenörer från att öppna eget, också delar ut våra skattepengar för att vidga gapet mellan svenska entreprenörer och nyligen tillkomna ”medborgare”. Härligt att staten sysslar med mobbing på det här sättet, alltmedan svenskar som min egen syster med familj- sitter och myser av att kunna reta en med kommentarer som att kineser, thailändare, indier, pakistanier, iranier, syrianer och egyptier- ja ni fattar var jag vill komma- ALLA andra ju jobbar så mycket hårdare än oss svenskar…

     Usch. Nu har du fått igång mig. Det här med hur svenskar diskrimineras på arbetsmarknad, bostadsmarknad, utbildning (körkort ges till invandrarmän) och barntillsyn- är något som BORDE vara något som ges mer fokus eller ÅTMINSTONE liiiite uppmärksamhet i media och hemma i stugorna.

   • Rätt typiskt det där med Ullpojken när han var minister. Han besökte ju några förorter under mandatperioden vid olika tillfällen. Men det var ju planerat i förväg, alltid på kontorstid och med bodyguards i släptåg. Inte en chans att han skulle få för sig att traska genom Rosengård eller Rinkeby nattetid utan Säpo-vakter. Så även om han är en lögnare och hycklare, så är han inte dummare än att han begriper det samma som vi gör. Man träffar inte blattar om man inte utnumrerar dom. För annars slutar det alltid till blattarnas fördel.

    • Peter Harold skriver:

     Jag vill minnas att han var ute i Tensta också och beskrev hur bra och fint det området var i samband med att han ville utlokalisera någon myndighet. Reportern frågade om minister Ullenhag inte kunde tänka sig att flytta sitt eget kontor till Tensta. Och det tyckte han var en bra idé, bortsett från att det var så långt att åka med tunnelbanan. Ha ha ha!

  • Peter Harold skriver:

   Skall jag vara helt ärlig tror jag inte att sjuklöverpolitikerna någonsin kommer att förstå. De kommer den dag de själva står på knä med en kniv mot strupen och väntar på att bli uppskuren av en skäggig islamist att tänka ”vi borde ha satsat mer på integration”… Vissa lär sig aldrig, tyvärr.

 5. Läsare skriver:

  VARNING för Mobilizera

  Går du förbi en butik där det står:

  http://mobilizera.se/

  Håll er LÅNGT borta, det är bara riktiga tattarjävlar som ”jobbar” där. Rent bedrägeri från början till slut. Min systers son var i en Mobilizerabutik en vecka, sedan slutade han. -De bara lurar folk, sa han. Dessutom fick han inte betalt. Han är ung, men han kan ta folk. Han skulle vara en förstklassig försäljare, men han har heder och vill inte lura folk.

  Själv gjorde jag misstaget att börja prata med en av dessa tattarjävlar. Två veckor senare fick jag räkning på nästan tusen kronor och att jag hade skrivit på ett tvåårsabonnemang a 400 kr i månaden.

  Sedan bröt hela helvetet lös – för Mobilizera och telebolaget. Jävlar vad förbannad jag blev. Folk sa till mig att jag skulle kontakta konsumentombudsmannen å sånt trams.

  Hade jag fått tag på den jäveln hade de fått gipsa bägge armar och bägge ben. Tattarjävlen hade smutat. Tom han som står som VD för Mobilizera bad om ursäkt.

  Det är såna jävla lowlife som ”jobbar” på Mobilizera att de utan att blinka skulle lura på deras egen mormor två mobiler på 24 mån abonnemang + ett 24 mån bredband – och då är hon både blind och döv. Dessa tattarjävlar är till och med lägre lowlife än knarkare.

  • Läsare skriver:

   Tattarjävlen hade slutat.

  • Peter Harold skriver:

   Man skall bara köpa sådant man vill ha, inte sådant som folk vill sälja.

   • Läsare skriver:

    Jag köpte ingenting. Tattaren skulle fixa en bättre deal på mitt mobilabonnemang. Ingenting annat. Jag vet exakt vad jag vill ha i elektronik. Han hade det inte, alltså var det inget avslut, ingenting hade jag med från bedragarhålan, jag skrev givetvis inte på något.

    Tattarjävlen skrev själv på mitt namn och skrev upp mig på ett bredbandsabonnemang på 24 mån a 400 kr i månaden, plus anslutning och fan och hans moster. Rent bedrägeri från början till slut.

    En kompis berättade att hans dotter hade varit på köpcentret med en äldre släkting, gått till nån affär, och när hon kom tillbaka stod han med två mobiler och två mobilabonnemang a 24 mån. Han hade inte en susning om hur att använda en mobil. Rent jävla bedrägeri.

    Jag ringde upp han som.är chef för centret. Först var han helt kallsinnig, men efter en stund sa han: -Vi vill inte ha dom här.

    När inte ens köpcentret vill ha dom, då har det gått långt.

 6. Läsare skriver:

  http://avpixlat.info/2016/01/14/gang-med-ensamkommande-ofredar-tjejer-sexuellt-pa-badhus-i-jonkoping/

  Inte ett öga är torrt. Men när svenskar började fly Mallamo (fd Malmö), då hånade all jude”media” svenskarna och kallade svenskarna rasister å fan och hans moster. Men när en jude flyttar från Mallamo pga araberna, då skall alla svenskar gråta och tycka synd om juden. Speciellt de svenskar som själva flytta Mallamo pga av araber.

  http://nyheteridag.se/rekordmanga-judar-flyr-fran-vasteuropa-till-israel-undan-ny-vag-av-antisemtism/

 7. Cello Jr skriver:

  Jag har mejlat fem personer länk till den här underbara artikeln. Denna blogg är – i hård konkurrens med andra bra bloggar – bloggosfärens bästa och modigaste,

 8. Läsare skriver:

  ichthyostegaför 3 timmar sedan

  Svenskarnas handfallenhet inför de problem som aggressiva menaiter skapar i samhället är både häpnadsväckande och oroande. PK-svensken tror att allt kan hanteras i välmenande konsenusanda; -Man förklarar, man informerar, man ”bygger runt” problemen, man sjunger ”we shall overcome”…

  Hanteringen av de respektlösa bad-äcklena är ett typexempel: Ingen säger ifrån, man hoppas att det skall ordna sig ”på nåt sätt” och under tiden bygger man runt problemet genom separata badtider, ökad övervakning och spionspeglar…

  Det är fascinerande hur ett folk som har så höga tankar om sig självt kan vara så totalt oförmögen att förstå hur andra kulturer fungerar.

  5  Svara

  Gubben o Gumman  ichthyostegaför 3 timmar sedan

  Utvandringen till Amerika av kreativa har tydligen satt sina spår

  http://avpixlat.info/2016/01/14/gang-med-ensamkommande-ofredar-tjejer-sexuellt-pa-badhus-i-jonkoping/

  Det finns fler som tänker som mig om att det var bottenavskrapet som stannade i Sverige.

  Var borta nån timma från tråden ovan. Då hade det kommit till 250 kommentarer.

  • Peter Harold skriver:

   Jag kan förstå handlingsförlamningen nu, eftersom de åtgärder som måste vidtas nu är – eller riskerar bli – väldigt tuffa, i jämförelse med de ringa insatser som behövts tidigare om man agerat i tid.

 9. Cello Jr skriver:

  Knäppte över till ettan och såg och hörde Jan Helin säga något om att medierna mörkar. Bytte efter två sekunder eller tre.

  http://www.tino.us/2016/01/nya-avlsojanden-i-wolodarskiaffaren/

  • Läsare skriver:

   Scrolla ner ca halva sidan så är den norska texten översatt till svenska. Länken ovan.
   __________

   Upplopp i förorterna

   “Lars” säger att han slutat att läsa Dagens Nyheter efter oroligheterna i svenska förorter som Rinkeby, Tensta och Husby 2013.

   – Jag var i fält överallt och jobbade mycket de veckorna. Det jag läste stämde helt enkelt inte.

   Såhär beskriver han arbetet i Stockholms förorter:

   – Vi kan inte lämna bilen för att genomföra ett uppdrag. Vi måste också ha någon som vaktar fordonet. När man ger sig ut blir man snabbt omringad av 15– 20 stycken, halvt eller helt maskerade. De frågar vad vi gör där och säger att vi ska passa oss. Man kan inte ingripa, och måste akta sig för sten och peklaser som skadar ögonen.

   – Jag känner inte igen mig i medierapporteringen. Folk borde få chansen att skapa sig en egen uppfattning baserat på att man berättar som det verkligen är.

   Otroligt lätt att få bekräftat

   • Läsare skriver:

    Bob Arno är en av världens främsta ficktjuvar. Men han gör det för underhållningen och att lära folk hur de skall undvika att bli ficktjuvvade.

    Han har nån sorts anknytning till Sverige och han gillar inte zigenare. Läs igenom rubrikerna.

    http://bobarno.com/thiefhunters/

    • Peter Harold skriver:

     Ja, han är född i Sverige. jag såg honom när jag var liten. Otroligt fingerfärdig karl…! Visste inte att han var i livet fortfarande. Tackar för länken! 🙂

    • Risto Matinen skriver:

     Vem gillar zigenare? De är hyperrasister och hyperetnocentriska. Jo, det tycker kulturmarxisterna är ”god” rasism!

     Allt pack som den antisvenska statens legosoldater har importerat är emot oss, är bra enligt kulturmarxisterna! Särskilt brottslingarna som ges straffbefrielse/löjligt låga straff. Vad kalls dessa krigsförbrytare? Ensamkommande barn…

     Så tycker de som kommer att dingla eller fly landet inom kort. Tja, de kanske väljer att vända kappan efter vinden, men det finns gissningsvis tiotusentals som jag som har fått mer än övernog. Om inte fler än så, som kan tänka göra processen kort med dessa landsförrädare?

     • Peter Harold skriver:

      Om jag inte misstar mig så betraktar kulturmarxisterna sig som överlägsna zigenare och invandrade muslimer, och är närmast tacksamma över deras bidragsbehov, och önskar att det så skall förbli eftersom det håller ”de utsatta” grupperna kvar i beroendeställning. Sen, när kulturmarxisterna utplånat den svenska nationen, så vidtar en ny ordning, där kulturmarxisterna kommer rangordna ”de utsatta” grupperna under sig, och bygga upp ännu en konflikt som eventuellt resulterar i utrensningar av dessa grupper.

  • Peter Harold skriver:

   Skall Jan Hellin uttala sig om att medierna mörkar? Var det att han erkände sin egen skuld, eller låtsades han att andra gör fel? Den jävla hycklaren förtjänar sin lyktstolpe han med.

 10. Risto Matinen skriver:

  Tja, ingen/ytterst få yrkespolitiker/politiker är i närheten av att vara en hjälte i detta land. Snarare är de tvärtom, förtjänar riksrätt och borde straffas med döden genom hängning. Hur skulle de ens kunna kunna komma i närheten av prefixet super? Annat än antivit, antisvensk, antiman…

  • Peter Harold skriver:

   Medierna har en tendens att välja ut vissa politiker som väljare. Och prestationen behöver inte vara mer ansträngande än att skriva ”rätt” saker på sina Twitter- och Facebook-konton. Politik är att tycka och få majoriteten med sig. Och med majoriteten menar jag naturligtvis majoriteten av journalisterna…

 11. Tänkte bara tipsa dig om att Anna Könsmogen Batong är med i kvällens Agenda om du nu skulle vilja ödsla en timme av ditt liv på en massa snömos och floskler.

  • Peter Harold skriver:

   Sicken tur att jag missade det…! 😉 Jag har scrollat genom SvD:s totalt värdelösa förstasida och även ögnat genom de översta 50 trådarna på Flashback/Politik/Inrikes, utan att Anna Kindsvål-Butter gett något medialt avtryck efter sin medverkan i Agenda. Det är i stort sett bara på moderaternas FB-konto jag hittar något, och det att hon lovar att satsa på utanförskapet. Jag tror henne. Det är den enda sektor i Sverige som växer numera….

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s