Nu tar vi och skrattar åt eländet…

Bästa läsare!

Nu tar vi och skrattar åt eländet en stund tycker jag. Efter all överdos av pretentiösa bloggposter jag vräkt över er den senaste tiden, kära läsare, behöver ni nog något satiriskt att le igenkännande över. And for the English readers, those clips are blessed with English subtitles… Yay!

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Humor. Bokmärk permalänken.

44 kommentarer till Nu tar vi och skrattar åt eländet…

 1. Sofia skriver:

  Jag skrattade när jag hörde den här:

  • Peter Harold skriver:

   He he, en av Expressens missnöjda kunder…! 🙂

   • Benny skriver:

    Herregud! Var är de pressetiska reglerna när man i stora rubriker anklagar Putin för mordet på Litvinenko? Eller smutskastandet av Trump? Men för h-e… skulle Putin godkänna att mörda en f.d lågrankad agent som jobbade mot organiserad kriminalitet inom FSB, i London och med POLONIUM?!! ett av världens dyraste och mest svårhanterliga ämnen? Detta vill man alltså tuta i folk? Rena galenskapen…men visst, ju större lögn desto större sannolikhet att folk sväljer den. Mer sannolikt är att klanten förgiftat sig själv, omedveten om riskerna, som springpojke åt skurken Berezovsky. (Litvinenko är alltså samma tokstolle som gick ut med att Ryssland placerat ut kärnladdningar vid vulkanen Vesuvius i Italien för att utlösa ett vulkanutbrott om det blev krigstillstånd!!!!) Av alla idiotiska propaganda-kampanjer måste väl ändå det här var ett absolut lågvattenmärke och då har jag ändå det brittiska påhoppen mot Trump på senare tid i åminnelse. MSM och globalisterna måste vara väldigt desperata vid det här laget….Man undrar ju varför brittiska media så frenetiskt gjort sig till språkrör för den globala diktaturen? Vilka ligger bakom detta i så fall?

    • Läsare skriver:

     Vilken folkgrupp äger all ”media” i hela västvärlden?

     Allting här är obligatorisk läsning. English.

     http://tomatobubble.com/

    • Peter Harold skriver:

     Britterna är en del av den globala diktaturen. Jag har redan beklagat mig över att jag varit så sparsam med kritik mot britterna, när de i själva verket spelar samma roll som USA (och UZA, skall tilläggas för att ge ‘Läsaren’ en ”tribute”) och också har gjort det hela tiden.

     Vad gäller berättelsen om Litvinenko så är avsikten att skapa en bild av att ”Putin aldrig glömmer eller förlåter”, vilket skall stärka oron för att Putin snart kommer ta hämnd på västvärlden för att Sovjetunionen rasade samman. Det tragiska är att många nyhetskonsumenter går på detta, medan de som inte går på denna typ av bluffmakeri inte räknas. Historieböckerna kommer att innehålla det vi ser i gammelmedierna idag.

     Både Litvinenkos bror och far är av den åsikten att Ryssland inte låg bakom mordet, utan snarare den brittiska säkerhetstjänsten.

 2. Den Anonyme skriver:

  Peter Wahlbeck gillar jag

  • Peter Harold skriver:

   Ouff, det där var intolerant, ha ha!

   • Benny skriver:

    Peter Wahlbeck, så härligt inkorrekt! Det är väl därför som han sällan syns i statskontrollerad media längre. Kommer ni ihåg hans figur Dragan som han gestaltade i TV fyr Alles? Sådant lär aldrig mer visas på SVT…

    • Peter Harold skriver:

     Jag har zappat förbi något program där en av de medverkande klätt ut sig till fotbollsspelaren Slatan. Jag förmodar att jag skulle behövt ha ölat i någon timma plus haft bakgrundskunskaper om fotboll för att förstå humorn. Så på så sätt är blattarna fortfarande föremål för amusering i televisionen.

 3. Sofia skriver:

  Schack på Schemat´s serie är intelligent och relevant!
  Humor på hög nivå!

 4. Den Anonyme skriver:

  Jag skrattar även åt Migrationsverkets effektivitet när jag läser deras lägesuppdatering om ensamkommande afghanynglingar

  ”Under hela 2015 sökte 23 480 ensamkommande afghanska barn asyl i Sverige…

  …Eftersom så många ensamkommande afghanska barn sökte asyl 2015 kunde inte Migrationsverket avgöra deras ärenden i den takt som skulle ha behövts. Vid årsskiftet hade verket därför nästan 22 600 öppna asylärenden som gällde denna grupp.
  Under 2015 beviljades 779 ensamkommande afghanska barn uppehållstillstånd. 44 procent fick stanna av skyddsskäl, medan 56 procent beviljades uppehållstillstånd på grund av särskilt ömmande omständigheter.”

  http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2016/2016-01-21-Darfor-har-sa-manga-ensamkommande-afghanska-barn-sokt-asyl-i-Sverige.html

  De ensamkommande ynglingarna från Afghanistan hinner bli svenska folkpensionärer innan deras ärenden är utredda.

 5. Den Anonyme skriver:

  En verklighetsförankrad politiker i Lindströms tappning

  http://www.bonton.se/?d=2016-01-22

 6. Anna skriver:

  Det hade säkert varit roligt- om jag hade haft ljud i burken…Jag vill inte använda sonens surfplatta för att jag är löjligt nojjig (eller inte) eftersom jag vet hur sökningarna sparas och hans vänners föräldrar kanske ser sökningarna… Jaja- Hur som HELST! Jag har faktiskt ett tillskott här ifråga om att kunna skratta åt eländet! Jag VANN på LOTTO! Jag som aldrig vunnit mer än en till lott, vann 10 000:- Riksdaler! Så jag har varit med sonen och köpt ett xbox one spelkonsol och beställt ett par harmon kardon högtalare med streaming funktion. Stor humor är Plus att jag träffat en trevlig gubbe på gymet som ligger i skilsmässa så vi har en rätt diffus dejt. Vi skulle säkert kunna filma dejten och göra en rätt stereotypisk skildring av skilda gummor och gubbar som båda har barn osv från tidigare förhållanden… HUR lyckas folk egentligen sluta dra på mungiporna åt sina egna liv och varför tar de sig själva på så stort allvar? Vet inte…Är inte själva livet det största skämtet vi någonsin får uppleva i våra dagar? Den som garvar åt eländet tillsammans har det aldrig eländigt!

  Tänk på det!

  Kram!

  • Sofia skriver:

   Grattis till vinsten!
   Jag var ett nummer ifrån en halv miljon SEK en gång…. attans!
   Det var så frustrerande så det hade varit bättre att vara långt ifrån.

   Håller med om att livet är märkligt – tragikomiskt, absurt, överraskande………
   God natt och sov gott!

   • Anna skriver:

    Tack, Sofia! Gud, så retligt att vara SÅ nära en halv miljon! Undrar vad Mr Bean hade gjort om han vore du i den situationen? Sudda sudda, tungspetsen på rätt plats, klippa och klistra in, kamma håret och ta på finslipsen. Trava in på tobaksaffären, se till att lampan i butiken går sådär lagom mycket sönder innan gumman i kiosken synar hans lott. Hiva in vinsten och så iväg i sin minibil…

    Hehe…

  • Läsare skriver:

   Stort grattis Anna. Du förtjänar verkligen det. Var själv tio sekunder från att vinna 500 kr förra söndagen. Hemmalaget ledde hela matchen, tills bortalaget kvitterade tio sekunder från slutsignalen. /(
   ______

   Det värsta här är att det är sant och måna muslim kan leka godheten på jorden för mina skattepengar.

   http://hem.bredband.net/makiteckningar/Makibilder/Webbplats/Politiska_bilder.html#59

   Samtidigt i Stockholm:

   http://hem.bredband.net/makiteckningar/Makibilder/Webbplats/Teckningar.html#3

   • Anna skriver:

    Tackar käre Läsare! Du ska veta att du lyckats med att vrida ofantligt många hjärntvättade skallar några varv åt rätt håll i och med dina ofattbart envetna postningar! När jag först läste dina kommentarer tänkte jag faktiskt att du var en ”upprapare” av hjärntvätt på eget håll i och med att jag träffat på en del såna i mina da´r. Men efter att ha läst igenom en HEL postning från början till slut så inser man faktiskt mer och mer att det kanske var en själv som tagit alltför mycket av det jag ”lärt” mig genom skolåren, kanske inte alls var hela sanningen.

    Så det tackar jag dig för. Nu är det ju så att jag är en sån som inte backar upp och ser mig i backspegeln om jag absolut inte måste. Av den anledningen att jag bara måste köra framåt annars stannar jag i korsningen och orsakar en kolossal oreda och kanske även ond bråd död…

    Jag har dock vbf din information till andra som har råd att stanna upp i tillvaron och de har, till skillnad från mig- faktiskt tackat mig för att skapa lite ordning i oordningen.

    Jag anar att du liksom alla som skriver saker som inte får postas hur som helst nu för tiden när man knappt får yppa något alls, drivs av en självbevarelsedrift. Man blir helt enkelt gaaalen av att inte få yttra sig när man vet att man har rätt. Peters blogg borde få nobelpriset i yttrandefrihet!

  • Peter Harold skriver:

   *bamsekram* Livet är ett skämt, och det är bara att garva när man kan! 🙂 Låter som att lyckans stjärna skiner över dig, Anna! Bra!! 🙂

 7. Läsare skriver:

  Det är ord och inga visor. Klokaste talet jag hört på många år.
  ____________

  Refugee Crisis an ”Organised Invasion”: President of the Czech Republic during his Christmas Speech —- 3 min. Lyssna noga på slutet!

 8. Risto Matinen skriver:

  Har hittat några fyndiga formuleringar. Har bara bättrat på några…

  1. Massinvasion av OMO (Oidentifierade Muhammedanska Objekt). Jämför med UFO…
  2. Sverige är en avskumsmagnet
  3. Den första självförsvarsregeln är att fly. Jag är för gammal, för fet och för trött, så jag måste slåss…
  4. Att kritisera islam/muhammedaner är lika lätt som att skjuta fisk i en tunna…
  5. Värnpliktsutbildning gör ynglingen till man, på samma sätt som bordellen gör jungfrun till kvinna.
  6. Ditt prat är som flugornas surr i mina öron.

  Nöjer mig med dessa, för denna gång. Slänger in en vits också. Om jag publicerat den tidigare, ber jag om ursäkt. Mitt minne är inte det bästa just nu:

  FRAMTIDSUTSIKTER

  Fröken frågade vad barnen vill bli när de är stora. Flickorna ville bli fotomodeller och flygvärdinnor, pojkarna brandmän och snickare. Men Kalle vill bli playboy.

  – Varför? Frågade fröken.

  – De åker i fina bilar, dricker fin sprit och knullar fina tjejer.

  Lärarinnan blev upprörd och gav Kalle en örfil. Resultatet blev detsamma när Kalle berättade om sitt val för mamman. Nästa morgon berättade Kalle för fröken att han ändrat sitt yrkesval.

  – Jag skall bli miniplayboy, sa han. Fröken undrade vad en sådan gör.

  – Cyklar, dricker saft och runkar, svarade Kalle.

  Äsch, några kort antifeministiska vitsar platsar också:

  Varför skapade Gud lesbiska kvinnor?
  – Så att feminister inte ska kunna fortplanta sig.

  -Vad kallas 100 feminister i en massgrav?
  -En bra start!

  -Vad kallas 100 feminister i botten på en hamnbassäng?
  -En våt dröm.

  -Varför luktade det så om Gudrun Avskyrman?
  -Hon är Fis-ledare…

  -Vad kallas dödköttet runt en kvinnas hårig armhåla?
  -Feminist

  -Vad kallas en feminist som inte lyckats bli inkvoterad nånstans?
  -Arbetslös.

  -Vad kallas en feminist som säger hon har en pojkvän?
  -Lögnare!

  -Vad kallas en gravid feminist?
  -Inseminerad.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s