Cecilia Wikström (FP) säger att nationell suveränitet i EU är en illusion!

Bästa läsare!

Politikern Cecilia Wikström har redan på tidigare meriter kvalificerat sig för att få en alldeles egen lyktstolpe. Men nu har Cecilia precis bekräftat att hon är det rövhål som vi länge misstänkt. I en debattartikel på Aftonbladet som hon (hennes assistent/PR-byrå) gör reklam för via sitt Facebook-konto slår hon fast att nationell suveränitet för medlemsländerna i Schengen är en illusion.

sb cecilia wikström eu

Nationell suveränitet, eller suverän stat som är det gängse begreppet, betyder att landet är självständigt, har en permanent befolkning och styrs av en regering som är vald av landets medborgare. Denna regering skall regera över landets territorium. Många medborgare i Sverige uppfattar att vårt land är en suverän stat eftersom vi har en permanent befolkning och utser riksdag och regering genom allmänna val, samt att inga andra länder kan göra anspråk på svenskt territorium.

Eftersom Cecilia Wikström slår fast att medlemskap i Schengen innebär att nationell suveränitet är en illusion är den enda följdriktiga slutsatsen att hon inte anser att vårt land är självständigt. Detta säger mycket om den syn som våra politiker har, inte bara om Sverige utan om alla medlemsländer inom den europeiska gemenskapen.

Cecilia Wikström representerar Liberalerna, f.d. Folkpartiet. Folkpartiet är ett av de partier som driver frågan om svenskt NATO-medlemskap allra hårdast.

Cecilia Wikström är dessutom själv personligt medskyldig till den katastrofala ”flykting”-situationen i EU i allmänhet och Sverige i synnerhet. När EU inte klarar av att skydda den yttre gränsen från hyperinvandring är det varje medlemslands regerings skyldighet att agera till sina medborgares fromma.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

81 kommentarer till Cecilia Wikström (FP) säger att nationell suveränitet i EU är en illusion!

 1. Vi får väl reservera en lyktstolpe åt häxan helt enkelt. Men jag vill att hon ska få sitta i skamstocken ett tag så att vi kan få chansen att kasta ägg och ruttna tomater på henne först.

 2. Sofia skriver:

  Vart tog min kommentar vägen?

 3. Herr Flick skriver:

  Man kan väl säga att den där illusionen fungerade rätt så bra innan Schengenavtalet trädde i kraft. Nu fungerar ingenting. Men den där babblande bimbon begriper nog inte det.

 4. Läsare skriver:

  Test inlägg

  • Björngunnar skriver:

   Det heter testinlägg.
   Det skrivs inte påsk ägg, trä båt.
   Men.
   En stark man, en gammal gubbstöt.
   Ett annat problem är att när det blir flera viljor så blir det käbbel, då är det bättre med en stark man som kan vara en quinna.
   Det finns en regel som lyder, när två bråkar undersök om det finns en tredje person i bakgrunden som sår split!
   Företag har en Vd, han är ansvarig för det som sker på företaget.
   Man kan tänka att företaget är ett kollektiv men likafullt är det lämpligt att ha en ansvarig.
   Omvänt så vill makten ibland ha nån att straffa om någon media avviker och skriver något obekvämt.
   Ett sådant exempel är Vindeland på Nordiska motståndsrörelsen.
   Han tyckte att Hitler var bra och blev dömd till fängelse.
   I Tyskland räcker det med att ifrågasätta förintelsen och jag ser nu ingen ansvarig som kan lastas för den lagen.
   Änte konstit?

  • Läsare skriver:

   Ett inlägg försvann. Testar igen.

 5. Den Anonyme skriver:

  Lästips till Cecilia W (men hen är ju för dum att förstå iaf)

  ”However, the welfare state, government centralization, and bureaucratic control are so ingrained in the DNA of modern European elites that it would never occur to them to do much of anything nowadays without imposing a central bureaucratic state on the affairs of member states in the name of ”freedom,” ”unity,” or ”human rights…
  …So, we get down to what the EU is really about. It’s not about free trade or free movement. It’s about controlling member states and dictating how member states will hold elections or conduct internal affairs…
  …The whole situation illustrates that in the EU, the endgame is political unity in which officials of the central government will be able to bring everyone in Europe under the rule of Brussels and its elites.”

  https://mises.org/blog/why-europe-must-decentralize

 6. Risto Matinen skriver:

  Puffar för en artikel av Karl-Olov Arnstberg från igår, med relevans både här och i Peter H:s artikelserieutkast:

  Europas undergång. Egentligen borde rubriken, enligt mig varit: De vita folkens planerade undergång.

  Nåväl, hans punktlista förtjänar att publiceras flera gånger:

  1. Sluta importera muslimer. Bara sluta!

  2. Familjepolitiken måste superprioriteras och inriktas på att få svenska kvinnor att föda fler barn.

  3. Död åt den extrema svenska individualismen! Ensam är inte stark.

  4. Sluta mobba vita män, det är de som är bäst på att bygga den samhällstyp som de flesta vill leva i.

  5. Feminister, byt kurs! Med nuvarande ideal blir inte tillräckligt många barn gjorda.

  6. Sluta hjälpa världen. Hjälp istället Sverige. Importera kristna och buddhister, undvik minoriteter, eftersom de prioriterar diasporiska gemenskaper.

  7. Bryt med EU och bejaka nationen och patriotismen. Ett folk måste vara stolt över sig själva och sitt land.

  8. Sänk skatten och förhindra brain drain. Höga skatter och krympande välfärd är en katastrofal combo. Om inte Sverige klarar att behålla sin kreativa kompetens är det tack och adjö till välståndet.

  9. Sluta med den postmoderna minoritetspolitiken. Det är majoritetens intressen som ska bejakas (kallas demokrati).

  10. Rösta aldrig på politiker som sätter internationella intressen framför det egna folkets.

  Ovanstående är inte tillräckligt. Bland annat, borde efter nr 1 stå: Massutvisa redan invaderade muhammedaner! Listan uttrycker också en viss naivitet, men det har jag överseende med.

 7. Ron (GB) skriver:

  Oddsen på Brexit faller.

  • Peter Harold skriver:

   Vi vinner i alla fall om Storbritanniens medborgare tar steget. Men jag är säker på att etablissemanget kommer köra stenhårt för att ”övertyga” (läs ”hota”) engelsmännen att stanna kvar. Ja, förutom traditionellt valfusk som man ägnade sig åt i Skottland.

 8. Cello Jr skriver:

  Den antiryska kampanjen i medierna är skrämmande och definitivt orkestrerad av främmande makt Man försöker insinuera att Putin ligger bakom alternativa medier. Ja, allt, förmodligen även asylkaoset, genom påståendet om att FSB skulle ligga bakom illegal invandring till Finland. När vi alla vet orsakerna: de neokonservativa krigen och att man vill göra Europa till en dumpningsplats för det muslimska befolkningsöverskottet. Och nu går en hög militär ut och skrämmer med krig med Ryssland om några år. Så sköts en sinister pr-kampanj för Nato-medlemskap, Lägg till det den aviserade filtreringen av spelsajter, naturligtvis följt av filtrering av regimkritiska och ryssvänliga sajter.

  • Benny skriver:

   Japp, och allt detta beror på att Rysslands motstånd mot globalisternas agenda. Kan man inte komma åt Ryssland militärt så får man jobba med subversiv verksamhet och där har man bakgrunden till varför EU/USA genomförde statskuppen i Ukraina. Nu gick det ju inte som man tänkt och det beror på att Putin är en iskall schackspelare som inte låter sig provoceras och låter motståndaren begå misstagen.

   • Peter Harold skriver:

    Frågan är om den amerikanska sidan (de neo-konservativa och Israelvänliga) kommer göra något desperat. Nu tror jag i o f s att man är nöjda med att få igång det kalla kriget för att krigsmateriellindustrins hjul skall snurra snabbare, men det verkar vara gott om folk med bristande omdöme både där och här.

  • Peter Harold skriver:

   Utmärkt summering. Men har vi hört någon politiker våga säga samma sak? Jag tvivlar på det. Och så länge vi inte får politikerna att tala om problemen såsom vi gör, då kommer alla dessa hot att bli faktum.

 9. Läsare skriver:

  Stor artikel i lokalblaska, nästan en helsida med stor bild. Skrivit av TT, Sveriges TASS. Rubrik:

  Badhus en riskfylld miljö för flyktingbarn

  Bild på två leende afghanblattar. Den ena har aldrig rakat sig, den andra orakad. -Men det är ju baaaaarn…

  Blattarna drunknar och håller på att drunkna till höger och vänster och överallt i badhusen. Personalen gör inget annat än att rädda blattar från att drunkna hela tiden.

  Givetvis inte ett ord om svenska barn som konsekvent attackeras av flockar med blattar. Nä, badhus är en ”riskfylld miljö” – för blattarna.

  Det är ju fan värre än i Sovjet. Alla, eller iaf de flesta visste att staten ljög. I Sverige är det tvärtom, de flesta tror verkligen på de offentliga lögnerna.

  • Läsare skriver:

   Läste en kommentar på Flashback av en mamma som var och hämtade dottern på badhuset. Hon beskrev sig själv som absolut ingen MILF, tvärtom. Hon hade blivit utglodd av en afghanblatte och då var hon påklädd i bylsiga vinterkläder.

   Tja, antar att allt över en gets brunöga måste vara en miss world i afghanblattarnas ögon. -Rör det sig? Okay, let’s ficki ficki.
   Tjejen som blev knivdödad i Mölndal är på en av tabloidernas förstasida. Ögonen är tydligt överdrivet blåfärgade.

   Ge ”journalist”packet ett dygn till och det är nazister som mördade blattetjejen och afghanblatte som försökte avvärja knivmordet.

  • Läsare skriver:

   Våldtäktsman känner sig kränkt: ”Jag våldtog inte kvinnan – jag bara slog henne”

   Publicerad 26 januari 2016 kl 12.47

   INRIKES. Den sedan tidigare dömde våldtäktsmannen Henok Werie Fre, 35, åtalas nu, efter att ha varit internationellt efterlyst sedan 2011, för en bestialisk hissvåldtäkt i Eskilstuna. I ett mejl till polisen, som ingår i bevisningen, förklarar han att han känner sig ”kränkt” av utredningen.

   http://www.friatider.se/v-ldt-ktsman-k-nner-sig-kr-nkt-jag-v-ldtog-inte-kvinnan-jag-bara-slog-henne

   Snart sitter negern i TV4 morronsoffa och gråter ut om hur kränkt han är. ”Journalisterna” på TV4 kommer att gråta floder. Speciellt den lilla fettknoppen Fån Malå.

  • Peter Harold skriver:

   Hm, nu tycker jag att vi skall ge dem gratis badkort. Och personalen behöver dessutom så klart längre raser nu när dessa små glädjespridare livar upp tillvaron i klorhallarna.

  • Risto Matinen skriver:

   Visst, det är synd om skäggbarnen som härjar i badhus. Fridlys badhusen ifrån dem. Det finns enkla knep att få bort skäggbarn och andra asylparasitsökande från allt man vill. Inför krav på giltig ID, för att bli insläppt.

   Själv har jag inte besökt något offentligt bad efter negerinvasionen i vår lilla stad. Man kan inifrån titta ner på de badande. Var där och kollande för några månader sedan. Fyra skäggbarn i bassängen, varav två knappt kunde simma och de andra stod på grunt vatten. Ska påpeka att det totalt endast var sju personer i bassängen.

   Vill man slippa skäggbarnen och övriga i landet icke önskvärda, får man vara där tidigt på morgonen, har det sagts mig.

   • Läsare skriver:

    Så här är det över hela Sverige i alla offentliga rum. Vet inte hur många inlägg jag läst på Flashback om särskilt badhus. Svenskarna slutar gå dit helt enkelt.

    En del berättar att de kör långa vägar för att gå på dyra badhus. En berättade att de tom åker till Danmark för att gå på badhus.

    Sluta ge dom gratis inträde. Skall de bada får de betala inträde som alla andra. Självsanering är väldigt effektivt.

 10. Läsare skriver:

  Har haft en klump i magen som vägrar försvinna sedan igår när jag började följa denna nyhet. Jag personligen skulle säkerligen betraktas som naiv och alldeles för godtrogen i flaskback-mått mätt tidigare. Känns dock som att droppen som fick bägaren att rinna över kom nu för min del. Är så ledsen och besviken över politiker, poliser och medias hantering av denna tragiska händelse. 

  På mindre än ett dygn sjönk rubrikerna ”Polisen: Hinner inte med brott på asylboenden” samt ”Ung kvinna död – efter dåd på flyktingboende” från överst till i princip längst ner nu hos aftonbladet. Detta kan inte heller förklaras med att intresset var lågt, de låg ju i topp på mest läst/delade/sett. Har sett rubriker om hur ”Ronaldo kräver mycket träning” eller ”Nya porrserien till jättekanal” etc etc i över en vecka och fortsatt är långt långt högre upp. Idrottsgalor och nya idol-juryn har ju ett stort allmänintresse så det får man väl förstå. Blir illamående hur detta brutala mord förringas.

  https://www.flashback.org/sp56143856

  Enligt uppgift i FB-tråden blev hon knivhuggen i ryggen. Minst 90 procent av alla som knivhuggen i ryggen är zigenare. Minst. Läs Arnstberg, Sveriges främsta expert på zigenare.

  Marockanska gatslödder från Casablancas avloppssystem är tom värre än de värsta zigenare.

  • Läsare skriver:

   Unga fotbollsspelare ålderstestas

   Nu tittar Socialstyrelsen närmare på sportvärldens bruk av magnetkamera (MRI) som i mer än tio år använts för att kontrollera spelare i internationella ungdomsturneringar i fotboll. Tusentals spelare från alla stora kontinenter har undersökts med magnetkamera, som ger en mer detaljerad bild av tillväxten i skelettet än röntgen.

   Enligt Jiri Dvorak, medicinskt ansvarig på Fifa, kan felmarginalen halveras till ett år och hans uppfattning är att variationerna mellan olika etniska grupper är små. 

   – Inom vetenskapen är ingenting hundra procent. Men vi kan med 99 procents säkerhet säga om en spelare är under 17 år, säger han i SVT Agenda. 

   Mellan 17 och 18 års ålder minskar tillförlitligheten i testerna. För att fastställa om en person är över 20 kompletteras med en undersökning av nyckelbenet, som utvecklas senare. Därmed ökar tillförlitligheten något igen. 

   http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-metod-for-alderstester-hamtas-fran-sportens-varld

   • Läsare skriver:

    Det är tråkigt och traumatiskt för alla, speciellt för familjen, men också för arbetskamraterna naturligtvis.

    Sen kan jag inte låta bli att låta tanken gå till mannen som gjort dådet, det är också en människa bakom, säger Mölndals stads kommunalråd Marie Östh Karlsson.

     
    http://www.molndalsposten.se/marie-osth-karlsson-vi-har-kontakt-med-boendet-och-stottar

    Undrar om sopan till idiotkärring hade sagt samma sak om det var hennes egen dotter som blivit mördad?

    Idiotsvenskarnas byfåne-språkbruk. -Det var synd …

    Precis som att hade de bara haft plåster, då hade allt nog gått bra.

    • Peter Harold skriver:

     Jag skall erkänna att mina tankar också gick till gärningsmannen. Tankar som inte lämpar sig för tryck, om man säger som så… Uppriktigt sagt, det hörs att hon pratar som hon medietränats till.

 11. Läsare skriver:

  Nu har jag inte räknat så noga på det, men om en afghanhanne kostar en miljon om året, vilket troligtvis är i underkant, så kostar tusen afghanhannar en miljard om året.

  Det är väl minst 25.000 afghanhannar i Sverige, dvs minst 25, tjugofem miljarder om året.

  Vet inte om följande stämmer, men det är oavsett hur du räknar fullständigt groteska kostnader för getherdar i Sverige.
  ___________

  Afghanistans samlade statsbudget var förra året ungefär 45 miljarder kronor, inklusive utländsk bistånd. Varje ensamkommande kostar ungefär en million kronor per år. Snart kommer ensamkommande från Afghanistan få mer resurser än Afghanistans samlade statsbudget.”

  https://www.flashback.org/t2678511

 12. Läsare skriver:

  Kommunister på kommunistblaskan och HELA Södermalms egen KamratPosten DN ger andra DN-kommunister priser och och stänker rödvinsskvättande hyllningstal till deras egen vanära och förakt från den tänkande delen av allmoge.

  https://www.flashback.org/t2678542

 13. Läsare skriver:

  Här är det då fan ingen jävla korvgrillning och Dialogfjant till ”polis”.
  _____________

  400 soldater från den danska Försvarsmakten genomgår just nu utbildning för att kunna sättas in vid konflikter på olika flyktingförläggningar i Danmark. 400-mannastarkastyrkan får en veckolång utbildning som har skräddarsytts av Polishögskolan i Danmark.

  I utbildningen ingår olika former av närkampsteknik, exempelvis användande av pepparspray och skum. Om poliserna är beväpnade är det ett ovillkorligt krav från militärens sida att deras personal också är det.

  https://www.flashback.org/t2678574

  • Läsare skriver:

   Att få tag på kaozblattar som gör rasupplopp i ghettona är extremt lätt och miljövänligt dessutom. Du kör fram ett bepansrat fordon med en högtrycksspruta och spolar ner hela blattegänget och har trupp på flanken och på andra sidan huset.

   Alla som är genomblöta är skyldiga tills motsatsen är bevisad. Springer dom och gömmer sig i lägenheter är det bara att följa vattenpölarna och göra husrannsakan på studs där pölarna tar slut.

   Hur enkelt som helst. Är det dessutom tio minusgrader och de inte kan gömma sig i huset och dyngblöta. Då kommer dom själva och de lär inte göra om det i första taget.

   Brutal övermakt är det enda kaozblattarna fattar. Det finns mycket goda skäl att de som styr blatteländerna inte lägger fingrarna emellan. Kaozblattar och superhumanism går inte ihop. Svårare än så är det inte.

  • Läsare skriver:

   Svensk ”dialogpolis”.

   Police flee for their lives at Swedish migrant camp after they are surrounded by screaming mob as they try to relocate ten-year-old boy ‘who had been raped multiple times’ 

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3417669/Police-flee-lives-Swedish-migrant-camp-surrounded-screaming-mob-try-relocate-ten-year-old-boy-raped-multiple-times.html

   • Läsare skriver:

    Sverige har ju redan beväpnade vakter på badhus.
    _________

    Första skolan i Tyskland under polisbeskydd

    Studenter i yrkesskola W4 på Dratelnstraße, Hamburg där ca 2000 mestadels kvinnliga studenter utbildas för medicinskt, dentalt eller veterinär yrkesverksamhet.

    .Studenter utsätts för sexuella trakasserier av män på vägen till och från en närbelägen tunnelbanestation.  Vägen till och från skolan beskrivs som en pina för de unga kvinnorna.

    Beskrivningen av förövarna är väldigt tydlig. De talar lite eller ingen tyska, de kommer uppenbarligen från Mellanöstern eller Nordafrika och de bor på ett närbeläget center för ”nyanlända” där cirka 1.400 ”flyktingar” är inhysta.

    Polisen har aviserat en förstärkt närvaro. Man planerar att använda kravallpolis.

    LÄNK

    http://petterssonsblogg.se/2016/01/26/skola-far-polisskydd-mot-tafsande-muslimer/

  • Peter Harold skriver:

   Och danskarna är väl ändå inte ens i närheten av vår problematik här hemma i Sverige? Jag röstar för att danska militären får en sån där broavgiftstransponder för Öresundsbron, just in case…

 14. Läsare skriver:

  Maserhallen har polisanmält ett 20-tal fall där unga ska ha sexuellt ofredat eller begått övergrepp mot andra ungdomar i äventyrsbadet Aqua Nova och simhallen.

  På måndagen höll Maserhallen ett möte med boenden för ensamkommande flyktingbarn.

  – De som är anmälda kommer därifrån, det vet vi. Vi har pratat med dem

  http://www.dalademokraten.se/dalarna/borlange/20-tal-polisanmalningar-om-sexuella-ofredanden-pa-maserhallen

  Okay, då vänder vi på det. Finns det ett enda badhus i hela Sverige där det INTE är flockar med Menaiter som sextrakasserar tio -åriga flickor?

  Det är bara att konstatera att blattarna har tagit över alla badhus i hela Sverige. Kan finnas nått undantag. Men vem har lust att köra 50 mil enkel väg för att hitta ett blattefritt badhus?

  • Peter Harold skriver:

   Så länge badhusen betalas med offentliga medel så är detta ”inga problem” (Svenne betalar). De kan ta över inrättningarna tills de ligger i ruiner. Vad som vore på sin plats är att fundera i om inte badhusen är symboler för vårt land i stort.

 15. Läsare skriver:

  Här är judarna som styr FPs folkmordspolitik på den vita rasen. Tre korta obligatoriska videos där agendajudarna kräver att den vita rasen blir utrotad.

  http://www.realjewnews.com/?p=1096#comment-1818803

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s