Mördade Alexandra Mehzer visste att ”klienterna” ljuger om sin ålder

Bästa läsare!

Modern till den mördade Alexandra Mehzer – som dödades under sin nattjänstgöring på ett hem för s.k. ensamkommande flyktingbarn – har intervjuats av utländsk press som återrapporterar att Alexandra visste om att flera av de unga kraftiga männen ljög om sin ålder för att kunna ta del av den omsorg som flyktingbarn utan anhöriga erhåller på bekostnad av de svenska skattebetalarna.

Brittiska Daily Mail namnger gärningsmannen – vilken både företrädare för kommun och polis hyser stor empati med – som somaliern Youssaf Khaliif Nuur. Deras artikel har dock plockats ner för en liten stund sedan.

Alexandra hade kompetens att hantera våldsbenägna barn, men hon berättade för sin mor att det var vuxna män på boendet, kanske upp till 24 år gamla, vilket hon kunde se både på deras fysik och i deras ögon. När Alexandra gick på sitt skift fick hon veta att någon stulit en kniv från köket, men att inga framgångsrika åtgärder vidtogs för att hitta den.

Skandal? Japp. Det är skandal att Alexandra mördades. Och det är en skandal att politiker och makthavare inte agerat tidigare på alla larm som under flera års tid framförts i bloggsofären (t.ex. Merit Wager) och i alternativa nyhetsmedier. Staten har blundat under alla år. Och svenska folket får både blöda och betala för detta.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

92 kommentarer till Mördade Alexandra Mehzer visste att ”klienterna” ljuger om sin ålder

 1. Sofia skriver:

  MASKULINITET NÖDVÄNDIGT I SAMHÄLLET!

 2. annacarlbro skriver:

  När jag förbereder vår frukost brukar jag lyssna på Ring P1. Det brukar sätta fart på livsandarna. I dag torsdag var det en svensk man, som jag bedömde vara mellan 45 och 50 år, som gjorde sig besväret att dra en lans för utländska våldtäktsmän.
  Han hävdade att det var fel att säga att gruppvåldtäkter inte förekom i Sverige. Vilket han ju hade helt rätt i, för ingen har hävdat att det aldrig förekommit, bara att det varit synnerligen ovanligt. Han hade hittat uppgifter om en gruppvåldtäkt på 1600-talet och drog där av slutsatsen att det var en gammal svensk tradition. En otroligt korkad slutsats. Det vore som att säga att kannibalism är en tradition i Sverige i samma grad som bland korowaifolket på Nya Guinea bara för att det förekommit fall med galningar i Sverige. Men bortsett från det kan jag inte låta bli att förundras över hur det kom sig att han tyckte att det var så viktigt att baktala svenska folket. Vad rör sig i huvudet på en medelålders svensk man när han fattar beslutet att ringa till P1 med ett sådant budskap? För mig framstår det som en perversion eller någon form av självskadebeteende.

  • Läsare skriver:

   Eller så är det någon som utger sig för att vara svensk, men som egentligen tillhör en för Sverige helt främmande folkgrupp.

    • Anna skriver:

     Javisst! Självklart hade ingen annan sagt så. Finns tyvärr rätt många här som levt här en längre tid, som tror sig vara svenskar och därmed kunna representera sig som svensk och samtidigt inte ha en aning om vad som är vad. Levande charader…

     • annacarlbro skriver:

      Tyvärr hade han ett typiskt svensson-namn och ingen brytning. Visst kan han ha ljugit om namnet, men vi vet ju att många svenska kvinnor saknar självbevarelsedrift, så det finns självklart feminiserade män också.

      • Sofia skriver:

       De första ”romerna” kom på 1500-talet och de första judarna kom på 1700-talet till Sverige. Knappast någon av dessa ättlingar identifierar sig med det svenska folket – tvärtom, de anser sig stå över oss!
       Svenskfientlighet/förakt/hat är vanligt bland dessa.
       Genom ingiften/namnbyten kan de ha svenskklingande namn.
       Inringare till radion kan uppge falskt namn.

      • Anna skriver:

       Jo, ring P1 har ju rätt långa sekvenser. Var rätt länge sen jag lyssnade men minns… Jag vill ju gärna tro att de här inringarna har såna där manicker som förvränger talet så att det låter på ett visst sätt, även om det är en robot som talar.

       Men tyvärr är nog min fantasi livlig och före sin tid. Om det inte ÄR så att staten hittat på såna där manicker? Vad vet jag. Jag vet däremot att staten är villig att göra precis vad som helst för att vända varje medborgares tankar åt sitt egna håll.

       Och P1 är väl inte direkt föremål för granskning, än så länge. Det är väl verkligen ”gemene man” som vore måltavlan då.

   • Jag antar att du tänker på näsfolket?

 3. Anna skriver:

  Lesson learned: Blir du attackerad av en stackars flyyyykting, se då till att inte nöja dig med att spraya honom i fejan med pepparspray- ta sen medhavt tillhygge och krossa skallen på honom. Då har du gjort en humanitär insats. Han slipper lida mer av det ohyggliga minnet av livet som varit så tufft för honom, samt att inga fler slipper lida då de slipper bli hans nästa offer.

  Jag hade då rakt inte stoppat vid sprayet, hade någon jävel hoppat på mig hade ingen kunnat stoppa MIG från att döda den jäveln. Sen hade jag passat mig noga för att anmäla saken till den lilla farbrorn i blått som tycker såååå syyyynd om de stackars traumaoffren…

 4. Läsare skriver:

  Pratade precis med en kompis, hans nära släkting jobbar på kommunen med socialtjänsten. Dom små ”skägg”baaaarnen kom på att om de är över 18 år får de pengar, alltså blev de helt plötsligt 18 år.

  Innan hade de gratis mat och gratis dator. När de får pengar, då har de inte längre gratis mat och gratis dator. När de insåg det, då var de helt plötsligt under 18 år igen.

  Jag har inget som helst skäl att misstro kompisen.

  Dessa ”skägg”baaaarn går konstant och tar allt över tio år mellan benen och överallt, och, då finns det inte ens ett badhus. Personalen har fått strikta order att inte ens höja rösten åt slöddret.

  Släktingen sa att ingen av dom är under 18 år. Hur i hela helvetet nästan ett helt folk kan stå och ljuga för sig själv och sina egna föräldrar och barn övergår mitt förstånd. Nästan hela svenska folket är förfittade, ryggradslösa amöbor.

  • Anna skriver:

   Tror du inte att vi snart får statliga bordeller i Sverige, nu när det går så mycket lösskruvade skallar på skämt till kroppar- omkring på gatorna? Jag tror att svenska politiker inser att ingen tjej kommer att vilja ha de här killarna som beter sig så där men det VAD ska man göra åt all den här uppdämda frustrationen? SÅ många kåta ärthjärnor som bara måste få jucka lite KRÄVER ju tillsyn. Vänta du- det dröjer inte länge förrän de får gratis horor också, ska du se! Alla jämställda politiker som tilltalar alla med ”hen” kommer att ordna med gratis runk och slick och juck med tredubbla kondomer. Annars kommer de ju behöva våldta och ta alla hönor på snippan!

  • Anna skriver:

   Det är väl klart att de försöker- vem hade inte gjort det? Jag klandrar de inte för att utnyttja systemet. Det är de som låter sig luras och utnyttjas som ska klandras och sinnesundersökas… Släpper man in en hund i korvboden ska man inte skälla på den när den ätit upp alla korvarna!

  • Läsare skriver:

   Politiska icke-beslut som framstår som – Nu jävlar tar de tag i saken, är den påstådda massutvisningen av asylsökande. Som skribenten mycket riktigt påstår, så får ca 50 procent av de asylsökande avslag, alltså skall de teoretiskt bli utvisade. 50% är på pappret naturligtvis, men den verkliga siffran är mycket lägre.

   Det enda som är nytt egentligen är att staten skall se till att logistiken verkligen fungerar. Från ord till handling är det långt när det handlar om sådana ENORMA mängder.

   Hahahaha … Hörde just Morgan Johansson på radion. De skall börja utvisas – år 2017. Alltså NÄSTA år. Tills dess hinner ytterligare minst 150.000 asylsökande komma till Sverige. Och då är anhöriga inte inräknade. Jävla idiotland.
   _______

   Regeringens bluffutspel om ”mass-avvisningar”

   Det som är nyheten är att man beslutat att ta in flygplan för att hantera volymerna.

   Tyvärr är ju det politiska kunnandet i Flashbacks politikforum marginellt djupare än på en somalisk koranskola, så helt plötsligt har regeringen ”föreslagit” avvisningar på 80 000 personer som annars skulle stanna i Sverige.

   Vilket ju är fel, då folk som inte bedöms ha asylskäl ska återsändas. Vilket alltid varit fallet. Och asylbedömningarna har inte förändrats.

   Bara själva idén om att regeringen skulle ”föreslå” saker i form av exakta nummer är ju hjärndött. Hade regeringen viljat avvisa fler hade man istället agerat för att förändra migrationsverkets asylbedömningar, sen hade det lett till ett okänt antal fler avvisningar.

   https://www.flashback.org/t2679263

   • Läsare skriver:

    På radion är 16:00 Torsdag 28 Jan. Hörda alltså Morgan J samtidigt som jag skrev inlägget. – Jodå, vi skall utvisa, vi börjar nästa år.

    När då? Dec 2017?
    ____________

    En annan nyhet i det Nya Sverige. Inte ens de som får betalt för att hantera massinvasionen klarar det längre.
    ____

    http://avpixlat.info/2016/01/28/flera-myndigheter-flyttar-ut-fran-botkyrka-mangkulturen-blev-for-mycket/

    • Läsare skriver:

     Det blir jävligt bra när jag tänkt på det en stund. Nu blir nästan hela Runkeby tvungna att åka in till bögholmen för att få ut deras bidrag.

     Innan kunde de hålla hela klanen hemma i Runkeby, nu måste de med in till Stockholms innerstad. Mohahaha …

     Skadeglädje, jag säger bara skadeglädje.

     Det har varit soligt och fint väder här idag och direkt strök det runt småflockar med ”skägg”baaaarn från Afghanistan på stan.

     Snart i din stad. Vänta, vänta, det är redan i din stad.

     Gruesome afghan Rape Marathon in Swedish refugee camp, Socialist:” It’s racism to expel them”

   • Anna skriver:

    Och exakt HUR utvisar man såna som inte vill utvisas? I det här landet kan man vistasett helt liv, om man nu vill och kan- utan att bli upptäckt. Tar man fingeravtryck? Om man nu GÖR det så är det ju bra. Men jag tror dessvärre inte att man gjort det så länge- ifall man nu tagit detta i bruk på sistone.

    Oh- om man bara fick utvisa vissa svenskar också! Önskar att landsförräderi fortfarande varit belagt med straff i sverige!

    • Läsare skriver:

     Lyssnade just nu, 16:45 P4. De tre, 3 första inslagen handlade om … TADA flyyýyyktingar. Nån Ribbenvik? på Massinvasionsverket försäkrade lyssnarna att det INTE är många från arabvärlden som får avslag på deras asylansökning, alltså finns det inte så många att utvisa.

     Till hösten, dvs om ett halvår eller så borde det ha kommit YTTERLIGARE minst 100.000 asylsökande, främst från arabvärlden, med Afghanistan som huvudgrupp.

     You ain’t seen nothing yet. Denna sommaren kommer att gå till historien som våldtäktssommaren. Du kan skriva upp ett och påminna mig till hösten. Kom ihåg var du hörde det först och av vem.

     Skrivit av Läsare

     Lägg in det i mobilens almanacka. Så du inte glömmer.

     Denna sommar kommer det att bli nytt – kanske. När sommargästerna (badjävlarna) kommer, då har de flyttat ut de asylsökande förr om åren, men de afghanska ”baaaarnen” bor inte bland de asylsökande utan i eget boende och då är frågan om de får stanna över sommaren? Jag bor nästintill rasrent, dvs nästan inga blattar alls. Men om dessa ”skägg”baaaarnen stannar, om de inte fått kåtslag innan. Är det bra väder är hela stan fylld med lättklädda kvinnor i alla åldrar.

     Då kommer det att bli mycket Ficki Ficki och första gruppvåldtäkten i stan är inte långt borta. Om dom kan vara så jävla fräcka som det rapporteras om hela tiden från hela Sverige, hur skall det då inte bli när det är mörkt och hela stan är full med lättklädda kvinnor som ofta är berusade.

     • Anna skriver:

      Oj, berusade svenska kvinnor kommer att slå ihjäl de med sina bara händer! Yngre har blivit mer vältränade överlag, visste du det? Skämt åsido- folk har blivit mer intresserade av träning och jag HOPPAS att alltfler kvinnor i yngre generationer- blivit mer luttrade, mer vältränade och smartare än oss i äldre generationer. Men hade jag varit yngre hade jag köpt ett antikt kyskhetsbälte på auktion om jag planerat att bada berusad på öppen plats…

    • Läsare skriver:

     Svar: Con Air:

     The Justice Prisoner and Alien Transportation System (JPATS), nicknamed ”Con Air”,

     [1] is an agency of thefederal government of the United Statescharged with the transportation of persons in legal custody between prisons, detaining centers, courthouses, and other locations. It is the largest prison transport network in the world.[2] 

     Though primarily used by the Federal Bureau of Prisons or U.S. Immigration and Customs Enforcement, JPATS also assists military and state law enforcement.

     https://en.wikipedia.org/wiki/Justice_Prisoner_and_Alien_Transportation_System

    • Vauen skriver:

     Precis som du säger och Läsare skriver ovan så kommer ingen att utvisas. Dels är det med all sannolikhet en statistisk bluff. Mes så har vi ju fenomenet att S är allierade med utomparlamentarisk avgrundsvänster, det vet vi ju från program på GS.

     • Vauen skriver:

      … Och jag är övertygad om att dom redan hjälper folk att gömma sig. Sen har vi säkert ”undantag” med folk som har psykiska problem i samband med avvisningsbeslutet mm mm mm … Nä dessa skuldslavar kommer få stanna!

      • Peter Harold skriver:

       Hälften av de som anlände till Sverige registrerade ju sig aldrig hos Migrationsverket, enligt någon uppgift jag såg i höstas. Blir intressant att se hur polisen skall hantera detta.

 5. Anna skriver:

  Jag tror mig ha en liten relevant reflektion här, som kan tjäna som förklaringsmodell bakom företeelsen ”Ärthjärna söker fru”. Jag vet att det här låter som rätt påhittat, men på miiin gaaaata i staaaan, (hehe- jag har bott på rätt många ställen nu när jag tänker efter, men alltid trivts bra tills förorten blivit min vardag) allt är dock helt sant, tro det eller ej… Hursomhelst- jag bodde granne med en tjej i min ålder som var sjuksköterska och jobbade en del för FN då hon var specialist och skickades på uppdrag i områden som var härjade av ”piraterna” som skördade ohyggligt många offer, enligt henne.

  Hon satt i alla fall hemma hos mig och berättade om hur nomadfolket levde i öknen där hon stundtals jobbade. Inaveln var utbredd och hon hade där fått se nyfödda med vattenskallar som såg ut som tecknade av southpark- killarna. Hon hade inte velat rädda de för att de bevisligen hade en sån minimal hjärnkapacitet kvar… Jag tänker att de här killarna som kommer hit med instinkten i behåll, vilket även de med svår utvecklingsstörning har fått behålla- kanske är förklaringen till de ”vattenskallar” som kommer hit och tafsar? Fast deras vattenskallar har utvecklats till ärthjärnor fast utan vattnet? De härstammar från vattenskallarna och långvarig inavel?

  Bara en tanke…

  • Läsare skriver:

   Jag kommer att tänka på KPMLr sommarläger. En jag känner berättade att han varit på ett av KPMLr sommarläger: – Men jag slutade åka på dom efter första sommaren.

   -Jaha, varför då?

   -Det var så konstigt folk där.

   En av de som var med hade/har vattenskalle. Egentligen synd om honom, men så så … väldigt dum i huvudet, på riktigt. Så jag tyckte egentligen inte synd om han ett dugg. Men så är det att vara Dödsknarksnazist. 🙂

   • Läsare skriver:

    Tillägg. Han var inte vad jag skulle beskriva som helt normal själv. Så när han säger att det är ”konstigt folk”, då är det riktigt illa. Men det är bara att titta på de som säljer Proletären.

    En jag såg utanför 5an mot Brunnsparken, Göteborg. Var milt sagt väldigt sleten. Inte ens den fattigaste tiggarzigenare har så dåliga kläder som han hade.

    Han var bokstavligt talat en tunn, utsliten sytråd från att bli ett bildligt traspoleterat. Jag har aldrig sett någon som gått i så sletna kläder innan. Varenda söm som var utsatt hade börjat gå sönder. När sömmen väl går sönder, då går det snabbt.

    Jag pratade med byfånen en stund och jag väntade bara på att sömmarna höll ihop. Har aldrig sett något liknande.

    • Anna skriver:

     Usch, säg inte sådär. Börjar syna mina egna sömmar nu… Har köpt ett plagg på ett år, en helly hansen jacka. Utöver det går jag i slitna sömmar, men jag handlar bara bra märken så de brukar hålla…

     • Läsare skriver:

      Han hade billiga kläder som var dåliga som nya. Har själv jackor där sömmarna har börjat gett sig, där de är mest utsatta. Men det är väl använda jackor av bra kvalitet. Det gör inget. Helly Hansen håller väl länge?

      Har aldrig haft en. Har sett folk som haft Helly Hansen som jag själv skulle vilja ha, men aldrig sett någon jag vill ha i affär.

      • Sofie skriver:

       Igor sport på Götgatan söööööödermaaalm, ditt favvisställe- har snygga modeller. Alltid halva priset eftersom de säljer ”gårdagens” modeller. Hett tips till ditt nästa besök i Stockholm!?

  • Jag tror dessutom att inaveln har pågått så länge att det är irreversibelt. Säkert i tusentals år i mellanöstern och Afrika med minst kusinäktenskap. Tror inte dom är så noga med att hålla på släktskapet faktiskt. Vad som officiellt kallas för en kusin kan i verkligheten lika gärna vara ett syskon som blivit omklassificerat till kusin för att vara lagligt enligt sharia eller vilken barbarisk lag dom nu råkar leva efter. Förmodligen har DNA-strängarna blivit så skadade att dom är omöjliga att reparera. Frågan är vad man borde göra åt saken. Minst hålla dom isolerade i sin naturliga miljö och aldrig, jag upprepar, aldrig släppa in dom i Europa. Fast det allra bästa vore nog ändå mercy killing. För det kommer ju bara bli värre ju längre det håller på. Dom kan komma att bli verklighetens hjärndöda zombie-arméer som sköljer in över oss som en kött-tsunami.

   • Anna skriver:

    Ja, det var ungefär sådär som min granne sa också. Det är en sån gammal tradition att vi inte skulle fatta hur det var fatt. Lika bra att låta de utdö av sig själva. Men det fattar ju inte de som tror sig veta allt.

    • Läsare skriver:

     Bara dom får åka tunnelbana i Stockholm, så blir dom som vilken svensk som helst. Men det är inte bara ungt folk som gått på skitpratet att vi är alla lika.

     För ett år sedan förklarade en äldre svensk högdraget att du kan åka vart du vill i världen och dom är exakt som jag.

     -Du kanske skulle ta och åka utanför 50-skyltarna för första gången i ditt liv, tänkte jag för mig själv. Var på väg och säga det, jag är stor i käften, men denna gång orkade jag bara inte ta nån diskussion.

     • Han borde fått en enkel biljett till Somalia eller Pakistan eller annat valfritt skithål ute i världen. Eller bara släppt ut honom i fallskärm över Mecka. När mohammedanerna kommer på att han inte är mohammedan så är nog inte Mecka det mest optimala stället att vistas på.

   • Anna skriver:

    Usch. Ja, det har du verkligen rätt i. Jag som sett zombiefilmer en masse, ser det framför mig. K N U L L A ; Ä T A , SO V A.

    • Anna skriver:

     Fast knulla har jag aldrig sett en zombie göra faktiskt. Sova däremot, har jag sett. Äta medans den sover, typ.

     • Nä, zombies har jag nog heller aldrig sett knulla. Trots att det inte direkt behövs nån intelligens för det. Egentligen borde dom ju inte ens kunna röra på sig tack vare rigor mortis. Men det är väl som med humlan som egentligen inte borde kunna flyga men gör det ändå. Vissa saker går bara inte att förklara.

 6. Läsare skriver:

  Sådärja, nu har jag hittat stället att utvisa dom till.

  They are among the most isolated places on Earth, located 450 km (280 mi) northwest of the uninhabited Heard Island and McDonald Islands and more than 3,300 km (2,051 mi) away from the nearest populated location. The islands, along withAdélie Land, the Crozet Islands and the Amsterdamand Saint Paul Islands, are part of the French Southern and Antarctic Lands and are administered as a separate district.

  The main island, Grande 

  https://en.wikipedia.org/wiki/Kerguelen_Islands

  Sen kan dom Ficki Ficki dom själva allt de vill. Case closed.

 7. Läsare skriver:

  Vill du veta hur det går till när blattar rånar gamla människor? 30 sekunder video. Jag skrev på: Återinför dödsstraff och skrev upp mig för att den som trycker av nackskottet.

  Muslim attacks elderly woman in France. —– 30 sekunder.

  • Sofia skriver:

   Sänd den till alla pensionärsföreningar så de slutar rösta på katastrofpartier!

   • Läsare skriver:

    Dom flesta vill inte veta. Minns inte vilket år det var, men runt eller efter 2000. En turk född i Danmark hade åkt fast för en serie MYCKET fula rån av gamla människor. Minst tio fall. Turkaset var född i Danmark men hade inte danskt pass. Han skulle utvisas till Turkiet. Hela idiotvänstern gick i taket och ställde till kravaller på Nörrebro i Köpenhamn. Reguljärt gatkrig. Allt gick ut på att aset skulle få stanna i Danmark.

    De värsta idioterna skulle inte ens fatta om det var deras egen mor som turken hade gjort detta mot. -De pre-koloniala patriarkala strukturerna eller vilket hjärndött snömos som helst duger, bara de slipper ta ställning själva.

    Feminists Love Islamists –2 min. Tecknat och sång.

  • Läsare skriver:

   Baaaaaaarn i Swedistan. Bild på negern som knivdödade i ryggen i Mölndal. Kräket som Sveriges högsta ”polischef” tycker synd om. Han är 15 år? Se själv.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3421150/First-picture-Six-foot-tall-15-year-old-Somali-boy-killer-Swedish-asylum-worker-appears-court-charged-murder.html?ito=social-twitter_mailonline

   • Anna skriver:

    Jag SÄGER ju det: Män i toppen ÄR alla BÖGAR! Kvinnor tjänar bara som alibin.

    • Läsare skriver:

     Jag säger inte att du har fel, tvärtom har du troligtvis rätt. Sök på: Kay Griggs. Blond kvinna som var gift med en högre militär.

     Hon påstår att hennes man sa att alla som skall uppåt på stegen blir rövknullade. Första gången jag hörde det trodde jag inte mina öron, men med tiden har jag blivit mer och mer övertygad att hon har rätt.

     Finns över 2 timmar video med Kay Griggs. Har sett en del. Denna 2 min video med Kay Grigg är mycket viktig.

     • Anna skriver:

      Ja, erkänn att de ser rätt kåta ut på ”våldtäckaren”: Täcket på redan, liksom. De sitter bredvid och säger: ”Säg efter mig nu bara, så ska du se att vi kan göra dig sällskap snart under filten”. ”Bättre upp, förresten: vi kan ju ta in på Sheraton efter det här, och få ett bättre täcke att mysa under. Du kan ju inte gå omkring med landstingets filt, du förtjänar ju bättre. Efter allt DU varit med om, stackare”.

      Han ser däremot ut att tänka: ”vadfaan- ska ju nu behöva knulla också? Jag som bara ville ha lite blond fitta, istället fick man nu en kaxig brud som skulle ”ta hand om mig” fastän hon inte ens var svensk? Här gick jag och trodde att jag skulle komma till sverige, få sätta på några blonda och villiga bimbos och jag hade varit KINGEN! Istället sitter jag här nu efter att ha ilsknat till lite- ville bara sätta den där kaxiga lilla bruttan på plats och visa vem som bestämmer- och så visar det sig att jag måste sätta på fler män än jag gjorde i kaxigasteistan… Fy, fan. Vilken planet är jag på?”

 8. Pingback: Tillägg om polischefen | Jan Millds blogg

 9. syster skriver:

  Varje dag vaknar jag och undrar vilka hemskheter händer idag i vårt land eller vilka nya tokidéer ska föras fram idag eller vilka vidriga uttalanden ska vi behöva höra från psykopatpolitiker, manipulerande journalister, myndigheter och självgoda kändisar. JAG VILL VAKNA!!!!! Det känns som jag lever i en parallell verklighet med alla dessa liberala vänsterdårar!!!!! Andra gånger känns det som om jag är skådespelerska i en MYCKET obehaglig science fictionfilm. Jag spelar min roll, jagad och hotad under inspelningen. När jag sedan vill gå hem och ta mig ur filmen, lyckas jag inte. Jag blir kvar i de obehagliga och skräckfyllda scenerna. Filmen blir verklighet.

  Jag har undrat länge över när de ska våga ta steget att beslagta våra fritidshus. Jo, jag minns torpet uppåt i landet som beslagtogs av ”nykomlingar”. Undrar om det inte finns fler liknande händelser runt om i landet…

  http://snaphanen.dk/2012/09/17/sondagskronika-egen-hard-ar-inte-din/

  • Sofia skriver:

   ORDO SUECUM –
   orden för vettiga svenskar –
   enade vi stå –
   söndrade vi falla!

  • Läsare skriver:

   Oftast när nån politiker eller nått ”journalist” slödder uttalar sig undrar jag vilken planet de bor på?

   Mitt förakt för så kallade ”journalister” är bottenlöst.

  • Peter Harold skriver:

   Personligen tycker jag det känns som att det är ett gigantiskt dårhus som tömts på sina invånare, och sen kryllar de överallt och tränger sig in i varje skrymsle och tar över genom att kommendera verbalt och med skyltar och lappar. Ja, jag tycker det där zombie-scenariot är talande för vad som sker.

 10. Anonym skriver:

  Do ZIONISTS/ISRAEL Control the U.S. Government ?

 11. Läsare skriver:

  Nu skall det skapas ett OS-lag med ”flyyyyyktingar”.

  Torsdag 28 jan 2016 INRIKES PUBLICERAD 28 JANUARI 4/43 2.810 avvisades under tvång 2015 Kriminalvårdens transportenhet verk- ställde under 2015 på uppdrag av Migrationsverket 1.919 utrikesresor med 2.810 personer som skulle avvisas eller utvisas och som inte ville återvända till hemlandet självmant. Kostnaden var 197 miljoner kronor.

  Några beräkningar på hur många resor det kan bli framöver finns ännu inte. -Det är svårt att avgöra när den kraftiga ökningen kommer, säger chefen för enheten Johan Mellbring.

  9.718 asylsökande som fått utvisnings- beslut återvände självmant till sina hemländer under 2015, skriver TT. Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700

  Torsdag 28 jan 2016 INRIKES PUBLICERAD 28 JANUARI 11/43 Mordmisstänkt hade psykproblem Den 15-årige pojke, som misstänks ha mördat en 22-årig kvinna på ett hem för ensamkommande flyktingbarn i Mölndal, hade kända psykiska problem. Extrapersonal hade anställts enbart för hans skull, men jobbade inte på hemmet när knivdådet inträffade. -Den personen hade helt enkelt inte hunnit börja, men vi hade anställt honom och han var på väg att börja, säger Staffan Alexandersson, talesman för HVB Living Nordic, som driver boendet, till Borås Tidning. Han säger också att hemmet hade tagit kontakt med barn- och ungdomspsykiatrin.

  Torsdag 28 jan 2016 UTRIKES PUBLICERAD 28 JANUARI 26/43 Finland väntas utvisa 20.000 Myndigheterna i Finland räknar med att närmare 20.000 av de 32.000 asylsök- ande som kom i fjol kommer att få avslag och utvisas, rapporterar flera medier. -20.000 är den uppskattning som vi arbetar med nu, men antalet asyl- sökande som återvänder frivilligt kan ändra på det, säger Päivi Nerg, kanslichef vid inrikesministeriet, till Reuters. Hon säger att myndigheterna tänker inrätta olika transitcentraler för dem som utvisas och för dem som lämnar landet frivilligt.

 12. Läsare skriver:

  2016 – 002 Letter from a Physician from Czech Republic working in Germany

  Posted on 5 January, 2016

  A Female Physician in Munich, Germany sends a message to the world via The Swinton Circle.. . . .

  Yesterday, at the hospital we had a meeting about how the situation here and at the other Munich hospitals is unsustainable. Clinics cannot handle emergencies, so they are starting to send everything to the hospitals.

  Many Muslims are refusing treatment by female staff and, we, women, are refusing to go among those animals, especially from Africa. Relations between the staff and migrants are going from bad to worse. Since last weekend, migrants going to the hospitals must be accompanied by police with K-9 units.

  Many migrants have AIDS, syphilis, open TB and many exotic diseases that we, in Europe, do not know how to treat. If they receive a prescription in the pharmnacy, they learn they have to pay cash.

  This leads to unbelievable outbursts, especially when it is about drugs for the children. They abandon the children with pharmacy staff with the words: “So, cure them here yourselves!” So the police are not just guarding the clinics and hospitals, but also large pharmacies.

  Truly we said openly: Where are all those 

  http://www.theeuroprobe.org/2016-002-letter-from-a-physician-from-czech-republic-working-in-germany/

  • Läsare skriver:

   If this continues and Germany re-opens its borders, I’m going home to the Czech Republic. Nobody can keep me here in this situation, not even double the salary than at home. I went to Germany, not to Africa or the Middle East.

  • Läsare skriver:

   Nu verkar det äntligen att bli asylhotell i Askim, Långdrag osv i Göteborgs gräddhylla.
   _________

   Vet inte vad hans källa är men i P1s ”Det delade Sverige” (http://sverigesradio.se/sida/avsnitt…programid=4507) säger de att villapriserna sjönk 30% när somalierna flyttade in i området bredvid. Tydligen upplevde barnfamiljer det som negativt att barnen blir rånade om föräldrarna skickar dem till affären. Så känsliga är ni förstås inte i Långedrag?

   https://www.flashback.org/sp56174342

  • Läsare skriver:

   När/var/hur fick politikerna så höga löner?

   https://www.flashback.org/t2679699

   Jag kan berätta när politiker blev en överbetald syssla i Sverige. Det var då agendajudarna tog total kontroll över Sverige.

   En överbetald hora gör som deras ägare säger. Samma sak gäller för så kallade ”journalister”. För inte så länge sedan var ”journalister” föraktade sluskar.

   Hela upplägget kallas: Wine and dine.

   De flesta ”journalister” anser på fullt allvar att de är förmer än de flesta svenskar men älskar allting som högpigmenterade gör – oavsett vad. De så kallade ”journalisterna” har alltid en bortförklaring. Samma sak gäller de flesta ”politiker” också. Samma billiga horor som gör som deras ägare säger.

   Äg ”media” och DU väljer vilka som skall bli ”journalister” och valbara ”politiker”. Svårare än så är det inte att ta över ett land som är en ”demokrati”. Agenda judarna älskar ”demokrati”. I Polen nu är det inte längre så mycket ”demokrati” och skälet är enkelt, Agenda judarna har tappat mycket av kontrollen över ”polsk media”.

   Det är ju bara att läsa valfri jude”media” i Sverige och se vilka det är som gnäller högst och mest över Polen och media där. Utan undantag är det Agenda judarna som gnäller högst och mest. Läs Vingmuttern i DN. Juden Wolodarski, om du inte fattar vem Vingmuttern är. Han ser väldigt inavlad ut. Jag menar, dom flygörona? Han skall nog passa sig jävligt noga när det blåser.

   • Läsare skriver:

    Här är det en som fattar, utan att skriva ut vilken folkgrupp som ligger bakom.
    ______________

    Det händer inget för att de som styr vill att brottsligheten ska gå ut över så många Svenskar som möjligt.

    https://www.flashback.org/sp56173517

    Hundra procent korrekt påstående. Kriminella invandrare är agendajudarnas proxy krigare.

 13. Läsare skriver:

  En afghan ringer till Ring P1. Påstår att de afghanska ”baaaarnen” har ett helvete i Sverige. ”Baaaaaarnen” säger att det är bättre att dö i Afghanistan än vara ”flyyyyyykting” i Sverige.

  De utnyttjas sexuellt, oklart av de andra ”baaaarnen” eller om det är personalen. De svälter, de bor trångt … sen vet jag inte vilka lögner till som afghaner häver ur sig. Stänger av dravlet.

  Vet inte hur att länka till ljudfilen. Du får söka på: Ring P1, här är inslaget. Börjar vid 3:40 eller så.

  Med Alexandra PascalidouSändes fre 22 jan kl 09:30

   Ring P1 om bland annat ensamkommande barns boende, …

  Lyssna sedan till denna:

  Anna Svensson i P1 Radio

  Lyssna sedan till den första videon. Det är den högsta polischefen i Sverige. Han är samma som de flesta svenskar, sjuka i huvudet på riktigt.

  https://janmilld.wordpress.com/2016/01/27/tillagg-om-polischefen/

  • Anna skriver:

   Vilken bra ide’ jag fick! Om flera började arrangera samtal till ring P1 och sprida ut hur miserabelt det är för flyyyyyyyktingarna här, så kanske de slutar ”fly” hit???

   • Björngunnar skriver:

    Det finns en o annan som tagit sig förbi nålsögat på P1 men då har dom ljugit och sagt att dom är invandringsvänliga för att sedan i direktsändning säga sitt egentliga budskap.
    Men jag har en fundering, jag har byggt många maskiner själv men har man anställda måste alla maskiner certifieras, det kostar enligt uppgift från en kille som arbetar på en lådfabrik i närheten ca 100.000 per maskin och då är det här bara pappersarbete!
    Att arbeta på en invällaravdelning måste vara bra mycket vanskligare än med en ocertifierad maskin , och man anses kunna jobba utan sällskap om något händer.
    Hur går det ihop?

    • Anna skriver:

     Ja, det har jag ju insett händer ibland, det där scenariot. Men det jag tänker mig, är att göra som staten redan gjort en längre tid. Någon säger sig vara nyanländ, kanske ringer via tolk eller kompis för annars verkar det ju inte så trovärdigt då denna inte borde kunna svenska. Den här personen ringer /skriver insändare eller annat- beklagar sig över hur ovärdigt livet som flykting är i sverige. Varpå nyheterna sprids (åtminstone om de har kanaler som inte är mainstream, som detta exempelvis) och voilá söker sig allt färre lycksökare sig hit…

     Jag får mig en tankeställare när jag skriver detta. Det kan ju faktiskt vara så att alla alternativa medier som faktiskt rapporterat från verkligheten- har bidragit med att göra publicitet för sverige som ett träffsäkert mål för asylsökanden?

     Hur man än gör, eller säger så skjuter man sig själv i foten…

    • Anna skriver:

     Är ju självklart skattefritt. Särskilda lagar gäller i krigstider, vettdu! Bara att söka på skatteverket. Allt finns där!

  • Risto Matinen skriver:

   Han är samma som de flesta svenskar, sjuka i huvudet på riktigt.

   Jaså, hatar du svenskar liksom PK-maffian? Vet inte vilka du pratar med. Jag är en som inte håller tyst med fakta och mina åsikter, inte ens för främmande svenskar, vilka är fler än 99,99 % av oss svenskar. Förtydligande; de flesta svenskar är främlingar inför varandra .

   Nio av tio håller med mig, när jag tar upp det värsta som hänt oss svenskar sedan minst hundra år: Hypermassinvasionen av fiender, parasiter och kriminella! Knappt någon är för, främst är det hjärntvättade/korkade/onda fruntimmer som är för, förutom renläriga kulturmarxister.

   Skulle landet istället invaderas av läckra feminina varelser, skulle PK-snillena gå ner i spagat, hugga emot och snacka om ”rasism”, etc, etc, etc…

   • Anna skriver:

    Jaa, Risto ! Det är nog precis DÄRFÖR jag egentligen är SÅ besviken på dagens migrationspolitik… VORE invällarna bara läckra ryska killar som älskar medelålders svenska kvinnor, DÅ hade jag ju varit alldeles överlycklig av dagens politik!? Asgarv!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s