Ryska flygvapnet slår ut hundratals IS-positioner – och marinen flaggar med kors som förbjuds i USA!

Bästa läsare!

Sajten Political Vel Craft vidarerapporterar uppgifter från bl.a. den ryska nyhetsbyrån TASS att ryskt attack- och bombflyg slagit ut nästan 500 positioner som tillhör Islamska Staten under den sista helgen, varvid den syriska armén kunnat befria 28 befolkade områden från det av USA och Saudiarabien sponsrade terroristnätverket, och tusentals islamister har flytt österut. Dessa framgångsnyheter har passerat tämligen obemärkt under de svenska nyhetsmediernas radar.

sb moskva ship

Political Vel Craft uppmärksammar också att den ryska marinen, vilka har fartyg som assisterar med missiler som avfyras från Medelhavet mot IS, har en flagga som innehåller Sankt Andrews kors, vilken bildat bas för både den skotska flaggan samt fältflaggan för utbrytarstaten Tennesses armé, vilken idag identifieras som ”Sydstatsflaggan”, en symbol för den konfederation som bildades när flera delstater lämnade USA under slutet av 1850- och början av 1860-talet. ”Konfederationens flagga” är numera bannlyst och förbjuden att visas på offentlig plats i flera delstater efter påtryckningar från olika vänstervridna människorättsaktivistgrupper och andra historielösa opinionsbildare, vilka underhåller myten om att de konfedererade staterna (som ockuperades av den despotiske presidenten Abraham Lincoln efter det amerikanska inbördeskriget) enbart lämnade USA p.g.a. slavfrågan.

Den ryska marinflaggan var borta under den bolsjevistiska regimen, men återinfördes av Ryssland 1992. Ryssland har sedan Sovjetunionens fall återtagit många traditionella symboler för att distansera sig från kommunistväldet. I USA bedriver både opinionsbildare och politiker häxjakt på många företeelser som anklagas för att befästa traditioner, i synnerhet inom det vita kultursamhället.

Hälsar eder Peter Harold

P.S.
Beklagar om jag inte hinner besvara alla kommentarer, kära läsare. Befinner mig mitt upp i en intensiv jobbperiod. Men jag skall läsa allt ni skriver.
D.S.

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Historia, Krig & fred. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ryska flygvapnet slår ut hundratals IS-positioner – och marinen flaggar med kors som förbjuds i USA!

 1. Hans Nilsson skriver:

  Putin lyser lika klart som Polstjärnan.

 2. Benny skriver:

  Gör ryssarna det här för att håna Obama och ge Trump moraliskt stöd i sin kamp om presidentposten? Lite svårt att bedöma men visst ser flaggan ut som den sydstaterna använde..och i så fall är det sanktionerat från högsta ort eller ett lokalt tilltag?

 3. bara varat skriver:

  Helt klart kanon bra av Ryssland! reta gallfeber på obama fredpristagaren(skratt)

 4. Risto Matinen skriver:

  Kulturmarxisterna vill förstöra all naturlig kultur. Att hournalisterna håller tyst om att deras subversiva agenter åker på stryk är självklart. Att de tror att muhammedaner kommer att skona dem, vid imbecillernas drömda världsrike (kalifatet) är mer än skrattretande.

  Klart utanför ämnet: Köpte igår en lysrörsarmatur och vita (6500 Kelvin) ljusrör för fyra hundra spänn. Från en firma som har bilar som tema. Drygt 7000 lumen kommer att skölja över frukostbordet, som dessutom är vitt.

  Visst, hälften av som skulle behövas, men ändå. Återkommer om eventuella effekter. Har börjat käka vissa preparat också, så kan kanske inte separera det ena från det andra.

  Inga negrer i vårt kök!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s