Enda ljuset i landet är löjets skimmer…

Bästa läsare!

Det finns de som hyllar Daily Mail och andra utländska nyhetstidningar för att exponera vansinnet bakom den svenska invandringspolitiken. Sedan bägaren rann över, d.v.s. sedan hyperinvandringen i Sverige blev en sådan ”snackis” att t.o.m. mormor och tvåbarnsmammorna på Facebook började länka till Fria Tider och Avpixlat, har uppskattande ord ägnats skribenter som Alice Teodorescu och Marcus Birro. Numera kan man både utomlands och inom landet hitta ledarartiklar med rubriken ”Vad är det som händer med landet?” som handlar om det minst sagt bekymmersamma läge Sverige befinner sig i med överfyllda flyktingförläggningar, våldtäkter, rån, bidragsfusk, sexuella trakasserier på offentliga platser, etc. Nu, år 2016, kan man läsa ungefär det som vi i bloggsfären och inom alternativa medier skrivit om i en evighet.

Statligt subventionerad massinvandring och påtvingad multikultur fungerar inte! Det finns inga självreglerande marknadssignaler i dessa system.

Vad som inte heller fungerar är den helomvändning man kan se inom medierna och politikervärlden. Från deras håll har vi kritiker anklagats för främlingsfientlighet och rasism. Är det mindre rasistiskt att i efterhand säga att man måste skicka tillbaka 80’000 invandrare p.g.a. systemkaos än att ha satt upp en gräns i förväg, vilket bl.a. Sverigedemokraterna – och blott ej de – förespråkade?

Om jag får tillämpa ett makroperspektiv om invandringen som en politisk fråga tror jag att etablissemangets inställning att bekämpa SD med en ”tvärtom-politik” tvingat många människor in i en tankevärld som egentligen inte är önskvärd i ett humanistiskt samhälle. Jag är övertygad om att i samma takt som sjuklövern bekämpat SD och invandringskritiker och kallat dessa för ”främlingsfientliga”, ”rasister”, ”fascister”, etc, så har etablissemangets gestaltning av sakernas tillstånd varit så verklighetsfrånvänd att många medborgare istället sökt sig till de frågeställningar och ideologier som mer kategoriskt framställer att det finns ras- och kulturaspekter som avgör utvecklingen av ett samhälle.

Vanliga människor inser att etablissemangets bild är falsk och förvrängd, och samtidigt inser att det finns sakliga argument som talar emot etablissemangets resonemang. Vart tar dessa människor vägen i sina politiska ställningstaganden? Och vilka lösningar umgås dessa med när de ser att politikerna våldför sig intellektuellt, ekonomiskt och juridiskt sett på fosterlandet?

Just nu pågår en process inom medierna och politikervärlden att återvinna medborgarnas förtroende. Vi ser nya namn ploppa upp i medierna, och på den politiska arenan leds t.ex. moderaterna av en helt ny partiledare samt en ny gruppledare som vill göra upp med sin politik som man förde ända fram till valförlusten september 2014 (och som den nytillträdda partiledaren sade skulle ligga kvar efter hennes tillträdande). Det ironiska är att den nya partiledaren var moderaternas gruppledare i riksdagen, och i högsta grad ansvarig för att det inte utvecklades någon intern kritik mot Reinfeldts ”tvärtom-politik”. Och moderaternas nya gruppledare var själv en tystlåten riksdagledamot i det moderata transportkompaniet som tryckte lydigt på anvisad knapp under voteringarna. Varför skall vi tro på dessa politiker nu idag 2016 när de först nu reagerar på konsekvenserna av den politik som de själva lagt grunden till?

När det gäller vänstern så är det överflödigt att efterfråga deras trovärdighet, ty den existerar inte ens i teorin. Med en socialdemokratisk statsminister som utmålar gruppvåldtäkter som en svensk tradition, en vice statsminister som gråter när hennes politik krossas mot kaklet, och ett kommunistiskt bihang som kräver allt åt alla utan motkrav, så kan man bara komma till slutsatsen att det här är ett gäng som med alla lagliga medel bör hållas så långt borta från ett regeringskontor som möjligt.

Tyvärr slutar inte eländet med detta.

Sverigedemokraterna är idag inte längre det mest invandringskritiska partiet. I alla fall inte under vissa timmar på dygnet, beroende på hur moderaterna vill tolka sin egen politik. Samtidigt är SD ett parti som beter sig likt en självskärande emo som tycker illa om sig själv. Under mantrat ”noll-tolerans mot rasism” och ett intimt samarbete med extremvänsterns och statens åsiktspoliser på EXPO har partiet övergett alla föreningsdemokratiska ideal, om än bara för att kunna säkra makten och ägarskapet av partiets varumärke inom en snävt avgränsad krets av individer. SD är inte emot invandring. Man vill bara begränsa den. SD är inte mot muslimer. Man är bara rädd för att Sverige kan bli islamistiskt. Vad innebörden av SD:s politik egentligen är, blir allt mer osäkert ju närmare de andra partierna kommer under nuvarande omsvängning.

Med andra ord, vi kan inte lita på sjuklövern, och vi vet inte vad politiken från det åttonde partiet innebär. Och ingen – jag upprepar det igen – ingen av de etablerade åsiktsmaskinerna vill ställa sig upp och presentera en frihetlig vision av ett Sverige som skall ersätta det socialistiska folkhemsexperiment som kollapsade tack vare att vänstern och högern slog ihop sina tomma skallar och lockade hit alla möjliga och omöjliga främlingar med löfte om en gyllene välfärd under tesen ”ju fler, desto bättre”.

Vi frisinnade har varnat för detta under lång tid. Vi är några som ivrigt och intensivt förklarat att det bara finns en rättvis metod att hantera migration, och det är genom att ta bort statliga lockpengar och låta dem som kan finna sig en försörjning och acceptera landets seder och lag att flytta hit. Hittills har vi bara kunnat skaka hand med landets få men genuint konservativa tänkare. Både var för sig och tillsammans har vi sedan lång tid sett problemen växa, i synnerhet när etablissemanget förnekat att det finns problem med invandring.

Hade politikerna lyssnat på oss, och hade medierna inte gjort sitt yttersta för att bekämpa oss, hade Sverige sannolikt inte varit ett land med förlorat framtidshopp. Om inte annat hade vi kunnat lita på våra folkvalda när de i tid reagerat på en destruktiv samhällsutveckling. Det kan vi inte nu. Och inte ens vår omvärld litar på oss längre. De anser att vi är idioter som lät politikerna fördärva landet.

Så. Vart går vi från här?

Hälsar eder Peter Harold

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

163 kommentarer till Enda ljuset i landet är löjets skimmer…

 1. Den Anonyme skriver:

  Det är väl bara Tomas Ledin kvar att lita på 🙂

  Vart vi går? Jag tror tyvärr vi klafsar omkring i gyttjan ett bra tag till men trots/pga vår dåraktiga politik belönades Margot&co i regeringen av Bildt&co i ECFR idag. Jisses!

  ”Tankesmedjan European Council on Foreign Relations – där för övrigt Sveriges förre utrikesminister Carl Bildt är viceordförande i förtroenderådet – gör årligen en rapport om EU:s utrikespolitik och medlemsländernas inflytande.
  Sverige har placerats som fyra, trea och tvåa de senaste åren och behåller sin andraplats även 2016.
  ”Det är glädjande att vi hamnar högt i rankningen och det bekräftar vad vi redan vet: att Sverige har ett mycket starkt engagemang för EU och EU:s utrikes- och säkerhetspolitik”, skriver utrikesminister Margot Wallström i en kommentar till TT.”

  Tyskarna 1:a så ECFR belönar de som gör mest för att splittra sina länder tycks det mig.

  • Den Anonyme skriver:

   Tillägg: Det hade glatt mig om svenska politiker hade haft ett starkt engagemang för svenska skattebetalares väl&ve istf att rikta allt sitt engagemang till makteliter utomlands.

  • Läsare skriver:

   EU-CFR är bara en lokalversion av US-CFR. Samma folkgrupp som styr och samma korkade gojer som rapar upp samma hjärndöda krigshetsarretorik.

   • Den Anonyme skriver:

    Det är inte en maktelit, eller folkgrupp enligt dig, det är fel på. Det är fel på hela maktstrukturen.
    Jag vill inte byta ut makteliten; det är bara att ett byte av vilka medborgare som är priviligerade eller ej, jag vill byta ut hela maktstrukturen.
    Gemenskaper och samhällen ska skapas på frivillig väg, ej tvingas tillsammans, och det går endast om makten ligger hos individerna och inte hos ett maktcentra oberoende av vilka det är.

    • Läsare skriver:

     Den globala judemaffian struntar fullständig i vad du Den anonyme, PH osv tycker, hur det borde vara osv.

     Faktum är att agendajudarna, den globalt organiserade judemaffian VET hur VERKLIG politisk makt fungrare, du Den Anonyme har inte en susning.

     Jag skall ge dig ett konkret exempel från verkligheten. Om du Den Anonyme blev vald till president i Amerika , vad skulle det första vara som du gjorde?

     Ingen aning? Nä, och det hade jag inte heller, tills jag fick det berättar för mig.

     Det första en nyvald president gör är att utnämna hans närmaste medarbetare och enligt logik börjar du med den viktigaste. Här är Obamas första utvalda medarbetare. Han blev Cheif of Staff White House. Och ja, han är jude. Berättas väldigt tydligt i denna video. Du vet vad AIPAC är? Om du inte vet, vilket du inte gör, då vet du INGENTING om vad RIKTIG politisk makt är. Judemaffian vet vad riktig politisk makt.är och hur du utövar verklig politisk makt. Det är det som är huvudskälet till att judar styr stora delar av världen och framförallt den mäktigaste militära stormakten.

     Barack Obama, Rahm Emanuel @ AIPAC —-2 min.

     • Den Anonyme skriver:

      ”Du vet vad AIPAC är? Om du inte vet, vilket du inte gör, då vet du INGENTING om vad RIKTIG politisk makt är.”

      Du verkar veta allt, tom vad jag vet eller inte vet.

      Visst har jag koll på Rahm, Chicagos – eller Rahmaland som det kallas – borgmästare nuförtiden. Chicago/Illinois har en av de hårdaste vapenlagarna i USA och en av de högsta mord/capita i världen.
      Det skyller jag på politikern Rahm, inte juden Rahm.

      Du vet allt men ändå levererar du inget svar på min återkommande fråga om hur din lösning ser ut och hur samhället ser ut efteråt?

      • Risto Matinen skriver:

       Läsaren är förmodligen det, dvs läsare och inte tänkare 😉

      • Läsare skriver:

       Chicago är ett judiskt maffiacenter i Amerika. New York, New Jersey, Las Vegas, Hollywood och Kalifornien är andra judiska maffiacenter.

       Vad som skall göras? Vad gjorde Hitler? Där har du svaret. Så länge judar äger alla större banker och media så äger judarna oss.

     • Vauen skriver:

      Obama och Emanuel var medlemmar i samma bastuklubb i Chicago. Liksom Jay Carney:


      • Peter Harold skriver:

       Jisses, det här hade jag missat. Well, folk får göra vad de vill i sängen eller baksätet, det stör inte mig. Men jag kan inte förneka att det är en snaskig sensation om detta är sant.

       • Den anonyme skriver:

        ”Larry Sinclair is a convicted felon for crimes of forgery, bad checks and theft by check.
        …In February 2008, Larry Sinclair failed a lie detector test relating to questions about Obama, drugs and sex”

        Videon som ”bevisar” att Michelle är en man var hysteriskt rolig och Barack/Carney-klippet var ganska kul även det.

        Barack är en usel president och Michelle håller på med tokiga saker som first ladies brukar göra men då det finns en myriad orsaker att kritisera Baracks dåraktiga och skadliga marionettroll i vita huset förstår jag inte meningen att fabulera ihop dårskaper som ovan.

    • Anna skriver:

     Exakt så. Fia med knuff får ju samma vinnare varje gång. Så länge spelreglerna är desamma. Till en början är strävsamma medborgare villiga att spela renhårigt. Utgångsläget är att vilja sällskapsspela. Efter ett tag lär sig folk hur man spelar med utan att vara med egentligen. Och så har man ett samhälle där grannarna lever sina liv i parallella universum, drömmer sig bort i någon utopisk blogg eller spelar på lotto. Vill vi verkligen leva i nuet och på riktigt så måste vi börja leva i nuet. Grannarna tar över!

  • Peter Harold skriver:

   Jag tänkte skriva att ECFR är en filial till den amerikanska CFR, men det har Läsaren redan korrekt påpekat. Och det är som sagt väldigt talande att ju mer uppskattande dessa institutioner talar om någonting, desto farligare är det för medborgarna.

 2. Benny skriver:

  EU:s s.k utrikespolitik är ett skämt! Det enda idioterna lyckats med är att gå med på enligt FN:stadgan olagliga sanktioner mot Ryssland och misslyckad invandringspolitik som baserar sig på fatala missgrepp och krig i Mellanöstern och Libyen. Man imponeras av Lavrovs lugn när han kommunicerar med dessa tomtar i Bryssel…jag skull bett dem fara åt h—vete och bett Putin trycka på knappen!

  • Läsare skriver:

   EUs utrikespolitik är INTE ett skämt, EUs utrikespolitik är exakt den som agendajudarna har beställt. Finns inget som helst roligt eller skämtsamt med det.

  • Peter Harold skriver:

   Det besvärliga är att vi kommer inte åt EU. Systemet är byggt för totalitarism, och det är vad vi fått, och det är därför de kan bedriva den här skadliga säkerhetspolitiken. Och för att knyta an till Ron Paul som så klokt populäriserat hur vi skall komma ut ur denna utveckling; vi måste göra icke-interventionism till en allmängiltig princip.

 3. Anti twitter-vänstern skriver:

  Finns bara ett fredligt sätt att få stopp på vansinnet. Och det är att sluta betala skatt!

  • Den Anonyme skriver:

   Strypa tillförseln är bra men inte så lätt att helt sluta betala skatt som lönearbetare när skatten dras innan man får pengen i handen/på kontot.
   Byteshandel av varor och tjänster och inköp utan statens inblandning gör jag dock så ofta det går.
   På gott och ont har även Sverige AAA-ranking hos de stora kreditinstituten och Makteliten kan därmed låna pengar billigt till deras storvulna projekt även om vi trälar trilskas.

 4. Sofia skriver:

  Om man läser kommentarerna på Anne Rambergs twitterkonto får man ett visst hopp om Sveriges framtid.

  • Läsare skriver:

   Och Ramberg är vadå/vem?

  • Den Anonyme skriver:

   Dagens två twitterhöjdare:

   ”Bra vecka med två dagars ledningsgrupp. Vi överens om att anställa ännu fler för att hantera flyktingströmmen under 2016 och framåt.”
   -Dan Eliasson

   ”Problemets omfattning kunde inte förutses av @Migrationsverk lika lite som av någon annan. Nu är inte tiden att söka syndabockar.”
   – Anne Ramberg

   Och en bubblare:)

   ”Stop calling me a blonde. Blonde has such a terrible history. The proper word is aryan. I’m an aryan. Don’t you dare calling me ”blonde”.”
   -Alexander Bard

   Läsaren+Bard=Sant! 😄

   • Risto Matinen skriver:

    Det är långt över tiden. Dags straffa de skyldiga! Det behöver inte letas efter skyldiga. Vi vet vilka de är!

    Vill de ha en rättegång innan, eller duger närmaste lyktstolpe?

    Läsaren+Bard=Sant!

    Kan de vara fikusar? 😉 Tja, A Bard är en politisk kameleont. Huvudet på skaft kan man ändå betrakta honom som. Han släpps fram av PK-maffian för att han är pervers.

    Skulle kunna skriva mer om Bard, men han vet mer om mig än vad han borde, så därför håller jag tyst för att inte avslöja min identitet…

    • Peter Harold skriver:

     Kom igen, beeeeeerätta…! 😉 Ha ha, nej, jag skall inte kompistrycka här. Jag vet hur illa det kan gå för folk när deras fienden vill krossa dem till varje pris. Man måste vara väldigt envis om man skall orka stå emot en sån kampanj.

     Jag vet också något om Alexander Bard som jag inte heller tänker berätta om. Egentligen borde vi skriva brev och deponera hos notarius publicus för uppläsning efter vår bortgång, ha ha!

    • Vi kan kompromissa och göra som Rumänien. Köra en summarisk rättegång som är över på 1-2 timmar. Överklagande är inte tillåtet. Straffet Verkställs omedelbums. Dom kan få nån brännvinsadvokat som den judiske Sillen.

 5. Läsare skriver:

  Steg ett: Alla som sökt asyl efter 2014 och som kommer från länder väster, söder och öster om Stor-EU har INTE asylrätt i Sverige och skall snarast möjligt lämna Sverige. Punkt Slut.

  Här är bara ETT exempel vad som automatiskt skulle bli en icke-fråga med ett sådant Gordiskt hugg:

  Fredag 29 jan 2016 INRIKES PUBLICERAD 29 JANUARI 6/36 Asylärenden i domstolarna ökar Det ökande antalet asylsökande väntas leda till en kraftig ökning av asyl- ärenden i domstolarna. -Vi räknar med minst fördubblat antal överklagade asylärenden 2017 jämfört med i dag, säger Susanne Forsman på Domstolsverket, till Svenska Dagbladet. Om mönstret följer tidigare år, då cirka fyra av tio överklagat avslags- beslut om uppehållstillstånd, skulle migrationsärendena trefaldigas.

  Omkring två av tre ärenden i förvalt- ningsrätterna skulle då vara migrationsmål.

  Minst två tredjedelar av alla ärende i rättsväsendet är invandringsrelaterat. Minst två tredjedelar av alla polisärende är invandringsrelaterat.

 6. Rune skriver:

  ”Under mantrat ”noll-tolerans mot rasism” och ett intimt samarbete med extremvänsterns och statens åsiktspoliser på EXPO har partiet övergett alla föreningsdemokratiska ideal, om än bara för att kunna säkra makten och ägarskapet av partiets varumärke inom en snävt avgränsad krets av individer.”
  ————————————-
  Ja, precis!
  Det är ju bara tre fyra personer i ledningen som får ha åsikter om någonting i SD. Thoralf i Kalmar som aldrig tvekar att säga vad han tycker togs inte med på riksdagslistan så han kunde inte väljas i senaste riksdagsvalet.
  Ungdomsförbundet där ju nya politiker skulle hämtas i den naturliga tillväxten har man helt enkelt gjort sig av med. För där fanns ju människor med åsikter och det var ju förstås väldigt skrämmande.
  Och detta parti om det blir riktigt stort? Skall tillsätta ministrar och generaldirektörer? Detta utan att ha tillgång till människor med kompetens och åsikter om hur saker och ting skall gå till?

 7. Det är mycket som behöver göras. En bra början vore att gå ur EU, helst i förrgår och återupprätta försvaret så vi kan kontrollera och försvara våra gränser.

  • Peter Harold skriver:

   Ahhh, ännu en ”progressive rock”-rockgrupp som hamnat under min radar. Jag undrar om inte holländarna var lika utvecklade inom denna genre som de brittiska banden, fast med den skillnaden att de fick stå i den kommersiella skuggan. Jag botaniserade mig vidare bland andra klipp med detta band, och därför blev det inget mer kommentarssvarande från min sida igår, ha ha!

   • Keyboardisten Ton Scherpenzeel är med i Camel – igen. Han gjorde ju en kortare sejour på 90-talet. Har inte kollat om deras album finns på Spotify men det skall jag göra vid ett senare tillfälle. Dom är ju bra musiker men det är 70-tals materialet som ligger mg varmast om hjärtat. Tänkte när jag får tid ägna mig mer åt Canterbury-scenen, förutom Camel som jag ändå är rätt förtrogen med. Särskilt Caravan och Soft Machine verkar vara skön musik. Samt att ägna mig mer åt den italienska proggen. Visserligen kände jag till dom mest kända som PFM, Goblin och RDM men även i mitt fall har en del band flugit under min radar tills dom senare åren. Som dessa t ex:

   • Vauen skriver:

    Lustigt hur musiksmak ofta är samma med dem som man har samma politiska som. Canterbury scenen är min favoritmusik. Caravan, National Health och Camel etc .

    • Vauen skriver:

     Ber om ursäkt för den dåliga svenskan. (har inget att skylla på tyvärr)

    • Peter Harold skriver:

     Man jag måste komma med en brasklapp: jag är väldigt insnöad på klassisk musik också. Men i mycket har den stilen också influerat många progressiv rock-artister. Idag lyssnade jag på Schuberts ”The Death and the maid” och konstaterade att inledningen på det stycket gungar tungt, åtminstone det arrangemang jag lyssnade på.

     • Jag är nog inte lika insatt i klassisk musik som dig. Men det är ju obestridligt att en del band är extremt influerade av klassisk musik. I synnerhet ELP. Sedan finns ju det en del som kommer från den klassiska skolan som Deep Purples Jon Lord. Det finns ju även gitarrister influerade av klassisk musik. Våran Yngwie Malmsteen är en. Men Mike Oldfield och Steve Hackett är ett par andra. Ska kolla på Spotify vad dom har från Canterbury-scenen och ägna ett tag åt det.

 8. Anna skriver:

  Min gamla jobbarkompis som blivit chef (mellanchef) och har dyrt huslån han att betala, får inte råd att betala för att laga sina tänder. När vi satt och groggade i hytten häromnatten, tänker han högt och undrade om det funkat att spela nyanländ, söka visum i landet och få sina tänder fixade eftersom det ju är gratis för nyanlända. Vi kom överens om (jaja, han har väl kanske glömt det men jag glömmer inget) att lyckas han med det, så ska han gå till pressen med det sen. Anonymt alltså, eftersom han ju då skulle åka fast för bedrägeri. Det är ett makalöst land vi lever i?

  • Peter Harold skriver:

   Vore ett kul experiment!

   Idag såg jag en romsk tiggarkvinna gå in i en butik i Birgerjarlsgången och titta på parfymer. Ok, det kan vara mina fördomar som talar, men jag skulle inte tippa att en butik som är granne med Prada är det första ställe man hittar en tiggarbrud på shoppingtur.

   • Anna skriver:

    De fyller väl år, de med? Gick väl förmodligen o rekade parfymeriet för att se ut den parfymen hon önskar sig. Sen kommer släktingen och norpar den på ngt sätt…

    • Peter Harold skriver:

     Jag såg den kvinnliga unga expeditens ¨vånda: ” – Ska jag låta dem stjäla och riskera att få sparken för att jag inte är vaksam, eller skall jag kasta ett getöga på dem och riskera att min arbetsgivare blir stämd för diskriminering och jag får sparken?”, typ…

 9. Björngunnar skriver:

  Jag kommer ihåg en kille, jag såg det nog på Tv på den tiden innan jag fick allergiska besvär av budskapet och kastade ut den !
  Killen bodde i en Volvo Amazon 2 dörrars sedan permanentparkerad under en gran.
  Han fick gratis el från ett sågverk i närheten där han ibland hjälpte till.
  En bytesaffär bra som nån, men invällarna verkar inte ha något att erbjuda i utbyte utan kräver ,hotar , misshandlar och ibland mördar.
  Men alla människor är ju lika och har lika värde…?

  • Anna skriver:

   Undrar hur många som fått tv-allergi och kastat ut den från sina liv?

  • Sofia skriver:

   Alla människor har INTE lika värde för mig!
   De mest värdefulla är min egen familj.
   Därefter vännerna –
   därefter människor som bidrar med bra saker i samhället.

   ”Alla människors lika värde” är en propagandafras avsedd att blockera tankeverksamhet.

   • Risto Matinen skriver:

    Propagandafrasen nämnd ovan finns bara i Sverige. Ingen över 10 år kan på allvar tro på den. Det är ju precis tvärtom, dvs Allas olika värde! Och värdet är olika beroende på person som värderar.

    Själv brukar jag förlöjliga idiotpropagandafrasen till: Allahs lika värde!

    Somliga har dessutom negativt värde: Genomsnittsasylparasiten kostar värdfolken i norr 4,5 Mkr. Dyrast är genomsnittsparasitsomaliern som kostar 10 Mkr. Då skriver/talar vi bara monetärt. Tar vi med allt lidande de åstadkommer, då far det iväg…

  • Sofia skriver:

   KRAMA DE UNDERBARA KOSSORNA FRÅN MIG! SÅ SÖTA!
   Allt annat på gården är superfint –
   men kossorna är underbara!
   Om mina framtidsplaner förverkligas är plexiglashus klart intressant!
   (Inom några år om min man behagar att gå i pension)

  • Peter Harold skriver:

   Härom året var det ju en annan snubbe som bodde halva vintern i sin bil. De trodde att han hade dött, men i själva verket hade han stannat där ute i skogen frivilligt. Jag vet inte vart han tagit vägen nu. Ibland blir väl en del människor trötta på folk.

 10. Läsare skriver:

  I nattens ”presidentdebatt” i Amerika sa Cruz att Sanders säkert skulle bli en bra president – i Sverige.

  http://avpixlat.info/2016/01/29/stort-intresse-i-brittiska-medier-for-svenskt-invandringshaveri/

  Idiotlandet Sverige har blivit ett skämt utomlands. Och när väl förtroendet är borta …

  • Läsare skriver:

   Polisen: Asylsökarna eldar upp sina egna boenden – PK-media skyller på nazister

   https://www.flashback.org/t2679862

   Vad tror du ”bara” dessa bränder kostar i uppeldade hus. Vem tror du betalat saneringen av tomten? DU betalar.

   Vem tror du betalar brandkåren? Hur många timmar använder polisen bara på en brand? Hur många tror du dör därför att ambulanser sänds på falsklarm och riktiga larm på asylhotellen?

   Sinnessjuk idioti. Det finns inget annat sätt att beskriva idiotin på. Och DU betalar samtidigt som idioterna idioter skriker: Allt åt alla. Det är vad Sverige har blivit, Allt åt alla lalla land.

   • Anna skriver:

    Inte bara det, käre läsare… Lägg därtill i beräkningarna, alla dessa onödiga brandutryckningar- bara för att mannen eller kvinnan där inne, om det börjar osa så att grannarna börjar ringa på- VÄLJER att inte ÖPPNA dörren för de oroliga grannarna! Av den lilla enkla anledningen att påringaren inte är av samma KÖN som arabäcklet.

    Men du fattar! ? Jag hade gärna velat att media lagt ut statistik över allt sånt här?

    • Läsare skriver:

     Har faktiskt inte tänkt på det. Men varför skulle jag göra det? Muslimernas tankevärld, nåja, är inte min. Men naturligtvis har du rätt. Hucklekärringarna är ensamma hemma och en – ve och fasa – man knackar på och Hucklekärringarna vägrar öppna.

     När du börjar rota i skiten finns det ingen ände på dumheten och invandringsrelaterade kostnader. Undrar vad ”bara” diskoteksbranden i Göteborg har kostat svenska folket i miljarder.

     Bara trippelmordet i Uddevalla har kostat minst en kvarts miljard i utredningskostnad. Bara utredningskostnaden för diskoteksbranden måste handla om miljarder. Och då har jag inte ens nämnt sjukhusräkningen. Förtidspension åt brandoffer.

     Orkar inte mer just nu… P4 just nu: Flyyyyyktingar.

     • Anna skriver:

      Det är flera hucklemän än kvinnor som är hemma dagtid. Om de inte har barn. Men de lgh jag fått erfarenhet av är 2:or och 2:or är inte stora nog för barnfamiljerna att bo i, åtminstone inte om de bebos av invandrarfamiljer. Det är nämligen bara svenska familjer som får vara trångbodda. Invandrarna måste ju ha minst en 4:a.

 11. Den Anonyme skriver:

  ”Vart går vi från här?”

  Bläddrar i lokalblaskan och läser om dryga 30mkr statliga bistånd till en kommun, några andra ”får” 40-50mkr var osv och alla kommunalråd berättar om hur pengarna ska spenderas på praktik hit, skola dit och givetvis en massa nyanställda tjänstemän överallt som ska administrera mannan som den allsmäktige Staten släppt över deras kommuner.

  Genom att muta kommun efter kommun med fräscha miljoner köper sig eliten i Stockholm lugn och ro från de lokala makteliterna ytterligare en tid. De kommuner som lite försiktigt satt sig på tvären hittills kommer vara upptagna att sätta sprätt på statligt stöldgods ett par år till…och under denna tid kommer vi medborgare märka att skola, barnomsorg, äldreboende, sjukvård, polis, vägar, parker osv -Ja, Allt det som våra skattepengar ska gå till- kommer fortsätta försämras i allt mer accelerande takt,

  Jag har tyvärr inget svar på din fråga utan inser bara att Vi som inte ingår i den centrala eller lokala makteliten står väldigt ensamma inför övermakten. Det börjar tyvärr se hopplöst ut från mitt perspektiv.

  Vi medborgare har sålt bort vår egenmakt pö om pö under lång tid, dels av bekvämlighet och dels pga okunskap, och tyvärr ingick inget öppet köp i vår transaktion.
  En fåtal av oss har varit vakna länge men än har inte flertalet vaknat och om de gör det en dag kommer även de märka att det var en väldigt dålig affär Vi medborgare gjorde.

  Idag är jag bara dystopisk, ser tyvärr ingen optimism alls skönjas på den dimmiga väg vi färdas…

 12. Sofia skriver:

  LJUS kommer även från KVINNAN, livgiverskan:

 13. Läsare skriver:

  Somliga avfördar givetvis det här som konspirationsteorier trots att det är fakta. Allt detta utan att ens kontrollera själva om stämmer. Som resten av den blinda och döva massan i Sverige.

  Judarna som mördade Bernadotte belönades med platser i Knesset (Israels riksdag).

  https://www.flashback.org/t2679531

  Judarna väljer mördare som deras politiker. Och det är den ”enda demokratin” i Mellanöstern? Kriminella massmördare som väljs frivilligt av judarna själva som deras politiker och ledare.

 14. Sofia skriver:

  NÄR JUDARNA HADE ÖVERTAGET I 2VK:

 15. Risto Matinen skriver:

  SD är inte emot invandring.”‘

  Inte jag heller! Har tyvärr haft tre frugor. Hade nöjt med mig en en, men den första nöjde sig inte med mig. Två av dessa tre frugor är invandrare, men från nära grannländer. Inte pack ur jordens rövhål som tillåts översvämma landet…

  För den som vill ta upp en senare eventuell diskussion om arv kontra miljö, står jag alltid till förfogande till försvar för det första självklara.

  Den bestialske mördarnegern i fråga ser ut som 35. Ser betydligt yngre ut än när jag fyllde 40…

 16. Läsare skriver:

  Nu tar vi det lite lugnt här va! Aftonslöddret vet vad vi skall göra och ger order om vad som skall göras.
  ___________

  ”Vi bör bygga kapacitet för att ta emot upp till 100 000 asylsökande per år under de närmaste åren – och system för att se till att de som får stanna har bästa möjliga förutsättningar att komma in i det svenska samhället.”

  https://www.flashback.org/t2678318

  Då vet du vad som gäller Svenne-Banan, dra åt livremen ett jack till och sära ännu mer på skinkorna.
  _______

  Folk ska gråta framför teven

  Under åtta år därefter var jag reporter på Sveriges Television. Där fick jag bland annat instruktioner av en ansvarig redaktör för ett av våra största nyhetsprogram att det ska ”vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven”.

  Läs mer→

  https://affes.wordpress.com/2015/10/12/folk-ska-grata-framfor-teven/

 17. Janne D. skriver:

  Upp med hakan gott folk, det sista man ska ge är upp, allt är nog som det ska vara bara det att vi inte fattar poängen hehe.
  Vad kan man göra mitt i denna sorgliga mänskliga ekvation ? Jo, medvetet sluta delta i det perversa monopolspelet, det är riggat från start och nu när fler börjar fatta då ändrar uppfinnarna reglerna, givetvis till sin favör.

  Hur är detta möjligt, jo genom att valboskapen vart 4:e år likförbannat går till sina små hemliga bås och minsann ska ställa allt till rätta denna gång, samma klientel som får en våt fläck i byxan varje gång ”systemets” check dimper ner i brevlådan kallat nån form av bidrag, sen gnäller man på än det ena än det andra men klänger krampaktigt kvar vid valrörelsen och shopping på stulna medel typ skatt, avgifter, moms, böter, mm mm.

  Den enskilde har inte ”rätt” att beskatta/råna sina grannar, hur i helvete kan man vart fjärde år överlåta den ickerätten till en okänd armaniparasit och inbilla sig att man bidragit till sitt och andras bästa.

  Visst, vi har alla fått ”hjälp” av de enda tvåbeningar på denna jord som för övrigt har riktigt fula näsor som med flit och glädje ser andra lida, som medvetet bedrar alla som inte har lika fula näsor, som har blivit utslängda ett 100 tal gånger ur diverse samhällen där dom åtnjutit oftast vänliga å anständiga människors sällskap, men de verkar vara som skorpioner, trots vänlighet så sticker dom likförbannat folk i ryggen,nu surrar jag givetvis om ”Irländare” å inget annat, för vem annars skulle vara så gemen mot sina medmänniskor ?

  Hur många som kommenterar här kan tänka sig att helt bryta med systemet NU, direkt, sluta rösta, slänga bankkonton, vägra ta emot bidrag, pension mm å framförallt sluta använda sin i hemlighet utan medgivande påtvingade ”PERSON” med tillhörande nummer, börja lita till sin och andras förmåga att se efter varann utan baktankar och sk. ekonomiska förtecken och helt enkelt hjälpas åt med verksamheter som får alla att le och känna sig behövda och uppskattade.

  Ja men det är inte så lätt JAG har minsann hög hyra och behöver pendla till jobbet och för att orka så måste jag shoppa och åka på charter bla. bla, vadå lätt ? varför ska saker vara lätta och bekväma, det som behöver göras ska väl göras oavsett insats, för kom ihåg ingenting av det som sker idag har med IQ räka invällare att göra utan allt som sker nu är ett beställningsjobb av Irländarna som aldrig har tålt den vite mannen, för de enda som kan sätta käppar i hjulen för denna självmordskult är just den ljushyade europeen, därav denna fiffiga invasion.

  500 miljoner europeer som gagar 10 spänn var/år blir 5 miljarder vilket skulle räcka till att tvångsförvisa/eller annat 5000 femtekollonnare/politiker om frivilliga erhöll 1 mille var för sitt engagemang, sätt ett ultimatum annars gäller humanitära fläskläppar i bästa fall eller nåt mer kännbart, vissa har sen länge förverkat rätten att vistas bland riktiga människor, ännu mindre inneha förtroendeposter.

  Om nu denna sorgliga ankdamm vi vistas i leder våldtäktsligan hur kommer det sig då att inte samma ankdamm ligger itopp med att vrida skallen av förövarna utan inblandning av överbetalda parasitadvokater och andra präster. Tänk gärna, vad hade en sån som Zeb Mc Cahan gjort om nån av kvinnorna under hans beskydd blivit utsatta för förnedring och grova övergrepp, visst det var ju på dumburken men den som klarar av att se samband och metaforer vet vad som menas.

  Hur länge ska vi reagera på Irländarnas ändlösa såpopera istället för att en gång för alla börja se, komma ikapp för att sedan AGERA i den riktning vi själva valt.

  Förresten så är lilla moi född utsocknes hehe så fråga gärna hur många räkmackor alla oss 2 som hamnade här fick när det begav sig, det känns för övrigt jävligt löjligt att genuint vara en större lokalpatriot för Svenska seder och bruk än majoriteten infödda, undliga tider vi lever i sannerligen.

  Fråga gärna hur man avslutar det från början korrupta sk. samhällskontraktet och vad det gör för välbefinnandet och hälsan, att man sällan blir bjuden på partys numer säger mer om mingelgänget än om en själv, sanningar är sällan mysiga men ack så välgörande ( efter ett tag hehe)

  Våga vägra offerrollen, den värsta av alla roller

  Kram till alla och puss på bollarna

  • Anna skriver:

   Ensam är inte stark. Vi måste gå ihop för att lyckas ta sig ur ett system. Invällarna har det bättre förspänt för att de håller ihop. Den faktorn betyder allt i sammanhanget. Att vi inte gör motstånd beror ju på att vi blir mobbade och ensamma. Det nämnde du ju själv också.

  • Risto Matinen skriver:

   Inte har jag gett upp! Skulle man stå inför valet att begå självmord eller döda så många asylparasiter eller antisvenska yrkespolitiker, är valet självklart!

   Röfvén, se om dina livvakter, eller de dödar dig? Vi hatar dig och många kan tänka sig att döda dig med sina bara händer…

  • Peter Harold skriver:

   Tack för de tröstande orden! 🙂 Jag har inte heller gett upp, men jag ser att det kommer bara bli svårare och svårare att omvandla Sverige till ett friare land, ju allt längre den negativa utvecklingen fortskrider.

 18. Läsare skriver:

  Problem med religionskränkningar på skola – flicka fick skorna nerspolade i toan för att hon inte bar sjal

  En flicka fick skorna nerspolade för att hon inte bar sjal, det spottas på vuxna och elever gör äcklade miner åt dem som äter griskött.

  http://www.dt.se/dalarna/borlange/problem-med-religionskrankningar-pa-skola-flicka-fick-skorna-nerspolade-i-toan-for-att-hon-inte-bar-sjal

  Mitt förakt för vuxna svenskar som tolererar detta är bottenlöst. De flesta svenskar är ryggradslösa amöbor. Hårt men sant.

  • Sofia skriver:

   Globalisterna borrar sig fram helt utan motstånd.

  • Läsare skriver:

   Blattenytt på norska.

   https://www.frieord.no/

   • Läsare skriver:

    Kan inte sluta gråta, vad kan det stackars, stackars barnet varit med om för trauma? Jag skäms över hur det rasistiska Sverige behandlar ensamkommande flyktingbaaaaaaaarnen.

    Video inifrån ett baaaaaarnboende. Såg föresten en flock baaaaaarn från Afghanistan. Dom var och handlade på bolaget. Alla hade minst en centimeter grov skäggväxt. Dom bor i samma hus som äldreboendet.

    http://www.friatider.se/anstalld-pa-asylboende-kallade-valdsamt-flyktingbarn-javla-gris-anmals

    • Läsare skriver:

     Det här är inget jävla skämt om du tror det. Tom polisen är rädda, och då är dom ändå tio stycken med pistol.

     10 poliser tvingades fly från asylboende via nödutgång -”beredd slåss för mitt liv”

     https://www.flashback.org/t2678082

     Över 5000 incidenter på asylboende sedan oktober 2015 enligt ”kod 291”

     https://www.flashback.org/t2679970

     • I Marseille finns det områden snuten inte vågar gå in i ens om dom är hundra man med vapen. Var säkert närmare 10 år sedan jag hörde talas om detta och då hade situationen varit så väldigt länge. Sedan minst 80, kanske rent av 70-talet.

      • Läsare skriver:

       Var i Frankrike runt 80 och då blev jag noga upplyst om att Marseille inte var ett bra ställe att åka till.

       Frankrike började importera araber på 60-talet. Känner en som bodde på Rivieran, fransyska, hon gillade inte araber, och då uttrycker hon sig försiktigt.

       Som jag sagt innan, mina första araber i verkliga livet träffade jag på i början av 80-talet i Sverige

       Jag kan till denna dag inte komma på en enda bra sak med araber. Nån enstaka har varit trevlig och normal, men som huvudregel undviker jag araber på samma sätt som jag undviker zigenare.

       • Jag kan inte heller komma på någon bra sak med araber och jag har förmodligen haft mindre kontakt med dom än du. Dessutom är dom fula som stryk om nu det har någonting med saken att göra. Men det har ju lite ändå hur man presenterar förpackningen så att säga. Sanningen att säga så är det en stor anledning att jag viil ha ut dom härifrån. Jag blir nämligen äcklad bara av att skåda dem och vill absolut inte bli uppblandad med detta avskräde.

        • Anna skriver:

         Jag känner några gamla gymkompisar som blev ihop med arabtjejer. Alla deras tjejer har opererat sina näsor och gjort fettsugning runt midjan efter de fått barn. Släkten har betalat. Så de verkar inte så nöjda heller med arab-utseendet. De vill ha rakare och kortare näsor, dvs se mer västerländska ut. Jag kan verkligen förstå varför europeiska män attraheras av asiater och sydamerikaner kanske. Men araber och afrikaner fattar jag inte hur någon svensk kille kan bli kär i, åtminstone inte om de inte ens är adopterade och är svenska i sitt sätt. Om någon är adopterad därifrån så uppfattar jag den som svensk om de uppför sig svenskt. Men att gänga sig med en arab som är uppvuxen i ett arabland, är för mig helt ofattbart. Jag kan inte umgås med de killarna, de har blivit som araber de med, i mina ögon.

     • Anna skriver:

      Den perfekta lösningen på snabbt slut: Sprid ut dödliga knarktabletter till de, första dygnet är det jättegosigt så att alla hinner prova ruset. Sen efter ett dygn börjar alla droppa av, somna in för att inte vakna igen. Klart, slut! Problemet löst!

 19. Läsare skriver:

  Arab historians all agree that the Jews, both inside and outside of Spain, helped to arrange the Islamic conquest of Spain. (Hermann Schreiber, Auf den Spuren der Goten, Weltbild, 1973, p 298) Jews traveled freely between Spain and North Africa, and spied on the Gothic armies and military arrangements.”

  “Just as the Jews opened the gates of the city of Constantinople during the last assault on the city by the Turks. Handing over thousands of slavery and death and causing the last bastion of outer Europe to fall.”

  “… Jews were expelled for betraying the Spanish yet again from within the Spanish court to the Moors yet again during the reconquest. When the Spanish government found this out they launched the inquisition to weed out the traitor’s. It ended with them realizing it was the entire Jewish community working against them. So they expelled the lot of them with the Moors.”
  ——-
  http://josministries.prophpbb.com/topic11069.html

 20. Anna skriver:

  Saken är ju den att politikerna lätt hade kunnat få igång barnafödandet om de velat! Det är ju ”incitamenten” som saknats. När allt kostar så mycket och folk i barnafödande ålder inte får fast arbete, så skaffar ansvarsfulla människor inte barn. Politiker har ju medvetet valt att lägga ut spelregler dom passar araberna som kommer hit, för att ”vi behöver de för att torka rumpan på våra föräldrar”. Men det har vi aldrig behövt. Det är en stor lögn. Det är ett medvetet folkutbyte de sysslat och sysslar med.

  • Peter Harold skriver:

   Instämmer till fullo i din analys.

   • Björngunnar skriver:

    Det bästa sättet som politikerna skulle kunna få fart på barnafödandet vore om dom for åt helvete!
    Nu har dem reglerat allt som kan regleras och resultatet är så långt ifrån bra som man kan komma.
    Jag tycker själv att jag gjort vad som är möjligt utan att använda våld men det har knappast fungerat.
    Kan man gå med i den ryska kyrkan i Sverige eller finns det någon annan kontakt om man vill dra åt pepparn?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s