Lördagens Norrmalmstorgsdrama… som jag lämnade i god tid.

Bästa läsare!

Jag vet att arrangörerna säkert uppskattar god anslutning, men jag hoppas att det var gott nog att jag stod ut med att stanna över de första öppningsnumren. Därefter kände jag att jag trivs bättre med att odla mina tankar om nationens tillstånd för mig själv under en ensam promenad, än att stå i snålblåsten och försöka höra det budskap som jag redan hört hundratals gånger, och som jag säkert själv delvis varit med om att formulera utifrån mina egna politiska preferenser. Det krävs inte en doktorshatt för att inse att Stefan Löfvén är historiens… nä, jag orkar int’ säga mer än att karln är en frisläppt idiot.

Det handlar alltså om ”Folkets Demonstration” på Norrmalmstorg under lördagseftermiddagen. Jag kom, jag frös, jag gick… Eller som romarna kanske skulle ha sagt: veni, congelati, ambulanti… (Rätta mig gärna, ni som talar bra latin…!)

Mina politiska preferenser är inte exakt desamma som mötesarrangörens, och förmodligen inte heller de rättmätiga mötesdeltagarnas.

Där stod jag och kände mig så förundrad över att människorna innanför halvringen av polisbussar hade mer gemensamt med de arga människorna utanför barrikaden än med undertecknad. Samma vurm för kollektivism; samma vurm för att välfärdsstaten skall finaniseras av skattebetalarna; samma främlingskap inför individuella friheter.

På den ena sidan om raden av blåmålade VW-bussar med krossäkra fönster skrek talkören ”klasskamp”, och på den andra sidan skrev kören att vi måste rädda den svenska staten från undergång. Och här stod den libertarianske anarko-kapitalisten Peter Harold och försökte se osynlig ut, rädd för att hela torget skulle upptäcka sin gemensamme fiende… den ondskefulle välfärdshataren.

Men ändå. Jag måste få säga det.

Det är konsekvenserna av det som kallas för välfärdspolitik som är orsaken till att gruppen Folkets Demonstration ser sig nödgade att demonstrera mot den förda invandringspolitiken. Den svenska välfärden anses av politikerna endast kunna räddas av massinvandring eftersom etniska svenskar inte skaffar tillräckligt med barn. Och den politiska vänstern och mitten, och kanske också numera högern, anser att den offentliga sektorn är nödvändig för att kunna göra alla dessa invandrare produktiva. Därför ser inte många människor att det som behövs är välstånd, inte välfärd. Man vill bara att staten skall göra sitt bästa. Samma stat som f.ö. genom inrikesministern liknade de demonstrerande vid högerextremister.

Innan jag avlägsnade mig från Norrmalmstorg undrade jag vem som kom på idén att låta kommunisterna demonstrera på ena halvan av torget, och tvinga de som hade demonstrationstillstånd ut på Regeringsgatan (som f.ö. spärrades av för att inte förbipasserande fordon skulle slås sönder av vänsteraktivisterna, om än att inte denna grupp naturligtvis aldrig benämns vid namn i nyheterna)?

Jag undrade också vem som kom på idén att ha en bullrande helikopter ovanför torget som tillförde ännu mer oväsen än vad den kommunistiska pöbeln på andra sidan polisbussbarriären skapade? (Eftersom jag bor inte så långt ifrån nya arenan vid Globen har jag blivit allergisk mot polishelikoptrar)

Det var kul att höra Jan Sjunneson få igång en liten kort talkör som skanderade ” – Inga rasister på våra gator” följt av ” – Inga anti-rasister på våra gator”, för han har onekligen sett det ironiska med gruppen som säger sig gilla olika, och som därför angriper alla som tycker olika, men att de i själva verket tycker ganska lika om välfärd som Sjunnesons mötesdeltagare.

Jag lämnade min plats på åskådarpositionen och vandrade mot nya djärva mål medan jag byggde upp en inre bild av hur manifestationen skulle gestaltas av gammelmedierna följande dag (idag alltså). Till min glädje kan jag upplysa mina läsare att jag tydligen är profetiskt lagd. Expressen delade inte ut några getingar. Istället kom det som väntat snytingar. Och vem kan manifestera den enda korrekta uppfattningen om invandringskritikers syn på tillståndet i landet, om inte vår egen kära Mona Sahlin?!! I Expressen skriver hon följande om Folkets Demonstration:

Det var en samling av våldsbejakande och våldsanvändande extrema högergrupper. […] Det sker under det förment seriösa ordet ”demonstration”. När det i själva verket handlar om samlingar som syftar till att skrämmas, hota och utöva våld mot till exempel människor som har invandrarbakgrund. […] Det vi ser just nu är ingen invandringskritisk opinion. Det är inga regeringskritiska grupper. Det är inte män som vill försvara kvinnor.[…] Det är ideologiskt drivna extremister. Det är nazister. Det är män som hatar kvinnor och invandrare.

Jag skall faktiskt sticka in med att citaten här ovan faktiskt utgör nästan hälften av vad Mona Sahlin skrev i sin ”debattartikel”. Om hon har rätt, då skall jag säga att vi skall vara stolta över våra svenska nazister, för de såg ut som och lät precis som vanliga hederliga människor som vi umgås med till vardags. Det fanns inget uttryckt hat mot kvinnor eller invandrare. Samma vänlighet kan jag inte uttrycka mot kommunisterna på norra sidan av torget.

Visst, jag kan hålla med om att välfärdspratandet och hur detta skall genomföras har vissa anknytningar till fascism och nationalsocialism, inte minst därför att svensk socialdemokrati är den felande länken mellan 1930-talets Nazi-Tyskland och välfärdsstat anno 2016 som går mot totalitarism. Läs Mein Kampf och förundras över hur nära Mona Sahlins parti står världens mest avskydda politiska ideologi! Men jag tänker inte ta politiska poäng för det. Jag konstaterar i all ödmjukhet att kollektivism är fel, vare sig det är Adolf Hitler, Mona Sahlin eller Jan Sjunneson som förespråkar sådana lösningar. Låt vara att jag tror att den sistnämnde är trevligare att resonera med (jag har ett svagt minne av en konversation någonstans).

F.ö. undrar jag hur mycket Mona Sahlin får betalt för sitt jobb som ”nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”? Av hennes debattartikel att döma kan hon inte annat än underprestera såvida inte hon jobbar gratis.

Även om jag inte delar arrangörernas iver över skattefinansierad välfärdsstat så ämnar jag att upplåta annonsplats till arrangörerna på Skrivarens Blogg i händelse av att de arrangerar fler manifestationer. Detta av sympati över hur de blivit smutskastade av gammelmedierna.

Hälsar eder Peter Voltaire Harold

P.S.

Jag ber ånyo så hemskt mycket om ursäkt för att jag varit till synes frånvarande i kommentarsfälten. Jag har läst nästan det mesta, men tyvärr har tiden inte räckt till att slåss med trilskandes web-läsare som hänger sig och ställer till det för mig. Men det gläder mig att ni läsare också sinsemellan för intressanta resonemang utan min moderation.

D.S.

P.S. 2.

Fler med mig anser att Mona Sahlins debattartikel var så genuint dålig att jag fattat beslutet att lägga upp den här i sin helhet eftersom vi fruktar att hon eller Expressen – i händelse av tillnyktring – bestämmer sig för att ”avpublicera” alstret. Så håll till godo, och ha spyhinken inom räckhåll:

Våldsbejakande extremism. Det finns inget annat ord för det vi sett på gatorna i Stockholm nu i dagarna. Eller på åtskilliga nätsidor. Det gäller nu att se vad som sker och använda rätt ord för att beskriva det.

En nyhetssändning under helgen beskrev demonstrationen i Stockholm under lördagen som en ”Asyl- och regeringskritisk demonstration”. Det är en djupt farlig beskrivning.

Det var en samling av våldsbejakande och våldsanvändande extrema högergrupper.

Vi har i Sverige haft högerextrema grupper under många årtionden. Ibland syns de på gatorna. Ibland huserar de på nätet. Just nu verkar det finnas försök att flytta över en del av den våldsamma och hatfyllda retoriken på hatsidorna, till aktioner ute på gator och torg. Från nätet till den fysiska verkligheten. Från hot om våld till direkt misshandel.

Det sker under det förment seriösa ordet ”demonstration”. När det i själva verket handlar om samlingar som syftar till att skrämmas, hota och utöva våld mot till exempel människor som har invandrarbakgrund.

Att försvara mänskliga rättigheter och att bekämpa våldsinriktad extremism, är också att kalla saker vid dess rätta namn.

Det vi ser just nu är ingen invandringskritisk opinion. Det är inga regeringskritiska grupper. Det är inte män som vill försvara kvinnor.

Det är ideologiskt drivna extremister. Det är nazister. Det är män som hatar kvinnor och invandrare.

Det är de som gillar våld och hatar demokrati.

De är fega uslingar.

D.S. 2

 

 

 

 

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

54 kommentarer till Lördagens Norrmalmstorgsdrama… som jag lämnade i god tid.

 1. Risto Matinen skriver:

  Måna Muslim är stolt över att kallas för landsförrädare. Det säger tillräckligt om denna nolla.

  Att hon skulle ”arbeta” gratis är inte billigt nog. Hon skulle få betala dyrt för hennes antivita propaganda, men helst ställas inför rätta. Annars lär det bli en lyktstolpe för henne…

  Så detta tjat om ”högerextremister”, finns ingen icke-extrem höger? Och nationalsocialister är vänsterextrema, så allt blir fel för kulturmarxisterna. Hur kan hon kräka ur sig en så imbecill text?

  Det är ett dilemma för oss frihetliga individualister, att majoriteten är sådana kollektivister. Det får ändå bli lite som att välja det minst dåliga sällskapet, för min del.

 2. Sofia skriver:

  Peter, många av oss som är ur-svenskar känner att vårt land är förstört!
  Ideologierna hamnar längre ned på prioritetslistan.

 3. Martin skriver:

  Poängen med demonstrationen är att den ej är sanktionerad av härskarna. DÄRFÖR är det värt att stå kvar där. Oavsett vad talarna har för åsikter. För övrigt så hade talarna olika utgångspunkter och ideologier.

  • Peter Harold skriver:

   Just det, och det är därför som jag anser att det är viktigt att stödja denna aktivitet, även om jag har en annan syn (kanske inte?) om hur saker och ting skall lösas (fast igår var jag så deprimerad, inte minst därför att allt går i fel riktning). Jag var f.ö. på den förra demonstrationen också (med Stefan Thorssell som talare), och jag kommer nog bevittna nästa också. Förra gången såg jag hur dialogpolisen fratterade sig med snubben på hyllan vid Kulturhuset som fick stå och gasta, och sedan gnälla på polisen över att de inte avbröt rasisternas demonstration. Polisen sa ”Vi tycker inte om dem heller, men de har tillstånd att vara där”. Häpnadsväckande statement för att komma från en polis, i synnerhet som det inte fanns ett enda rasistiskt budskap hos demonstranterna.

   P.S.

   Jag minns nu ytterligare ett skäl till att jag inte stannade kvar. Jag kände att jag behövde komma undan och formulera mina egna tankar på avd som verkligen behövs göras. Och jag fick en idé. Inte lysande, men den kan vara väl värd att fundera på en dag)

 4. Pingback: Norrmalmstorg x 2 | Jan Millds blogg

 5. Anna skriver:

  Ponera att de senaste 5 årens asylanter som fått avslag och ändå uppehåller sig här, jobbar svart eller försörjer sig genom att tigga, stjäla eller råna av folk- alla skulle avvisas på grund av manifestationer som denna. Då vore det ju verkligen värt all möda i världen att vi alla kämpat för gemensam sak. Sen kommer finliret och ideologierna. Det här är steg ett. Det KAN orimligt inte finnas många där ute som tror ett ord på vad Måna Muslim säger, längre. Eller stefan pundhuvud, för den delen. Eller LO eller kommunal. Alla har gjort bort sig. Det måste vi få fira!

 6. Sofia skriver:

  Katastrofpolitiken i Sverige står på förstasidorna i Sydamerikanska tidningar:

 7. Läsare skriver:

  Såg en video, oklart vilken dag och var i Stockholm. Såg ganska kallt ut. Såg mest helt vanliga svenskar, det jag la märke till var 50+. Kvinna på scen började sjunga Du gamla du fria och publiken stämde in.

  Var det dödsknarksnazisternas demonstration?
  Skall se om jag hittar videon.

  Har precis läst några inlägg på Flashback där folk påstår att de blivit rånade av gatungar i flock, rung Sergels Torg, TC. En påstår att han är arab själv och blev rånad av araber, gatungarna är araber från Marocko.

  För polisen måste det vara mer än ett meningslöst Sisyfosjobb. -Jak inte 15 år, dvs släppt på fri fot direkt. Hoppas att de få som är riktiga i huvudet och bor i Stockholm klarar sig, för alla PK-idioter med ”jornalist”patrask och ”media”ägarna i första raden, önskar jag att de blir brutalt rånade och måste åka till akuten. Sedan har de upplevt den ”berikande mångkriminaliteten” förstahand.

  När rätt person har blivit ”berikad” kommer det att stå i Södermalms lokala reklamblad Dagens Nonsens (dn), och krav på räfst och rättarting.

  Just nu är det zigenarfritt här. Men istället har vi och äldrrboendet ”berikats” med en flock afghanska skägg”baaarn”.

  Ena dagen är de under 15 år, nästa dag är de över 18 år, insidinfo. På kvällen handlar de på bolaget, egen observation. Antar att det inte är lätt att vara baaaaaarn i Sverige. En viss insikt verkar dock ha kommit:

  Söndag 31 jan 2016 INRIKES PUBLICERAD 31 JANUARI 9/37 Fler unga ska ålderbedömas Regeringen vill att fler ensamkommande unga ska åldersbedömas för att ta reda på om de verkligen är barn. -Vi vill att Migrationsverket ska utveckla nya metoder för att bättre bedöma ålder, säger migrationsminister Morgan Johansson (S). I regleringsbrevet för 2016 till Migrationsverket begär Johansson ”höjd ambitionsnivå” vad gäller ålders- bedömningar av asylsökande som uppger att de är under 18, men misstänks vara vuxna. Fortsättning på nästa sida 188 SVT Text Söndag 31 jan 2016 INRIKES PUBLICERAD 31 JANUARI 10/37 Morgan Johansson säger att det är viktigt att vuxna behandlas som vuxna och barn som barn, inte minst för att de inte ska placeras i samma boende. Siffrorna för 2015 är inte klara men under 2014 beslutade Migrationsverket att höja åldern på 363 personer jämfört med vad personen uppgivit själv. I 161 fall var det efter medicinsk bedömning. Åldern höjdes i 77 procent av de fall där medicinsk bedömning gjordes. Året före, 2013, höjdes åldern för 342 personer.

  Jo, apropå hovrande helikoptrar. Nån fomme ville att ALLA asylboende i Sverige skulle helikopterövervakas. Antar att det har kommit till Stockholm Peter? Bara att vänja sig.

  Nä, jag vet hur in i h-e irriterande det är med hovrande choppers. De flyger till och från här. För 3-4 år sedan, höststorm. Det tjöt och förde ett väsen, mitt i detta kommer en chopper, som överröstade detta stormoljud.

  Choppern går ner och hovar mindre än hundra meter från mitt hus. Dåna är bara förnamnet. Men dom åker inte Chopper i full storm om det inte är nödläge. Alltså hör jag inte Chopper efter en stund.

  Flugit Chopper en gång själv.

  • Peter Harold skriver:

   Tyckte mig se en artikel på Fria Tider i morse om att ett gäng maskerade ungdomar attackerat personal och passagerare vid Odenplans tunnelbana. Polisen hade skjutsat gängen hem till förorterna. Inga gripna.

  • Helikoptrar är väl omoderna? Framtiden tillhör väl drönarna? Snart är det bara Naken-Janne som kör helikoptern.

  • Klara skriver:

   Läsaren eller någon annan klurig människa: Behöver ett råd! Saken är den att jag i går, fann en telefon på bussen. Den låg längst bak i bussen där ingen satt, tog den och tänkte ringa upp någon i adressboken. Batteriet var helt dött och kunde inte ringa. Inuti det svarta läderfodralet låg ett accesskort och ett visitkort. Socialtjänstens mottagningsgrupp för barn och ungdomar! Har flera laddare hemma men ingen av de passar. Kanske någon har en innovativ användningside’ ? Kan göra mycket skoj med den, kanske?

   • Klara skriver:

    Ett förtydligande: Det är alltså ett ensamkommandes telefon jag hittat. Planen var att kontakta ägaren och ge tillbaks den, men inser att socialen ger denne en ny lur… Så kom på andra tankar… Kanske kan göra ett litet experiment, skicka den till någon?

 8. Läsare skriver:

  ”Fega uslingar” och dödsknarksnazister i Måna Muslims psykosvärld. Kort video:

  Det vi ser just nu är ingen invandringskritisk opinion. Det är inga regeringskritiska grupper. Det är inte män som vill försvara kvinnor.

  Det är ideologiskt drivna extremister. Det är nazister. Det är män som hatar kvinnor och invandrare.

  Det är de som gillar våld och hatar demokrati.

  De är fega uslingar.

  Nationalsången – Folkets Demonstration 2016-01-30

  Fega uslingar?

  • Läsare skriver:

   PROs ungdomsförbund gone nazi?

  • Peter Harold skriver:

   Mona Sahlin är så korkad att hon får klockorna att stanna i rummet när hon går in. Jag tyckte att det var fint sjunget av demonstratörerna. Tänk om de marscherade genom stan, sjungandes på nationalsången, gång på gång. Vad löjeväckande ”anti-rasisterna” skulle se ut.

   • Läsare skriver:

    Exakt Peter. Kom på det i natt. Hur definierar du svenskhet i en mening?

    Sjung: Du gamla Du fria …

    Den som är svensk stämmer in, dom som inte fattar är inte svenskar.

    Kan du inte ens första meningen i nationalsången, då är du inte svensk. Svårare än så är det inte att definiera svenskhet.

    • Risto Matinen skriver:

     Nej, svensk är genetiskt och har inget att göra med att någon kan lära sig texten till nationalsången (NS). Förvisso är unikt för NS att grannländerna inkluderas (Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden). Jag lär dö i landsflykt i Finland, om jag hunnit fly och inte fängslats eller mördats här innan.

     Svenskar =Ett nordgermanskt folkslag. Inget någon kan bli, utan man föds svensk!

     • Peter Harold skriver:

      Well, mig gör det inget om en utlänning, t.ex. en neger, vill lära sig den svenska nationalsången, dricka sill och äta nubbe (efter många nubbar finns det folk som gör så) och recitera Evert Taube (recitera Evert Taube är ok, det är när de försöker sjunga jag inte står ut) och tvätta sin Volvo S40 på garageinfarten framför sitt radhus. Den typen av utlänningar är sannolikt mer benägen att kämpa för Sverige än vad… ja, vad kallar man de kravmaskiner som väller in?

    • Peter Harold skriver:

     Deltagarna lär nog kunna nationalsången i höjd med Åhléns efter att ha sjungit den från Observatorielunden… *stockholms-orienterad reflektion*

    • Anna skriver:

     Vet inte jag… Min amerikanske man kom ihåg texten till alla sånger, inklusive nationalsången (svenska och amerikanska) bättre än jag… Lösenord och texter är jag hopplös på. Brukar skylla på att jag måste filtrera bort onödigt vetande för att jag ska kunna klämma in nytt och nödvändigt… Men troligtvis är jag väl bara en bimbo. Dock en svensk bimbo, hö hö… 😽

   • Läsare skriver:

    Är i tåget som kommer från st Eriksplan och när vi rullar in på stationer springer det ner 10-20 svarta ”barn” sågväl ut att vara runt 20 års ålder, man ser en viss lättnad hos dom då de tror att tåget är på väg att stanna.

    De börjar banka och vill in men vi rullare vidare, när vi är i mitten så ser jag poliser springa siktades med automatvapen, något jag inte har jag aldrig sett i tidigare iaf. 

    Dom skriker lägg er ner osv osv. var för en 4-5 poliser sen en massa civvare som kom löpande också.

    https://www.flashback.org/sp56204292

   • Läsare skriver:

    Ross Tensta gymnasium läggs ned

    ”Kaosartade lektioner, många konflikter, lärare som har gett upp och elever som har tagit makten. Efter Skolinspektionens mycket kritiska rapport har Stockholm stad beslutat sig för att lägga ner Ross Tensta gymnasiu

    https://www.flashback.org/t2681243

    • Läsare skriver:

     Enligt Skolverkets statistik har över 90 procent av skolans elever utländsk bakgrund.

     http://www.dn.se/valet-2014/tenstas-…lyktingfragan/

     • Läsare skriver:

      Det har lagts ner väldigt mycket kraft och pengar och omsorg för att få skolan att fungera. Men den har sedan flera år varit på ett sluttande plan och nu har den rasat ner i botten.

      ___________

      Orkar inte ens skriva: Vad var det jag sa?

      Men MP Frigolit lovade att fixa svenska skolan på hundra dagar.
      _________

      http://www.aftonbladet.se/debatt/article18480154.ab

      4 mar 2014

      Så räddar vi skolan på 100 första dagarna

      Gustav Fridolin: I dag presenterar vi vad en ny regering skulle kunna göra

      • Läsare skriver:

       https://www.flashback.org/t2681243

       Skola efter skola i Sverige blir blattekaoz. Än så länge är kaozblattarna här på hanterbar nivå.

       Kom nya zigenare idag. Fullt frisk zigenare runt 25 år började gny som en höna. Stirrade äcklet rätt i ögonen och gav honom långfingret. Han fattade. J-a äckel.

       • Anna skriver:

        Faktiskt så hade jag ju känt större kärlek till den som givit mig fingret, än för de som gav mig slantar- om jag varit tiggaren. Den som ger fingret åt tiggeriet säger ju också att ”ställ dig upp för faan- var en man och inte en mes”!

        Den som understödjer tiggeri understödjer också maktfördelningen/ klass-skillnaderna.

        Är det inte rätt förunderligt att det är de fiiina jäääämliiika männisjjjooorna som alltid är de som sätter huvet på sned och leer så fiint och lägger slantar i tiggarnas händer?

        Särskilt som de väljer att inte lägga en spänn på de hemlösa svenskarna. Varför då då? Ja, för att det inte är trendigt… ? Inte vill sponsra pundare/ alkisar/ svenskar som blivit sjuka och inte haft försäkring / svenskar som gått in i väggen efter att ha kört karriär-racet?

        Jag vill egentligen inte veta varför folk väljer att ge till tiggare. De verkar njuta av att se någon ha det sämre än de, som står på tiggarscenen i en smutsig scen? Se på de! Och se på MIG! Vill du se en stjärna- se på MIG! Jag som är så GOOOOOOOD!

      • Peter Harold skriver:

       Han är väl pappaledig nu? Synd att hans pappa befruktade hans mamma. Gustav Fridolin är en av de onödigaste politiker som funnits i Sverige. Det är Åsa Romson-klass över honom. Eller Åsa Romson-kass…

       • Tänk om vi haft en DeLorean med flux capacitor. Då hade vi kunnat åka tilbaka till 70-talet. Eller är babtfejjan möjligtvis 80-talist? Nåväl det kan man väl alltid kolla upp och ställa in maskinen på 9 månader innan den onödiges födsel och pracka på farsgubben ett ordentligt paket med kondomer. Vad underbart det hade varit att få se honom börja upplösas så som hände med Marty i första filmen. 😀

 9. Läsare skriver:

  Inte uppmuntrande läsning precis. Kommentar 18.
  ___________

  Jag arbetade själv på en sådan skola innan jag sa upp mig. Här är varför det kommer att haverera totalt.

  https://www.flashback.org/t2681157p2

 10. Läsare skriver:

  Överkalix berikat. ”Enligt nya uppgifter ska det vara tre flickor som har blivit ofredade. De är mellan åtta och tio år gamla.

  (NSD)

  https://www.flashback.org/t2681359

  Simhallen i Hässleholm har fått stora ordningsproblem-svenska familjer undviker bada

  Hittar inte länken, men ni fattar eller sök på texten.

 11. Läsare skriver:

  Multiculturalism in Europe:Who is Behind It? by David Duke —- 15 min.

 12. Läsare skriver:

  Lever våldtäkten inte upp till feminismens norm, d.v.s. utförd av en etnisk Svensk. Så har den aldrig hänt.

  Påståendet att feministers invandrare skulle kunna våldta är ren och skär rasism.  

  https://www.flashback.org/t2681470

  Klockren analys. Att invandrare aldrig kan göra fel, det har vi blivit tvångsmatade med i ett årtionde. Innan dess kunde det kanske vara en invandrare, men det spelade ingen roll, vi måste vara toleranta och förstående. Krigsskadade, traumatisk sjöfärd, whatever.

  Nu kommer det DAGLIGA rapporter i lokala papperstidningar att badhuset skall stängas och har stora problem med att flockar/gäng sextrakasserar vuxna kvinnor och barn ner till åtta år.

  Givetvis är det VITA svenska män som begår övergeppen. Inga invandrare här inte. Eller hur?

  Enligt FN ligger Sverige på andraplats över flest per capita våldtäkter. Men hur många kvinnor känner du personligen som blivit våldtagna?

  Nu är långt ifrån alla svenskar som går på badhus. Utan att ha en aning, men låt oss anta att var tionde svensk går på badhus eller känner någon som regelbundet går på badhus. Lokalblaskorna skriver om sextrakasserierna på deras lokala badhus. Minst 80 procent skriver rätt ut eller mer än antyder att det är kaozblattar, asylboende, krigsskadade bla bla … Det är blattar.

  Min poäng är att betydligt fler svenskar blir personligt berörda av blattarnas sexövergrepp på badhus och ju mer ”media” försöker skylla allt på vita män, dess mer uppenbart blir det för vanliga svenskar att ”media” ljuger, och när du väl själv kan konstatera att ”media” ljuger, då blir frågan: – Vad mer ljuger ”media” om?

  Bara idag har jag läst om fem badhus och blattar. Obs, det är nya orter. Överkalix. Har jag inte hört talas om. Badhuset i Södertälje stänger med omedelbar verkan. Läste jag idag.

  Ett gymnasium stänger. Ett gymnasium som stänger? Det finns ju inte ens med på radarn. Och ingen säger något och ingen ”journalist” frågar något.

  _________

  På radion 13:00. Det finns minst 800 marockanska gatungar i Stockholm. Nu skall dom ut.

  Det kan bara betyda en sak, att äntligen har rätt PK-idiot på sööööödermalm personligen blivit berikade av pensionsräddarna.

  Samtidigt berättades att asylströmmen till EU fortsätter i oförminskad takt. Det betyder ytterligare minst 150.000 asylblattar till Sverige detta året.

  Min gutfeeling är att de naiva Welcome Rapefugees börjar ta Slut. Har inte sett ”våran” negerfamilj på länge. Dom skulle bli vräkta, enligt insidinfo.

  Någonstans måste den naiva idiotin ta Slut.

  • Risto Matinen skriver:

   I vår lilla stad hade vi för ca 5 år sedan klarat oss ganska bra ifrån massinvasionen. Så började negrer inta staden och med det började eländet direkt drabba även oss. Innan var det i princip negerfritt här och hade inte sett en enda under de knapp 30 år jag bott här. Negrerna hann inte vara här särskilt länge (<1 år) och de var då bara ca 100 st. innan de begått misshandel, våldtäkt och mord. Nu är de troligen ca 1,5 tusen. Rån och våldtäkt är numera vardagsmat här. Minst tretton våldtäktsnegrer har åkt dit, men inte sällan löjligt låga straff.

   Visst, torde de flesta känna någon som drabbats av babbevåldet. Alla/de flesta har släkt, vänner och bekanta, om man inte ännu drabbats själv, som utsatts för invällarnas brott. En av mina döttrar har rånats på sin mobiltelefon av en arab i huvudstaden, min äldsta moster som är över 90 år blev i fjol utsatt för ett zigenarebedrägeriförsök, en släkting till mina yngre barn mördades av negrer, en bekants dotter gruppvåldtogs av två gruppkommande skäggbarn från Etiopien, en bekant gammal dam blev utsatt för väskryckningsförsök i somras, en annan bekant man blev nedslagen medvetslös bakifrån och rånad av araber/negrer i en grannstad förra året.

   Innan brydde jag mig inte om negrer. Visste bara att de på gruppnivå är lata, korkade och våldsamma. Numera hatar jag svartingar. Tål inte ens längre att se film med sådana i.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s