Be en bön för att Donald Trump blir president (om nu Rand Paul verkligen inte har någon chans)

Bästa läsare!

Senator Rand Paul – som till libertarianen och den forne kongressmannen Ron Paul – har på senare tid ryckt upp sin kampanj i kampen om att bli Grand Ol’ Party’s presidentkandidat, d.v.s. republikanerna. Men alltjämt är flera andra kandidater före honom. En stor del av Rand Pauls kampanj blev lidande av att affärsmannen Donald Trump plockade åt sig lejonparten av alla missnöjesröstare, samt att Rand envisats med att flörta med etablissemanget (han profilerar sig som konservativ kandidat och har tills nu tonat ner sin faders libertarianska ideal). Plus att Rand också envisats med att åka till Haiti och operera ögonen på de fattiga negrerna utan några medföljande TV-team.

Nu har dock pappa Ron följt med till Iowa där primärvalet inleds. Och Rand har nu äntligen förstått att han inte kan gå till val genom att låta som de andra republikanska medtävlarna. Och det tycks ge resultat. Huffington Post skrev att ” – Utan Rand i debatten blir det ingen debatt – med eller utan Trump”.  Tidskriften Reason satte Rand Paul på sitt omslag med texten ” – Den mest intressanta mannen i senaten”.

Under andra halvan av 2015 drog Rand Paul in 4,6 miljoner dollar i olika bidrag till sin kampanjkassa. Det är dock inte lika mycket som Hillary Clinton – kandidat på demokraternas sida – fick i bidrag från en (1!) enda givare: Oligarken och kulturmarxisten George Soros har donerat 6’000’000 dollar till hennes kampanj.

Hillary Clinton svarade undvikande på frågor om hennes sponsorer: ” – De som känner mig vet att jag inte är nere i någons fickor, och den som tror att de kan köpa inflytande hos mig känner mig inte”. George Soros köper inte inflytande. Han äger redan Hillary Clinton. Och han vill att hon skall bli demokraternas presidentkandidat; om den socialistiskt uttalade Bernie Sanders vinner nomineringen riskerar partiet att förlora stort, i synnerhet om Donald Trump blir republikanernas kandidat. Hur korrupt och kriminell Hillary Clinton än må vara så vill oligarker som George Soros ha henne som president.

Hillary Clinton och George Soros är två av huvudnamnen i nätverket ”Shadow Party”, där Soros är en av grundarna, och som använder pengar till att få ut val- och kampanjarbetare att möta väljarna genom ett stort antal underorganisationer, och som planterar elitens politiska idéer inom gräsrotsorganisationerna. Flertalet av medlemmarna i Shadow Party är övervintrade 60-talssocialister. Jämte Hillary och Soros nämns även Harold Icke, vars far var inrikesminister under presidenterna Roosevelt och Truman, och en av de mäktigaste personerna inom Demokraterna. Icke blev god vän med Bill Clinton i början av 1970-talet, och i medierna uppmärksammas han för att ha varit involverad i partikollegor som anklagats för penningtvätt, men som aldrig blev åtalade.

Att studera vilka som sponsrar Hillary Clinton ger en fingervisning om vilken sorts politik hon kommer bedriva som president. Sedan paret Clinton lämnade Vita huset har deras stiftelse dragit in 125 miljoner dollar i talararvoden från företag på Wall Street. Dessutom har oljebolag som Exxon gett stora bidrag, samt flera andra bolag i Mellersta Östern. Hillary Clinton var medskyldig till etableringen av Islamska Staten i Irak och Syrien, och regimskiftet i Libyen som förvandlat det landet till en ruin. Det är alltför uppenbart att Hillary Clinton är den president som kommer riskera att föra USA i militär konfrontation med Ryssland eller Kina under sin mandatperiod, antingen genom direkta sammandrabbningar, eller via en NATO-attack mot Iran.

Förhoppningsvis har Donald Trump större integritet än att falla för det krigsmateriella komplexets smekningar över hans öra. Med Hillary Clinton vet vi så gott som att hon innebär krig. Med Trump kanske energin ägnas åt att… ja, göra USA bäst, eller vad hans slogan är? Rand Paul är mer tydlig om utrikespolitiken, och förklarar att USA måste sluta med regimskiften i Mellersta östern. Det betyder att det inte blir någon invasion av Syrien under hans eventuella presidentskap, om han får bestämma.

Den som leva får se. Själv är jag nu ganska krasslig igen, så jag kommer nog ta det lugnt här på bloggen framöver.

Hälsar eder Peter Harold

P.S.
Om Donald Trump blir nominerad till presidentkandidat hoppas jag att han utser Rand Paul till sin vicepresidentkandidat.
D.S.

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Be en bön för att Donald Trump blir president (om nu Rand Paul verkligen inte har någon chans)

 1. Den anonyme skriver:

  Krya på dig PH.

  ”Att studera vilka som sponsrar Hillary Clinton ger en fingervisning om vilken sorts politik hon kommer bedriva som president.”
  Postkodslotteriet sponsrar Hillary, iaf gjorde de det när Margot ”jobbade” där. Feministisk krigspolitik som står på agendan isf 🙂

 2. Den anonyme skriver:

  Trump är troligen det minst dåliga valet av de som har chans att nå Vita Huset 2016…och helt klart den skönaste

  Trump: If you see someone getting ready to throw a tomato, ‘knock the crap out of them’

  • Den anonyme skriver:

   ”Trump är troligen det minst dåliga valet av de som har chans att nå Vita Huset 2016”

   Då har jag räknat bort Rand Paul då hans chanser är mindre än minimala. De unga som röstade på hans far inför förra valet verkar i år istället rösta på Bernie Sanders.
   ”Frihet” i socialistisk tappning är trenden…tyvärr

 3. Sofia skriver:

  Den som är intresserad av ämnet har även en del att hämta här:
  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

   • Risto Matinen skriver:

    Tur? Att jag är mer finsk än svensk till sinnet?

    Minns inte om jag skrivit det tidigare? Mina närmaste finska manliga vänner hälsade på mig för ca 25 år sedan. De började snacka skit om svenskar i allmänhet. Inte för att jag kände mig träffad, men ändå. Tvungen att påpeka att jag är svensk.

    Nä, du är mer finsk än svensk, svarade de…

 4. Läsare skriver:

  Rand Paul for president. Hahaha…

  Inte ens kalotten räckte till.

  http://www.dailystormer.com/joker-rand-paul-warns-trump-will-make-america-white-again/

 5. Sofia skriver:

  DT talar i liknelser;

  • Den anonyme skriver:

   Grabben med teddybjörnen vid 2:52min snart på ett dagis i Sverige?

   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6358626

   ”Enligt socialarbetaren Bettan Byvald i Angered så måste socialtjänster i kommuner runtom i Sverige vara beredda på att ta emot barnen.

   – Barnen kan behöva specialistbehandling, men också att föräldern får stöd. Vi tror också att skolan och förskolan behöver vara förberedda på detta, säger hon.

   Den största gruppen från Angered som nu befinner sig i IS-kontrollerade staden Raqqa, är inte män, det är barn mellan noll till sex år gamla, enligt Bettan Byvald.”

   Bettan Byvald säger inget om stöd till de barn och föräldrar som ska dela dagis och gå på föräldramöten med jihaddårarna.

   • Läsare skriver:

    Hörde tokkärringen på radion. Det är på Fridolin-jag skall fixa skolan på 100 dagar, nivå.

    För 20 år sedan var jag i ett bostadsområde på Hisingen, Göteborg. På ena sidan var det stor väg, på andra sidan vanligt villakvarter. På halva området bodde det vanlig arbetare och några enstaka arbetsinvandrare.

    På den andra halvan bodde det asylblattar. På den veckan jag var där såg jag aldrig någon som umgicks med asylblattarna. Några få hälsade på blattarna. Men det var ingen som umgicks. Det var inga: -Do skall respektera mik, gängblattar.

    Det var lugnt, gick aldrig och tittade mig om ryggen. Ingen klagade på kaozblattar.

    För två-tre år sedan var en kompis ihop med en tjej som bodde i Angered. Han sa att på ena sidan vägen bodde bara svenskar och arbetsinvandrare. På andra sidan vägen bodde bara asylblattar. Självklart umgicks ingen över vägen.

    Många av de som åkt ner till Isis kommer från Angered. Den som ens kan tänka tanken att åka från Angered till Isis har ingen som helst kontakt med Sverige. De lever i deras egen värld. Att ens komma på tanken att ta med sig barn under lågstadiet är bortom all räddning.

    ___________

    Jenny Ljungkvist:är alla killarna utländska??
    Kathrin Lindholm: Jo det är dom.

    Från kommentarerna:

    Citat:

    Polisen la ner anmälningen pga att han var minderårig. Och då hade han gett sig på henne fysiskt med sparkar samt slängt is”bollar” i ansiktet på henne. (Kuratorn på skolan blev vittne o anmälde direkt!)

    Sen att han har dragit ner byxorna på henne i skolmatsalen o”juckat” mot henne flertal gånger samt kallar henne för sin fru och hora det är helt ointressant för myndigheterna.

    Det sopar vi under mattan!! Vad soc har tagit för åtgärder alla gånger gentemot pojken har jag ingen aning om faktiskt. Anmälningar till soc har gjorts gånger fler…blir automatiskt anmälning dit när en polisanmälan görs. Ja det är helt sjukt att hon ska behöva stå ut med den här skiten.

    https://www.flashback.org/t2681325

    Det hör av sig hundratals människor på mail till mig för att ge/visa omtanke men även för att dela med sig av deras egna upplevelser som deras barn varit/är utsatta för. Jag blir så mörkrädd och förtvivlad över vad folk skriver att deras barn blir/blivit utsatta för!! Det är flera i samma sits som oss, där deras barn blir mobbade/kränkta/slagna men ytterst små åtgärder tas. Det här är skolor i hela landet men flertalet har erfarenheter i från Fröslunda skolan! 

    Idag skrev en mamma till mig uppgiven och ledsen. Hennes son har gått på samma skola som Nova i flera år men nyligen bytt . Där blev han INSLÄPAD I DUSCHEN OCH PISSAD PÅ. 

    • Sofia skriver:

     Den anti-svenska politiken har tvingat oss att leva avskilt från invandrarområden. Personligen trivs jag bra där jag bor och känner mig trygg.
     Medlidande med alla offer för dålig politik!

    • Läsare skriver:

     På radion sa som att en väktare hade blivit omringad av ett ungdomsgäng – i Fröslunda. Konstig ”nyhet” att läsa upp på riksradion.

     Om det är rätt Fröslunda så ligger det i Eskilstuna. Har för mig att staden är ganska berikad. Stämmer väl med moderns beskrivning. Hittade denna kommentar på Exponerat.

     VARNING för Exponerat-länkar. En del artiklar är fan värre med pop-upp länkar och skit än oseriösa porrsidor. Klicka INTE på länken om du inte kan hantera pop-uppskräpet.
     _______________

     Grävskopanför 2 timmar sedan

     Vill man ta över ett land, så börjar man med att ta över massmedia och infiltrera alla politiska partier. Sedan kan man påverka vem som får leda polisen och militären, och vilka som sitter på avgörande poster inom domstolsväsendet.

     Sverige är i slutfasen av en statskupp, som har förberetts för länge sedan och genomförts med stor noggrannhet och beslutsamhet.

     Det vi ser idag är klassiska tecken på hur en erövrare behandlar folket i det ockuperade landet: våldtäkter, misshandel, mord, konfiskering av folkets tillgångar och fråntagandet av deras rättigheter. Självklart ska polisen i en sådan situation blunda för den kriminalitet som utövas av den legostyrka som våra nya makthavare har tagit hit och bussat på oss.

     Lika självklart är det att samma polis ska jaga varenda svensk som försöker göra motstånd mot erövrarna med att angripa deras legosoldater eller med att skydda svenska kvinnor och gamlingar mot den importerade legostyrkans angrepp.

     Det enda som förvånar mig är att inte alla vid det här laget förstår att de försöker resonera med eller om en ockupationsmakt, dess utsedda tjänstemän och dess soldater som om någon av dessa skulle ha eller på länge ha haft det minsta lilla intresse för svenska folkets rättigheter och välbefinnande.

     Många tror sig fortfarande sitta vid ett förhandlingsbord, där båda parterna i grund har samma intresse: att komma överens om något med varandra.

     12  Svara
     http://www.exponerat.net/granskning-sverige-polisen-griper-svenskar-slapper-grovt-kriminella-nordafrikaner/

  • Sofia skriver:

   Censurerat! Svenskar är ej tillåtna att läsa dessa artiklar i brittisk press!

   • Läsare skriver:

    Jag läste att Daily Mail själva spärrar länkarna. Nått upphovsrättblablabla. Sök på Flashback.
    ________

    Blattar på badhuset går att undvika genom att helt enkelt inte gå dit. Kaozblattar i skolan däremot går inte att undvika. I början av blatteinvasionen gick det att flytta ifrån blattarna, men idag finns det snart inga blattefria skolor kvar att flytta till.

    Blattarna tar mer och mer över det offentliga rummet och snart finns det ingenstans att flytta sig blattefritt. Blir det en fin vår och sommar kommer Sverige att hamna på förstaplats i FN statestiken över antal våldtäkter per capita.

    Alla kan ju med egna ögon se hur blatťarna helt öppet attackerar i stort sett allt som rör sig och är över åtta år – mitt på ljusa dagen i badhus över hela Sverige. Det är exakt samma sak över hela Tyskland.

    Ta samma flock med blattar och en ensam berusad flicka, dom kommer att gå All-in så att säga.

    Vi inte sett nånting än. Just nu, enligt senaste statestiken från Massinvasionsverket väller det in hundra asylsökande i dygnet.

    Allting är planerat sedan årtionden, snart ett århundrade. Planen är att utrota den vita rasen, första steget är att göra vita till en andraklass medborgare i deras eget land. Där är vi nu.

    Nästa steg är att göra vita till en fysisk minoritet i deras egna länder. Vi är inte där – än. Men det är bara en tidsfråga.

  • Läsare skriver:

   ”Fega uslingar” – Måna Muslim

   Bild på de fega uslingarna.

   http://www.friatider.se/mattias-karlsson-till-attack-mot-folkets-demonstration

   När en stor del av svenska folket röstade på Måna Muslim som eventuell blivande statsminister, det var då jag insåg att de flesta svenskar är dumma i huvudet på riktigt.
   ___________

   Nu över till Måna Muslims ”män”.

   Tio personer omringade och slog väktare

   https://www.flashback.org/t2681817

 6. Den anonyme skriver:

  Rand Paul har hoppat av presidentracet.

  Bjuder på Pappa Pauls Liberty Report om hur det egentligen kvittar vilken som sitter i Vita Huset (eller Rosenbad…) så länge maktstrukturen ser ut som den gör

 7. Anna skriver:

  Gammal goding. Kände att det behövdes lite snygga vibbar att skölja ner det andra med…

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s