Anna är så arg att det flammar i hennes panna

Bästa läsare!

Vad är politiskt korrekt? Om bara dags- och kvällstidningsredaktionerna, SVT, SR och TV4 fick ensam råda så skulle det som ilskna Anna Svensson från Malmö säger inte kvalificeras som särskilt politiskt korrekt.

Om man filtrerar hennes raseri, men ändå behåller fokus på den frustration som många med henne upplever i skenet av islamisering, arabisering och enklavisering, och som hon ger uttryck för i sitt videoklipp, då finner man snarare att det inte handlar om PK eller icke-PK, utan om att Anna Svensson snarare är förtvivlat politiskt aktuell mer än någonting annat.

Även om det är väldigt obehagligt att resonera om saken, så kan vi konstatera att samhället förändras genom invandring. Ta hit turkar, och du får kåldolmar. Ta hit italienare, och du får pizzor. Ta hit kineser, och du får pekingankor. Ta hit thailändare, och du får wok. Alla dessa exempel visar att invandring kan tillföra något gott i samhället. Men detta under förutsättning att den som rullar kåldolmar, bakar pizzor, grillar ankor och wokar nudlar inte försöker dominera och ta över det svenska samhället, som trots allt erbjöd en lockelse för alla dessa turkar, italienare, kineser och thailändare som en gång valde att komma hit.

En historisk orsak till att dessa nämnde invandrargrupper kunde integrera sig och bli en del av det svenska samhället var att de inte hade makten att dominera. Men allt detta förändras när politikerna bestämmer sig för att det svenska samhället – representerat av den svenska kulturen och de värderingar som uppstått genom att det hårda klimatet tvingat oss människor att samarbeta – inte längre skall se ut som det gjort tidigare, och att landet till varje pris måste ha ett nytt folk. Och att arabisering och islamisering är en del av denna förvandling.

Anna Svensson tar illustrativt upp exempel på hur svenska folket reagerar när staten sviker sina egna medborgare. När staten inte kan förhindra att drivande marockanska ungdomar begår brott och ofredar svenska flickor, då har flickornas fäder och mödrar all moralisk rätt att agera, enligt min mening. Med det beteende som flera av invandrargrupperna praktiserar, är det både logiskt och nödvändigt att medborgargarden uppstår och förhindrar att de kriminella ungdomarna tillåts skaffa sig en dominerande ställning.

Det finns redan idag skräckexempel i vårt land där man låtit de främmande elementen ta över, bl.a. genom att invandrarungdomar tillåts leva inte bara busliv, utan till och med bedriva lågintensivt krig mot det svenska samhället och dess institutioner (som t.ex. biografer och badhus som inte längre kan hållas öppna för allmänheten).

Jodå, det är mycket möjligt att de som deltar i medborgargardena begår olagliga handlingar. Staten har genom politikernas beslut skaffat sig ett våldsmonopol, men det är inte medborgargardisternas fel att lagen berövar individen sin rätt att försvara sig och sina medmänniskor. När staten misslyckas med sin uppgift, då skall den naturliga rätten att skydda medborgarna få praktiseras av dem själva. Det är därför som jag gång efter annan säger att Sverige behöver libertarianska idéer. Och rätten till självförsvar – individuellt eller i samarbete med andra människor – är en libertariansk grundidé (som förnekas av åttaklövern i Sveriges riksdag).

Så ju fler som deltar i dessa medborgargarden och trygghetspatruller, desto mindre möjlighet har de verkliga högerextremisterna möjlighet att ställa till med tokigheter.

Anledningen till att människor drivs in i de högerextremistiska nätverken beror på att samhället – representerat av mediefigurer som Alexandra Pascalidou och Täppas Fågelholk och politiker som Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt – inte vill ta itu med de destruktiva problem som uppstått när dessa figurer bestämt sig för att genomdriva ett skatte- och statsskuldsfinaniserat folkutbyte. Istället för att knuffa folk som vill rädda Sverige ut i högermarginalen, skall vi sträcka ut en hand till dem och förklara att det är ok att vilja skapa trygghet, men inte ok att skapa otrygghet och bruka våld för att själv dominera.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff, Stadsliv. Bokmärk permalänken.

55 kommentarer till Anna är så arg att det flammar i hennes panna

 1. Anna skriver:

  Du får inte glömma att UTAN STATENS direkta inverkan, som det här fenomenet med simhallarna som invaderats av afghanska ”barn” på sistone, ÄR en direkt följd av hvb-hemmens (ensamkommandes) beslut att upphandla friskvårdsbidrag till de boende. Ett rejält friskvårdsbidrag till och med. Mig vetandes har jag aldrig kunnat åtnjuta ett sånt generöst friskvårdsbidrag som de papperslösa ”ungdomarna” har på de här hemmen. På sin höjd har jag fått 1000:- i avdrag om jag köpt ett årskort på simhallen. De här killarna som orsakat ett sånt pådrag från alla möjliga håll- har fått ett helt årskort betalt av staten. Om du inkluderar eriksdalsbadet kostar ett årskort 2300:- . Oj, i skrivande stund förstår jag att de här killarna går under 19 år, även om de är 39 bast….

  Ja, då får de ett årskort på stadens alla simhallar för 900:- styck. Men det är ju omöjligt? Jag har ju själv sökt på priser förut och sett att det inte är prisvärt att köpa årskort för sonen… Min hjärna känns kapad. Har de sänkt priserna utan att göra reklam för detta? Ja, så kan man nog göra. Vad som helst görs för att passa de nya invällarna. Vafaaan?

 2. Läsare skriver:

  Ambulans ryckte ut – blev sönderslagen

  https://www.flashback.org/t2683736

 3. Risto Matinen skriver:

  Kul att du är tillbaka Peter! Håller med om nästan allt, men är lite brydd:

  Vänster-högerbegreppet minst sagt förvirrat idag. Kommunister och numera även aocialdemokrater kallar nationalsocialister & fascister för extremhöger, trots att de är extremvänster.

  Vänster = Totalitär, gigantisk stat, kollektivism
  Höger = Frihet, ingen eller pytteliten stat, individualism

  Så vilka är högerextrema i PH:s text? Längst till höger är anarkokapitalister enligt mitt schema. Tätt packad längst åt vänster är kommunister, nationalsocialister & fascister.

  Återkommer eventuellt, när jag lyssnat till Anna. Kollar trav från Umåker just nu, och har tre rätt av tre möjliga på V64. Har spelat för bara 36 spänn, så visst lär jag bli torsk som vanligt…

  • Peter Harold skriver:

   Lite förenklat: Extrem-höger är unga arga män som gillar att slåss mot blattar. Extrem-vänster är arga unga män som gillar att slåss tillsammans med blattar.

   Höger-vänsterskalan blir bara begriplig om man lägger in axeln för frihetlig-kontra auktoritär.

   De ”extrem-höger” jag tänker på är de som tror att lösningen på invandringsfrågan är att gå med i grupper som diggar marscher och rakad svål. Jag tror inte att den typen av identifikation är vinnande, för de kommer bara stå som ett avskräckande exempel på motstånd mot massinvandring. Eftersom jag tror att de kommer gå att övertyga om en frihetlig lösning enligt bl.a. koncept som Hans-Hermann Hoppe förespråkar, så bör vi istället ha en dialog istället för att skrika ”nazi” mot dem.

 4. Läsare skriver:

  Jag har ryggen fri. Har pratat emot massainvasionen sedan 1990.

 5. Läsare skriver:

  Blattar: Jag sätter min högertumme på att det är Blattar.
  _________

  Det var vid 02.15 natten till lördagen som två kvinnor i 20-årsåldern blev attackerade och misshandlade av tre killar i 15-20-årsåldern. 

  https://www.flashback.org/t2683953

 6. Majsan skriver:

  Jag jobbar med IT för små och medelstora företag. Oftast är jag ensam om att ha ”hela bilden” klar för mig om hur projekt ska se ut och fungera. Och vilka problem som kan uppstå. Cirka 20 års vana.

  Sedan fem år läser jag allt (nåja) som finns att läsa i statistikväg som har att göra med invandring, skola, energi och arbetslöshet. Samt försvaret som inte precis passar in på invandringsproblem, mer än att de får just inga pengar.

  Applicerar jag den förmågan på dagens invandring. Bostäder, arbetslöshet, befintlig utbildning, utbildningsmöjligheter osv (och i sin tur på olika åldersgrupper), sist men inte minst våra politikers totala oförmåga att se till Sveriges väl, FÖRE DE BARA MÅSTE! Jag blir skakigare och mer rädd för hur det ska gå för Sverige (och våra barn) ju mer jag tar in.

  Allt fler gräsfötter går på knäna, lärare, poliser, socionomer … och politikerna pratar på.

  Om inte andra europeiska länder ‘räddar oss’ genom att plugga igen gränserna så torde vi få än fler då våren och sommaren kommer.

  Å andra sidan, med våra politiker och även journalister … för att bryta deras styvnackade verklighetsfrånvaro, så kanske det är precis vad vi behöver. Att det blir det där maximala 140 000 som lyckas ta sig hit. Lärarna, poliserna och socionomerna måste ge upp för att politikerna ska fatta att världen fungerar inte som de tror. Det är ingen replay av andra världskrigets efterdyningar vi ser, utan något helt annat. Ekonomisk migration i första hand.

  Jag blir mer och mer övertygad om att ett äkta FortEuropa behövs, med vidhängande krav att varje land SKA betala en dusör till UNCHR (som fått dåligt med pengar till läger av någon anledning ……) SKA plocka ur flyktingläger, dvs dokumenterade kvotflyktingar. Då jag inte tror att ekonomiska flyktingar är särskilt intresserade av att skriva in sig där, lika lite som en IS-terrorist eller liknande, så ser jag idel fördelar med detta scenario. Flyktingar där får skriva upp sig på listor om var de vill söka asyl. Och varför.

  • Anonym skriver:

   Under 2015 sökte 35 369 ensamkommande flyktingbarn asyl i Sverige. En majoritet av dem, 23 480, kom från Afghanistan.

   Nästan alla var pojkar.

   Sverige tog emot en tredjedel av alla ensamkommande som sökte asyl i Europa under förra året.

   Kostnad för ensamkommande: 29 miljarder

   Sveriges kostnad för de ensamkommande beräknas bli 29 miljarder kronor 2016, vilket är nära hälften av den totala kostnaden för migrationen.
   http://www.expressen.se/nyheter/anklagelserna-lognerna-och-radslan/

  • Peter Harold skriver:

   Applicerar jag den förmågan på dagens invandring. Bostäder, arbetslöshet, befintlig utbildning, utbildningsmöjligheter osv (och i sin tur på olika åldersgrupper), sist men inte minst våra politikers totala oförmåga att se till Sveriges väl, FÖRE DE BARA MÅSTE! Jag blir skakigare och mer rädd för hur det ska gå för Sverige (och våra barn) ju mer jag tar in.

   För min del har jag kommit till den position av ståndpunkter jag har idag genom att försöka penetrera allt vad heter politik för att nå en grundläggande princip, och jag kom ner till två faktorer; individens kroppsliga autonomi, och individens okränkbara äganderätt. Bara att komma fram till denna i filosofins atomkärna var en fantastisk upplevelse för mig som plötsligt gav svar på mängder av mina frågor. Nästan rent av andligt.

   Men alla tänker inte som jag. Trots det borde ändå fler komma till slutsatsen att vi måste ha ett politikerlöst samhälle som bygger på frivillig samverkan medborgare emellan, eftersom staten inte klarar av sina kärnuppgifter. Så därför bör vi – för medborgarnas eget bästa – anlita ett system som inte behöver politisk input.

 7. Läsare skriver:

  You ain’t seen nothing yet. Vi är bara i början …
  __________

  Ökningen av antalet HVB-hem är betydligt större än vad tidigare beräknat. Sedan årskiftet har 50 nya hem öppnat – varje vecka.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/antalet-hvb-hem-slar-rekord

 8. Läsare skriver:

  Den svenska idioten – bild.
  _____________

  Gävleborgsjuristen Lotta Lagnander har varit spelarnas offentliga biträde under asylprocessen och glädjen var stor när hon vid en presskonferens i Ljusne i dag kunde möta spelarna och offentliggöra beskedet.

  – Äntligen har alla asylsökande i laget fått uppehållstillstånd. Det känns fantastiskt bra, säger hon.

  http://www.exponerat.net/invallande-fotbollslaget-darfur-united-far-asyl/

 9. Sofia skriver:

  Vissa invandrare blir kränkta om svenskar har synpunkter på hur Sverige bör skötas…
  Storleken på skadeståndet står i proportion till anmälningsbenägenheten.

  • Peter Harold skriver:

   Ha ha! Tack för morgonens välbehövliga asgarv!

  • Läsare skriver:

   Du kan ju titta vilken folkgrupp som startade DO. Tips: Det är världens mest lättkränkat folkgrupp. Och nej, det är inga muslimer som startat DO.

  • Läsare skriver:

   Såg en realty från en akut i England. Hade tillgång till TV i sommaren. Normalt ser jag med ett halvt öga vad som är på TV, men nu kollade jag verkligen.

   Hälften av personalen var negrer. Hade det varit inspelat i Afrika hade jag inte reagerat, men det var en akut i England, London.

   Hälften av patienterna var negrer. Enligt en i personalen var de den akut som hade flest knivskärningar av alla akuten i England. Vi pratar London och inte Mogadishu.

 10. Läsare skriver:

  Då vänder vi på det:

  Tack vare massinvasionen MINSKAR brottsligheten

  http://www.exponerat.net/svttext-fa-brott-kopplade-till-flyktingar/

  • Läsare skriver:

   Korkad shabbat goyim berömmer hans slavägare.

   Sten Heckscher ska granska KI Före detta näringsminister och riks- polischef Sten Heckscher ska leda granskningen av Karolinska institutets hantering av Macchiarini-fallet, med- delar KI:s styrelseordförande Lars Leijonborg.

   Heckscher har också tidigare varit ordförande i Högsta Förvaltningsdom- stolen. Leijonborg beskriver honom som en ”oberoende person med hög integritet”.

   • Läsare skriver:

    Den judiska ockupationen i Sverige

    Den nya socialdemokratiska regeringen var verkligen en triumf för de sionistiska krafterna. Flera judar placerades på strategiska topp-positioner, där de nu mer direkt kommer att kunna utöva sitt inflytande på politiken i Sverige till Israels tjänst. Till dessa personer hör den nye samarbetsministern, den verklige statsministern, Jan Nygren, näringslivsministern Sten Heckscher, statssekreteraren Leif Pagrotsky och EU-kommissionären Anita Gradin. Vi tänkte här titta lite närmare på dessa sionistiska profiler var för sig, och deras karriärer inom Sveriges största parti.

    Det ska påpekas också att den judiska lobbyn dominerar alla de svenska partierna.

    https://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tidning/social.htm

    • Läsare skriver:

     Första gången du hör om judisk politisk makt tror du fan inte det är sant. Sedan läser du på och inser att några få judar har en ENORM politisk makt.

     Enkelt bevis: AIPAC styr Amerika.

     Hur många judar är AIPAC? Några hundra, kanske nått tusentals judar. Och dessa få judar styr Kongressen.

    • Peter Harold skriver:

     Den där artikeln kanske skulle behöva uppdateras med flera, nu mer aktuella namn?

   • Anonym skriver:

    Tisdag 09 feb 2016 INRIKES PUBLICERAD 9 FEBRUARI 4/45 M: Kommuner bör få vägra ge stöd Moderaterna vill ge kommuner rätt att vägra ge försörjningsstöd till dem som fått avslag på sin asylansökan. -Vi har ju tiotusentals människor som olovligen uppehåller sig i landet och kommuner är enligt domstolsbeslut tvungna att betala ut försörjningsstöd till dem. Det tycker vi är orimligt, säger Johan Forssell, migrations- politisk talesperson. Från juni har asylsökande som inte får stanna i Sverige inte längre rätt till ersättning för mat, kläder och boende. Nu vill M även ge kommuner rätt att säga nej till försörjningsstöd. Fortsättning på nästa sida 188 SVT Text Tisdag 09 feb 2016 INRIKES PUBLICERAD 9 FEBRUARI 5/45 Förslaget gäller alltså försörjnings- stöd (tidigare socialbidrag) för vuxna utan barn som fått avslag på sin asylansökan. Det handlar alltså om dem som lever gömda för att slippa utvisas. Hur många av dem som i dag får stöd är oklart men Moderaterna tror att de kan bli fler när dagersättningen försvinner i sommar. Förslaget gäller inte barnfamiljer och kommuner som vill bevilja stöd till dem som fått avvisningsbeslut ska kunna göra det även i fortsättningen. Rättsläget är i dag oklart vad gäller kommunernas ansvar.

    • Läsare skriver:

     Tisdag 09 feb 2016 UTRIKES PUBLICERAD 9 FEBRUARI 28/45 Texas slipper inte flyktingar En amerikansk domare har för andra gången sagt nej till en förfrågan från Texas om att hindra hjälporganisation- er från att ta in syriska flyktingar till delstaten. Domaren David Godbey säger att de republikanska ledare som inte vill ta emot flyktingarna inte har kunnat visa att delstaten Texas skulle lida ”irreparabel skada”. President Barack Obama har lovat att ta emot 100.000 flyktingar från Syrien och hittills har 2.000 släppts in.
     _________

     Öhhhh.. det kom 2.000 till Sverige – den senaste veckan. Amerika är 300 miljoner, Sverige är tio miljoner.

     • Läsare skriver:

      Idiotsverige i ett nötskal:

      BaaaaaaaaaaåaåaaåaaåaaaaaaaåAa

      Sa jag att det är bAAAAAARn?

      • Peter Harold skriver:

       Men herregud… är den där kvinnan helt blind?

      • Risto Matinen skriver:

       Den enda likhet dessa vapenföra män har med barn att göra, är möjligen att de är inversen av ett underbarn.

       Samtidigt är det bra att de publicerar bilder på skäggbarnen. Bara vapenföra (18-49 år) män. Ingen med ett IQ över dubbla skonumret, kan tro att detta är barn! Inte ens en blind.
       Vilka tror de kan tuta i att någon ens av dessa är annat än män? I så fall är jag 150 år. Är det någon som tror att jag är det? Tänkte väl det…

    • Peter Harold skriver:

     Du ser, politikerna skapar så in i helvete många lagar att de själva inte kan hålla reda på dem. Politikerlöst samhälle är ett måste.

  • Peter Harold skriver:

   Statistik som DN tagit fram. Ha ha ha ha ha!!!!

 11. Läsare skriver:

  Hon hjälper flykting”barn” ☆☆☆☆ SVT

 12. Läsare skriver:

  Hon hjälper flykting”barn” ☆☆☆☆ SVT

  Asylkåta understimulerade kvinnors gullande med ensamkommande har frikort i media

  https://www.flashback.org/t2684305

 13. Risto Matinen skriver:

  Så förbannad som Anna i videon var, är jag ibland också. Inte så ofta dock, för blodtryckets skull. Av samma skäl ser, lyssnar och läser jag inte antisvenska fulmedia (MSM).

 14. P skriver:

  Håller med att folket knuffas in i olika nätverk av statens fasta hand. här exempel på olika nattvandringar men med samma resultat, polisen tar rygg på nattvandrarna och gör ID-kontroll. Har de gjort något brott, NEJ.Då blir jag förbannad, .
  Om Kalmar folkvandring
  https://www.motgift.nu/2016/02/08/motgiftmandag-6/
  Om Göteborgs vandring
  https://www.nordfront.se/gatupatrullering-i-goteborg.smr

  Fler exempel kommer säkert under året. Polisen kommer få mycket att göra med detta om de skall uppehålla samma idiotiska politiska styrning.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s