Malaysias regering och parlament lurar anhöriga till omkomna ombord på MH370 och MH017 på ekonomisk ersättning!

Bästa läsare!

Malaysias regering och parlament har under februari månad synnerligen skyndsamt antagit en förordning som skall förhindra att anhöriga till offren ombord på Malaysian Airlines MH370 (försvunnet över Indiska oceanen) och MH017 (nedskjutet över Ukraina) att kunna stämma det rekonstruerade flygbolaget utan dess medgivande. I samband med rekonstruktionen överförs det gamla bolagets tillgångar till ett nytt med samma namn, men skadeståndskrav kommer inte överföras, och de anhöriga avförs från förteckningen över fordringsägare.

Nyligen har man återfunnit ytterligare en del från det försvunna MH370, denna gång vid Mozambique, troligtvis en del av vingen. Vad gäller utredningen om vem eller vilka som sköt ner MH017 över Ukraina så är skuldfrågan fortfarande inte avgjord, och haverikommissionen undviker att kategoriskt peka ut någon, förutom att man bekräftar att missilen är rysktillverkad. Ryssland å sin sida hävdar att denna missil tagits ur drift flera år tidigare, och att det bara är Ukrainas armé som fortfarande använder denna serie av BUK-missiler.

Tidigare idag publicerade sajten Ufo Sightings Daily en artikel där Scott C Waring anser sig ha hittat vraket liggande i närheten av Godahoppsudden i Sydafrika. Detta fastän den allmänna uppfattningen är att planet inte har tillräckligt lång räckvidd för att flyga så långt. Scott C Waring påstår att planet kunnat göra det.

Det är genom att studera bilder från Google Maps som Scott C Waring anser sig ha hittat någonting som liknar flygplanet. Han misstänker att flygplanet flutit med i de starka havsströmmarna. Området där planet skulle ha hamnat enligt honom ligger långt utanför det avsökningsområde som myndigheter tidigare hållit sig inom. Dock sammanfaller inte mätvärdena på objektet med det aktuella planet, men Waring anser att det är ändå värt att undersöka på plats vad han funnit under sitt sökande efter ett UFO.

Intresseföreningen Voice370 vädjar till den malaysiska regeringen att inte avbryta eftersökningarna av vraket efter MH370. Man uppmanar också till full transparens vad gäller flygdata, radio- och radarloggar, etc för de båda olycksdrabbade flighterna.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Bil & trafik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Malaysias regering och parlament lurar anhöriga till omkomna ombord på MH370 och MH017 på ekonomisk ersättning!

  1. bernys skriver:

    När det gäller MH017 som blev nedskjutet så fattas fortfarande många pusselbitar.
    http://johnhelmer.net/?p=15188

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s