När kommer ”sex-terrorn” att uppfattas som äkta terror?

sbrapenoswedes

Bästa läsare!

Minns ni en överfallsvåldtäkt i Bollnäs häromåret där en ung kvinna utsattes för fullbordad våldtäkt av en grupp män med invandrarbakgrund (nej, dessa var inte schweizare), och responsen från det bollnäska civilsamhället var att omedelbart arrangera en manifestation mot rasism och främlingsfientlighet?

Själv minns jag i början av 1990-talet en gruppvåldtäkt i Surahammars kommun av den specifika anledningen att jag var på besök hos dåvarande Invandrarverket i Norrköping. Tjänstemännen tyckte det var oerhört pinsamt, och sade – bokstavligt talat – att ”Invandrarverket kan knappast vara en populär institution i den där kommunen”! Besynnerligt nog var det faktiskt inte alla som lade skulden på myndighetens verksamhet.

Gärningsmännen var förvisso boende på en lokal flyktingförläggning. Men att dådet över huvud taget hade ägt rum förklarades av boende i trakten med att offret, en ung kvinna, inte var från orten och att hon förmodligen lockat gärningsmännen upp i skogen där våldtäkten ägde rum. I en socialdemokratisk kommun där bygdens skald var en av Olof Palmes favoritdiktare kunde man definitivt inte skuldbelägga de stackars flyktingarna. De brukade alltid vara så artiga och trevliga när de besökte Konsum.

Den allmänna reaktionen på gruppvåldtäkter i Sverige har ofta mynnat ut i två reaktioner. Dels en hård reaktion på ”mäns våld mot kvinnor”. Och dels en reaktion ”mot rasism och främlingsfientlighet”. Men dessa reaktioner tillsammans ger en indikation på vad som egentligen hänt på riktigt. Nämligen att invandrarmän (dock ej kvantfysiker från Schweiz, om vi skall tala om specifika grupper) är överrepresenterade ifråga om sexualiserat våld.

Det är förvisso sant att det finns svenska våldtäktsmän. Det är sällan medierna låter oss undgå den kunskapen. Tyvärr förklaras dessa gärningsmän med den generaliserande beskrivningen av ”mäns våld mot kvinnor” samt med vissa feministiska referenser om herr Karlssons jämförbarhet med kvinnoskändande talibaner i Afghanistan.

Och visst, det kan tänkas att herr Karlsson i all omdömeslöshet i fyllan och villan låter k*khuvudet styra hans gärningar för stunden. Med stor sannolikhet kommer det hela att sluta illa men ack så rättvist även för herr Karlsson som blir paria i bygden efter detta. Det bibliska citatet ”Sig själv till skräck och androm till varnagel” har väl sällan passat så gott som i dylika brottsmål när en svensk är skyldig.

Det är lite mer komplicerat när gärningsmännen kommer från Mellersta östern eller Afrika.

Det kan inte ha undgått någon som följt alternativa nyhetsmedier att vi dagligen eller i vart fall så gott som varje vecka läser om nya våldtäkter eller överfall mot unga (och ibland äldre) kvinnor som utförs av invandrare.

Den ”hatfyllda” reaktionen är ”att om vi inte hade haft dessa grupper närvarande i landet så skulle vi ha sluppit dessa tragiska brott”. Det finns en logik i att tänka så, även om det är en i högsta grad generaliserande attityd. Men jag tror att det är politiskt omöjligt att utvisa alla flyktingar p.g.a. att några tusen av dem är sexförbrytare, hur frestande detta drastiska grepp än må vara i ett ögonblick där empatin för brottsoffret är i fokus.

Dock ger jag mig själv frikort att resonera i generaliserande termer idag. Ty även om vi backar tillbaka till tiden före dagens mass- och hypermigration så fanns det en ståndpunkt som nog de flesta av oss kunde bifalla utan större politiska betänkligheter: Alla kvinnor skall ha rätt att kunna gå var de vill, när de vill, utan att bli våldtagna. Faktum är att detta är en libertariansk ståndpunkt, ehuru libertarianen inte gör skillnad på kön eller det ena brottet kontra det andra (fast för de flesta andra ideologier duger det med att bara värna om kvinnors säkerhet, och se det som en manlig plikt att sändas ut i döden av staten…).

Med andra ord, de flesta av oss kan skriva under på en generaliserande dogm om att kvinnor må icke våldtas. Så, då kanske jag är ursäktad om att tala i generaliserande ordalag om vissa grupper som ägnar sig åt våldtäkt, och spekulera kring deras eventuella motiv? Jag gör ett försök i alla fall.

Jag har noterat efter att ha läst diverse notiser i Avpixlat och Fria Tider (Exponerat har trubbel med någon eländig pop up-annons som ger datorn stryk, så den sajten är inte besökbar längre för mig, även om jag fann deras icke politiskt korrekta narrativ underhållande för mitt cyniska väsen) att en hel del överfall inte resulterar i fullbordad våldtäkt. Inte ens när gärningsmännen samverkar, och med gemensamma ansträngningar både slår offret gult och blått, och försöker slita av hennes kläder.

Jag har också noterat att flera av överfallen äger rum i områden som inte är helt ödsliga, där det finns en potentiell risk att bli upptäckt, och där upptäckt också sker. Dock i de flesta fall lämnas offret så gott som alltid i fysiskt skadat skick (för att inte tala om den psykiska skadan).

Dessa observationer har fått mig att fundera på lite om dessa övergrepps natur när de utförs av män med (misstänkt) invandrarbakgrund.

Är det så att överfallen är resultatet av en jaktinstinkt, där gärningsmännen finner njutning i själva jakten på sitt offer? Ja, många psykologer har identifierat överfallet som en maktutövning, och att även gärningsmän med impotens begår sexbrott. Offrets skräck är njutning nog.

Om vi nu reflekterar över det faktum att de överfallsvåldtäkter som begås under senare år har en klar överrepresentation av män med utländsk bakgrund, företrädesvis från kulturer som domineras av islam, kanske vi kan våga oss på en teori om vad som driver dessa våldtäktsmän att agera som de gör, nämligen i grupp och i miljöer som ändå borde uppfattas som förhållandevis säkra för en flanerande kvinna?

Vågar vi leka med tanken på att denna våg av sexöverfall och våldtäkter är en kollektiv maktdemonstration eftersom de följer ett mönster som inte enbart handlar om att tömma pungen?

Om man ser till de två av de senaste fallen, nämligen våldtäktsförsöket i Nora där en kvinna misshandlades gravt och blev knivskuren, samt i Östersund (en stad som jag och kärestan besökte i höstas med intrycket att alla invånare går på halvfart och saknar klädstil) där två (!) unga kvinnor blev överfallna på en och samma natt och gata, så skedde det i miljöer som egentligen inte lämpar sig för överfallsvåldtäkter. I alla dessa tre fall agerade gärningsmännen som om de inte fruktade för sin egen säkerhet. Detta är inte ett vanligt beteende för en sexualförbrytare.

Lägger man därtill liknande beteenden, som t.ex. att invandrarmän ogenerat ägnar sig åt sexuellt ofredande i miljöer där det finns personal och vittnen, t.ex. simhallar och badhus, så blir man varse att det måste finnas en systematik i någon form bakom detta beteende som inte avslöjar någon rädsla hos gärningsmännen. Jag vill fastslå att så är också det faktiska förhållandet.

Jag tror inte att mitt resonemang ligger på lös jord. Jag ser i fall efter fall att denna form av sexuellt våld manifesteras av brist på skam. I de få fall där gärningsmannen har blivit rättsförd finns det exempel där denna erkänner gärningen men förnekar skuld.

Vi kan – med stöd av insikten om att invandrarmän är överrepresenterade i tillgänglig statistik över sexualbrott, samt medelst rapporteringen om att den nuvarande våldtäktsvågen förstärkts av ”unga män på flykt från krig och fattigdom” – uppleva att landet drabbats av ”sex-terror” i den meningen att unga kvinnor inte längre törst vistas utomhus ensamma, och att risken för att bli överfallen ökar om de praktiserar en västerländsk livsstil efter midnatt.

Frågan är då om denna s.k. ”sex-terror” i rubrikerna inte borde betraktas som genuin terrorism?

Om gärningsmännen ser en fullbordad våldtäkt med sädesavgång som en bonus, men helt tillfreds med att skrämma livet ur en ensam 25-årig kvinna på stan och ge henne både blåtira, blåmärken och ett och annat skärsår, samt under gärningen överrösa henne med invektiv som ”slampa”, ”hora” och ”svenne-fi*ta”, torde inte detta vara gärningar som påverkar livsvillkoren för just svenska kvinnor?

Vi har här inte med ett gäng flygkapare som vill befria sitt hemland att göra, utan vi har istället hundratals män som ser svenska kvinnor som provokationer mot deras ursprungskultur, där kvinnor i deras hemländer förväntas skyla sig och endast vistas på allmän plats i sällskap av en manlig släkting. Kulturkrock? Det är nog bara förnamnet.

Jag ber om ursäkt ifall min resonemang här blev (sedvanligt) långdraget, men jag vill försäkra mig om att läsaren förstår den röda tråden i min tankekedja (och sålunda kan angripa dess brister), eftersom jag här talar om ett främmande kollektiv som utgör ett hot mot det svenska samhället och våra sedvanor (och att kvinnor skall kunna hyfsat tryggt och säkert kunna gå hem från krogen utan att bli våldtagen eller strypmördad anser jag är en av de bästa sederna i vårt land).

Om nu min tankegång är så komplett som jag hoppas att den är, så skulle jag gärna vilja höra resonemang om reaktionen på den föreliggande sex-terrorn. Skall vi gilla läget och i likhet med terrordåden den 11 september 2001 acceptera att vi måste ändra livsstil? Eller skall vi…

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

63 kommentarer till När kommer ”sex-terrorn” att uppfattas som äkta terror?

 1. En lite mer positiv nyhet. Jo sådana händer faktiskt emellanåt. Savannens store jägare Max nedlade i mitt badrum en stor spindel. Såg inte själva dödandet men när jag en stund senare återvände till badrummet så var han fullt upptagen med att smaska på något. Så jag antar att jakten fullbordades. Bon appetite. 😀

 2. Sofia skriver:

  Så du har en massai i ditt badrum ätandes en spindel? Ugghhh…

 3. baravarat skriver:

  ja vad ska man säga Kvinnor i Sverige oftast Svenskar ska inte gå ut kvälls och nattetid hur kan vi i vårt land bli tillsagda att hålla oss inne medans ”ohyran” springer runt och gör vad dom vill….
  p.s ursäkta mitt språk men det är förjävligt!

 4. Sofia skriver:

  Polisrapport kl 17:40 Kungsbacka
  16-årig flicka överfölls av 3 utländska män som försvann i en silverfärgad bil efter att ha misshandlat flickan svårt.

  • Peter Harold skriver:

   Hm, om de hade varit brunstiga borde de ha kidnappat henne och våldtagit henne någon annanstans. Att bara slå ner en tjej är ju meningslöst för en våldtäktsman. Alltså kanske min teori stämmer om att man vill sprida skräck och oro. Det var f.ö. så IS agerade innan de tog Mosul.

   • baravarat skriver:

    Det låter troligt nu när dom skickat hit så jävla många av sina krigare

   • Läsare skriver:

    För en del niggers är det förspel. Det finns bra negrer, men en nigger? Om du aldrig stött på en nigger innan kommer du att veta vad en nigger är den dagen du gör det.

    En nigger är en neger som saknar alla spärrar. En nigger behöver inte en flock med sig, nä de gör deras skit helt oberoende av tid på dygnet eller om det så är fullt med folk runt. En nigger saknar ALLA spärrar.

    Det finns en video från Frankrike där en nigger på ljusa dagen på en gata full med folk springer efter en helt random vit flicka under 20 år och klappar till henne med knytnäven allt han kan.

    Sedan går niggern helt lugnt skrattandes därifrån. Skall se om jag hittar videon. Det i Kungsbacka har nigger at work skrivit över hela sig.

    Hon som är blodig på bilden ovan, jag minns hur det gick till. Det var i Göteborg på nyårsnatten, år minns jag inte. Men det var i GT dagen efter och där framgick det tydligt att det var en flock niggers som hade gruppvåldtaget henne och hennes kompis.

    Först hade de varit trevliga, utan förvarning började niggerna misshandla bägge flickorna först, för att sedan gruppvåldta bägge flickorna. Niggers at work.

    • Läsare skriver:

     Hittade videon

     White Girl is beaten from black Nigger — 17 sekunder

     Exakt som rubriken säger: Nigger

    • Peter Harold skriver:

     Jag har sett den videon. Jag måste säga att jag samtyckte till det mesta som stod i kommentarsfältet om hur gärningsmannen borde omskolas för att få hans beteende mer socialt accepterat.

 5. Rune skriver:

  Vi skall inte gilla läget! Snyltgästerna skall tillbaka hem till sina hemländer.

 6. plq skriver:

  När islam invaderade den iberiska halvön så gjordes det med samma metlider som isan använder idag när man invaderar Europa.
  Männen begår vidriga våldsdåd, då som nu. Och låt oss minnas några: 9/11, Vilks (tre dåd), Bryggargatan, Charlie Hebdo, och Paris Bataclan. Det finns fler, exvis Londons bussar, Madrids tunnelbana, osv. Vidrigheten är ett viktigt element.
  För kvinnor väntar ett annat öde. De vackraste skall betäckas, bli havande och sedan inlemmas i ett muslimskt förhållande, och ägna sig åt huvudsysslan, att föda fler muslimer. Se till hur ISIS behandlar sina kvinnliga supporters.
  inget har egentligen ändrats. Islam beter sig på samma sätt som på 700-talet.
  Våldtäkterna är en del av den islamiska attacken, tro inte ett ögonblick att det är vilseförda kåta ynglingar. Det är ynglingar som gör en profeten behaglig gärning, och dessutom kanske tycker att det är skönt. Och detta predikas varje dag i Sverige, likväl som i övriga Europa.
  Det är dags att säga ifrån.

  • Peter Harold skriver:

   9/11, Londons tunnelbana och busstrafik samt Paris 13/11 var med största sannolikhet false flag-operationer, men det är ingen tvekan om att islam gläds åt att det västerländska samhället går i totalitär riktning som svar på dåden. Utöver detta så har islamisterna en stark erövrardrift, och just därför är det vansinnigt att västerlandets etablissemang leker med elden och försörjer islamisterna.

 7. Mårten skriver:

  Gamla Sverige har ett kristet kulturarv att falla tillbaka på. Senast under andra världskriget hette det; ”den svenska linjen är den kristna linjen”. Det skadar alltså inte att klä sig anständigt och inte visa för mycket hud.
  Översexualiseringen av samhället och undervisning av ungdomar om sex och homosexualitet kan kulturmarxismen lastas för, hela denna sataniska ideologi går ut på långsamt folkmord på den germanska delen av Sveriges befolkning.
  För övrigt anser jag att dödsstraff för denna typen av våldtäkt är välförtjänt.

  • Peter Harold skriver:

   Jag har ingenting emot att folk har sex på de sätt de själva önskar, men jag tänker inte acceptera att någon avlönad av staten skall stå och säga åt mig att tycka om bajssex och att jag inte får må illa om jag ser två skäggiga farbröder med håriga ryggar insmorda i vaselin ligga och hångla med tungorna i varandras mun. Detta betyder inte att jag är intolerant mot homosexuella; jag mår lika illa av att föreställa mig en naken Mona Sahlin ridandes på mitt slemspett.

   • Bäste anka. Nu har du gett mig mardrömmar för flera år framöver. 😀

   • Anna skriver:

    Hehe- påminner mig om ett intervjuarbete vi skulle göra i skolan. Vi skulle välja ett ämne som kan skapa debatt , lite lagom sådär alltså. Jag valde att ta reda på om folk på stan ansåg att det var ok att gå utan tröja på stan, som kille. Eller i bara bh:n som kvinna. Eftersom jag blev så äcklad av alla tjocka magar, särskilt på gubbarna med tjocka magar. Intervjuerna gick till en början rätt bra, faktiskt. Tills jag insåg att frågan inte var helt lätt när de intervjuade började be mig specificera lite mer. Hos de i samma ålder som jag då var, speciellt. ” Ja, alltså- menar du att generellt alla inte ska få ta av sig sina tröjor då? Även de snygga och smala”?

    Kom ju på att det bara var de som var feta som jag störde mig på. Så jag stod där och tänkte att jag måste omformulera frågan, men då blev det ju ingen ja eller nej- fråga och dessutom riktigt problematiskt allting… Slutade med att jag bestämde mig för att fråga folk om de tyckte att det borde finnas fler nakenbad, så att ”naturbadarna” kunde hålla sig där och näcka sig istället för på vanliga strandbad. Och det tyckte ju alla, faktiskt…

 8. Läsare skriver:

  Nu går polisen ut och varnar kvinnor från att röra sig ensamma i stan. – Vi har sett ett oroväckande trendbrott, säger Stephen Jerand, polisområdeschef.

  Sedan 20 februari har sex anmälningar om våld mot kvinnor anmälts i Östersund. Alla har handlat om oprovocerat våld mot kvinnor utomhus. I samtliga fall har det varit okända gärningsmän.

  Som vi berättade i helgen utsattes en kvinna för våldtäktsförsök i centrala Östersund natten mot söndagen. Samma natt blev även en annan kvinna utsatt för misshandel. Men förutom det har alltså ytterligare fyra fall inkommit till polisen.

  – Det är allvarligt. Vi värnar om kvinnofrid och det är därför vi nu går ut och berättar om detta, säger Stephen Jerand.”
  https://www.flashback.org/t2695268

  Tre män i 25-års åldern överföll och misshandlade nu under kvällen en 16-årig kvinna vid Hamntorget i Kungsbacka. Kvinnan ska inte ha känt igen männen sedan tidigare.

  — Hon är inte bek

  Tre män i 25-års åldern överföll och misshandlade nu under kvällen en 16-årig kvinna vid Hamntorget i Kungsbacka. Kvinnan ska inte ha känt igen männen sedan tidigare.

  Detta hände idag innan 20:00
  Dom sa det på radion vid 20:00

  • Läsare skriver:

   Hört talas om hur det är i badhusen m nyanlända osv!

   Simhallen m Josef , väninna & fler barn

   Hinner vara i simhallen kanske 5 minuter…

   Ska ansluta till Marie & barn för att äta (hade torkat) går förbi bubbelpoolen å kanske 6-7 grabbar sitter där & skvätter ner mig

   …förstår såklart inte vad dom säger!

   Nåväl, ska på toaletten lite senare & då sparkar dom en boll på mig, börjar bli riktigt irriterad!!!

   Ber Marie kolla Josef medan jag ska simträna, tänkte 1/2 km & det är bara en man som simmar just då!!!

   DÅ kommer dom, 9 st…

   Ngn dyker framför mig
   Ngn dyker under mig
   En sitter på pallen där jag vänder

   De är i klunga & ngn vända kommer jag inte ens fram till pallen!!!

   Tappar räkningen efter 300-350 meter & går upp…

   RIKTIGT IRRITERAD…

   https://www.flashback.org/sp56577223

  • Peter Harold skriver:

   Jag fattar inte den där attacken i Kungälv, annat än att det ligger i linje med min teori om att invandrarmän systematiskt börjat skrämma unga kvinnor.

   • Så att dom frivilligt ska börja med burka för att få bli lämnade ifred?

    • Peter Harold skriver:

     Ja, jag tror faktiskt att man vill skrämma folk (kvinnor) in i en situation där de känner sig otrygga och skaffar sig vanan att först gå med en manlig bekant, sedan selektera denne till färsman eller broder, och sen när inte det hjälper sätta på sig slöja, burka, nicab, bli inlåst…

     • Anna skriver:

      Inlåsta är vi väl redan, alla som bor i stockholmsförort? Porten låst dygnet runt, ingen portkod tillgänglig (så att exempelvis jag drar mig för att gå ut sådär spontant som man gjorde förr, eftersom jag inte gärna vill bli utelåst då jag kanske glömmer nyckeln) Bara värstingkillar ute när det mörknat så att det inte finns någon att prata med om man nu oförmodat skulle bete sig som man gör i stan, bara spontant går ut och sätter sig med en mugg te på parkbänken och blickar ut över vattnet. Ut går man inte, inte bara av rädsla för att gå utomhus på eftermiddagen/ kvällen- utan för att det inte finns något trevligt ställe att sitta på. Bara på lokala krogen där alla stammisalkisar sitter och dricker sin bärs…

      Inlåsta är vi ju faktiskt redan, skulle jag påstå. Socialt inlåsta såväl som psykosocialt.

      • Peter Harold skriver:

       Än så länge är väl kyrkogårdarna hyfsat fredade zoner? Jag menar, för att promenera genom, och kanske sätta sig med en kopp. Jag brukar ta kvällspromenader genom Skogskyrkogården. Och en natt gick jag genom Solna begravningsplats. Var där för första gången 12 på natten. Det var spännande, men väldigt fridfullt.

       • Anna skriver:

        Jo, kyrkogårdarna är härliga. Särskilt den i solna. När jag bodde i solna gick jag ofta till norrtull längs kyrkogården. Där kan man verkligen få ro. När jag bodde på söder var jag så bortskämd att jag hade hela strandpromenaden precis utanför. Kyrkogård behövdes inte där, fast ändå så gjorde man ju det på helgerna eftersom det blev ett rent vallfärdande till strandpromenaden då, av såväl cyklande som joggare och pedestranter. Då var lugnet borta. Tyvärr finns det ingen kyrkogård i närheten där jag bott sedan jag flyttade ut från stan till förortstristessen… Enda chansen till ett byte är ju att byta till en lika liten som jag flyttade ifrån. Då vore man på ruta ett igen.. Går ju inte bo i en säng och garderob med en uppväxande kille…

        Förresten- kyrkogårdar? De tar ju en massa plats? Kommer inte de att tas bort då invällarna kräver massor av nybyggda hus? Det där med kyrkogårdar är nog en del av vårt svenska arv. Sånt som är onödigt, enligt politikerna.

        • Peter Harold skriver:

         Faktiskt, jag har grubblat på den frågan några gånger. Det är mycket mark. Det skulle inte förvåna mig om begravningsavgifterna höjs radikalt för att minska efterfrågan på gravplatser, och att ”minneslund” rabateras (eftersom tunnorna kommer transporteras till Högdalen och mixas upp med annat industriavfall).

  • Peter Harold skriver:

   Jag försöker rannsaka mitt minne ur historien… och nej, jag kommer inte på något sådant samhälle som blommat genom att angripas av parasiter.

   • Läsare skriver:

    Det var en igår på Flashback som påstod att det finns minst 80’000 somalier i Sverige. Arbetslösheten är minst 90 procent. Tom en efterbliven fattar att det inte håller, utom 87 procent av svenska folket som är idioter.

 9. Risto Matinen skriver:

  Har åkt på turistmagsjuka så har tillfälle att kommentera. Eftersom jag skriver på mobiltelefonen blir det inte så utförligt som det borde.

  Nåväl, det är oss svenskar och andra vita de är ute efter att utplåna. Det går lätt att se. Invällarna är antisvenska statens legosoldater. De får knappt några straff för sina brott men gudnåde om vita personer försöker slå tillbaka. Då kryllar det av poliser…

  Får se hur antisvenska staten gör. Utgå att de är ute efter oss…

 10. Anna skriver:

  Citerar: ”Vi har här inte med ett gäng flygkapare som vill befria sitt hemland att göra, utan vi har istället hundratals män som ser svenska kvinnor som provokationer mot deras ursprungskultur, där kvinnor i deras hemländer förväntas skyla sig och endast vistas på allmän plats i sällskap av en manlig släkting. Kulturkrock? Det är nog bara förnamnet.”

  Ja, det har jag varit övertygad om länge- att de här killarna snarare stoltserar över att helt öppet och så fräckt som möjligt- förnedra den svenska kvinnan. Ju mer tydlig ”överklass” hon var- desto större måltavla var hon. Det handlar inte främst om att ju blondare desto bättre, utan det handlar mer om att ju kaxigare och svenskt hon betedde sig, desto starkare maktdemonstration behövdes. De vill visa var skåpet ska stå, inte om att tjejerna gör de kåta. Starka tjejer gör de förbannade för att de är kvinnor. Kvinnor ska inte gå rakryggade, inte heller gå utan något förkläde (man) och inte titta någon i ögonen och inte visa hud eftersom det visar på att de tjejerna inte respekterar de här små lössen till killar.

  Det är väl klart att förövarna tycker det är skitkul när samhället de bor i, visar sympati för killarna eller bara vänder andra kinden till och anordnar en manifestation mot rasism, för att det minsann ”bara är ett fåtal av männen som våldtar”. Då har de mutat in allt större mark och desto mer taggade blir de till att uppmuntra varandra att fortsätta muta in marken de går på.

  • Peter Harold skriver:

   Frågan är om det finns någon analys över hur långt detta har gått?

   • Anna skriver:

    Kanske Aschelberg / Robban som får ribba av att göra narr av såna som oss på den här bloggen- kan göra en analys av läget? Han kunde bo i en förort till Stockholm och sen rannsaka sig själv och sina påståenden om att hela Sverige minsann är lika svenskt som Drottninggatan vid lunchtid. Den där lögnaktiga paddan med plutläppar hade nog riskerat en gangbang han med. Ont i rumpan och smittad av både hiv och hepatit. 😷…

    De här killarna bangar inte för nåt! Tur för mediafolket att de alltid håller sig innanför tull, om de inte åker bil med tv- teamet! På sätt och vis gillar jag de här gangstrarna – de visar ju verkligen öppet förakt för hela etablissemanget. Även de som vurmar för de! Svenne banan är alla rasister, tänker de ju. Även Aschelberget! Synd bara att Arslet bara släpper sina korvar och sen låter någon annan ta hand om skiten.

    • Anna skriver:

     Förlåt- jag gillar ju verkligen det där ordet Gangbang- som du påpekade förut inte betydde gruppvåldtäkt. Gang rape låter bara inte lika kul. Och vem vet- kanske Robban Plutläpp hade gillat det hela då han verkligen blivit berikad med insikt från INSIDAN den här gången. Inside story.

    • Peter Harold skriver:

     Aschberg är kommunist. Alltså en sån där som gapar om att samhället måste vara jämlikt, fastän han är mångmiljonär, och skriker om allas lika värde fastän han utmålar oliktänkande som mindervärdiga. Jag tror att mitt civilkurage kommer få en tillfällig sändningsstörning ifall jag skulle bevittna hur några yngel med rakade huvuden hänger upp honom i en lyktstolpe. Ok, kanske skulle jag säga ”Men fy på er kära barn, inte skall ni vara stygga mot lille Robert”. Om nu ynglen skriker ”Håll käft gubbjävel” åt mig medan Robert gurglar och vimlar med ögonen i snaran, så är det nog bäst att jag gör som de säger… För min egen säkerhets skull, naturligtvis… 😉

     • Anna skriver:

      Reverse gang bang var ju ett modernare ord! Hahahaha asgarv och allt annat därtill- njae njööö- jag hade nog suttit still i båten och till och med gurglat lite emedans käre lille Robert hade emotsett sitt öde här…

      Ja, nog hade civilkuraget fått permission i det här läget. Hade nog skyllt på radioskuggan….

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s