Slopa kvinnodagen – manifestera mot våldtäkt istället (och låt Metro ligga kvar i tidningsstället)

Bästa läsare!

Den 8 mars 2011 skrev jag en kort bloggpost med rubriken ”Våga vägra kvinnodagen”, där jag anförde att jag inte gillar att fira sådant som Förenta Nationerna säger åt mig att celebrera. Jag skrev också att för mig är alla dager ”människodagar”, oavsett kön. Jag tror att jag håller fast vid denna åsikt, med tillägget att de 365 dagar jag talade om år 2011 är 366 i år. Alltså fler dagar att ägna åt kärlek mellan oss människor för 2016. Åtminstone en dag extra. Puss.

Ombord på tunnelbanan i morse kunde jag konstatera att gratistidningen Metro såg mer än vanligt oläslig ut. Metro är den där tidningen som har feminism på agendan varje utgivningsdag. När man bläddrar i den kan man nästan tro att chefredaktören heter Åsa Romson. Och att journalisten heter Alice Bah. Fast nu skall jag inte vara elak.

Bland de ämnen som Metro för upp i debatt denna kvinnodag är en intervju med 92-åriga Vivan som förklarar att det på hennes tid inte fanns ”one-night-stands”, d.v.s. där man har en tillfällig sexualpartner, känd eller okänd. Översatt till svenska blir det ”töm-och-glöm”.

Jag är inte förvånad över att Vivan höll i hop benen under större delen av sina fertila år och höll sig till den karl hon föresatt sig att dela resten av livet med. Däremot känner jag mig lite besvärad över att äldre damer skall behöva tvingas in i sexdebatten på det här sättet. Jag skulle inte ens vilja ställa frågan till Vivan; ”Hörru, tant, höll du på och pippade runt på den tiden då Zarah Leander hade huvudrollen i filmen ‘Äktenskapsleken’?” Det var alltså i mitten av 1930-talet. Karl Gerard skrev manus. Än mindre känner jag för att vilja fråga henne om hon rakade muttan på den tiden som Aftonbladet fortfarande hyllade Adolf Hitler som en stor statsman i Tyskland. Nog för att jag är frispråkig, men det finns gränser även för mig. Skämt som ”Incest är ok så länge man håller sig inom familjen” och ”Allt utan blöja går att töja” fungerar bara i rätt sällskap. Och de sällskapen är inte månghövdade, på min ära, men jag nämner detta så ni inte tror att jag är en fullständig puritan. Men Metro får mig att må illa. Vad går den personen på som vill fråga en 90-åring om hon haft metallbitar hängande i sina blygdläppar? Butangas?

Visst, det skall erkännas att erotik och erotica funnits i alla tider. Med tanke på att världens äldsta yrke praktiserats ända sedan människan kunde utvinna pärlor från musslor så har nog också sexualiteten utövats på de mest kreativa sätt en människa kan tänka sig långt innan Metro började slösa på regnskog och trycksvärta. Tabu och anständighet har alltid varierat med tiden. Och även om Josephine Baker kunde få det att rycka i baguetten hos den manliga publiken i stumfilmsbiograferna julen 1927, när hon dansade sin banandans i ”Sirenerna från tropikerna”, så kan vi nog vara ganska säkra på att väldigt få gick omkring och skröt om sina spontanerektioner under denna frestelse. Så varför ens hänga ut gamlingarna i en debatt om sex som de aldrig haft?

En dag som idag, dikterad av FN som jag nyss sade, kan man publicera vilka stolligheter som helst, bara det inte går emot kulturmarxisternas agenda. Och helt i linje med deras opinionsbildningsstrategi har Svensk Kvinnolobby skickat en faktura till Stefan Löfvén på 17 biljoner (17’000 miljarder) för kvinnors uteblivna lön. Om vi bortser från att det hela är en PR-ploj så förråder detta Kvinnolobbyns syn på varifrån man alltid skall hämta pengarna – det vill säga som vanligt från staten. Staten och vänstern är som ler och halm. Och Metro är kittet mellan vänstern och staten.

F.ö. är Sveriges BNP på c:a 4’100 miljarder (enligt ekonomifakta.se), så om Löfvén skriver ut en check till feministmaffian så kommer de få bekymmer med att lösa in den…

Om det är av samma grad av propaganda törs jag inte svara, men personligen skulle jag nog betrakta intervjun med Zara Larsson och hennes resonemang om ”Har semlan en dag så kan väl också kvinnorna ha det” som ren utfyllnad i Metro. By the way, vem är Zara Larsson? Är det hon som uppträdde på någon ungdomsfestival i Stockholm där ensamkommande flyktingbarn nöp svenska tonårsbrudar bland publiken i baken och klämde dem på brösten? Mm, ja, det är tydligen samma Zara.

Då har jag en perfekt övergång från Zara och till min poäng för dagens bloggpost, som är en vidareutveckling av min tes från 2011. Våga vägra kvinnodagen 2.0. I alla fall den som instiftats av FN och upphöljs av kulturmarxister och de manshatande feministerna. Vi lever inte i ett talibansamhälle. Vi lever snarare i ett samhälle där verbalt hat mot män ursäktas i alla medier, och där män förväntas stillatigande ta skit och dö på jobbet utan protest.

Icke förty kan jag ändå inte låta bli att ha sympatier med det svaga könet (avsiktlig formulering för att höja blodtrycket på de få rödstrumpor som hittar hit till Skrivarens Blogg) sett utifrån ett antal väldigt angelägna och aktuella perspektiv. Jag anser att det är oacceptabelt att flickor inte kan vistas i offentliga rummet utan att bli antastade. När jag säger antastade menar jag då i ordets bokstavliga bemärkelse, och jag syftar inte på det som är traditionell kurtis eller framfusighet. Jag talar om det som skadar kvinnor. Att bli hårt nypta och sönderklämda av hårdhänta förövare. En blick är inte att antasta, även om Metrofeministerna bra gärna vill kriminalisera det, av deras retorik att döma.

Jag anser också att det är helt oacceptabelt av staten – representerad av politiker och opinionsbildare inom den självutnämnda tredje statsmakten – förnekar att adressera problemen korrekt, och att staten mörkar det faktum att utvecklingen går åt fel håll när det gäller kvinnofrid. Och det är rent av skandalöst att staten förhindrar medborgarna från att agera för at höja sin egen och andras säkerhet.

I dessa tider där makthavarna påstår att vi måste ha fler kameror för att skapa trygghet (nej, det är en falsk trygghet) så är det snarare så att vi behöver medborgare som tillåts ta ansvar och agera. Varje individ måste ha rätt att få försvara sig själv. Varje individ måste ha rätt att få agera för att förhindra att andra begår övergrepp.

Istället för fler och kostsamma övervakningskameror ser jag hellre att hederliga människor går patrull och finns tillgängliga att gripa in eller ännu hellre avskräcka förövarna från att angripa sina offer. Vetskapen om att offret är beväpnat, eller att hans eller hennes skrik lockar till sig en arg kvartett, kvintett eller sextett med ordentliga taktpinnar, torde ha en positiv inverkan på brottsstatistiken.

Staten tycker att situationen är otäck. Men staten vet bara två sätt att agera. Antingen genom att blunda och hålla för öronen. Eller också genom att angripa hederliga människor (med lag eller skatt). Därför anser jag att det är står i medborgarnas rätt att agera, och att vi ifråga om trygghet har ett ansvar och större förmåga att göra något effektivt mot det som pågår nu i dessa tider där kvinnoöverfall och våldtäkter – till och med mot män – har blivit vardagsmat i vårt land.

Det behövs ingen  kvinnodag för den kollektivistiska feministlobbyn som bara har som mål att avmaskulinisera hanarna. Vad vi behöver är en dag som ägnas åt humana tankar på våldtäktsoffer, här hemma i Sverige, och världen runt. Låt Metroblaskan ligga i tidningsstället. Låt annonsörerna inse att deras avgifter är bortkastade pengar.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

53 kommentarer till Slopa kvinnodagen – manifestera mot våldtäkt istället (och låt Metro ligga kvar i tidningsstället)

 1. Anna skriver:

  Vett och etikett eller vanligt sunt förnuft, verkar inte vara ”feministers” starka sida. Men hade jag varit 90- årig dam hade jag också svarat på frågan om hur mitt sexliv sett ut förr om åren, med ett ” Jo, tack det var rätt skönt”! ” Hur är ditt sexliv”? Eller ännu bättre:
  Jo, tack- jag är rätt nöjd med sexlivet. Och hur har du det själv”?

  • Hon borde gjort som Jim Olsson när David Baas och Expressen knackade på. Bett dem dra åt helvete och smällt igen dörren.

    • Anna skriver:

     Jag vill inte veta om den hans sexliv. Han ser ut som en av de där killarna som gillade att bära blöja och bli kissad på…

   • Peter Harold skriver:

    Nu jagar de busschaufförer som länkat till Avpixlat. För att bla… folk med invandrarbakgrund kan tro att de blir transporterade på annat sätt än etniska svenskar mitt i livet ombord på bussen.

    • Anna skriver:

     Är det inte rent komiskt att det nästan alltid uteslutande handlar om svenskfödda svenskar som leder de här korstågen mot sina medmänniskor med samma bakgrund? Jag har råkat ut för att bli beskylld för att vara rasistisk av svenskar, väldigt sällan som icke svenskfödda har beskyllt mig för liknande. De brukar säga att de inte alls uppfattar mig som någon rasist. Jag tror att det är sl:s ledning som tar initiativen till sånt här, inte de invandrade kollegerna till avpixlat-läsarna, vilka ju faktiskt också har olika bakgrund. Det är rätt många invandrade som läser avpixlat också.

     • Precis som det var RK’s ledning som initierade drevet mot stackars Barbro Feldt vars enda brott var att hon var aningen naiv och inte hade tillgång till internet.

      • Anna skriver:

       Exakt så går det till. Enda sättet för en ärlig svensk i dag, att undvika konflikt – är att inte träffa folk alls.

     • Peter Harold skriver:

      Japp, jag känner massor av PK-skitnödiga svenskar som låter som de värsta FI och MP-zombierna. Medan det går att föra mer intellektuellt hederliga samtal med personer som inte kommer från Sverige. Ofta har de läst andra dagstidningar än svenska, vilket vidgar deras perspektiv.

    • Sofia skriver:

     Loan Sundman qxzzzzz…….. (sök om du ej vet)
     Hennes twitterkonto: ”Bild på mig som visar min ställning i Researchgruppen”:

   • Sofia skriver:

    Loan Sundman: ”Bild på mig i min position inom Researchgruppen:

  • Peter Harold skriver:

   Vad tusan hette den där 80-åriga tandläkardamen som var ute och partajade i tid och otid? Ah, Alice Timander. Det är som henne du skall bli? He he!

 2. Sofia skriver:

  Kloakmarxisterna vill dra ned alla i kloaken. De är avundsjuka på det vackra, fina och underbara som är högt ovanför – ouppnåeligt för dem.
  ”De är säkert sura, sa räven om de söta druvorna hen inte kunde nå!”

 3. Sofia skriver:

  Vår feministiske statsminister;

 4. Läsare skriver:

  Hörde på radion häromdagen att det var kommunistinternationalen som införde Kvinnodagen.

  Kollade på Wikipedia se och vad hittade jag där tror du Peter? Åhhh… en av de värsta av de värsta judiska kommunisterna:

  Initiativtagaren Clara Zetkin tillsammans med Rosa Luxemburg(1910).

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Internationella_kvinnodagen

  Jag visste det! Ta vilket jävelskap som helst och jag skall hitta juden som ligger bakom.

  • Läsare skriver:

   Den internationella kvinnodagen instiftades 1910 av den socialistiska världsorganisationen Andra internationalen på initiativ av den tyska kommunisten Clara Zetkin. V

  • Peter Harold skriver:

   Japp, och jag har faktiskt ett svagt minne av att jag själv bloggat om detta, även om jag inte kan hitta den gamla posten just nu. Men helt klart finns det gott om kommunistiskt arvgods… 😉

   • Läsare skriver:

    Det finns en enkel huvudregel: Om det är dåligt för den vite mannen, då är det judar som ligger bakom. Inget undantag!

 5. Läsare skriver:

  Men Metro får mig att må illa. Vad går den personen på som vill fråga en 90-åring om hon haft metallbitar hängande i sina blygdläppar? Butangas?
  ______________

  Ingenting förvånar mig när det gäller jude”media”. Troligtvis är allt ihopaljuget. De gånger jag åker tåg ser jag knappt någon som läser Metro.

  Det finns ett enkelt sätt att få folk att tänka sig för minst två gånger innan de ens tänker på att ta i en Metro. Du blir helt svart om händerna. Kolla själv nästa gång du läser en Metro.

  Metro är det totala PK-idiotin i tryck. Det finns ingenting att lära sig genom att Metro. Allting är helt förutsägbart. PK-floskler på floskler.

 6. Läsare skriver:

  Kvinnodagen neger och blattestyl.

  Zionists Want Multi Cultural Europe And Jewish Only Israel

 7. baravarat skriver:

  Bra skrivet skapa medborgargarden om det blir nog många inte fan kan staten blunda eller bunta in folk för dom är oroliga för sina medmänniskor!t

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s