Ny kommunistisk utopi möjliggör avskaffandet av kvinnorna!

Bästa läsare!

Den mänskliga kroppen är fantastisk. Ok, det är inte alltid den fungerar helt perfekt, men med tanke på hur komplext människokroppen är konstruerat så måste jag säga att den gör ett strålande jobb med att omvandla kemikaler till rörelse och tankar.

Tag bara en sådan sak som syremolekylens vandring genom kroppen. In genom näsa och hals vid inhalering, in i lungsäcken där den passerar bronkerna och bronkioler, vidare till alveolerna för att sedermera pressas in i blodet via kapillärerna. Och sen går resan för syremolekylen upp till knoppen och ut i resten av kroppen.

När jag läste Fanny Åströms ”debattartikel” på vänstersajten Nyheter24 om att ”barnafödandet är ett problem som måste åtgärdas” började jag fundera var någonstans i ovan beskrivna process som syret tog slut för henne…? Ja, det skulle vara enkelt att avfärda henne som en tonårsflicka som tror att världen skulle bli bättre om den bara befolkades av fula feminister. Jag är inte alls säker på att den blir det. Erfarenheten visar snarare att det blir tvärtom.

sb pk fortplant
Feministiskt korrekt barnalstring.

Även om Fanny Åström torgför åsikter som man lätt kan inbilla sig vore en satirisk parodi på feministisk agitation så anser jag att det är lika bra att bemöta dessa med seriösa argument, inte minst därför att den här människan och hennes likar på allvar tror på det de säger.

Låt mig reflektera över några av hennes uttryck.

Ibland så skriver eller säger jag att i den postpatriarkala kommunismen så kommer barnaproduktionen vara automatiserad, med vilket jag alltså menar att barn kommer att kunna skapas utanför kvinnors kroppar.

Med andra ord, det samhälle som Fanny Åström vill ha är ett kommunistiskt samhälle, där tekniken gjort sådana landvinningar att det inte längre behövs kvinnor för att föda barn. Detta kan tyckas är ett steg längre än den tidigare utopin, där alla kvinnor skall kunna konstbefruktas, och att alla män blir överflödiga. Det ironiska är att om vi kan avla barn i med en artificiell livmoder så har vi istället avskaffat behovet av kvinnorna. Hurra, så snart vi kan skapa ägg på konstgjord väg kommer den kommunistiska utopin skapa den monopatriarkala erans framtid!!! Äntligen slipper vi allt gnäll på toasitsar som inte är nerfällda!

Nej, skämt åsido. Att blanda ihop kommunism med barnafödande är ingen hit. Jag tänker bl.a. på det land som jag ämnar besöka i höst, den forna kommunistdiktaturen i Rumänien. Där bestämde partiet att kvinnorna skulle föda barn till varje pris, och resultatet blev en massa oönskade barn som sattes på barnhem. Eftersom kommunism och socialism är en given väg till fattigdom så fanns det inga stora resurser till gagn för barnhemsbarnen. Det är bekymmersamt att det finns ungdomar som Fanny Åström som hyllar kommunism och anser att barnalstrandet skall vara en statligt kontrollerad verksamhet. Skolan borde ägna mer energi åt att uppmärksamma mörkerideologier som socialism och kommunism istället för att konstant älta om Förintelsen och likställa sverigedemokrater med nazister.

Mer Fanny:

Barnaproduktionen är också något som är mer etablerat i kvinnorollen än i princip något annat, jag skulle rentav säga att det är kvinnorollens fulländning, kvinnan som barnproducent både innan och efter barnets födsel. Först den gravida kvinnan, sedan kvinnan som moder.

Kvinnors liv centreras kring just detta, att de ska avla barn. Kvinnor som fullgjort sin uppgift ses som förbrukade, kvinnor som inte gör det ses som mindre kvinnliga och så vidare.

Jag betraktar min omgivning. Mammaledigheter är sällsynta på min arbetsplats. Det beror på att de flesta som arbetar här är etniska svenskar mitt i livet med några få undantag. De flesta kvinnor i 30-årsåldern har inte skaffat sig barn ännu. De kämpar och kämpar för att betala skatt så att staten kan ta hit andra människor som är duktiga på barnaalstrandet. De 30-åriga kvinnorna jobbar också för att ha råd att köpa bostadsrätt i ett område där de slipper leva bland dessa folkgrupper som är duktiga på att föröka sig. Jag vet att folk på t.ex. Nyheter24 kallar detta beteende för rasism, men jag kan inte längre vara ond på att folk har en egen och ärlig vilja. Däremot blir jag ond på människor som vill tvinga sin ideologi ner i halsen på andra människor, och påtvinga dem en av ideologerna fastställd livsstil. Och framför allt att påtvinga oskyldiga människor mångkulturens terrorväsen.

Vi kan också notera att ensamhushållen dominerar i framför allt storstadsområdena med svensk befolkning. Livsstilen ligger i linje med vad feminister gillar; ensam är stark och staten backar upp när verkligheten till slut kommer ifatt det svaga könet; tjejer är offer i alla situationer och de gör rätt i att prioritera egna nöjen framför traditionellt familjeliv. Och när man som kvinna har slut på nöjen och sitter ensam, rynkig och överviktig kan man trösta sig med det moraliska stöd som unga fula feminister får på pränt i massmedierna: ” – Allt är männens fel”…!

sb bb
Feministiskt inkorrekt förökning. Vaginor skall endast användas
för urinering och upphängning av intimsmycken.

Fanny Åström ser ”kvinnans fulländning” som någonting negativt. Det betyder också att hon betraktar naturen som någonting negativt. Jag tror att många betraktar denna negativa betraktelse som någonting negativt. Så negativt att de gärna ställer sig i absolut opposition mot vad Fanny Åström vill ha sagt. Och hon gör det verkligen inte lätt för sig i sitt frontalangrepp mot den biologiska ordningen:

När jag skriver om detta reagerar många kvinnor som gått igenom graviditeter väldigt starkt. De talar dels om graviditeten som en väldigt positiv upplevelse.

När jag frågar exakt vad som varit positivt med den har svaren antingen varit i stil med ”jag kände mig stark/kapabel” eller ”det är fantastiskt att skapa liv”. Vad handlar detta om? Jag menar att en stor del till att graviditeten känns så fantastisk är att de är omgärdad med så mycket ideologi.

Att skapa liv är nog en glädje som både en far och en mor delar. Det är helt naturligt att människan drivs av sexuell lust samt innehar en längtan att lämna en ny generation efter sig utan hänsyn till rådande världsordning; människan är inte den enda arten som medvetet fortplantar sig. Tvärtom, de flesta djur som sätter bo gör detta för att skydda sin avkomma.

Så det är snarare all denna kritik mot den naturliga ordningen som är behäftad med ideologi, typ Fanny Åströms kommunism och feminism. Det är samma ideologer som tvingar barn att undertrycka sina medärvda egenskaper, och tvingar flickor att leka med leksakståg och pojkar att leka med dockor (Naturligtvis får varken pojkar eller flickor leka med bilar, eftersom bilar symboliserar vita medelålders mäns status).

Eftersom vi ständigt behöver producera nya människor, speciellt i ett kapitalistsikt system, och dessutom vill göra det till en så låg kostnad som möjligt, så kommer vi att pressa kvinnor till att använda sina kroppar för denna produktion om det är nödvändigt.

Så ironiskt. Fanny Åström vill att vi med statliga program skapar… eh, ”burk-pojkar” och ”burk-flickor” istället för att ”pressa kvinnor att använda sina kroppar” för att ”försörja det kapitalistiska systemet”…! Men Fanny har en pervers bild av vad som är ett kapitalistiskt system. Hon ser bara storföretag som tjänar pengar. Men i själva verket är kapitalism när varje individ själv får bestämma över sina tillgångar; hon förstår inte hur stor makt konsumenten har och skall ha. Fanny och hennes vänner står ljusår bort från den friheten. Däremot skall det gå bra att rekvirera ett barn från den statliga barnalstringsinstitutionen. Undrar om Fanny dessutom är medveten om vilken rasbiologisk potential det finns i dessa barnfabriker…?

Jag har absolut ingenting emot att Fanny Åström nyttjar sin yttrandefrihet och skämmer ut sig offentligt och omvänder vanligt folk till att börja bära konservativa åsikter istället för dito vänsterinriktade. Jag är övertygad om att utanför hennes närmsta krets så är hennes angrepp kontraproduktiv. Ty allt detta vurmande för s.k. normkritik kommer att slå tillbaka; människor vet att naturen fungerat bra i flera miljoner år, och de feministiska/socialistiska/kommunistiska idéerna är distorsion. Icke förty tror jag att Fanny kommer få många vänliga ryggdunkningar av människor som hatar en samhällsordning som grundar sig på naturliga drifter och är i harmoni med den beprövade skaparordningen.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Biologi, Sex. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Ny kommunistisk utopi möjliggör avskaffandet av kvinnorna!

 1. Björngunnar skriver:

  Det där Sofia var huvudet på spiken!
  För liksom med isberget är det bara en liten del som syns.
  Fanny är ett typiskt exempel på hjärntvätt och det som tvättats bort är det naturliga och sunda, hon är liksom sina hjärntvättade olycksmänniskor omedvetna om en större bild och kocentrerar sitt tänkande på jaget och på ide’en att materia kan göra oss lyckliga, barn och liv blir till ett problem !
  Av dessa anledningar så tycker jag synd om Jenny!
  Mitt intresse för den andliga aspekten väcks och det som intresserar mig mest blir, hur avprogrammerar man ”Fanny”?
  Jag kommer ihåg att när jag var liten fick jag ett evighets-anteckningsblock som man kunde skriva på med ett vasst föremål, när man sedan ville ta bort texten drog man upp en skiva på överdidan och texten försvann.
  Men hur tar man bort texten , programmet som Fanny går på?
  Inte sällan så står det i ” Fannys” program att man får inte äta kött och att djur inte får dödas.
  Jag som har köttdjur som lever under bästa tänkbara förhållanden blir då till en mördare,
  Detsamma gäller människor, det bästa är att de aldrig föds för då slipper de dö.
  Men om det nu är en nazistisk ide’ att livet är just något som lever och bör skyddas från individer med ett lifsfientligt program så skäms jag inte för att erkänna att jag är nazist, men jag saknar trots insikten om strukturen på problemet förmågan att lyfta bort det ur ”Fannys” sinne.
  Det är lättare att identifiera vilka som har hjärntvättat henne att bli livsfientlig och olycklig.
  Jag har märkt att hjärntvättade personer inte kan nås för ett logiskt resonemang och det/den som pratar med personens mun inte är en person utan något som muslimerna kallar en Djinn, en ond ande.
  Kristen är jag visseligen inte men det finns en hel del substans i den läran ibland.
  Som när Jesus mötte en vansinnig man som var våldsam , han var inte gick att binda och skadade sig själv och andra.
  Jesus drev ut de onda andarna ur mannen och de var många.
  Jesus överförde de onda andarna till en flock grisar i närheten och när andevarelserna kommit in i grisarnas sinnen rusade de ut i havet och drunknade.
  Den egenskapen att kunna ta bort onda andar är vi idag i stort behov av, det gäller bara att ha tillräcklig mängd grisar tillhands, !
  Eller finns det något annat sätt??

  https://rogerviklund.wordpress.com/2010/08/27/miraklet-om-legionen-i-svinen-som-daterar-markusevangeliet/

  • Risto Matinen skriver:

   Ja du Björngunnar. Du kallas dig nazist, men de flesta åt det vänsterextrema hållet föredrar beteckningen nationalsocialist. Vet du inte om att skillnaderna i jämförelse med kommunismen är pyttesmå, åtminstone ur en libertarians synpunkt!

   Här kan du läsa lite om saken: Nazisternas ekonomiska politik . Ingress:

   Hitler och hans grupp erövrade Tyskland med hjälp av brutalt våld, mord och kriminella aktiviteter. Nazismens doktriner hade dock redan ett fast grepp om det tyska sinnet sedan en lång tid tillbaka. Det var övertalning och inte våld som omvände nationens massor till en tro på den militanta nationalismen.

   Texten är skriven 1944, vilket man bör ha i åtanke. Tyvärr är det något fel, så länken kan inte läsas i skrivande stund…

 2. Läsare skriver:

  ”… i den postpatriarkala kommunismen så kommer barnaproduktionen vara automatiserad, med vilket jag alltså menar att barn kommer att kunna skapas utanför kvinnors kroppar.”
  ____________

  Tack och lov har Guds gåva till mänskligheten koll på hur det egentligen fungerar. Kort video, en minut.

  JEWISH HOLY MEN SUCK THE BLOOD FROM A BABIES ”PENIS”!

  Two more infants have been infected with a deadly herpes virus in the last three months after undergoing a 
  controversial religious oral circumcision in New York City.

  Thelatest cases bring the count to 13 infants since 2000, two of which suffered brain damage and two died from the virus which can rapidly spread throughout its body.

  http://m.liveleak.com/view?i=29d_1381489407

  CNN om saken. CNN ägs av judar så du kan vara hundra procent säker på att källan är kosher.

  Two more infants have contracted the herpes virus after undergoing an ultra-Orthodox Jewish type of circumcision, which has been linked to the spread of the potentially deadly virus to newborn boys, according to the New York City Health Department.

  http://edition.cnn.com/2013/04/07/health/new-york-neonatal-herpes/

 3. Sofia skriver:

  I den bästa av världar skulle varje liten pojke och flicka läras att vara glad och stolt över den man är och stäva efter existensmaximum i harmoni med andra.

 4. Sofia skriver:

  FANNY ÅSTRÖM är nog så här:

  • Risto Matinen skriver:

   Tokfeministerna är de som sår splittring mellan könen, en kroknäst subversiv ideologi, som numera även är antivit.

   Den video jag länkade till för någon månad sedan, har inget med det att göra, även om Sofia tyckte den var dålig. Dock, finns givetvis könsmässiga skillnader som är biologiska och absolut motsatsen till att kön skulle kunna vara en social konstruktion, enligt kulturmarxismen. Även pyttesmå barn är kapabla att uppfatta denna uppenbara skillnad mellan könen.

   Tokfeminismen är en asocial konstruktion!

   • Björngunnar skriver:

    Nazismen är den absoluta motpolen till kulturmarxismen.
    Alla nazister jag känner är extremt barnkära!
    Man kan rentav säga att nazismen är en reaktion på kulturmarxismen!
    Ingen kulturmarxism, ingen nazism…
    Du verkar inte känna till mycket om man undantar det du läst i ” kultur” media.

    • Risto Matinen skriver:

     Vad svarar du på? Kulturmarxismens fanns knappt när Adolf och grabbarna kom till makten. Det var ett heljudisk gäng i Frankfurtskolan som började sin subversiva verksamhet på 20-talet, att hela det västerländska samhället och dess invånare skulle förstöras. Adolf lät dessa dra till USA,istället för att utplåna dem!

     Så hur har du kommit fram till din slutsats?

     • Björngunnar skriver:

      Jo den fanns men dom, kulturmarxisterna fann för gott att lämna Tyskland och flytta till USA.
      Menar du att det var Hitlers fel, han borde inte släppt iväg dom levande?

 5. Risto Matinen skriver:

  Ja, kommunistiska tokfeminister har jag fått mer än nog av! Att det ens kunde finnas kommunister efter år 1920, då det första storskaliga kommunistförsökets utfall redan var klart i Sovjetunionen?! Förvisso dröjde det kanske innan informationen därifrån sipprade ut.

  Så vad är det för fel på alla sådana? Mitt försök till förklaring är att de oerfarna, korkade, hjärntvättade eller onda och kombinationer av de fyra möjligheterna.

  Sedan handlar det även om ”meningen med livet”. Min uppfattning är: Livet är meningen! Där ingår att föröka sig…

 6. Anonym skriver:

  Den där bruden låter lika skruvad som scientologerna.

 7. Lena Holfve har fått rätt igen. ”Feminismen kommer att bli vår död”, ”Feminismen skapar galna kvinnor och ansvarslösa män” och ”I framtiden kommer barn skapas i labb och ägas av Coca-Cola”.

 8. Sofia skriver:

  Så tolkar jag bilden:
  Den nakne pojken skriker av smärta. Modern ser förskräckt på honom. Längst inne i rummet gapskrattar storebror…
  Hade pojken haft en äldre syster i stället skulle hon nog rusat fram för att hjälpa honom ur den prekära situationen…
  Könsroller eller individuella inställningar?
  Det är verkligen inte lätt att vara människa –
  inte djur heller för den delen.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s