Mehmet Kaplan är den sekunda skandalen. Den större skandalen är det svenska medieetablissemanget.

Bästa läsare!

Det stormar rejält kring den islamistiske bostadsministern Mehmet Kaplan på sociala medier med anledning av hans middagsfirande och tidigare dokumenterade umgänge med olika islamister. Och det är t.o.m. så att gammelmedierna börjar komma med diverse ”avslöjanden”, som dock för oss som förlitar sig på alternativa medier är gammal skåpmat. Vi vet redan sedan länge att Mehmet Kaplan är en person som inte skall ha tillträde till varken riksdag eller regering av väldigt många skäl.

Jag borde egentligen vara glad över att såväl kvällspress som morgonpress samt etermedier äntligen uppmärksammat Kaplans förehavanden, om en med vissa försök till att tona ned affären från de sedvanligt miljöpartisympatiserande journalisterna. T.ex. lägger man mycket energi åt att förklara att Kaplan inte visste vilka som befann sig på middagen. Bostadsminister Kaplan uppger sig inte känna de utpekade ”högerextremisterna”, men det är märkligt att en islamist som frotterar sig med landsmän och andra organiserade muslimer på betald arbetstid, och som flitigt nyttjar sitt nätverk för personliga fördelar, inte känner till vilka han umgås med. Slutsats: karln ljuger som en häst galopperar.

Trots att jag borde fröjdas av skadeglädje över att skiten äntligen börjar visas upp i gammelmedierna så är jag ändå besviken. Allt detta om Mehmet Kaplan har funnits ute i det offentliga samtalet, förutom just hos de etablerade mediekanalerna! Vi har t.o.m. sett DN-journalister reagera på komprometterande uppgifter tidigare som de avfärdat som avsaknad av nyhetsvärde. I åratal – och nu talar vi om en person som visat en vurm för islamism och andra tvivelaktiga förehavanden långt innan han blev utsedd till bostadsminister – har vi sett Mehmet Kaplan begå sådana oegentligheter att han borde ha varit slut som politiker vid det här laget.

Men vad som skett är att de etablerade medierna blundat för oegentligheterna, och istället ägnat energi åt att framhäva honom som en viktig person, främst därför att han är invandrare och som sådan uppfyller en position i en bransch som annars domineras av svenska ansikten och namn. Med andra ord, Mehmet Kaplans etnicitet och kulturella tillhörighet väger mer än kompetens och politiska agenda. Det vill säga ”positiv rasism” på svenska skattebetalares bekostnad – och på sikt också sannolikt också på bekostnad av rikets säkerhet.

Men det är illa nog även om bostadsministern inte frotterade sig med turkiska fascister och islamister. Redan ifjol stod det klart att Kaplan inte skulle innebära något större lyft för den svenska bostadspolitiken. Och som IT-minister kan vi se att han – helt i linje med miljöpartiets ideologi om att straffbeskatta svenska konsumenter – medverkar till att införa en extra skatt på datorer (s.k. elektronikskatt).

Inget av den sittande regeringens politik är något att hurra över, men det faktum att statsminister Stefan Löfvén och miljöpartiet släppt in en person med uppenbart islamistiska sympatier är ett sådant allvarligt övertramp att hela regeringen borde avgå, och att det borde utlysas nyval.

Jag vet att så inte kommer ske, och jag skulle inte förvånas om Mehmet Kaplan får fortsätta inom politiken fastän han inte på något vis kan anses representera det svenska folket som politiker. Kanske kommer han till och med få fortsätta som bostadsminister.Av denna anledning misstänker jag att vad som behövs är en folklig resning.

Miljöpartiet är oåtkomliga – de skyddas av den effektivaste maffian som existerar i Sverige: medieetablissemanget. Endast folket kan ställa sakerna tillrätta. Men vill folket? Vågar folket? Och orkar folket?

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet, Politik. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Mehmet Kaplan är den sekunda skandalen. Den större skandalen är det svenska medieetablissemanget.

 1. Anna skriver:

  Apropå att jag mailat frågor till nämnde Mehmet Litensnopp Kaplan under 2 års tid så där ungefärlig snopptid:

  Kort fråga: Finns det NÅGOT exempel på att någon tidigare blivit fälld för ”hot mot tjänsteman” pga en enda skriven mening via mail? Exakta ord var: ”Du ska dö med ett skott i pannan”. I mailet fanns inget annat som hotade personen utan bara en bitter sammanfattning /beskrivning av konsekvenserna avslaget/beslutet får för mailskrivaren. Detta var skrivet av en ensamstående mamma adresserat till en handläggare i stockholms bostadsförmedlings förtursavdelning, efter att handläggaren inte kommenterat insända intyg från ansökarens /mammans kontakter i psykiatrin, BUP, barnets rektor samt expertis inom neuropsykiatri. Samma dag hon skrev denna mening hade hon fått besked om att det byte till annan lgh som hade löst familjens situation- blivit upplöst i och med politikerskiftet 2014 som stoppade ombildningarna av hyresrätter.

  Mamman /den åtalade- blev samma dag hämtad av polis för att ha skrivit ett sms som hon inte har något minne av, efter intagande av insomningsmedicin samt någon liter av rödvin. Hon har således inget minne av själva mailandet heller och har polisen själva som vittnen, då hon blev hämtad av polisen och fick besöka psykakuten.

  Vad säger ni? Har letat efter någon som fått spendera tid i fängelse för ett likadant ”beteende” men ej hittat något. Därav min fråga. Mamman är inte tidigare straffad och är 50 år gammal. Det finns väl dokumenterad bakgrund till svårigheterna barnet och mamman haft i och med boendesituationen. Fällande dom, säger alla andra!

  OBS! MAMMAN ÄR POLITISKT INKORREKT- KAN DET HA ATT GÖRA MED ATT HON BLIVIT ANMÄLD OCH KOMMER ATT BLI DÖMD??? FÅR DET I SÅ FALL VARA SÅ?

  • Peter Harold skriver:

   Ett liknande fall här: http://lawline.se/answers/5698

   Jag vet inte utfallet.

   • Anna skriver:

    Haha Peter! Det där var jag som skrev 2008. De har inväntat flera överträdelser dvs åtalet har legat vilande tills jag fick anledning att maila samma myndighet (bostadsförmedlingen) igen 2014. Nu slog de till eftersom jag upprepat beteendet!

  • Jonas Bangkok skriver:

   Du kan vara lugn, mamman kommer inte att få spendera en enda dag i fängelse. Det kan bli en fällande dom, men i så fall blir det på sin höjd böter plus några månader villkorligt.

   En tidigare ostraffad medelålders kvinna som döms för olaga hot hamnar aldrig i fängelse i Sverige. Tro mig.

   • Anna skriver:

    Jag kommer vägra betala böter och vägra jobba gratis på flyktingboende eller kyrka. Jag kommer kräva fängelse!

   • Anna skriver:

    Jo, Jonas. Tjänstemän är ju så mycket skörare och fiiinare och mer väääärda att skydda än vanliga dödliga som du och jag. Olaga hot kan jag inte bli fälld för, eftersom det finns prejudikat som säger att NÄR en person VET att hotet kommer från någon som har som ”ovana” eller som är känd för att uttrycka sig på ett visst sätt- borde inte ta ett hot på allvar. MEN detta gäller bara vanliga personer. Med andra ord är det väldigt svårt att bli fälld för att ha hotat en civil person, endast genom lösryckt mening i mail. VANLIGA människor borde ju inte ta sånt på allvar!

    Det intressanta här är att det räcker med att kunna bevisa att en person HAR uttalat ett hot, när det riktar sig till en tjänsteman. Avsikten och uppsåtet- tycks vara helt irrelevant. Bakgrunden likaså. Och hur tjänstemannen provocerat fram beteendet icoh med sitt egna beteende. Du kan alltså med andra ord ha någon som kapar din dator och skriver, från din IP-adress ett mail till en tjänsteman- så skulle du ändå bli fälld för hot mot tjänsteman. Och detta brott är DUBBELT värre än brottet hot mot person.

    Med andra ord kan det mycket väl bli så att jag får en fängelsedom och grova böter och samhällstjänst och även skyddstillsyn. Jag tror att de tom planerar att gräva ner mig för gott, dvs skicka mig till dårhuset. Kanske sätta en såndär manick i skallen på en som blivit den nya tidens lobotomi. Inget förvånar mig längre.

 2. Anna skriver:

  Med tanke på senaste tidens dom där en våldtäktsman gick fri även efter att man hittat sperma i offrets vagina. Eftersom gärningsmannen sovit vid tillfället. (?) Våldtäktsmannen gick friad från rättssalen. Mamman kommer att bli fälld. För att ha skrivit en mening i ett mail. MED ALL RÄTT ATT IFRÅGASÄTTA dessutom!

  Tillåt mig för faan att våldtå alla som tillåter denna dom. De som påstår att kvinnor får mildare domar. Tänk OM!

 3. Sofia skriver:

  Instämmer helt med artikeln.
  Reser sig folket? Det återstår att se!

 4. Anti twitter-vänstern skriver:

  Eftersom vi inte har något tjänstemanna ansvar i Absurdistan så lär Kaplan belönas med en chefspost på migrationsverket vid händelse av att han måste lämna regeringsposten.

 5. Björngunnar skriver:

  Jag önskar Kaplan en lycklig enkelresa till Tur-kiet.
  De som placerat honom på den post han har önskar jag att bli utsatta för en folklig vrede och att frimurarna inte kommer lika lindrigt undan denna gång !

  https://www.libertysilver.se/forum/thread/1381/1

 6. Sofia skriver:

  POLITISK SATIR TILLÅTET I TYSKLAND – TILL SLUT…

 7. Läsare skriver:

  Varför är du miljöpartist?

  – Den postkoloniala historien hade stor betydelse. Alla riksdagspartier har varit inblandade, och inte gjort upp med arvet.

  http://arbetet.se/2014/

  https://www.flashback.org/t2660307

  Gissa vilken folkgrupp som har total kontroll över idioterna i MP.

 8. baravarat skriver:

  O.T Vad händer med Moldavien? såg på Fria Tider något intressant är det något Herr Peter snappat upp?

 9. Läsare skriver:

  Klarar snart inte av mer idioti.
  ____________

  ””EU är på väg bli ett ålderdomshem”. Förre statsministern Göran Persson (S) varnar för länder som inte tar emot flyktingar. Intervju i Agenda”

  https://www.flashback.org/t2710649

 10. Tomas skriver:

  Åja…. Än sitter väl Waberi för moderaterna? Helt skyddad. Har nog mer med en övergripande rädsla hos alla att göra.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s