Terrordådet mot Eurovisionsfestivalen: Mitt tips är att det smäller för Ungern.

Bästa läsare!

Det smärtar mig, men jag måste upprepa vad en annan bloggskribent skrivit, och ta det som mina egna ord: Från olika håll har jag hört om ett hot om ett islamistiskt terrordåd mot den kommande europeiska melodifestivalen.

Jag kommer tyvärr inte tala om vilka som är mina källor, men låt oss säga att man befarar att såväl skjutvapen som sprängämnen kommer att användas, och dessutom på olika platser.

Hur konkret hotet är? Tja, så konkret det kan bli när en stor del av Europas TV-mottagare är inställda på samma kanal som visar ett specifikt hörn av världen, och att denna del av världen begåvats med ett par hundra personer som är villiga att dö en död som martyr i heligt krig mot de otrogna. De otrogna är alltså vi som inte är troende eller praktiserande muslimer.

Emedan jag inte är förpliktigad att redovisa mina bekymrade källor kan jag passa på att lägga till en information som den andra bloggaren inte uppgav. Och det är att hotbilden inte handlar enbart om islamister (IS-terrorister). Det mumlas lite svagt om hot från s.k. högerextrema nationalister.

Det krävs att man är kulturmarxistisk dagstidningsjournalist för att undgå det uppenbara faktum att såväl den svenska melodifestivalen såsom den europeiska dito hyser en förkärlek till multikulturen. Som vi hörde i förra veckan är politiska flaggor förbjudna för fansen att vifta med, med undantag för homosexrörelsens regnbågsfärgade flagga. Nationsflaggor är välkomna, men blott för att visa att världsregeringens ombud i form av Union Européenne de Radio-Télévision (populärt benämnt som Eurovision) hyllas av undersåtar från alla hörn av Europa. Utom Rumänien och Portugal då.

Den nationella yra som släpps fram under Eurovision är som alla friska människor inser både perverterad och korrupt, men framför allt skenbar. Av 18 bidrag i första omgången framförs 16 på engelska, varav bidraget från Grekland kommer innehålla spår av grekiska, och dubbellandet Bosnien Herzegovina kommer framföras enbart på bosniska. Omgång två har samma numerära fördelning mellan engelska och annat språk (d.v.s. artistens modersmål).

En annan pikant detalj är att förutom förbud mot politiska flaggor – med undantag för de organiserade sodomiternas nyss nämnda egna vexillum – så är det förbjudet att sjunga politiska sånger. Ja, med ytterligare ett undantag, lika tydligt som Pride-flaggan: Ukrainas musikant får framföra en egenhändigt komponerad trudelutt som handlar om hur den ryske diktatorn Stalin år 1944 deporterade tatarer från Krim. Att Krim folkomröstade år 2014 om att lämna Ukraina för att ansluta sig till Ryssland och att sången är ytterligare en del av EU:s proagandakrig mot Ryssland, det är ett samband som bara vi foliehattar tror på…

Idag tänker jag inte utveckla någon teori om hur några högerextremister skulle blåsa upp Globen (eller var nu den europeiska melodifestivalen är tänkt att äga rum). Istället tänker jag koncentrera mig på den i mångas ögon sällsamma konspirationsteorin om att scenen exploderar när Ungerns bidrag framförs, eller att de blir ihjälskjutna och söndersprängda av några MENA-typer som lägger sina körkort och pass på framsätet i bilarna de använde för att åka med till attentatsplatsen.

Namnet är Colleen Bell. Förutom att hon samlade in 2,1 miljoner dollar till president Barack Obamas återvalskampanj 2012 (och på så sätt köpte sig en ambassadörspost i Ungern) så har hon dessförinnan varit producent för tvålsåpan”The Bold and the Beautiful”. Men nu är hon ambassadör, och förutom  2,1 miljoner tunga skäl så nämns även hennes intresse för filantropi och att hon är bra på att bli vän med folk som kvalificerande meriter.

Ambassadör Colleen Bell representerar NATO-landet USA i NATO-landet Ungern, och har nyligen gästat utrikesutskottet i det ungerska parlamentet Országgyűlés (lattjo namn, men ungrarna tycker nog att namnet ”riksdag” låter mysko i deras öron).

Ungern är ett land som nästan beskrivs som ett nynazistiskt näste i svenska medier. Blekinge Länstidning publicerade nyligen en ledarspalt med rubriken ”Inte skall väl Ungern och Polen slå oss i jämställdhet?”. Artikeln är förvisso hälsosamt negativ till den svenska vänsterbaserade högskattepolitiken, men ändå kan ledarskribenten inte låta bli att utmåla just Ungern och Polen – som oftare än Sverige har riktig högerpolitik och låga skatter som gör att folk kan försörja sig utan bidrag – som demokratiskt underutvecklade länder.

I många medier beskrivs hur ”Ungerns president obstruerar och vägrar ta ansvar för den europeiska flyktingpolitiken”. Man rapporterar om att svenska Migrationsverket inte vågar sända tillbaka flyktingar till Ungern för att dessa riskerar att behandlas omänskligt. Medierna applåderar EU:s krav på att införa böter mot medlemsländer som vägrar låta sina länder islamiseras och överbelasta sina välfärdssystem – till skillnad från Sverige som till och med av Norge kallas för ”skräckexemplet”. Att radera kulturmarxistisk kontroll över public service i Ungern kallas för diktatur, åtminstone av svenska kulturmarxister.

Ungern har också haft den dåliga smaken att vara resonabel med Ryssland och landets president Vladimir Putin. Ungern har t.o.m. krävt att de av USA instiftade ekonomiska sanktionerna mot Ryssland som straff för att tre provinser ville lämna den Ukrainska federationen.

Nu har alltså ambassadör Colleen Bell uppvaktat Ungerns utrikesutskott och strött vackra ord kring sig, men med ett budskap som innebär att Ungern måste räta in sig i ledet och följa Vita Husets (CFR:s) pipa.

Hennes tal är ett mästerstycke av hur en politiker talar med ett fint språk, men där innebörden är mer krass. Som t.ex. problemet med Islamska Staten, vilket hon berör genom att lyfta fram att Afghanistan anslutit sig i ”64-statsalliansen mot Daesh”. Däremot säger hon ingenting om att Ryssland tillsammans med den syriska armén slog tillbaka Islamska Staten efter att USA i över ett och ett halvt år vägrat att angripa IS oljekonvojer ”av miljöskäl” och blott begått sporadiska attacker (inklusive mot mål som stod under syrisk kontroll med motiveringen att man förstörde potentiella erövringsmål för ISIL).

Ambassadör Colleen Bell passar också på att för sin arbetsgivares räkning upprepa det bisarra mantrat om att inbördeskriget i Syrien är president al-Assads fel: ” – Because as long as Assad is there, he remains the most powerful magnet for foreign fighters and recruits to Daesh. ” Översatt till verklighet: Så länge som Assad är president i Syrien kommer USA tillsammans med Saudiarabien och Turkiet att i hemlighet stödja islamisterna samtidigt som man med matta kärringslag puttar på dessa.

Lite längre ner:

That transition is critical, because as diplomats and statesmen, our goal is not just to build a coalition.  It is also to make it possible for people to live peacefully in their own countries, in their own homes, and not feel compelled to flee.  Thus the refugee crisis is not just a Syrian problem, not just a Daesh problem, nor a European, nor an African problem.  It is a global challenge, and it tests our values and our humanity.

Översatt till verklighet säger Colleen Ball: ” – Det är viktigt att alla länder sluter upp bakom vår falska kampanj mot Islamska Staten. Låt oss lura er att om ni följer den icke folkvalda världsregeringens anvisningar så kommer flyktingströmmarna att minska, vilket de ändå inte kommer göra eftersom vi inte bara intervenerar med Syrien och Islamska Staten, inte bara Europa, och inte bara med Afrika, utan med hela världen.”

Och så kommer ordergivningen från Council on Foreign Relation, riktad till de ungerska parlamentarikerna:

We commend the humanitarian spirit of Hungarian leaders, law enforcement and military personnel, and ordinary citizens who are responding to this crisis with generosity and compassion.

Med andra ord, om inte de ungerska politikerna gladeligen börjar släppa in muslimer i sitt land kan ooootäcka saker hända. Som att utländska filantroper börjar sponsra deras politiska motståndare så att de sittande politikerna inte blir omvalda. Eller blir rejält utskällda av rättrogna medier.

Colleen Ball insisterar inte bara på att Ungern skall byta sin etniska demografi. Hon vill även – återigen på CFR:s vägnar – att Ungern skall bli mer delaktig i kriget mot Putin:

Another touchpoint in our shared fight for democratic values is in unwavering support for Ukraine.

Och så kommer kravlistan som man kan bemöta med att Ryssland faktiskt själv är en kravställare över, trots att man egentligen inte är en formell militär part i det ukrainska inbördeskriget som drog igång när IMF villkorade sina lån till Ukraina med kravet att ta tillbaka utbrytarrepublikerna med militärt våld (det civila våldet hade den nya regimens högerextremister redan demonstrerat):

As the United States and Hungary have both stated many times, Russia has a simple choice: fully implement Minsk or continue to face sanctions.  Russia must withdraw weapons and troops from the Donbas; Russia must ensure that all Ukrainian hostages are returned; Russia must allow full humanitarian access to occupied territories; Russia must support free, fair, and internationally-monitored elections in the Donbas under Ukrainian law; and most important, Russia must restore Ukraine’s sovereignty.

Sedan säljer Colleen Bell in det av lobbyister författade handelsavtalet mellan EU och USA med löften om att allt det som kritikerna säger och som bestyrks genom diverse läckor inte är sant, utan allt är rosenrött och smakar sött:

Contrary to popular myth, nothing in T-TIP requires Europe to reduce or to undo important regulations or to weaken existing standards.  On the contrary, the agreement will underscore our support for high environmental and labor standards in trade agreements.

Ambassadörskans avslutande ord understryker att USA inte accepterar att Ungern avviker från den fastlagda planen om amerikansk dominans i Europa, och att president Viktor Orban fortsätter att föra en politik som prioriterar hans land och hans folk:

Our commitment to NATO is a demand the future makes of us, and it gives us hope.  We know what needs to be done, and most importantly, we have the power to do it.  Our vigilance and our friendship are the guarantees of our future.

Nutidshistorien har visat att amerikansk vänskap är något man absolut inte får ta för givet, och man skall inte inbilla sig att den är villkorslös. Vad man dock kan vara säker på är att den består så länge som de styrande i USA vill.

Jag kan faktiskt inte låta bli att tycka synd om det amerikanska folket. 300 miljoner invånare, och ändå skall de tvingas få Hillary Clinton till president eftersom detta är de neo-konservativas mål för att kunna fortsätta diktera över länder som Ungern. Ja, helst hela världen. Och det kan inte uteslutas att Ungern och Europa manas till samling under det exceptionella amerikanska ledarskapet, motiverade av ett välregisserat terrorattentat under Eurovisionsfestivalen. Med gärningsmännens pass och körkort väl åtkomligt för polisen att vifta med framför journalisterna på de CFR-kontrollerade mediekanalerna.

Vi lever i en värld som vi egentligen inte kan förstå hur jäkla rutten den är. Och ingenstans kan vi fly (även om jag personligen ämnar lämna Stockholm till helgen).

Hälsar eder Peter Harold

LÄNKLISTA:
Remarks to the Foreign Affairs Committee, Hungarian Parliament
US Ambassador to Hungary: Overthrow Assad, Let in Refugees, and Fight Russia…or Else!

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Krig & fred. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Terrordådet mot Eurovisionsfestivalen: Mitt tips är att det smäller för Ungern.

 1. Anna skriver:

  Kan jag tagga på?

  Du har väl kanonerna med dig? Du kan väl skriva några ord därifrån?

 2. Björngunnar skriver:

  Ungrarna har väl varit med förr och lärt sig av misstagen.

 3. Då får jag väl ändra på planerna och faktiskt titta på mellon. Vill ju inte missa när Mohammed, Ahmed och Mustaffa äntrar scenen med sina bombbälten.

 4. Anna skriver:

  Jag tycker ju såsom yrkeskriminell (asgarv) att det vore ju en riktigt effektiv massprotest om alla tog tag i saken och UTTRYCKTE ALLT mot den eller de fenomenen som irriterar de allra mest (för de som har de lyxproblemen att bara irritera sig på saker /bestämmelser osv som INTE inskränker sin egna vardag utan som sagt var- bara förpestar tillvaron stort sammantaget) eller alla som får sina liv mer eller mindre inskränkta, eller kanske saknar rörelsefrihet över huvudtaget. TÄNK om alla skrev ner precis vad de ansåg om personer i myndighetsposition och vilket öde man önskade dessa. Då hade myndigheterna fått ett sjuhelvetes jobb att göra. TÄNK om alla vi svenskar hade krävt uppmärksamheten hos myndigheterna alla på en gång.

  Det kunde ha varit helt påhittade saker som att ”jag har precis mördat grannen” ”jag har precis mördat statsministern! ”jag har precis kört över min man med bilen”, jag har försnillat 6 miljoner från min arbetsgivares konton” ”jag har tänkt orena tankar om islam”, jag har fantiserat om att våldta en nunna”, ”jag har upptäckt att jag är pedofil- bota mig?!”, ”jag har våldtagit en get” osv…

  VAD hade hänt om alla pockat på statens uppmärksamhet simultant?

  Det kommer vi ju inte att få veta. Men det HADE ju varit SKITKUL?

  Tänk om statens resurser blivit ockuperade av det egna folket- precis samtidigt. Hade detta slutat i samma resultat som när hackare gör gemensam aktion mot ett särskilt mål?

 5. Björngunnar skriver:

  Och blir det en terroristtack någongång någonstans så kommer de som gjort terrorattacker till sitt vapen att bli misstänkta.
  De har också använd islam i sina falsk flagg operationer.
  Och. De har djävulen till far, var är Läsaren? 🙂

 6. Sofia skriver:

  ”Kom och ta mig långt härifrån…”

 7. Anna skriver:

  Läsaren skriker att : Jag HETER faktiskt LÄSARE! INTE LäsareN!!! Kan ni lära er någon jävla gång. Hur svårt det kan det BLI?

 8. Anna skriver:

  Sorry- Läsare! Tycker ju bara att det är så GÖTT att du inte förstår stockholmshumor…

 9. Björngunnar skriver:

  Vad är Mellon?
  Antar att det är ett tv- program, kan det vara eurovisionsnånting?
  Jag slängde ut tvhelvetet för 8 år sen och det har jag aldrig ångrat.
  Det var ju bara skit på den, sen har vi hjärntvättaraspekten, man blir vara sig man vill eller inte utsatt för påverkan.
  För att förstå detta måste man ha vissa mentala kunskaper om te.x hur bilder påverkar sinnet.
  Hade alla det så skulle ingen titta på dumburken.
  Jag kommer ihåg att jag tittade på tv i Moskva för många år sedan, där var en gammal blind kärring i ett program som flödade spådomar och man får komma ihåg att på den tiden var den tvkanalen judekontrollerad liksom all media är i Sverige idag.
  Efteråt framkom att den blinda tantens spådomar var identiska med en av grundarna till Contra, tyvärr har jag glömt bägges namn, men spågubben var från Indonesien nånstans.
  Jo nu kommer minnet!
  Moonrörelsen!
  Och Tommy Hansson hette han på Contra.
  Konstigt med minnet, allt finns där men är inte alltid åtkomligt.
  Ännu svårare är att nå minnen från tidigare liv.
  Och för att återknyta till tvresonemanget, det är sådant som stimuleras på ett negativt sätt när man tittar på dumburken.
  Hollywood är experter på detta.
  Då för 8 år sedan körde tv te,x barnprogram med insekter och tittar man på moderna bilar så har de flesta insektsögon.
  Är det en slump!
  Jag satte inget frågetecken …!

 10. Risto Matinen skriver:

  Nu har vi facit! Det blev inget terrorattentat under Ungerns framförande, som jag trodde. Bad min gamla mor ropa på mig när ungrarna skulle sjunga…

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s