Aftonbladets opinionsjournalister förklarar krig mot mormor och farmor som länkar till Fria Tider på fejjan.

Bästa läsare!

Är lite krasslig. Tar mig friheten att fatta mig kort. Denna bild/detta budskap delas på Facebook bland rättrogna vänstersympatisörer:

sb svartlistade sajter

Politism är en vänsterorienterad sajt med kopplingar till Aftonbladet, Dagens Arena, LO och andra aktörer som gör sitt yttersta för att kväsa sina meningsmotståndare. När Politism sjösattes av Aftonbladet för några år sedan var det för att ”svara mot de högerextremistiska opinionsbildarnas framgångar”.

Affärsidén var att sälja annonsplats till ”aktörer och företag som tar ställning”, vilket egentligen är ett farligt koncept för en näringsidkare att nappa på som normalt sett vill ha en bred kundkrets, och konfrontera så få som möjligt. Men ifråga om ”antirasism” och ”allas lika värde” är det inte tänkbart att det finns särskilt många företag som skulle vilja profilera sig som ”rasistiska” och basunera ut att ”alla inte är lika mycket värda”. Så det borde ha varit en riskfri satsning för Aftonbladet och LO med sin propagandasajt Politism.se.

2014 blev man ett bolag som ägs av Schibstedt AB (som även har kopplingar till amerikanska storbanker). Året därpå avslöjades att Politism.se gick med omkring 800’000 kronor i förlust – varje månad!

Denna förlustsiffra ter sig som märklig. Studerar man sajtens innehåll så kan man konstatera att den har en professionell layout, men att textmaterialet är en mix av åsiktsbloggar (fastän layouten skall få dem att framstå som redaktionella), redigerade pressmeddelanden från diverse vänsterorganisationer och framför allt en förvrängningsmekanism i det som skall likna nyhetsartiklar.

sb politiskm trängslet

Ett exempel är artikeln ”Tystnaden på Trängslet – en fråga om svensk kultur?” där skribenten Mohammed Ryback vill identifiera Migrationsverkets mörkläggning av att manliga invandrare ofredar och utnyttjar de kvinnliga flyktingarna sexuellt.

För vad är det för slags kultur som tillåter (uppmuntrar?) detta synsätt på kvinnor? Vem tar på sig ansvaret att utbilda denna statligt anställda personal i grundläggande mänskliga rättigheter och svenska värderingar? Vem påminner dem om att inte på eget bevåg göra sig till domare – när vi i Sverige har ett rättssystem som ska hantera frågorna?

Det kan vara så att de som tigit på Trängslet, de som anklagat kvinnorna för lögn, har missat det senaste århundradets utveckling när det kommer till kvinnofridsfrågor. Då måste vi fråga oss om det helt enkelt är fel på ”svensk kultur”. I alla fall om vi ska ha samma måttstock för alla.

Om vi bryr oss så mycket, om vi i Sverige ska bevisa att vi har en bra kvinnosyn – då har vi en akut situation att hantera uppe i Trängslet.

Jag vet inte om Ryback är mogen nog att göra en förutsättningslös analys av sina egna ord, men att kalla en myndighetsmörkläggning för ”svensk kultur” kan bara vara sann i den meningen att kulturmarxister – och det finns bara sådana på Politism.se -ägnat åratal åt att smutskasta alla som försökt påvisa felaktigheter inom Migrationsverket, och att det finns anledning att misstänka att korruptionen beror på att myndigheten satsat hårt på s.k. ”mångfald”, där inkompetenta handläggare får företräde framför kompetenta sökande, bara de har ”rätt bakgrund”. D.v.s. att de själva kommer från länder med utbredd korruption.

Merit Wager behöver nog inte presenteras, men Politism.se beskriver henne som en individ med ”obehagligt språkbruk och en aggressiv hållning” till flyktingar, och kritiserar koncernkollegan SvD i Schibstedt för att de låtit Wager få medverka på debattsidorna i den tidningen.

Det Merit Wager gjort är att exponera hur korrupt och perverterat myndigheten Migrationsverket är, där just bedragare gynnats, och det genom mutor till Migrationsverkets handläggare! Och jämte henne har en rad andra sajter inom kategorin alternativa medier bevakat både det Wager publicerat genom sin blogg, men också ogenerat rapporterat om de brott som de s.k. flyktingarna begår.

Denna rapportering – på snudd värd att kalla för grävande journalistik i Wagers fall – har fram tills i slutet av förra året med dess ”hyperinvandrings-chock” lyst med sin frånvaro i de etablerade medierna, och är uppenbarligen fortfarande tabu hos Politism.se, såvida det inte är för att man skall förvränga bilden om pågående sexuella övergrepp utförda av invandrade gärningsmän, och försöka göra de bakbundna tjänstemännen till utövare av ”svensk kultur”. Vi vet att om det inte kan bevisas bortom allt rimligt tvivel att en invandrare begått sexbrott kommer ”opinionsjournalister” (vänsterbloggare) att jaga den tjänstemannen och måla ut den som en ondskefull rasist som måste skiljas från sitt arbete ifall denne gör en anmälan. Detta är inte ”svensk kultur”; detta är kulturmarxism och bokstavligt talat fascism!

Politism.se vet att deras åsikter och världssyn inte är förenlig med den samhällsutveckling som pågår, och som komplicerats av det statssubventionerade folkutbytet. Därför försöker Politism att förhindra att folk lyssnar på de som i flera år förmedlat de nyheter som Aftonbladet och andra i gammelmedierna förtigit, allt för att folket skall fortsätta att sova och låta sig ledas till den socialistiska världsordningen där alla är lika värda, men de i partitoppen är ännu mer värda. Därför har Politsim skapat en annonskampanj som skall stigmatisera medborgare som använder Facebook för att länka till nyhetssajter som inte står under kulturmarxisternas kontroll. Budskapet från Politism kan inte misstolkas: länkar du till dessa sajter så kommer du bli kallad för rasist.

Hälsar eder Peter Harold

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Medierna, Politik. Bokmärk permalänken.

39 kommentarer till Aftonbladets opinionsjournalister förklarar krig mot mormor och farmor som länkar till Fria Tider på fejjan.

 1. Anna skriver:

  Du är b ä s t ! Du är som den tvilling min mamma adopterade bort och som hållits hemlig för mig. Du är en tvillingsjäl för alla oss själar som söker uttryck. Vi försöker medans du bara gör det i förbifarten! Stor kram!

 2. Björngunnar skriver:

  Kraften gånger hävarmen ger momentet, men i detta fall blir det 800.000 kr x momentet= –400.000uträttat/ månad.
  Så deras verksamhet går ju med vinst för motståndaren.

  Jag tror att de här uteblivna ryggradsreflexerna gör att de snart får antingen lägga ner eller byta taktik.
  Byta taktik skulle innebära att som i Sovjetunionen hämta folk klockan 4 på morgonen för förhör som antingen ledde till Gulagtillvaro eller döden.

  Så för att finslipa knivarna borde denna, ( den högerextrema) sida inte bjuda på negativa moment.
  Ett sådant begrepp är socialism, vad menas med det? fascism?
  Nordkorea antas ge minuspoäng, Ryssland, Putin, Hitler, Saddam Hussein, Kaddafi, Iran och häromdan var det en gök som trodde att Nordossetien skulle ge ett negativt moment och atom bombningen av Japan ett positivt, den sparade ju liv!
  Poroshenko, EU, demokrati, rättvisa, mänskliga rättigheter, rättsväsendendet, Usama bin laden, lantbruksnämnden, fri invandring, TRAFIKSTYRELSEN ,många har genomskådat de haussade orden som kommit att ge negativt moment.
  Någon kanske undrar över Lantbruksnämnden som kanske inte finns kvar?
  Men effekterna på svenskt jordbruk finns kvar och på min ladugård finns de också kvar.
  Där sitter i ena långsidan en ful bräddörr där det för 156 år sedan monterades ett fönster med 16 rutor och välvd överdel.
  Inne i lagården har en lättbetongsvägg byggts, varför?
  Lagården var för stor och var inte enligt Lantbruksnämndens stipulerade normer.
  Påminner om killen i Smedjebacken dom hade shellmacken, han ägde två släpvagnar som han hyrde ut, den större fick lasta 1500 kilo och fodrade ett uttökat körkort.
  Shellmacksägaren körde den vagnen tom och polisen tog honom för detta lagbrott, han frågade då poliserna om han skulle ställa släpvagnen vid vägkanten och åka hem o hämta den lilla kärran och lägga den stora på för då blev ekipaget lagligt…
  Och så Stora Bortomtas fina herrgård med en engelsk park och ett sexkantigt torn med groggveranda längst upp, den är nu fullständigt förstörd.
  Bonden fick inte lägga på ett aluminiumtak för byggnadsnämnden i Enköping och bonden lät hela stället förfalla, så dom djävlarna får som dom vill sa han sa till mig.
  Så jag undrar nu, kan inte dom djävlarna lägga av innan hela Sverige är förstört?
  Alternativt, kan inte det svenska folket börja göra motstånd mot idioterna?

  • Peter Harold skriver:

   Vet du, jag hade faktiskt tänkt åka förbi Stora Bortomtas nu i helgen, men jag var tyvärr för dålig. I en libertariansk värld hade det inte funnits en byggnadsnämnd som hindrat bonden från att rädda sin herrgård.

   • Björngunnar skriver:

    https://www.google.se/search?q=stora+bortomta+herrg%C3%A5rd&client=ms-android-motorola&prmd=minv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWjPHQxZnNAhVGiCwKHaATDr4Q_AUICCgC&biw=598&bih=279#imgrc=PLueu8gHLDtHPM%3A
    Så här kan det ha sett ut en vårdag 1972 när jag åkte förbi på min Royal Enfieldmotorcykel fick se stället o stannade o frågade bonden om stället var till salu…

    • Peter Harold skriver:

     Jag måste ta mig en titt på stället. Hade varit kul att göra det på en Royal Enfield också om jag haft MC-kort- Däremot har jag åkt förbi på landsvägen mot Ransta på en Peugeot Vivacity från Stockholm (efter att bl.a. ha blivit långsamt omkörd av just en Royal Enfield i Järfälla samma dag). Jag hade fruktansvärt ont i röven efter den åkturen. Man kan bara sitta på en moppe i max 30 minuter misstänker jag.

     • Björngunnar skriver:

      Det kanske kan bli svårt att hitta igen, parken har blivit skog och det var längesedan taket rasade in.
      Du får ta med karta, kom man söderifrån låg herrgården till vänster och bonden bodde i en enkel byggnad vid vägen på högersidan.
      Kanske bondens son bor där nu, gå inn o fråga 🙂

     • Björngunnar skriver:

      När du ändå är i Stora Bortomta så har du nära till Sala och där kan du köpa denna Austin Maxi.
      Min heter HHL så man kan väl tala om systrar.
      Jag vill tipsa om en annons på Blocket: Austin Maxi 1750 -74 http://www.blocket.se/vi/67440171.htm
      Moppen får plats i bakluckan så bakvärken tar en paus?

      • Peter Harold skriver:

       Ahh, med hydrolastic-fjädring också!!! 🙂 (Fast den verkar tydligen ha knas med just fjädringen; hur fasen går det till?)

       • Björngunnar skriver:

        Fyra gummibälgar med luft o vätska och frambälgen förbunden med bakbälgen så att bilen ligger i plan när man kör i gupp och grop.
        Någon annan ventil än en påfyllningsventil känner jag inte till, och det är visst samma sort som på ett vanligt däck och en sådan borde ju kunna bli betydligt äldre än 42 år!
        På min har motorn fastnat och vad det kan vara vetetusan.
        Den var då när jag köpte henne, förra ägaren hade stängt av motorn utan att något konstigt märkts, nästa dag satt motorn fast.
        Som tur är så fick jag två extramotorer med bilen och en massa hydroelasticbälgar. mm.

 3. Risto Matinen skriver:

  Snyggt jobbat PH!

  ”Mohammed Ryback” vem är det? Kollade och fann att det är en neger som jobbar på att förstöra för svenskarna. ÅK hem Mohammed och ta med alla invällare till ditt land. Här vill vi vi inte ha er!

  De ”rasistiska sajterna” tackar nog för den ”fina” reklamen. Det blir färre och färre svenskar som bryr sig om denna rasiststämpling. Det har sedan länge framgått att utfularna är antivita och antisvenska..

  ”Antirasism” i PK-variant är ju superrasism, jämfört med den ”rasism” svensken och andra vita anklagas för. ”Antirasister” är antivita och per frisk definition rasister. I ”antirasisternas” sjuka förställningsvärld rationaliserar de bort det, genom deras imbecilla påstående att endast vita kan vara ”rasister”.

  ”Allahs lika värde” är en unik antisvensk företeelse som endast finns i Sverige. Ingen mentalt frisk och samtidigt normalbegåvad eller högre kan hålla med. Strider även mot sunt förnuft och intuition.

  Inte ens PK-snillena håller med.om ”allahs lika värde”. Svenskar och andra vita är mindre värda, än bruna och negrer. Vi som inte håller med kulturmarxisterna är mindre värda, liksom deras politiska motståndare.
  Vidare är kvinnor, flickor, asylparasiter, perversa och andra minoriteter mer värda, för att nämna några grupper, i deras kognitiva dissonans.

  Tystnaden på Trängslet – en fråga om svensk kultur?” är en sinnesslö fråga. Det enda positiva är frågetecknet i den meningen, men stollen verkar vilja ersätta de med ett utropstecken.
  Typiskt PK att skylla på svenskar, istället för det självklar invällarnas ansvar, varför de gör det och hur vi får stopp på invasionen av kriminella parasiter och skicka tillbaka rubbet…

  • Peter Harold skriver:

   Jag tror att många vill reagera, men vi ser också hur etablissemanget vill försvåra för civila medborgare att agera. Man kan bli sparkad om man ens andas vissa ord numera.

 4. Läsare skriver:

  Det har hänt flera gånger i Borlänge. En grupp män omringar en ung flicka på bussen och fotograferar på ”olämpliga ställen”. Dalatrafik tror att övervakningskameror skrämmer de som vill hålla på med sådant här. Dalatrafik har kännedom om flera fall på bussar i Borlänge kommun.
  Grupper av män ska ha omringat unga flickor och fotograferat dem på ”olämpliga ställen”.
  När det gäller fotografering av unga flickor har det enligt Dalatrafik tidigare i år hänt vid några tillfällen i Borlänge, framförallt på en viss busslinje.

  https://www.flashback.org/t2727744

  3, 08:34 

  St0ny

  Medlem

  Reg: Aug 2009

  Inlägg: 1 242

  Det är så jävla tragiskt hela denna situationen… De skapar ett problem som alla med en fungerande hjärna ser på horisonten, men ändå så lyckas man lura de flesta. För de flesta har tyvärr inte en fungerande hjärna i dagens samhälle, den har troligtvis blivit bränd av tv:n eller mobilen eller vad det nu kan vara. 

  Man skapar problemet, låter problemet växa sig större sakta men säkert, sen helt plötsligt slår man i nödbromsen när problemet blivit så stort att man inte kan stoppa skiten längre. 

  DÅ man har fått ett så stort problem att det inte går att lösa längre så kan man sedan lura i alla ickefungerade hjärnor att vi behöver MER övervakning, MER poliser, MER militärmakt osv. Tillslut så har man fångat in alla fåren och även de som hade en hjärna att tänka med redan ifrån början. 

  Kameror på busse

  https://www.flashback.org/sp57460625

  • Anna skriver:

   Kameror på bussar- vad betyder det? Att man både blir förnedrad genom att kvinnohatare fotar ens rumpa medans också övervakningskamerorna filmar övergreppet? Jag har aldrig hört om ngn som haft ngn nytta av kamerorna när man ska identifiera ngn. ”För dålig kvalitet på bilden” eller också är det ju ointressant vad ” minderåriga” machoasylanterna gör, eftersom de ändå aldrig får stå till svars. Det är ju så syyynd om de stackars små pojkarna….💩

  • Risto Matinen skriver:

   Det är givetvis illa att invällarna släppts in i horder och får hållas med sina brott, i de flesta fall utan påtagliga påföljder. Obligatorisk utvisning för alla våldsbrott är minimikrav.

   I grannstaden Ludvika, som var negerfri till för ca 4 år sedan, löper svartingarna amok med misshandel, rån, våldtäkt och mord på svenskar. Minst 13 våldtäktsnegrer har exponerats svagt hitintills.

   I slutet av april dömdes tre gruppvåldtäktsnegrer dömdes av tingsrätten till 4 års fängelse och 10 års utvisning. Ett lågt straff, men ovanligt högt för att drabba våldtäktsnegrer.

   Dock släpptes nyligen dessa barbarer fria av hovrätten, som har en kvinnlig domare. FY FAN!

   Undrar om staten fattar att det här kan inte fortgå? Snart börjar svensken ta lagen i egna händer och dödar asen…

  • Björngunnar skriver:

   Svensken är alltid steget efter, jag tycker det vore dags att vända på kuttingen.
   Än står många master…

  • Peter Harold skriver:

   Det är bara att dra på sig en burkah om man vill slippa bli påtittad…. 😦

 5. Sofia skriver:

  Om det går att lära hundar självkontroll så…

 6. Sofia skriver:

  Denne revolutionär har ”gjort sitt” – och får fet pension…

  • Risto Matinen skriver:

   Nej, han har inte fått sitt än. Riksrätt eller lyktstolpe?

   • Björngunnar skriver:

    Isåfall får det bli riksrätt.
    Han har ätit så många rätter att lyktstolpen viker sig dubbel.
    Förresten är han väl bara en byfåne med stor käft, har inte ens körkort.
    Jag har pratat med honom före ett föredrag som han höll i kyrkan, jag trodde det skulle bli i församlingshemmet sa jag och han menade att det nog var lite vågat , gud kunde ju skicka en blixt.
    Han snackade mycket om klasskamp, något som nazisterna är motståndare till.
    Så socialdemokrati och nazism är varandras motpoler, som natt och dag, eller sommar och vinter.

  • Anna skriver:

   Karlsson på taket- snurran! Kul bild och passar snurre sprätt !

  • Peter Harold skriver:

   Ha ha! Jag såg en artikel i Fria Tider om att svenska folket vill ha skatt på feta personer. Illustrerat med en bild på den där tjocke rödingen…! 😉

 7. Läsare skriver:

  Test av läsare

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s