”Redo att sprida trygghet på gatorna” (Kan någon gräva efter vad dessa organisationer sysslar med egentligen?)

Bästa läsare!

Det var i mitten av april 2015 som Norrköpings starke man – kommunalrådet Lars ”Ned Flander” Stjernkvist – delade ut diplom till alla nyblivna medlemmar i den lokala trygghetsskapande frivilligorganisationen BACK UP, däribland en stolt 17-årig Abdimalik Shido. Norrköpings Tidning förevigade ögonblicket och kunde komma med solskensnyheten att de goda krafterna nu var i rörelse i Peking.

sb nrk bögrån 1

Det är något speciellt med Norrköping. Varje gång jag har ett tjänsteärende dit brukar mina kollegor ta mig i hand och se mig djupt i ögonen och säga med darrande röst: ” – Ta väl hand om dig, Peter”. Det har lite att göra med att en annan kollega härom året blev överfallen i ett parkeringsgarage av en uteliggare som fått för sig att min kollega såg ut som ett elakt troll som måste bekämpas. Uteliggaren mer eller mindre försökte klättra upp på min gängliga kollegas rygg.

Sedan har jag givetvis mina egna intryck från staden.

Vid ett tillfälle spenderade jag en heldag i Norrköping och såg väldigt många underliga personligheter. Det är faktiskt bara i den här staden som jag sett ett vingligt pundarpar stå mitt i en vägkorsning och kasta saker på varandra under ett intensivt kärleksgnabb, helt obekymrade för den övriga trafiken.  Minnet har för evigt etsat sig fast på min näthinna.

Av en ren händelse ägde detta rum i korsningen Hagebyvägen och Albrektsvägen. Fortsätter man på den förstnämnda söderut kommer man till stadsdelarna Hageby och Navestad som beskrivs enligt denna nyhetsartikel i Fria Tider:

sb nrk bögrån 3

Detta slår givetvis det mesta som jag och mina kollegor sett i Norrköping. Fast om vi hade hört om detta brott, och någon sagt ” – Gissa var?”, då hade Norrköping eller Malmö kommit som förstahandsval.

Det som är ironiskt att en av de åtalade gärningsmännen heter… ja, du gissade rätt: Abdimalik Shido.

sb nrk bögrån 2

Jag säger inte att det är Abdimalik Shido som stått för det sexuella övergreppet, men det är besvärande nog att en ung man som tagit förtroendet att i en ideell organisation verka för spridande av trygghet och medmänsklighet på gator och torg till hjälpbehövande människor kan i nästa ögonblick begå brott som faktiskt innebär en sådan kränkning att det krävs en sådan förlåtande inställning att blott Simpson-karaktären Ned Flanders skulle kunna vända andra kinden till.

Man rånade brottsoffret på mobiltelefon, kontanter, tvingade honom att ta ut en stor mängd pengar från uttagsautomat, misshandlade honom och sedan – om uppgifterna stämmer – utsatte honom för oralt och analt samlag.

Visserligen har jag sett homosexuella män ogenerat ha hanky-panky på halvoffentliga platser, men jag tror inte gärningsmannatrion började kvällen med att säga ” – Eyy, polare, ikväll skall vi råna och knulla pastejköket på random snubbe”.

Jag säger inte alls att jag tvivlar på att den/de (gärningsmännen) njuter av att ha bögsex, men är man 16-17 år, har lite mörkt skinn (vilket samtliga gärningsmän hade enligt medborgarkällorna på Flashback, men nu ska vi inte vara fördomsfulla…), kroniskt pilska och behöver pengar, då finns det hur många Sugar Daddys som helst som både drar ner sina byxor och böjer sig framåt och öppnar plånboken på lika vid gavel som munnen. Och om inte Sugar Daddy hämtar och lämnar med egen bil så ordnar han taxi. Till och med i Norrköping.

sb nrk bögrån 4

Fast i det här fallet bör det sexuella övergreppet ses i samma perspektiv som krigsvåldtäkter i t.ex. Nigeria, Kongo och Sudan, bland många länder på senare år.

Jag vet att det är en akademiskt yvig diskussion om huruvida de galopperande nivåerna av gruppvåldtäkter i Sverige beror på att vi fått in fler unga invandrarmän med noll respekt för tjejer och deras värde, och våldtar för sin egen (och gruppens) njutning, eller om det finns ett kulturellt direktiv om att använda sex som ett maktmedel mot värdfolket.

För min egen del har magkänslan sagt att det som sker nu beror blott på den förstnämnda faktorn, d.v.s. att det är killar som inte kan hålla sig och som kanske också tror sig komma undan lagens långa arm. (Fast många av gruppvåldtäkterna har klarats upp inte minst tack vare gärningsmännens ovana att torka rent sina könsorgan med brottsoffrets kläder, men de kanske inte känner till konceptet med DNA-spårning i sina hemländer?).

Anledningen till att jag haft en måttfull misstanke om den bakomliggande orsaken till massövergrepp såsom gruppvåldtäkter är dels därför att jag vet att i grund och botten är sexdriften i sig själv ett tillräckligt kriterium för utförandet av gärningen, men dels också för att jag inte kunnat identifiera de mekanismer som skulle tolkas som att gärningsmännen har instruktioner om att besudla svenska flickor (och numera män) på värsta möjliga sätt.

I samband med sexövergreppen i Köln under nyåret så uppstod en debatt som lyfte på skynket. Det jag sökt efter är t.ex. muslimska företrädare som ”gett grönt ljus” till sexövergreppen. Och dessvärre är min tolkning att så är fallet. Den lokale salafistiska imanen Sami Abu-Yusuf i Köln-moskén gick tämligen kort efter nyårsövergreppen ut med beskedet att kvinnorna har sig själva att skylla eftersom de inte skyler sig. [Breitbart] Och tydligen är vanlig vinterklädsel inte gott nog enligt koranen.

Med andra ord berättigas dåd som el-taharrush el-ginsy för muslimska gärningsmän under förutsättning att offren är antingen icke-muslimer eller inte lyder koranen (den sistnämnda aspekten betyder alltså att en muslimsk kvinna som t.ex. inte döljer sitt hår också förtjänar att trakasseras). Om jag försöker se det hela ur ett kvinnligt perspektiv så kan jag bara säga att konceptet onekligen har en fostrande effekt; det tordes inte kräva mycket övertalning förrän man ”frivilligt” sätter på sig slöjan.

Wikipedia tar modigt upp ämnet i en artikel och ger mindre än ett tiotal exempel på ”sexuella massangrepp” mot kvinnor. Engelskspråkiga Wikipedia undviker att koppla fenomenet till islamisk kultur, och räknar även med en gruppvåldtäkt på rockkonsert i USA samt tafsande på ett 20-tal kvinnor vid en överbefolkad vattenpark i Vietnam. Med Wikipedia tycks el-taharrush el-ginsy vara ett så marginellt fenomen att det inte kan illustreras med fler exempel. Men jag anser att det är illa nog. Vi står nu öga mot öga mot en kultur som sanktionerar sexuella övergrepp, till och med redan från spädbarnsåldern om vi inkluderar könsstympning (som många med stor iver säger inte har med islam att göra, men likväl praktiseras detta övergrepp och är en del av kulturen).

På vilket sätt skulle detta vara ett hot mot svenskar? En kultur som sanktionerar sexuellt våld mot kvinnor som inte följer islams lära har också mekanismer som också sanktionerar olika slags våld även mot män som inte är muslimer. Formeln finns i islam, i det att religionen avhumaniserar människor som inte bekänner sig till denna religion. Här ser vi t.ex. exempel på hur muslimska män i Pakistan – förvisso fulla och obehärskat kåta – sätter sig i bilen och kidnappar barn från kristna områden och dödar dessa efter utfört sexuellt övergrepp (i de fall jag känner till har man stympat och bränt kropparna för att försvåra brottsutredning). Vi talar här om en typ av gärningsmän som i förlängningen skulle kunna utgöras av de tre rånarna i Norrköping.

Detta är faktiskt en faktor vi måste börja tala mer öppet om i alla forum. Vad innebär islam och den islamska kulturen i Sverige – inkluderat de som inte är aktiva trosutövande?

Så, låt oss nu spola bandet tillbaka en bit och reflektera lite över Abdimalik Shidos engagemang i den trygghetsskapande organisationen BACK UP som skapats av nätverket  Pangea. Det lilla jag har hört om dem är att de (förmodligen med offentliga medel) skapat ett nätverk som bär de sedvanliga kännetecknen för en vänsterorganisation, även om man inkluderar lite grön färg för att dölja de medverkandes röda tillhörighet.

BACK UP skall enligt dem själva involvera frivilliga ungdomar att ”arbeta förebyggande, uppsökande och kartläggande främst med ungdomar i Norrköping”. På deras hemsida berättas att man ägnar sig åt att bekämpa hedersvåld. Det låter behjärtansvärt. Men andan är multikulturell, och sålunda skall vi inte förvänta oss att medlemmar eller styrande i BACK UP eller i nätverket Pangea skulle välkomna individer som t.ex. undertecknad som ser ett problem med att Sverige berikas med våldtäktskultur. Inte minst därför att dessa människor ser individer som jag som ett större hot mot deras gemenskap, än att Sverige kanske omdanas och att vår framtid kommer att präglas av värderingar som Köln-imamen Sami Abu-Yusuf gav uttryck för.

Frågan är hur man talar vett med sådana människor? Det är knappast troligt att deras ögon öppnats av det faktum att en av deras medlemmar ägnar sig åt grov kriminalitet, fastän denne anslutit sig till organisationen för att skapa trygghet. Vad gjorde han i BACK UP?

I bästa fall är BACK UP bara slöseri med skattemedel. I värsta fall har organisationen ett annat syfte, där ledarna inte alls är så nogräknade med medlemmarnas vandel, bara så länge de kämpar för mångkulturalism och ”inkluderande värderingar”. Jag hoppas att någon nyfiken människa tar och gör ett gräv.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff, Stadsliv. Bokmärk permalänken.

35 kommentarer till ”Redo att sprida trygghet på gatorna” (Kan någon gräva efter vad dessa organisationer sysslar med egentligen?)

 1. kallepelle skriver:

  Fy fan jag säger bara det!

 2. Vauen skriver:

  ”Formeln finns i islam, i det att religionen avhumaniserar människor som inte bekänner sig till denna religion.”

  Kan du peka på var i Koranen som detta står?

  • Lejeune skriver:

   2:191-193 Fight and kill unbelievers until “religion is Allah’s,” i.e. Islamic law rules all societies

   “And slay them wherever you come upon them, and expel them from where they expelled you; persecution is more grievous than slaying. But fight them not by the Holy Mosque until they should fight you there; then, if they fight you, slay them — such is the recompense of unbelievers, but if they give over, surely Allah is All-forgiving, All-compassionate. Fight them, till there is no persecution and the religion is Allah’s; then if they give over, there shall be no enmity save for evildoers.”

  • Peter Harold skriver:

   Först av allt skulle jag vilja bortse från själva koranen, och istället ägna något ögonblick åt att betrakta religioner i allmänhet och islam i synnerhet utifrån oviljan att integrera sig med andra samhällsordningar. Istället handlar det om krav på att omgivningen skall ändra och anpassa sig till de som utövar sin tro. Detta betyder att deras kultur är överordnad andras. Det skulle vara enkelt för dem att ta till samma grepp som t.ex. vi skandinaver som omvandlade oss till en sekulär kultur, där kristendomen inte fungerar som kravställare (även om den grundläggande etiken i samhället dock av naturliga skäl vilar på den grund som kristendomen en gång i tiden gav; som teserna ”Du skola icke döda”, ”du skola icke stjäla” etc, eftersom dessa regler är helt naturliga att leva efter.

   Till skillnad från den moderna svenska kulturen mot den ortodoxt reformerade islam som bl.a. salafister försöker få genomslag för, så påverkas muslimers kultur av vad som står i Koranen, så din fråga om referenser till denna är berättigad. Jag kan inte Koranen innantill, och nu har det gått några år sedan jag läste genom den. Men några exempel kan jag ge som i alla fall jag tolkar som en attityd att med Koranens ord göra icke-troende avhumaniserade.

   Först av allt vill jag lyfta fram förhållandet att koranen accepterar användandet av slavar. Och inom detta koncept reglerar man vad man får göra med en slav utan att det bryter mot koranens budskap i övrigt. Här har vi t.ex. beskedet att en muslimsk man får ha sex med gifta kvinnor om de har dem i ett slavliknande förhållande. Detta är en regel som i synnerhet användes när man erövrat städer med otrogna, dödat männen och stod med en stor grupp av kvinnor som man antingen kunde döda eller ha som slavar. Det som jag tycker är otäckt är att islam accepterar människobyte, och berövar offret sina mänskliga rättigheter. För att en troende muslim skall få ha sex med sitt byte måste han ”rättmätigt besitta henne” (23:1-6). Och hur gör han det? Jo, genom att döda hennes make för att denne inte är en troende muslim.

   Huruvida gärningsmän går efter teologisk övertygelse när de väljer sina offer skall jag låta vara osagt, men jag antar att det är samma driftkraft bakom deras urval som om en svensk rasist skulle attackera en neger eller arab.

   • Vauen skriver:

    Ok jag kollade 23:1-6, står inget om det du skriver (som jag uppfattar det).

    Otrohet mot sin hustru är ett svårt brott enligt koranen så vitt jag kunna utröna:

    Beträffande slavar så vore det konstigt om Koranen inte reglerade dem (se artikel från DN). Budskapet i religioner brukar bl a handla om hur man skall leva och om människovärde. Människovärde är inget som är givet av naturen (gud för vissa), det är nått som människan kämpat sig till genom att bygga civilisationer och sakta men säkert ökat sin effektivitet att utvinna energi och råvaror ur naturen. Naturen (gud) själv skiter i individen. Och vi behandlar varandra inte bättre än vad vi har råd med. Det är iaf min tolkning av hur det ligger till.

    Koranen säger inte att du måste ta slavar. På den tiden Jesus och Mohammed levde så var det dock helt naturligt. Folk tolkar valfri religös text med utgångspunkt från den kultur de lever i (och uppsåt). Lever man i en stark klankultur så kommer de delarna att kännas extra viktiga. Lever man i en intellektuell kultur så blir man en intellektuell muslim som Jonathan AC Brown eller Kevin Barrett, ingen av dem har slavar törs jag lova.

    http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/om-islams-vasen-kosmopolitisk-och-tvetydig/

    J AC Brown har skrivit boken Misquoting Mohammed:
    http://tinyurl.com/h59zhna

    Mufti Menk förklarar hur snälla muslimer faktiskt alltid var 😉

    • Peter Harold skriver:

     Jodå, det står här. Du kan läsa det själv… http://www.islamicnet.com/online_quran_pdf/Holy-Quran-Para-23.pdf

     Hehe, skämt åsido. Det var inte där jag hämtade referensen ifrån. Istället var det från sajten Answering Islam som både refererar till Mohammad Knut Bernströms översättning, samt till kommentarer om översättningarna: http://www.answering-islam.org/svenska/islam/allah-och-islam/otuktiislam.html

     Jag tror att det är fullt möjligt att leva som fredlig muslim. De flesta muslimer har inte fullständig kunskap om sin religion och dess olika beståndsdelar, för om de hade det skulle det inte behövas imamer och andra ”lärda” som tolkar åt dem. Men om man väljer att som princip att ens liv skall vägledas av koranen och dess historia, då följer det sig naturligt att man ”översätter” de gamla historiska händelserna, t.ex. att man betraktar araber som på medeltiden motsatte sig islam – och som måste nedkämpas, vilka förlorade och vars fruar togs till slavar – och sätter detta i relation till dagens motstånd mot islams expansion, då är det vi som är ”araberna” som bekämpades för över tusen år sedan.

     Problemet är att med den i historien baserade religionen som vägledning kan tankegångarna vandra i vilken riktning som helst, och resultatet blir att man körsbärsplockar argument för och emot att göra det ena eller låta bli det andra. När grundinställningen är att islam har företräde före alla andra religioner, då kan resultatet bli farligt. Detta inser även de flesta muslimer själva. Men för vissa kommer de gamla tankarna om slavinnor att rättfärdiga övergrepp i vår egen tid eftersom offret inte har rätt tro, och därmed inte ett fullständigt människovärde enligt Allah.

     • Vauen skriver:

      Som sagt religon blir vad man själv gör det till…

      Men det saknas proportioner i denna debatt om muslimer rent allmänt. Kolla vem det är som faktiskt gör skada i världen. Det är inte muslimer, det är galna kristna och judar som invaderar främmande länder och förstör deras valuta och infrastruktur så att dom kan kontrollera dem genom världshandelsvalutan US Dollar. Oftast till fördel för Israels ”säkerhet”.

      Det är inget tvivel om att muslimer kan vara bäng i skallen (som alla andra inklusive oss ”otrogna”). Många av dem kommer också från underutvecklade krigsdrabbade länder och det spär ju på deras potential till korkat uppträdande. För utan USA:s sionistiska regim så hade wahabister ingen makt alls att göra skada på den skala vi ser nu. Saddam, Khadaffi och Al Assad hade koll på dessa galningar.

      Det är galningarna i denna film nedan som är roten till att Sverige och världen ser ut som det gör idag. (Representeras i Sverige av SD främst)

      Vid ca 5:20 ställer sig folk upp och jublar inför förslaget att man skall med kärnvapen attackera Iran. Alltså potentiellt grilla hundratusentals civila för att Israel ska känna sig ”säkra”. Hur psykotiskt sjuka i skallen får man vara och gå fri bland folk!?

      ”Islam” i Sverige kommer innebära det som skaparna av denna flyktingvåg avsåg. Det är ingen slump att dessa sionister har skänkt oss gåvan att ta hand om alla dessa invällare från 3de världen. Det som händer är precis det dom ville skulle hända:

      http://www.nyatider.nu/hatune-dogan-europas-politiker-slapper-in-sina-egna-mordare/

      Det är ju inte gamla, kvinnor och barn eller intellektuella dissidenter som kommer precis. För ”flyktvägarna” har ju formats så bara de som är villiga att kliva över lik och ljuga kan komma hit. Det blir ju ett naturligt urval då av unga män, inte sällan med kriminell bakgrund eller läggning. Vilken sund familj vill leva i veckor eller månader bland dem vi ser på förläggningar? Det är inte ”muslimer” som kommit det är en armé av unga män som smugglats in. Dessa kan nu göra ekonomisk och fysisk skada helt utan att öppna krig officiellt eller ens veta om att dom är soldater i en sionistisk armé. Saudiarabien matar dem förstås med en för sionismen nyttig variant av Islam.

      “There are a thousand hacking at the branches of evil to one who is striking at the root.”

      Henry David Thoreau

      • Risto Matinen skriver:

       Den som orkar läsa denna långa artikel, kan finna en hel del:

       The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia

       Troligen skriven av en kristen, som tror på satan? Lite för mycket att svälja angående barnoffer, bloddrickande, hjärtätande, etc. En historisk översikt.

       Ingressen:
       The curtain is now being pulled back to fully expose the Khazarian Mafia and its evil plan to infiltrate, tyrannize the whole world and eradicate all Abrahamic Religions and allow only their Babylonian Talmudism also known as Luciferianism, Satanism or ancient Baal worship

       Och bild:

      • Läsare skriver:

       Mycket bra inlägg Vauen. Jag har sett John Hagee video innan och alla borde se den för att med egna ögon se och höra dessa, mestadels vita ”kristna” zionister.

       De är 50 till 70 miljoner och en stor del av svaret på hur några få judar kan styra Amerika. När juden säger att de skall ge dom pengar och skicka deras söner att dö för juden, då ber idioterna att deras egna barn skall dö. Martyrdöden ”Christian” way.

       När det gäller islam. Alltså, för det första hör araber inte hemma i västvärlden. Enkel slutsats: Släpp inte in dom.

       Multikultivurmarna i EU är exakt samma i huvudet som vita ”kristna” zionister i Amerika. Det finns ingen logik som biter på de troende.

       Jag har pratat emot massinvasionen i över 20 år nu. Jag har bott i Hjällbo, Göteborg. Jag såg med egna ögon när de första araberna flyttade in i början av 80-talet. När dom är få sköter de som regel sig och håller en låg profil. -Men det är bara några få, vad gör det? -Men sen då, när de får hit hela klanen? -Du överdriver, det blir nog bra.

       Från ett bostadsområde har du en naturlig utflyttning. Köper hus, flyttar till en annat trevligare område. Studera på annan. Träffar kärleken i andra änden av landet. Kort sagt finns det många skäl till att svenskar flyttar från miljonprogrammet och som har absolut ingenting med att några araber flyttat in.

       Ledig lägenhet, Abdullah på bostadsbolagets kontor: -Mina kusinet vill ha lagenhet. Nu flyttar fler araber in och det är nu det stora problemet startar, de etniska svenskarna slutar att flytta in och nu går det snabbt.

       När blattarna blir ca 30 procent, då börjar svenskarna flytta enbart därför att det är för många blattar. Om innan du hinner blinka är det ett blatteghetto.

       Denna utveckling startade för 30 år sedan och enkelt räknat har Sverige fått ett nytt ghetto per år.

       Nu har islam fått ett brohuvud i Sverige och betalt av svenska folket. Det är zionistjudar som Göran Rosenberg, Bonnier, Barbera Spector etc som öppnade portarna till Sverige och övriga EU.

       För zionistjudar finns det bara en sorts bra judar och det är de judar som flyttar till ”israel” och opererar därifrån. De judar som vägrar att flytta till ”israel”, för zionistjuden kan dessa judar ruttna i helvetet.

       Så om zionistjuden kan få gojim, ickejuden att släppa in en miljon araber och bara en jude flyttar till ”israel”, då är det en win-win för zionistjuden.

       Att en miljon araber förstör Sverige som nationalstat är inget som zionistjudarna ligger sömnlösa över. Tvärtom, det är det yttersta målet. Det finns goda skäl till att juden blivit portad från i stort sett alla länder på jorden.

       Att det finns en massa olika falanger av islam är en självklarhet. Orkar bara inte sätta mig in i det, men en sak vet jag säkert och det är den som är mest extrem och mest hänsynslös kommer att vinna den maktkampen.

       De ”moderata muslimerna” är inget annat än zionistjudarna skitprat. Syftet är att gjuta olja på vågorna så att svensken inte skall fatta vad som egentligen pågår.

       Ju längre zionistjudarna kan fördröja uppvaknandet, dess fler araber hinner de släppa in i Sverige.

       Varenda byhåla i Sverige är full med araber i vapenför ålder. Kalashnikov var designat och konstruerad med ett enda mål, att en apa skulle kunna lära sig att skjuta med en Kalashnikov.

       När du väl har lärt dig att byta magasin och mantelrörelsen, då är det bara fråga om hur många skott du har.

       Kalashnikoven är otroligt stryktålig. Ingen nöd att lära sig vapenvård här inte. Bara i med ett nytt magasin och tryck in avtryckaren.

       Om du inte tror att zionistjudarna funderar på hur de kan få in säg 100.000 Kalashnikovs i Sverige och ge till araberna, tänk igen. Dessa zionistjudar saknar alla spärrar.

       Målet är att med alla till buds stående medel förstöra Sverige som nation, och det är vad vi ser.

       En handikappad i rullstol med ledsagare blev knivrånad på en badplats i Sverige igår vid 18 tiden. För att verkligen mula in förnedringen välte de två blattarna rullstolen.

       Ge samma blattar varsin Kalashnikov. Tror du de skulle tveka att skjuta av ett fullt magasin?

       Rånad på en badplats vid en insjö mitt på ljusa dagen i Sverige? Men HALLÅ!!!

 3. Läsare skriver:

  Hört på radion idag. Halva budgeten går nu till ”barnen”.

  Läst i en papperstidning, kommunen kan få upp till 2.000 i dygnet för de små ”barnen”. Danderyd har betalat 10.000 i dygnet för att bli av med ”barnen”. Det är två personal per ”barn” dygnet runt.

  2000 blir 60.000 i månaden. Vilken vanlig svensk har 60.000 i månaden att lägga på deras egna barn?

  Det är ju fullständigt horribelt hela saken!

  • Läsare skriver:

   Hörde av en kompis som känner folk på kommunen att ett ”barn” kom på att var han 18 år skulle han få mycket mer pengar i handen. När han insåg att han själv skulle betala maten, då blev han 17 år igen.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag kan bara skaka på huvudet och fråga folk när de kommer dra igång revolutionen och avsätta det politiska patrasket. Och jag vill också inflika att vi hade inte sett detta problem om Sverige levt efter libertarianska frihetliga ideal. Ingen hade bekostat staten dess folkutbyte.

 4. Risto Matinen skriver:

  Personnumret på gruppvåldtäktsnegern Abdimalik Shidos, stämmer bättre överens med ålder på bilden överst, dvs 36 och inte 17 år.

  Att negrer och araber våldtar män/pojkar, är inte ovanligt. I Kongo lär 40 % av kvinnorna/flickorna våldtagits och 25 % av männen/pojkarna. Det senare talar man tyst om i mansfientliga fulmedia (MSM). Det babblas bara om det först nämnda. Dock finns det undantag, symptomatiskt från vårt östra grannland:

  Våldtagna män – krigets tystaste offer

  Det bästa invällarna kan göra för att sprida trygghet på gatorna, är att begå kollektivt självmord. Näst bäst är att de åker hem!

  Om svenskar försöker skapa trygghet, via t.ex. medborgargarden som nu behövs mer än någonsin, då minsann är det dåligt. När invällare påstås försöka åstadkomma det, är det plötsligt bra enligt PK-maffian. Nej, sprida trygghet på gatorna kommer de inte att göra, snarare tvärtom. Vem skulle känna sig trygg, med organiserade neger- och arabflockar? Antisvenska staten försöker snarare få till organiserade ockupanttrupper, som ska få härja officiellt på stan.

  Beväpna dig, om du inte redan gjort det! Det kan dock gå illa om du är svensk och felväsendet får tag på dig: Tingsrätten: ”Oförsvarligt” dra kniv mot rånare som riktar pistol mot ditt huvud medan kumpanen skriker ”skjut honom!” – Nu döms offret för dråp

  Kort:
  En 19-årig svensk döms nu till två års fängelse för dråp efter att ha hållit fram en kniv mot en man från Irak som tillsammans med en kumpan försökte pistolråna honom i Stockholmsförorten Rinkeby. Rånaren fortsatte nämligen angreppet, skadade sig på kniven och avled.
  ”[Offret borde] i den akuta situationen, när pistolen kom fram, ha kunnat använda kniven på ett för [rånaren] mindre förödande sätt än att sträcka fram den mot [rånarens] mest vitala delar”, lyder domen.

  SIC!

  • Anonym skriver:

   ”Oförsvarligt”? Hoppas hans advokat överklagar i HR. Ingen som försvarar sig ska dömas för detta!

   • Risto Matinen skriver:

    Jo, babbar får gärna dömas för sådant… 😉

    Tingsrättens sjuka ”förklaring” kräver en oerhörd sinnesnärvaro och reflektion över rånarnas väl och ve, när han hotas till livet. Själv skulle jag ha använt kniven aktivt som ren reflex och hade inte dragit mig för att hugga.

    Budskapet till rånoffret och övriga svenskar är: Gör inte motstånd! Låt babbarna råna dig! Så att babbarna stärks i sin tro att vi är lätta offer. På så sätt kan brotten mot oss öka.

    Dock har jag en j*vligt stor kniv, så jag hoppas, ifall jag skulle råka illa ut, att det räcker med att visa den. Lite som i filmen där två svartingar försöker råna Crocodile Dundee i filmen, när han besöker New York.

    Svenskar ska få försvara sig med dödligt våld i situationen ovan beskriven och även i andra babbe-relaterade överfall. Skälet är enkelt: Babbarna skulle inte ens få finnas på svensk mark. De saknar värde eller har ett negativt värde.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag har alltid hävdat att den som springer in i min kniv får skylla sig själv, men svenska staten anser annorlunda på saken.

 5. Sofia skriver:

  NEJ, JAG HAR INTE BLIVIT TOKIG men
  jag undrar
  är vi inte i Helvetet nu?

  När vi dör
  kanske vi vaknar upp i en underbar värld?!?!

 6. Läsare skriver:

  Nu har Huitfeldt gjort ett reportage till, och plötsligt ökar chansen att han faktiskt inte längre vill vara en lands och folkförrädare med flera magnituder.

  Jag hörde detta senaste reportage i direktsändning, och den övergripande, omedelbara och kvarstående frågan som fanns i min skalle när jag lyssnade var:

  Vem har tillåtit honom göra detta? Detta blir nu andra gången denne företrädare för svensk pk-medias creme de la cremeprogram, Studio Ett, gör ett reportage som inte är av ”allt åt alla som sätter sina klövar på svensk mark”-karaktär.

  Detta kan inte ske utan att någon med högre befattning än honom själv har godkänt det, så jag frågar igen, vem är det som gjort det?

  https://www.flashback.org/sp57522243

 7. Läsare skriver:

  Skulle vilja kopiera mer text. Men läs på länken istället.
  ________________

  Alla bara låter det ske. Vår välfärd försvinner som sand i händerna, vår trygghet på gator och torg minskar, vår frihet att röra oss ute kvällstid beskärs när otryggheten infunnit sig, uppväxten för våra barn blir som ett fängelse när vi själva som barn kunde leva och röra oss fritt i närområdet, även kvällstid.

  Våra barns uppväxt kommer aldrig igen. Samtidigt saknar miljoner riktiga flyktingar mat, vatten, medicin, goda sanitära förhållanden. Sverige lägger mer på de flyktingar som kommer hit än vad hela FN gör på alla jordens övriga flyktingar.

  Vårt land går under, vårt folks splittras, riktiga flyktingar dör och inga ansvariga gör något.

  https://www.flashback.org/sp57530881

  Rullstolsburen knivrånad vid badplats i Nässjö

  https://www.flashback.org/t2730155

  • Läsare skriver:

   Vet inte om det är han som skrev inlägget på FB, men de tycker nog ganska lika. Tre minuter:

   Nu gick de för långt!

   Japp, exakt så var det. En tjänsteman på Migrationsverket tog på eget inititativ ett beslut som troligen kostat Sverige åtskilliga miljarder i extra utgifter. Det är i sig oerhört. Såvitt jag vet har han aldrig kritiserats för detta offentligt, varken av sin generaldirektör eller någon i regeringen. Det är fullkomligt häpnadsväckande, minst sagt.

   https://www.flashback.org/t2729684p24

  • Läsare skriver:

   Badstrandknivsrån Nässjö, rätt länk:

   https://www.flashback.org/p57523563

 8. Sofia skriver:

  Våra nordiska förlevande var mycket måna om skönhetsvärdet på sina försvarsvapen – eller är alla dessa mönster besvärjelser, magi eller böner till Gud/arna?

  • Sofia skriver:

   14 bilder; tryck på ”Next”.

  • Peter Harold skriver:

   Det är helt klart att detta måste vara ceremoniella verktyg, och inte bara slaktredskap i strid. Fantastiska hantverk.

   Samtidigt funderar jag lite på om dessa svärd kunde vara ömt hållna ägodelar, såsom vi män ömmar över våra bilar. I så fall, hur reagerade riddaren om han fick att hack i sitt vackra svärd? Svor och skrek han som vi killar gör när vi hittar en ny buckla på våra bilar?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s