EU-parlamentarikern Cecilia Wikström kallar väljare för ” – Idiot!” offentligt på sin Facebooksida

Bästa läsare!

Den folkpartistiska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström länkade till sin snömosfyllda debattartikel i Bonnierägda Expressen via sin Facebook-sida som hon driver i egenskap av folkvald ledamot i EU-parlamentet.

I hennes debattartikel skriver hon – efter de sedvanliga flosklerna om hennes medkänsla för de terrordrabbade i Nice under den franska nationaldagen – bland annat:

Europa är i krig mot terroristerna, som vill slå till mot oss till varje pris och på ett oerhört våldsamt och bestialiskt sätt.

Formellt ligger ansvaret att bekämpa våldsam radikalisering främst på medlemsländerna och samhällsaktörer som verkar på lokal, regional och nationell nivå, men försvaret av vårt sätt att leva, vår demokrati och vår frihet kräver också en trovärdig europeisk agenda som kan förhindra att våra ungdomar radikaliseras, och för att stärka de band som binder oss samman.

Just denna konklusion visar hur farliga våra politiker är, i synnerhet sådana som folkpartisten Cecilia Wikström, men också USA-agenter som moderaternas Gunnar Hökmark. Cecilia Wikström bör inte använda ord som ”en trovärdig europeisk agenda” när hon ägnat åratal åt att importera muslimer och islamister till Sverige och EU. Och detta samtidigt som hon aktivt stödjer de neo-konservativas krigspolitik (läs Israels och Saudiarabiens, m.fl.) i Mellersta östern. Man behöver varken vara palestinakramare eller antisemit för att förstå hur skadlig denna politik är. Och varför för Wikström denna typ av politik som inte alls ligger i Sveriges intresse?

Man kan notera att kritiken mot henne är hård på Facebook-kontot. Men också emellanåt mycket saklig:

Eddy Edman skrev: ” – Stoppa krigen i de muslimska länderna är den enda säkra metoden som minskar allt dödande i världen. Enade med frankrike som krigar i så många länder. Frankrike skall skämmas.” Och detta är en analys som – skrämmande nog – är mer sann än det mesta som EU-parlamentarikern Wikström skrev om i sin debattartikel.

En och annan kommentar är mindre vänlig, men desto mer uppriktig. Stefan Lindberg ser också att Cecilia är en del av problemet med islamistisk terrorism i Europa, och att hon vägrar ta till sig de kritiska tankarna om EU:s säkerhetspolitik: ” – Du Cecilia, har aktivt skapat den situation Europa är i. Du är vare sig demokrat eller fredsälskande. När man lyssnar på dig förstår man att du är en fullständigt grandios fascist som utan att blinka och med fortsatta floskler bokstavligen går över lik.”

Mauritz Johansson är inne på samma linje: ” – Dags att vara eftertänksam nu, Cecilia Wikström. Du är en del av problemet.EU federalisterna och mångkulturalisterna har skapat ett monster i Europa…”

Peter Tarrodi ifrågasätter också den perverterade syn som Cecilia Wikström kallar för demokrati, d.v.s. att det bara är demokrati så länge som Europa gör som den politiska eliten vill. Tarrodi antyder att det finns ett behov av att vi väljare röstar bort denna utveckling: ” – Flera länder inom EU skall rösta om kvotflyktingar om det blir nej, kommer EU att utfärda böter per tilldelad flykting på 5000 Euro som måste tas från skola sjukvård mm. Varför skall man rösta? Jo man ser alla segregerade områden, bilbränder inte allra minst i Sverige.”

Men hur kan det komma sig att Cecilia Wikström så enträget kämpar på med elitens agenda och nonchalerar folkets oro och snart även smärta inför den multikulturella samhällsomstörtning som etablissemanget genomför i Europa?

Ja, en av besökarna på Wikströms Facebooksida tror att det är ett personligt korståg för henne, med kampen mot Sverigedemokraterna som största drivkraft. Janne Persson vid flygvapnet skriver: ” – Cecilia en maktlysten kvinna, drabbad av svårt SD hat och som förmodligen kommer att ge henne en tidig ålderdom.” Egentligen kan vi bara spekulera om hur det kommer gå med Cecilia Wikströms ålderdom. Men resten är faktiskt konstaterat faktum redan nu.

Men intressant nog är Janne Perssons kommentar en av de få som EU-parlamentarikern Cecilia Wikström besvarar. Och hon gör det genom att kalla Janne Persson för en idiot!

sb cecilia wikström eu2

Det är ovanligt att svenska politiker använder sig av liknande kraftuttryck mot medborgare och enskilda personer i väljarkåren. Vid 1 maj 1995 kallade Göran Persson en kvinna för ”Kommunist!” då han var omedveten att hon var en av funktionärerna i samband med det förstamajtåg han nyss ledde. Göran Persson bad senare om ursäkt för sitt utfall sedan saken uppmärksammats i medierna.

Kommer medierna uppmärksamma att EU-parlamentariken Cecilia Wikström använder sin offentliga plattform för att kalla sina kritiker för ”idiot”?

F.ö. anser jag att Cecilia Wikström bör avgå. Inte för hennes hänsynslösa bemötande gentemot väljarna, utan därför att hennes politik skördar dödsoffer i Europa, och allt vi sett hittills bara är en försmak av vad som komma skall. Och tyvärr sitter Cecilia Wikström tämligen säkert, skyddad från den verklighet hon uppenbarligen inte vet mycket om.

Hälsar eder Peter Harold

____________________________________________________

BONUSILLUSTRATION (rekommenderas till Fria Tider eller Exponerat om ni skall ”norpa scoopet”…):

sb cecilia wikström eu2b

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till EU-parlamentarikern Cecilia Wikström kallar väljare för ” – Idiot!” offentligt på sin Facebooksida

 1. gmiksche skriver:

  Cecilia har sitt namn från Sankta Cecilia, musikens helgon. Hon tror sig ha glorian kvar fast hon sjunger falskt så att man håller sig för öronen. Precis som sin namne folkpartistkommissionären och transatlantisten i Bryssel. Stackars Cecilior hur ska det gå för er efter nästa val?

 2. Risto Matinen skriver:

  …kan förhindra att våra ungdomar radikaliseras

  Inte våra ungdomar, utan invällare och invällarnas!

  … för att stärka de band som binder oss samman.

  Jaså, när hon och övrig PK-maffia verkat i årtionden för motsatsen, dvs sått splittring och verkar för kaos!

  Cecilia Wikström är antingen idiot, ond eller okunnig, eller kombinationer därav. Hoppas hon hängs efter kommande räfst för förräderi!

  • Björngunnar skriver:

   Kanske det men hon är också gift med en jude som är långtifrån vacker och mycket mycket äldre än hon själv.
   Hon ser ju bra ut men gubben!
   Förklara det den som kan!

   • Läsare skriver:

    Född17 oktober 1965 (50 år) Svanstein,Sverige

    Hon var från 1989 gift med prästenBjörn Bolin,[1][2] och under åren 1995–2010 med politikern och landshövdingen Jan-Erik Wikström.[3]

    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Cecilia_Wikstr%C3%B6m

    Wikström har varit mycket engagerad dels i kulturfrågor, dels i Mellanöstern-frågor, där han intagit en uttalad proisraelisk hållning [källa behövs].

    Wikström var ordförande i Samfundet Sverige–Israelsriksorganisation mellan 1994 och 1997.[1]

    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Jan-Erik_Wikstr%C3%B6m_(politiker)

    Då är han jude. CW är fan inte riktigt riktig i huvudet. Född -stein, det är bara judar som kallar sig själva -stein i efternamn .

    Att judar låtsas vara ”kristna” och utbildar sig till ”präster” är en judisk strategi för att kunna infiltrera goyim kyrkan på högsta nivå. Helle Klein är en sån jude.

    • Sofia skriver:

     + Åke Bonnier

     Gissa hur många miljarder Svenska Kyrkan äger…

     • Läsare skriver:

      Läste att kyrkan äger var fjärde träd i Sverige, dvs 25 procent av all skog. Agendajudarna skulle givetvis aldrig fundera över hur de skall bära sig år för att stjäla denna mångmiljardtillgång som kyrkan äger. Nääää… (sarkasm).

      Ivy League i Amerika äger minst hundra miljarder dollar, allt är WASP-pengar. Judar styr hela Ivy League.

     • Peter Harold skriver:

      Kyrkan är väldigt rik. Än så länge.

    • Peter Harold skriver:

     Ja, att det är Israels väl och ve som är hennes första prioritet tror jag inte att det råder någon tvekan över. Om någon sett henne leda kampanjer för ett utökat multikulturellt Israel må sådana exempel framföras. Till dess har jag min uppfattning om henne som en icke-representant för Sverige.

 3. Hon ska inte bara avgå. Hon ska också åtalas för folkmord och landsförräderi.
  En annan landsförrädare är den skorrande hallänningen. han blev rätt roligt avsnoppad av en ung ryska på Twitter häromdan. han förtjänar liksom Ceciliorna och Reinfeldt att hängas högt.

  • Läsare skriver:

   Idioten Carl Bildt är PERSONLIGEN ansvarig för massimporten av muslimer och att ha gjort Sverige till världsledande på antalet våldtäkter per capita av alla västländer.

   Det är tio år sedan jag vaknade upp till agendajudarna. Innan dess brukade jag gå på biblioteket och läsa SvD, DN osv. En dag hade DN halva förstasidan som stolt förklarade att Amerikat minnsann hade skickat en ny ambassadör till Sverige.

   På sidan 6-7 var det en stor artikel på nästan två helsidor med rena rama Allers Hemma hos reportage om den nya ambassadören med familj. Hans CV var en mile lång och det var ingen ände på vilken fin kille och hans familj var.

   Jag kan inte för mitt liv komma på vilket år det var, men troligt är mitten av 90-talet till 2005 ca. Men med tillgång till DNs arkiv och en lista över USA-ambassadörer till Sverige är det enkelt att hitta artikeln. Räcker med att skumma förstasidan den månaden ny ambassadör blev installerad.

   Nu kommer vi till det intressanta och hela poängen. När jag hade tid, då skummade jag igenom även sidorna 40-68 och det var en ren slump att jag gjorde fyndet. På typ sidan 48 i en liten kantnotis stod det att det kommit en ny USA-ambassadör till Sverige. Kort, pliktskyldig uppräkning av CV, ingen personlig information, ingen förstasida och stort uppslaget två helsidor. Endast en pytteliten pliktskyldigt torrt konstaterande att Sverige fått en ny US-ambassadör.

   Skillnaden i behandling är sååååå uppenbart in your face att det är omöjligt att inte se skillnaden. Frågan är: Varför?

   Efter att jag vaknade upp till judarna kom jag på svaret på gåtan och med facit är det enkelt. En av dessa ”ambassadörer” tillhör det självutvalda ”Guds herrefolk” och den andra var en sketen goj. Kan du komma på vilken som var jude?

   Inte? Okay, en ledtråd. DN ägs av judar och judar hyllar alltid andra judar, ju högre utnämning i gojim statsapparat, desto mer självförhärlingande skryt kommer från andra judar.

   Med tillgång till DNs arkiv och tid går det självklart att tidsbestämma dessa två artiklar i DN papper och då går det INTE att bortförklara skillnaden mellan olika US-ambassadörer.

   Judarnas propaganda-MO är helt förutsägbar när du vet vad du skall leta efter. Om jag kunde få lite förhandsinformation om tex en ny US-ambassadör, säg en vecka innan han installeras, kan jag berätta exakt hur DN kommer att göra. Den är jude, alltså förstasida och en stor hyllningsartikel. Gojim,håll utsikt efter notis på sidan 48.

   Den här kommer Peter Harold att gilla 😉
   _______________

   Mark Francis Brzezinski, född 7 april 1965, är enamerikansk jurist, diplomat och utrikespolitisk expert som 2011 utnämndes till USA:s ambassadör i Sverige. Han är son till den polsk-amerikanske statsmannenZbigniew Brzezinski och sonson till den polske diplomaten Tadeusz Brzeziński. Hans syster är programledare för morgonprogrammet Morning Joe. I maj 2014 var Brzezinski en av deltagarna i matlagningsprogrammet Halv åtta hos mig på TV4.

   https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Mark_Brzezinski

   Lista på US-ambassadörer till Sverige:

   https://sv.m.wikipedia.org/wiki/USA:s_ambassad_i_Stockholm

   Agendajudarna älskar att driva med deras mest Nyttiga Idioter sabbath gojer. DN-judarna beskrev Carl Bildt som ”högintelligent”, dom skrev det säker sex gånger i samma artikel, och läser du det och kanske inte är så smart, då går du på sånt sk*tprat.

   Jag gjorde det. Jodå, jag erkänner. Så jag började läsa Bildts blogg Alla dessa dagar. Det tog inte lång tid innan jag konstaterade att Carl Bildt är en idiot, på riktigt alltså. Meningslösa plattityder som staplades på varandra dag efter dag, vecka och månader in och ut.

   Meningslös pladderkärring, det är Carl Bildt i ett nötskal. Än flög han dit och än dit, åt mat på kvällen men än den ena och den andra, pratade lite med dessa och löste det landets världsproblem. Nästa dag var han i ett nytt land, åt lite mat, pratade med den och den, och löste även det landets världsproblem.

   Samtidigt som han struntade fullständigt i det land som han själv varit statsminister för, som han lämnade med ett olösligt muslimproblem och med den högsta våldtäktsstatestiken i hela västvärlden.

   Carl Bildt tog över ett av världens bästa västländer, när han lämnade statsministerposten hade han lyckats sänka Sverige till nästan u-landsnivå, och nyckelfaktorn är att han gav extremisterna i ”Folkpartiet” carte blanc att sköta massinvasionspolitiken.

   Agendajudarna har valt ut Sverige som det första vita västland som skall krossas ner till urberget.

   Sverige är kanariefågeln i gruvan. När Sverige är förstört, då följer Norge, Danmark och Finland efter.

   Var i Danmark för en månad sedan, Själland-Köpenhamn och har aldrig sett så mycket DNA-sopor ens i Sverige. Mängder med högpigmenterade uteliggare. Men det var också gott om välklädda och prydliga mörkhyade. Många var på uteserveringar och det var intressant attfölja hur de såg på DNA-soporna, med avsky.

   Det värsta jag såg var en neger med en massa plastpåsar som gick direkt fram till en flaska öl eller nått med alkohol i som stått minst två timmar i solen, och han tvekade inte att dricka del lilla slatten som fanns i flaskan. ~~~~~Ryser bara jag tänker på det.. brrrr~~~~

   Helt obegripligt, en vanlig pilsner i affären kan inte kosta mer än fem kronor. Inte ens det, billigaste för ett 24 flak öl, 50 kr, se själv:

   http://m.tilbudonline.dk/soeg.asp?ST=%C3%B8l

   • Har följt den danska kontrajihadistbloggen Snaphanen i flera år. Tycker det är riktigt underhållande. Många danskar anser att Sverige är ett galehus. Vilket det iofs är också. På den punkten får jag faktiskt ge dom rätt. Uppenbarligen är det lättare att se fliset i det egna ögat än grandet i det andra. Hittade den här essän om hjärnkontroll i Danmark, DK Ultra för ett par dagar sedan.

    ”The Mass Mind Control of a population can be defined as the sophisticated exercise of control by utilising the ability to keep people oppressed yet contented”. The Tavistock Institute For Human Relations 1954.

    The Hive

    Visiting Denmark and living in Denmark are two totally different states of mind. To the visitor, it is indeed a green and pleasant land. Small and tidy with an apparently happy and welcoming populace. One overlooks the small things, the little irritants and peculiarities because one is on `vacation`.

    It is when one lives permanently there that those same `small things`, `little irritants` and peculiarities start to beg questions. Why is it that the majority of Danes are all so alike? They dress alike, cut their hair alike, walk alike and talk alike. They use the same phrases time and again, eat the same food, enjoy the same leisure pursuits and live almost copycat lives, with little or no variation on the theme. I accept that this is a sweeping generalisation, but believe it to be valid all the same. There are of course exceptions and to those brave individuals, I give my respect and admiration. How or why they `slipped through the net` escapes me. But they are in the minority in every sense of the word, and this indeed adds to their splendour.

    http://www.rense.com/general83/dk.htm

    • gmiksche skriver:

     Eat the same food, det har jag ingenting emot. Dansk mad er dejlig. Hellre än svensk pizza och kebab.

    • Läsare skriver:

     Känner mycket väl till Snaphanen, det är en zionistblogg. Den startades av en dansk och det är väl minst 10 år sedan. Det är muslimer för hela slanten och judarna kan aldrig göra något fel.

     Då är det bättre att du lägger tid på denna. Från början var det samma som Snaphanen, de jäv’a muslimerna, med med tiden vaknade Balder upp till judarna och han är idag extremt kunnig om judarna.

     Balder har inte uppdaterat på länge, men det finns grymt bra artiklar om judarna. Är ganska säker på att Balder är dansk, men han kan tung tyska, holländska.

     http://blog.balder.org/

    • Peter Harold skriver:

     Jag tycker det känns som att Rense-journalisten snarare har varit i Sverige, när det gäller att beskriva den sociala aspekten över tankekontrollen. Danskar uppfattar jag som betydligt mer individualistiska än svenskar.

   • Peter Harold skriver:

    Jag tror att man här skall förtydliga att i synnerhet Bengt Westerberg var pådrivande i att öppna Sverige för influx av utrikes födda, och ställde det som villkor för att samregera med (M).

    Jodå, Mark Brzezinski bloggade jag om redan för två år sedan. Det fick upp mina ögon för hur saker och ting sker i vår värld egentligen.
    https://peterharold.wordpress.com/2014/07/08/sveriges-roll-i-ukrainakrisen-finns-det-en-brzezinske-formel/

  • Peter Harold skriver:

   Det besvärliga är att lagen tillåter politiker att förstöra sina länder. Eller rättare sagt, det finns inte mycket i lagväg som kan användas för att bestraffa dem. Det var intressant att se att Frankrike däremot har en ansvarsutkrävande lag vid slöseri av skattemedel.

 4. Ping: AB-journalistik: Viktigt att Hillarys motståndare framstår som idioter. | Peter Harold – Skrivarens blogg

 5. Ping: EU-folkpartist lovar kidsen gratis tågsemester – Och skattebetalarna blir fly förbannade! | Peter Harold – Skrivarens blogg

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s