Nu kan du även betala för att din 12-åriga dotter skall få ha sex med en HIV-neger

Bästa läsare!

I min ungdom försökte jag skriva en någorlunda seriös essä om sexualitet i primitiva kulturer. Jag insåg ganska snart att det skulle bli lättare att skriva alstret än att få det publicerat. En sak kunde jag slå fast; vi i västerlandet har en tämligen liberal syn på sexualitet. Och denna liberala syn präglas av att vi har sex för att vi vill.

De primitiva kulturerna tycks däremot ha ritualiserat sin sexualkultur. Det betyder att inslaget av tvång är starkare. Som t.ex. i Malawi där föräldrarna hyr en kringresande sexpartner till sina döttrar månaden efter att de menstruerat för första gången. Eric Aniva har detta ”arbete”. Dessa betalda män – enligt svensk syn våldtäktsmän – kallas för ”hyenor”. I tre dagar skall de ha sex med den unga flickan, och föräldrarna kräver av henne att hon skall samtycka, annars kan gudarna vredgas och hon själv eller familjen drabbas av olycka, enligt ett reportage i BBC. Hur lyckat det är att hyra en HIV-smittad man att ha oskyddad sex med sin 12-åriga dotter kan alltid diskuteras.

sb hyena-jobb

I Sverige finns ännu inte ambulerande ”hyenor” som tar betalt för att ha sex med flickor i puberteten. Fast regeringen har flaggat för att den ökade migrationen till Sverige kan skapa nya jobb, och här ser vi exempel på en tjänst i en sektor som bara väntar på att exploateras. Tills dess kommer de som aspirerar att få tjänst som ”hyena” i Sverige att arbeta gratis, bara för att visa vilken tillgång man är för en stagnerad arbetsmarknad.

Hälsar Eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Udda sex. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Nu kan du även betala för att din 12-åriga dotter skall få ha sex med en HIV-neger

 1. Sofia skriver:

  Dårarnas Paradis.

 2. bernys skriver:

  Ja, men dom nya jobben kommer så klart i den sociala sektorn. En massa byråkrater typ socialsekreterare som vi ska mätta munnarna på, som ser ser som sin huvuduppgift att ”skydda” barnen på t.ex. hvb-hem mot den omgivande ”onda” befolkningen.

  • Peter Harold skriver:

   Eftersom de nya socialbyråkraterna kommer hantera ärenden med folk som inte talar svenska – och tillsammans med kommunernas hyllade jämställdhetsplaner – kan vi nog räkna med att dessa tjänster kommer gå till samma slags folkslag som kommer frekventera varje socialbyrå. Så vi kommer inte bara betala för deras uppehälle, utan även för de ”jobb” som de skapar.

 3. Risto Matinen skriver:

  Vilken attans skräpkultur, där döttrar ska våldtas och föräldrar initierar skiten (sic)!

  Finns dock redan i landet. Staten har importerat horder av våldtäksaraber och -negrer, för att nämna några vidriga folkslag.Påminner åter om våldtäktssomalien som både misshandlade och våldtog en svensk tolvårig flicka. Han fick tre veckors praktiktjänst hos Sundsvalls kommun, som tack och belöning för besväret…

  Relaterade länkar:
  Muhamed våldtog Ida, 12, och kom undan med samhällstjänst – Åklagaren: ”Domen inte upprörande”
  Socialen kände till våldtäkten mot 12-åriga Ida – men anmälde den inte
  Efter barnvåldtäkten: Nu trakasseras Ida, 13, av Muhameds vänner

  Tur för förövarna att de inte träffade på någon med en anhörig som jag. Då hade ingen av dem levt nu. Frugan säger att det främst är vissa som utsätts för våldtäktimporten. Vet inte riktigt vad hon menar med det, men gissar att de är lätta offer, bl.a. genom hjärntvätt och svagt stöd hemifrån?

 4. Emil skriver:

  Jag brukar aldrig eller sällan tala illa om eller förfasas över naturfolkens seder och förehavanden……men detta….fy faan vad vidrigt! Är detta ett ”naturfolks” seder? Det är svårt att tro……usch!!!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s