Rikspolischef Eliassons medaljskandal: Fjolårets mottagare mörkade hundratals sexövergrepp på barn och ungdomar!

Bästa läsare!

Som frekventa besökare av denna blogg kanske kommer ihåg lade jag för ett par veckor sedan upp en postning om beskedet att den svenska rikspolischefen Dan Eliassons blev årets mottagare av Sir Robert Peel-medaljen vid den kriminologiska institutionen i Cambridge universitet för sitt ledarskap över evidensbaserat polisarbete: ”Därför är rikspolischef Dan Eliasson den perfekta mottagareen av sir Robert Peel-medaljen”.

I den bloggposten kommenterade jag tidigare mottagare av medaljen utifrån de namn som angavs på institutionens hemsida (priset instiftades 2012). Namnet på fjolårets pristagare saknades vid det tillfället, men har nu uppdaterats sedan jag varit i kontakt med Cambridge och begärt ut information om juryns motivering bakom beslutet att låta Dan Eliasson bli mottagare.

I mina kommentarer lyfte jag fram att tidigare pristagare också varit inblandade i kontroverser eller direkt kopplade till politisk verksamhet, som t.ex. Tony Bouza som varit kritiserad polischef i Minneapolis; Edward A Flynn i Milwaukee som mörkade brottsstatistik för att lyckas bli omvald samt britten Chris Sims som skickade poliser ut i arbetslöshet och sedermera fick ett välavlönat toppjobb.

Fjolårets medaljmottagare saknades alltså i förteckningen på Cambridge-universitetets hemsida, men nu har den uppdaterats. Varför det tagit mer än ett år att lägga till Sara Thorntons namn kan man kanske ana när man ser vad hon blivit känd för…

Hon har sedan år 2007 varit polischef för Thames Valley-polisen, d.v.s. samma polisdistrikt som huvudkaraktären i TV-serien ”Morse” med sin röda Jaguar S-type arbetade vid.  Förutom att det då avslöjades att polisen använde sig av 16-åriga aspiranter för patrullering (vilket gav lägre lönekostnader) med tillhörande säkerhetsrisker så har polischef Sara Thornton jämte Oxfords kvinnliga kommundirektör varit direkt ansvariga för att polisen trots flera års vetskap inte ingrep mot den sex-liga som bestod av män med utländsk härkomst som våldtog och skickade ut unga skolflickor till prostitution i Oxfordshire.

Enligt medieuppgifter etablerade sig sex-ligan med invandrarmän kort efter att Sara Thornton tillträdde som polismästare, och de kunde ägna sig ostört åt att begå sexövergrepp på flickor som de rekryterade från olika ungdomshem, de yngsta inte äldre än 11 år. Gärningsmännen fick verka ostört i åtta års tid därför att Sara Thornton och den kvinnliga kommundirektören ”inte ville spä på främlingsfientligheten” genom att agera när när ett antal mödrar till de våldtagna barnen hörde av sig.

Något år efter att sex-ligan avslöjats förklarade polischef Sara Thornton att det var beklagligt att man inte kunnat agera tidigare. Men hon avsåg inte att avgå utan ville fokusera sig på framtiden. Därefter beslutade sig Cambridge kriminologiska institution sig för att premiera hennes ledarskap med 2015 års Sir Robert Peel-medalj. Sara Thornton fick sedermera ett annat toppjobb hos polisen.

Med andra ord, Sir Robert Peel-priset tycks med största sannolikhet vara ett politiskt försök att putsa upp skamfilade polisledares rykte genom en låtsasakademisk utmärkelse.

Polisen har i sin utredning bara identifierat 22 flickor som kopplas till sex-ligan, men obekräftade uppgifter gör gällande att nätverket varit större än de som åtalats, och att det trafikerats fler flickor än de som funnits med i utredningen.

Kriminologiska institutionen vid Cambridge universitet kan inte svara i klartext på vilka av Dan Eliassons meriter man bedömde honom efter när han utsågs till mottagare av institutionens medalj.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Rikspolischef Eliassons medaljskandal: Fjolårets mottagare mörkade hundratals sexövergrepp på barn och ungdomar!

 1. Herr Flick skriver:

  Borde nog heta Kriminella Institutionen.
  Bara en sådan kan komma på idéen att ge Bankok-Danne ett pris.

 2. Frasse skriver:

  Tack för detta inlägg. Viktigt att de frekventa orimligheterna kring Eliasson kommer upp i dagsljuset. Hög tid för Ygeman att tillsätta en polischef värd namnet

  • Jonas Bangkok skriver:

   Hög tid att rösta fram någon som klarar att tillsätta en kompetent Rps.

   F ö, staden Bangkok betackar sig för att bli associerad med Dan Eliasson och andra sexpats av samma kaliber.

 3. P skriver:

  Undrar om samtliga som fått ”priset” är frimurare eller har dubbelt medborgarskap i ett demokratiskt land i mellanöstern

  • Läsare skriver:

   P vid juli 23, 2016 kl. 6:56 e m

   Undrar om samtliga som fått ”priset” är frimurare eller har dubbelt medborgarskap i ett demokratiskt land i mellanöstern
   ___________

   De som får såna ”priser” är noga utvalda särskilt Nyttiga Idioter shabbat gojim. Det är exakt samma process som (((judarna))) använder sig av när de väljer ut vilka som skall bli frimurare.

   För att bli frimurare måste du få en invitation, och många reagerar med att tro de är nått särskilt som står över pöblen. Samma sak gäller för fjanten Gunnar Hökmark och Eliasson. En (((jude))) gör sig till ”kompisar” med den korkade gojen och lyder de (((juden))) och driver (((judens))) agenda, då får de nått löjligt ”pris” och idiotgojen tror att han tillhör de ”utvalda” med en mission i livet, som naturligtvis pöbeln inte fattar.

   Det finns en enkel huvudregel: Det som är bra för (((juden))) är per automatik ALLTID dålig för icke-judarna, goj gojim. Hvergang och utan undantag.

   • Läsare skriver:

    Det syns tydligt i detta fallet. Detta ”pris” har knappt nämnts i (((svensk media))) och skälet är lika enkelt som logiskt, om svenne banan vet om det eller inte spelar ingen roll. Huvudsaken är att fjanten till polischef tror att han är ”utvald” för ett högre syfte. Det är det enda som räknas för (((juden))).

    På engelska: Wine and dine.

 4. Läsare skriver:

  Videon är 5 minuter, men det räcker att du ser de första 20 sekunderna. Titta noga till vänster.
  __________

  Swedish Police Commissioner Receives Cambridge sir Robert Peel Medal for Evidence-Based Policing

  Till vänster ser du (((Juden)))

  (((Jerzy Sarnecki)))

  Alla (((judens))) Nyttiga idioter har en (((jude))) som deras handledare.

  Jag skall ge dig ett klockrent exempel där (((juden))) till och med har en judeblöja på huvudet.
  ___________

  SD’s Julia Kronlid programmeras till Zionist-lakej. —- 8 min.

  Dan Eliassons ”pris” är bara en variant på Kronlid. (((JUDARNA))) kör detta tricket hela tiden på ALLA potentiella framtida och varande ”ledare”, så länge de kör på (((judens))) agenda.

  • Läsare skriver:

   Ett klockrent exempel till. (((Joe Lieberman)))

   Joe Lieberman Endorses John McCain II —– 7 min.

   Titta noga och lyssna noga. Vem leder vem?

   (((Juden))) leder deras Nyttiga Idiot McCown. John McCain är så blåst i huvudet att han inte kan öppna dörren på toaletten inifrån utan handledare.

   Lieberman Whispers to Correct McCain on Al Qaeda and Iran — 1 min.

   Titta noga på honom till höger i videon. Minns inte vad han heter, men under de första åren som negern var ”president”, nog fan stod han vid sidan om Obama längst fram. Att han var med McCain beror på att ”valet” vem som skulle bli ”president” inte var avgjort än.

   Han är inte jude vad jag vet, men (((judens))) Nyttiga Idiot som säger eller gör vad som helst som (((juden))) säger.

   Här är en av byfånen Obamas (((judiska))) handledare. (((Rahm Emanuei))) var den första som den svarte clownen utnämnde efter att han blivit ”president”.

   Barack Obama, Rahm Emanuel @ AIPAC

 5. Läsare skriver:

  Det är den tionde gruppvåldtäkten – de senaste fem dygnen i Sverige.
  _____________

  Våldtäkt 20-åring Ludvika 20160723

  Flashback. Hittar inte länken, men sök på rubriken.

  • P skriver:

   Tack Läsare och Sofia för länkarna! När är det dags att förbjuda dubbelt medborgarskap, där individen får ta ställning för Sverige eller (((något annat)))?

   • Läsare skriver:

    Minns inte vilket år, men jag minns att en ÖVERlycklig Måna Muslim var på TV och hon förklarade att dubbla medborgarskap var det bästa som hänt på jorden efter färdigskivat bröd blev uppfunnit.

    Gissa vilken (((folkgrupp))) som kom på att alla skall kunna ha två pass/medborgarskap?

    Det var inte Måna iaf.

  • Underbar kommentar! Så sant som det var sagt. Retar mig särskilt på det (((polska))) Disneyland som måste vara historiens största bluff. Hade varit otroligt roande att få vara guide för någon skolklass som pliktskyldigast skickas ner dit med regelbundenhet. Hade varit väldigt roande att få berätta för ungdomarna att det är rekonstruerade kulisser som dessutom ursprungligen låg några kilometer åt något annat håll och att den berömda gaskammaren byggdes av ryssarna efter kriget. Det hade nog resulterat i många oy vey efteråt.

   • Läsare skriver:

    Snabbkurs i sanningen om (((rehabiliteringsspat))) Auschwitz. Det fanns och finns än idag en simbassäng för gästerna. BB, bibliotek, tandläkare, till och med en bordell fanns i Auschwitz.
    _______________

    Lets_stop_with_the_auschwitz_lies

    http://www.rense.com/lets_stop_with_the_auschwitz_lies.htm.html

   • Läsare skriver:

    This (((Baby))) Was Born in Auschwitz — and Survived

    Sergiusz Scheller, July 30, 2015

    Full story — (here)

    http://tomatobubble.com/id966.html

    • Läsare skriver:

     (((The Forward))): In fact, thousands of (((babies))) were born in Auschwitz …

     The Forward är en judisk tidning i Amerika och en av de äldsta och mest respekterade av alla judiska tidsskrifter. Kort sagt, det kan inte bli mer kosher än The Forward. Och här erkänner judarna själva att tusentals judiska barn blev födda i Auschwitz.

     • Läsare skriver:

      En del (((barn))) blev kanske till och med tillverkade inne i Auschwitz.
      _______________

      The camp brothel, just inside the main gate was a building used during the war as a brothel for the inmates. It was not a secret that the camp had a brothel; it was mentioned in books and its existence wasconfirmed by the Auschwitz Museum officials.

      It was established in the summer of 1943 on Himmler’s order, was located in block 24 and was used to reward privileged prisoners.

      http://www.rense.com/lets_stop_with_the_auschwitz_lies.htm.html

    • Som trots att den bara vägde några gram och under kulsprutseld lyckades kravla under staketet och undkomma och sålunda blev en (((överlevare))). Med nappen i mun kröp bebisen över gränsen och fick så småningom asyl i (((Sverige))).

  • Läsare skriver:

   ”Take away the Holocaust and what do you have left? Without their precious Holocaust, what are the Jews?

   Just a grubby little bunch of international bandits and assassins and squatters who have perpetrated the most massive, cynical fraud in human history.”

   Harold Covington

 6. Läsare skriver:

   The editors of The Right Stuff explained that the use of an echo, represented in text using triple parentheses,

  was an internal meme meant to symbolize an opinion that the actions of Jews in the past cause their names to ”echo throughout history”, …

  https://en.wikipedia.org/wiki/Triple_parentheses

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s